1mart2012 için hedefler
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64,5/ 67,2 /2,7 kg )
banusultan( 61 /60 /1 kg ) mezuuuunnnn inşallah..
aybüke07( / 68,6 / )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( / 67,9 / )
yaren38( / 57,5 / )
herdemk( / 66,1 / )
evder( 75,5 / 78 /2,5 kg )
genic( / 60,8 / )
irem&özge( / 68,9 / )
selennnn( / 60,3 / )
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 / / )
inşallah canım
inşallah canım ayaklanacağım teşekkür ederim :)
serçe parmağımda çatlak var canım iyileşemedi 2 haftadır( sabırla bekliyorum.
iyi yol almışız hepimiz... :))
@-----@----@------
banusultan 45 dakika leslie sansone ile yürüyüş[3 mil]
akrep33 / 50 dk yürüyüş /
evder/30 dk eliptik bisiklet ile çalışma/
herdemk/ aklıma geldikçe mekik çekiyorum ve bel çalışıyorum. yürüyememek kötü
karamel güzel
irem özge
genic
yeren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora
1mart2012 için hedefler
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64,5/ 67,2 /2,7 kg )
banusultan( / 61/ )
aybüke07( / 68,6 / )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( / 67,9 / )
yaren38( / 57,5 / )
herdemk( 65,1 / 66,1 / 1 kg )
evder( 75,5 / 78 /2,5 kg )
genic( / 60,8 / )
irem&özge( / 68,9 / )
selennnn( / 60,3 / )
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 / / )
hareket kısıtlığı içindeyim fazlasını düşünemiyorum.
canımm sen bir iyileş hızlanırsın yine
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar
hepimizin kutlu olsun
ALIŞKANLIK
Genç karı koca yataklarında uyurken kadın rüyasının etkisi altında;eyvah kocam; diye bagırmış kocası uyku sersemi fırlayıp gardolaba saklanmış.!
menüm
sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
limonlu maydonoz
ara
1/2 elma
öğle
kfleks(3 yk)
1 sb. süt
ara
ıhlamur
6-7 adet fındık
akşam
4 adet ızgara köfte
salata
yoğurt
menülerini özlemişim valla
kızlar her ayın 1i bizim hedef günüüz olsun..
ben 1 martta 64,5 u hedefledim
hadi bakalım sizlerde yazın hedef rakamlarınızı
evdercim sende hedeflerden sorumlu bakanımız ol..her hafta kim ne kadar hedefine yaklaşmış listeyi sen yap kuşum
hadi kızlar pamuk parmaklar klavyeye
eveet herkes spor süre ve cinsini yazsın bakalım.
bu mesajı alıntılayarak devam edelim arkadaşlar..
banusultan 45 dakika leslie sansone ile yürüyüş[3 mil]
akrep33
evder
herdemk
karamel güzel
irem özge (spoy yok)
genic
yeren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora
benim 1 mart hedefim 69.5 insallah su 70 in altına indigimi bi gorsem 60 lı rakamlar 69.5 bile olsa beni motive edecektir
serçe parmağımda çatlak var canım iyileşemedi 2 haftadır( sabırla bekliyorum.
geçmiş olsun canım..kızlaarrr çok hastayım yahuuu boğazım bütün vücut direncimi kırdı, morfin almış gibiyim, ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi ne nefes aldığımı
geçmişi okuyup ne yapmaya çalıştığınız anlayayım dedim ama nafile, neden liste yaptınız hiç anlayamadım, çıkışta doktora gideceğim, ciğerlerime kadar indi galiba bakteriler ki nefes alırken ciğerlerim acıyor
bugün diyete de devam ettim amaa, kahvaltı yapamadım bir tek onun yerine dut kurusu ve 1 tne ceviz yedim
pazartesi menü;
sabah: 4 yk kfleks ve bir su bardağı süt
öğle: sulu köfte ve salata
ara: bir tane portakal
akşam: soğanla kavrulmuş brokoli ve yoğurt
ara: az biraz çekirdek. ne kadar özlemişim anlatamam tabii bendeki çekirdeğe karşı bağımlılık resmen. eşim sevmediği için eve asla alınmaz. kırk yılda bir dışarıda denk gelirsede kesinlikle tadımlık yiyorum çünkü kokusunu dahi sevmiyor.
3 lt su, 2 yeşil çay, 4 tane şekersiz çay ve 1 fincan şekersiz türk kahvesi
60 tane mekik.
kızlaarrr çok hastayım yahuuu boğazım bütün vücut direncimi kırdı, morfin almış gibiyim, ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi ne nefes aldığımı
geçmişi okuyup ne yapmaya çalıştığınız anlayayım dedim ama nafile, neden liste yaptınız hiç anlayamadım, çıkışta doktora gideceğim, ciğerlerime kadar indi galiba bakteriler ki nefes alırken ciğerlerim acıyor
bugün diyete de devam ettim amaa, kahvaltı yapamadım bir tek onun yerine dut kurusu ve 1 tne ceviz yedim
iremcim spor yapamıyorum mazeretini kabul etmiyorum
yere yat mekik çek bacaklarını indir kaldır yada yerinde zıpla 100 yada daha fazlasını
hiç olmadı aç müziği yarım saat kıvır işte sana spor ayol
kızlaarrr çok hastayım yahuuu boğazım bütün vücut direncimi kırdı, morfin almış gibiyim, ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi ne nefes aldığımı
arkidişlerim ben birazdan çıkarımmmm
herkes kendine iyi baksın
akşamınız bol sporlu olsun
kızlaaarr ayy çıkışta hastaneye gittim, doktor klasik öğretmen hastalığı olan faranjit dedi, bir faranjit adamı bu kadar mmı perişan eder yahuuu, tır geçmiş gibi üstümden, dahası bir de benim iki veli çocuk yüüzünden karakolluk olmauşlar, bir de onlara idareye vs.. boğaz patlatmak zorunda kaldım, kaş yapayım derken göz çıkardım, ben olaya tarafsız yorum yaparken işte veliler öfkeleri ile taraf tuttuğumu ima ettiler vs. vs... öööf nasıl bir gündü yahuuu
günaydın arkadaşlar...
Günaydın kızlar.
Bu sabah çok güzel başladı o şekilde de devam etsin işallah.
günaydın cicimgünaydın arkadaşlar...
ne güzel sevgililer günü mesajı seninde kutlu olsun canımSEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR.
Sevgiyi paylaşabileceğimiz biri varsa 365 günümüz sevgililer günü, sevgiyi paylaşabileceğimiz biri yoksa 365 günümüz sevgi günü aslında.
İster yaşayın, isterseniz yaşamayın, sevgiliniz varsa sevgililer gününüz yoksa (Varlığı ile yokluğu tartışılanlar dahil) sevgi gününüz kutlu olsun.
kızlaaarr ayy çıkışta hastaneye gittim, doktor klasik öğretmen hastalığı olan faranjit dedi, bir faranjit adamı bu kadar mmı perişan eder yahuuu, tır geçmiş gibi üstümden, dahası bir de benim iki veli çocuk yüüzünden karakolluk olmauşlar, bir de onlara idareye vs.. boğaz patlatmak zorunda kaldım, kaş yapayım derken göz çıkardım, ben olaya tarafsız yorum yaparken işte veliler öfkeleri ile taraf tuttuğumu ima ettiler vs. vs... öööf nasıl bir gündü yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?