243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT
TAKIM DERECELERİ
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 9.TAKIM
BİREYSEL DERECLER
BİRİNCİ........3.TAKIMDAN ..... özgey %3,46
İKİNCİ.........2.TAKIMDAN...... eldora %2,87
ÜÇÜNCÜ..........9.TAKIMDAN...... nagieymen %2,56
işte budur..
2. takım süpersiniz..
veee bu hafta yarışma haftası:92:
bol sporlu hareketli enerji dolu menüler istiyorum sizlerden...
7. takımı rahatlıkla yeneriz dimi kızlar:13:
hadii canımmm:125:
ya kızlar ciddi ciddi soruyorum bakın sizde de çıkıyo dimii:101:
canım yürüyüş saatini yazmadığım içinmi yazdın anlamadım :26:kuşum maşaallahı olan şu yürüyüşlerini ben neden göremedim acaba hani bir maaşallah da benden çıksaydı
ayy ewt ya özellikle akşamları yiyeceklerden çerez cips meyve ... uzak durmak gerçekten çok zor ama dayancez dayancezDDD
kendime hakim olmakta zorlandığım anlarda yazın kilo vermiş halimle bikinimi giydiğimi hayal ediyorum acayip motive ediyo şiddetli şiddetli tavsiye ederim hahahhhah :))
ben ce de sen bi git banuuuALLAH YARDIMCIN OLSUN SELENCİĞİM..o yavrucuklarımız var ya,kendileri küçücük yürekleri kocaman.. biz onları bebecik sanırken,desteğimiz olmayı bile başarıyorlar sıkıntılı anlarımızda.
ah canım öyle iyi anlıyorum ki seni,ben de yattım 1 ay o illetten,hala da tam kurtulmuş değilim,arada hortluyor,yakın olsak çorba az kalır,günlük menü hazırlarım sana.bir de elimden gelir ki hamur işleri,mantılar,açma börekler,verdiğinin hepsini 1 haftada geri aldırırım sana..banu sen bir git dersin sonunda..
Günaydın kızlar.
1. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi.
Haftasonum berbat geçti. Cuma akşamı bi gittik eve elektirkler yok. Akşam 5 gibi gitmiş. Cumartesi sabah gelmemişti. Bizde kalktık anneme gittik. Ev buz olmuştu çünkü.
Cumartesi annemde kaldım. Pazar akşam üstü gelmişti elektrikler. Pazar akşam evime döndüm. Ne evle ilgilenebildim ne kendimle ne başka bişiyle. Garip ve yorucu bir haftasonu oldu.
Bugünde işe geldik işte. Diyet konusunda gayet iyi durumdayım. Haftasonu abartmamak kaydıyla bozdum biraz ama kilo almadım şükür. Durumdan gayet memnunum.
Diğer canımı sıkan konuda çok şükür düzeldi kızlar. İşallah bundan sonrası hayırlı olur.
Sevgiler.
nee cipsmiii
bak kuşum o cips hayatımızdan uzak durucak bi kere sadece akşamları değil
şimdi sana özel bir paylaşım bu iyi oku kuşum
akşam 8 den sonra katı yiyecek yok..süt çay bitki çayı su içebilirsin..özellikle tarçınlı ılık süt abur cubur isteğini öldürür..
meyveyi gün içinde aralarda ye ama mümkünse bir porsiyon da kalabilir..
çerezini de menülerine ekleyerek yiyebilirsin..kavrulmamış olanları tercihin olsun..asıl vitamin onlarda..hem yiyor hem sağlık kazanıyor hem de kilo veriyorsun..fındık ceviz badem ek menü olarak süper olur özellikle kahvaltılarına ekleyip gün içindeki enerjini yükseltebilirsin..
cezadan sorumlu bakanım sensin o zaman şeker
ooo süper herkesi ve özellikle derece giren eldorayı kutlarımmm
vallahi yarıştan önc bu çok iyi oldu ya
ya bende yok cidden bir aşağıda var yanda o kadar üsttede normal herzaman olan kısımm var
canım yürüyüş saatini yazmadığım içinmi yazdın anlamadım :26:
ozaman yazayım cumartesi günü 1,15 te evden çıktım saat 4 te geldim belki bu sürenin 15-20 dk sını yürümeden geçirmişimdir geri kalan kısımda yürüdüm o dediğim sürede maağada yada markette geçirdiğim süre
pazar günü tam yürüyüş gibi olmadı ama 1,5dan 3 e kadar parkın içinde deli gibi koşturduk bu sürede hiç durmadım hele
:))))))
süper bir fikir valla
Günaydın kızlar.
1. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi.
Haftasonum berbat geçti. Cuma akşamı bi gittik eve elektirkler yok. Akşam 5 gibi gitmiş. Cumartesi sabah gelmemişti. Bizde kalktık anneme gittik. Ev buz olmuştu çünkü.
Cumartesi annemde kaldım. Pazar akşam üstü gelmişti elektrikler. Pazar akşam evime döndüm. Ne evle ilgilenebildim ne kendimle ne başka bişiyle. Garip ve yorucu bir haftasonu oldu.
Bugünde işe geldik işte. Diyet konusunda gayet iyi durumdayım. Haftasonu abartmamak kaydıyla bozdum biraz ama kilo almadım şükür. Durumdan gayet memnunum.
Diğer canımı sıkan konuda çok şükür düzeldi kızlar. İşallah bundan sonrası hayırlı olur.
Sevgiler.
tamam tamam sinirlenme kaptan cım yemicem söz veriyorumpp
tamam tatlışım..
bu arada 2. liğini tebrik ederim..
hadi bakalım devamı gelsin istediğin kiloya bir an önce kavuş şekercim
işallah hep beraber gelelim istediğimiz kiloya çok çok teşekkür ederim
ben 55 e düşcem diye cebelleşiyom eşim de bana diyo ki aslında 50 olsan süper olur
çok kolay sankikilo vermek
öküz gibi yiyo 1 gram almıyo ya onun yerinde olmayı isterdim bu durumda ıona göre her şey çok kolay tabi
neden tatlım oğluşunla dışarı parka çıkabilirdiniz..evi de eğlenceli hale getirebilirdiniz..
şimdi çatal nedir kuşum benim aklıma direk yemek çatalı geldi ki o da şekersiz çayla yanilmez mideye oturur dimi:90:
kızlar merhaba
bugün sabah doktora gittik ayağım için henüz iyileşmemiş 2 hafta sonra yeniden gelin dedi. sargıyı da çıkarmadı.
diyetimi uyguluyorum yemeklerimi hazılayabiliyorum kötü durumda değilim zaten. dün bahçemize hamak kurdu eşim orada güneşlendim sallandım durdum :)) hava çok güzeldi. azar azar ama sık sık yiyorum fazlası mideme rahatsızlık veriyor zaten. yürüyüş yapamıyorum ama mekik çekiyorum ve bel çalışıyorum hergün. bir süre daha yürüyüş yapamayacağımama alışınca eksikliği hissediliyor gerçekten.herkese iyi bir hafta diliyorum öpüldünüz efendim :))
canım haftasonu kötü ollmuş ya nsizin orda ne çok elektirk kesiliyor zor valla
diğer olay için sevindim umarım bir daha problem olmaz
kızlar merhaba
bugün sabah doktora gittik ayağım için henüz iyileşmemiş 2 hafta sonra yeniden gelin dedi. sargıyı da çıkarmadı.
diyetimi uyguluyorum yemeklerimi hazılayabiliyorum kötü durumda değilim zaten. dün bahçemize hamak kurdu eşim orada güneşlendim sallandım durdum :)) hava çok güzeldi. azar azar ama sık sık yiyorum fazlası mideme rahatsızlık veriyor zaten. yürüyüş yapamıyorum ama mekik çekiyorum ve bel çalışıyorum hergün. bir süre daha yürüyüş yapamayacağımama alışınca eksikliği hissediliyor gerçekten.herkese iyi bir hafta diliyorum öpüldünüz efendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?