Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldin canım...
deneme haftasındasın..başarıyla tamamlarsan aramızdasın şekercik..
sen başarırsın azimli kıza benziyosun
azmin ve motvasyonun bol olsun şekercik..

hoşbuldukkkkk...çok teşekkür ederim...evet bayağ azimliyim bu konuda...inşallah burada gidicek o kilolarr...

tmm başlayalım bakalımmm

günaydın kızlar

günaydınn canımm...mutlu günlerr...

Günaydınlar herkeslere

günaydınnnnnnnnn...

ohh ohhh ohhhh afiyet olsunnn...menüye bak ...du bende yazayım birazdan menümü...bakalım yorumlar ne olcakk

Son düzenleme:
yaaaaa biri bana yapılanları açıklayabilirmi??? yaniii ben bu çizelge ve spor çizelgesini kaçırdımda napıyoruz ??
bu arada ben 1 marta kadar 66,9 olmak istiyorum :))
tmm başlayalım bakalımmm

günaydınn canımm...mutlu günlerr...

günaydınnnnnnnnn...

ohh ohhh ohhhh afiyet olsunnn...meniye bak ...du bende yazayım birazdan menümü...bakalım yorumlar ne olcakk

o nedemek kız menüye bakmışş :)))

20.02.2012 menüm;

sabah: kepekli tost ekmeğine içinde 3 dilim kaşarla tost..ve şekersiz çay...

ara: ara öğün şimdilik bişey yemiyorum şekersiz sade nescafe içtim sadece...

öğle: çok az nohut yemeği,çok az pilav,azda yoğurt..

ara: çay ve nescafe (şekersiz)

akşam: 2 adet az pişmiş yumurtanın sarısını kaseye boşalttım,üzerine az tuz biber ve 2 dilim kepekli tost ekmeğini ısıtıp koydum...ohhhh özlemişim walla...yanındada çay 1 kupa bardağında..(ama 11 kaşık şeker attım)

ara: 2 kadeh votka limon ve süzme yogurt (az yedim ama yoğurdu)

bide 3 litreden fazla su içtimm :))

bugünde ara öğün yemeye çalışıcam meyve getirdim..leblebi aldım sarısından işte ilk günüm böyle...

Son düzenleme:

düzelttim kıssss yanlış yazmışımmmm koptum ayyyyyyyyy

yaaaaa biri bana yapılanları açıklayabilirmi??? yaniii ben bu çizelge ve spor çizelgesini kaçırdımda napıyoruz ??
bu arada ben 1 marta kadar 66,9 olmak istiyorum :))

canım motive olalım diye belirli bir gün ve hedef koyduk bu tablo onun için seninkini eklerim şimdi

diğeride spor tablosu yine motive olmak için herkes hergün yaptığı sporu ekliyor

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/ 67 /2,5 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 68,5 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( 66,9 / 67,9 / 1 kg)
yaren38( 56 / 56/ 0kg ) 1 mart olmadan hedefine ulaştı istersen yeni bir hedefbelirleyebilirsin
herdemk( 65,1 / 66,4 / 1,3kg)
evder( 75,5 / 77,4 /1,9 kg )
genic( 60 / 60,6 / 0,6 )
irem&özge( 67,9 / 69,3 / 1,4kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /71,5/2 /

seraycım ana liste için deneme haftasındasın ama kendi içimizde olan bu listeye ekleyebilirim seni bugünkü kilonu ve 1 mart için hedeflediğin kiloyu yaz ekleyeyim senide

çarşamba günü tartılmıştım en son 69 kiloydum 1 marta kadar 1 kilo gider heralde..hedefe 68 yazabilirsin şimdilik...bakalım gidicekmi ayyy...:18:

hmmmm bide acilinden tartı almam lazım bakalım o tartıda kaç çıkacam..bildiririm sonuçları ...

o ne kızzzz votka limonnn olmamışşşşş (( kızdım şimdi sana onun dışında kaşar bol galiba 3 kaşarlı heeee :))
düzelttim kıssss yanlış yazmışımmmm koptum ayyyyyyyyy
heee öle olsuın bakalımmm :))
canım motive olalım diye belirli bir gün ve hedef koyduk bu tablo onun için seninkini eklerim şimdi

diğeride spor tablosu yine motive olmak için herkes hergün yaptığı sporu ekliyor

hımm anladım şimdii tamam dırrr :))

ama arada bi kocişle keyif yapıozz...az votkalı bol limonlu...çok koyamam zaten votkasını...dilimli kaşarlardan 3 dilim çokmu kıss?

yanlış yazmısım kızlar 11 kaşık olmuş 1 kaşık şeker attım...

ama arada bi kocişle keyif yapıozz...az votkalı bol limonlu...çok koyamam zaten votkasını...dilimli kaşarlardan 3 dilim çokmu kıss?

cnm kaşar yağlı biraz biliyosun 3 tane fazlaolmuş bence sen beyaz peynirli yap artık :))

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/ 67 /2,5 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 68,5 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( 66,9 / 67,9 / 1 kg)
yaren38( 56 / 56/ 0kg ) 1 mart olmadan hedefine ulaştı istersen yeni bir hedefbelirleyebilirsin
herdemk( 65,1 / 66,4 / 1,3kg)
evder( 75,5 / 77,4 /1,9 kg )
genic( 60 / 60,6 / 0,6 )
irem&özge( 67,9 / 69,3 / 1,4kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /71,5/2 /
seray0307(68 / 69 / 1 kg )

cnm kaşar yağlı biraz biliyosun 3 tane fazlaolmuş bence sen beyaz peynirli yap artık :))

tmmm o zamann ama o kaşarın bitmesi lazım yoksa çöpe gider çok az kaldı zaten..artık 2 tane koyarım biter beyaz peynire başlarım...o sayede peynir yerim artık

teşekkür ederimmm

bu bir şaka olmalı kesin
menü şakası dimi kuşumm:26:

tmmm o zamann ama o kaşarın bitmesi lazım yoksa çöpe gider çok az kaldı zaten..artık 2 tane koyarım biter beyaz peynire başlarım...o sayede peynir yerim artık

problem kaşar değil canım..bilakis kaşarda bol calcium var..bize lazım..

asıl problem menündeki nescafe,şeker ve alkol

bu şekilde vücut su toplar ve yağ yakımını önler..yağ hücreleri çoğalır..

sağlıklı kilo vermek istiyorsak;

şeker yok.alkol yok.nescafe yok.özellikle akşamları yağlı kızarmalı hamurişli menü yok..

umarım anlaşılmışımdır şeker

teşekkür ederimmm
olur tabi bitanem beyaz peynir daha sağlıklı :))
bu bir şaka olmalı kesin
menü şakası dimi kuşumm:26:

aysunnn akrebimi duydunnnn :)))

Kızlar merhaba ben geldim. Bir süredir giremiyorum sizleri özledim ama ama.....
Kaptanım paylaşımda bulunamıyorum takım kurallarına uyamadığımın farkındayım biraz daha böyle gidebilir İsterseniz ayrılabilirim ama sizin için sorun yoksa sadece 1 kilom kaldı hedefe mezun olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…