ayy canım çok tatlısın yaa
nescafe yerine türk kahvesi içebilirsin şekersiz ama..süper bir doping olur..abartmadan olurmu şeker
yok daha neler kuşum..
şşşşş karıştırmayın kızın kafasını..
peynir tamam pilav da 1 kaşıkmış bişii olmaz o da tamam
sadece alkol ve şekerden uzağız tamam kuşum
ben zaten şeker kullanmıom hiç ...dün sadece o yumurtayla 1 kaşık atim dedim ama onuda atmam artık...alkolde bitti...zaten yarından sonra pilavda yemicem..çalıştıgım için bazen çok uykum gelio ve nescafe içiodum...sade ve şekersiz...içmem artık ...arada bi evde türk kahvesi içerim şekersizindençay için bi sınır varmı?
yaaa valla ben başlıyom akşam mekike bizimde eylülde sünnet var ama ben ozamana koca göbekli olmayı planlıyom ama kısmet tabi :))yaaa benimde bi kahve zevkim olsunnn oda işyerinde değil evde türk kahvesi olsun bareeaslında öle şeker var ama ben ozaman bu şekilde yapmıştım bence oynamakda bayağ işe yaradı...hatta yürüyordukta o zaman..ahhh ahhhh eski günlerr...ablamlarla ne güsell yürüoduk şimdi kimsecikler yokk (
bende yaaaa 58-59 olsam kıyafetlerimde olurr...kardeşiminde düğünü olur sonbaharda...vermek lazım bu kiloları ...buarada bide bebiş olursa yandık ozaman
ayy canım çok tatlısın yaa
nescafe yerine türk kahvesi içebilirsin şekersiz ama..süper bir doping olur..abartmadan olurmu şeker
yok daha neler kuşum..
şşşşş karıştırmayın kızın kafasını..
peynir tamam pilav da 1 kaşıkmış bişii olmaz o da tamam
sadece alkol ve şekerden uzağız tamam kuşum
ayy akrebim haftasonu kaçamağım olsun ozaman :))maalesef var canım
salep ben de severim..
hafta sonu kaçamağın olabilir ama yani mesela dermişim
ben zaten şeker kullanmıom hiç ...dün sadece o yumurtayla 1 kaşık atim dedim ama onuda atmam artık...alkolde bitti...zaten yarından sonra pilavda yemicem..çalıştıgım için bazen çok uykum gelio ve nescafe içiodum...sade ve şekersiz...içmem artık ...arada bi evde türk kahvesi içerim şekersizindençay için bi sınır varmı?
şekersiz içtikten sonra çayı istediğin kadar içebilirsin kuşum
yaaa valla ben başlıyom akşam mekike bizimde eylülde sünnet var ama ben ozamana koca göbekli olmayı planlıyom ama kısmet tabi :))
akrebim bende öle diyom hiç bişi yemezse sağlıklı kilo veremezki dimi :))
ayy akrebim haftasonu kaçamağım olsun ozaman :))
yeşil çayda iç kuşum bol bol oda yağ yakıyo :))
tamamdır canlarım ..ilk iş tartımı alıom..sonracıma kaynanadan mekik aletini alıom..kocişe ses sistemini aldırıom..şeker yok.nescafe yok ,alkol yok ,ekmek yok,hamurişi kızartma yok,kepek yada tahıllı ekmee devam..vede yeşilçay alıom tabiki...tubiş yeşilçay hamilelikte zararlımı biliomusun?buarada hamile kalırsak napcaz bilmiom...inşallah göbüşlü olursun kıs o zamanaa...ayyy bende kardeşimin düğününe öle olsamgöbüşlü göbüşlü gece kıyafeti nasıl olur acaba...al işte bak gitti bütün diet
amanın coşmuş bizim takım..
çok sağolun şekerlerim,öpüyorum hepinizi..
mrı çekildi,cuma sonuç alacağım,bakalım hayırlısı...
ah selenciğim,aynı dertten muzdaribiz kuzum,yatmak istiyorum ama ufaklık hep tepemde,neyse buna şükür,allah beterinden saklasın değil mi...
hepsini okuyup alıntılamak istesem de çok oturmak can yakıyor,müsaadenizi istiyorum kızlar...görüşmek üzere...
pilav çok az ama 1 kaşık ..alkol bitti artık...kaşarıda yemicem vazgeçtim...bide yürüyüş için kandırabilsem kocişi ohhhh...sadece meyvelerle geçiştircem öğünleri bi tek sabah kahvaltısı yaparım..
kızlarrr bişi sorcam ben salep ve capicino yu çok seviyom onlarda çok kalori varmı???
kıss sen bu kadar şeyi nasıl yedin ...anlamadım walla...ben yesem onları aksine şişerim çünkü ne zaman rejime başlasam aksi gibi kilo alıodum eskiden..sonrada bırakıodum rejimi ondan sonra zayıflamıştım walla..65 kilodan 51 kiloya düşmüştüm ...umarım şimdide verebilirim...
ah selenciğim,aynı dertten muzdaribiz kuzum,yatmak istiyorum ama ufaklık hep tepemde,neyse buna şükür,allah beterinden saklasın değil mi...
hepsini okuyup alıntılamak istesem de çok oturmak can yakıyor,müsaadenizi istiyorum kızlar...görüşmek üzere...
hamilelikte yeşil çay önerilmiyor canım ve ada çayıda..söktürücü özellikleri olduğu için..tamamdır canlarım ..ilk iş tartımı alıom..sonracıma kaynanadan mekik aletini alıom..kocişe ses sistemini aldırıom..şeker yok.nescafe yok ,alkol yok ,ekmek yok,hamurişi kızartma yok,kepek yada tahıllı ekmee devam..vede yeşilçay alıom tabiki...tubiş yeşilçay hamilelikte zararlımı biliomusun?buarada hamile kalırsak napcaz bilmiom...inşallah göbüşlü olursun kıs o zamanaa...ayyy bende kardeşimin düğününe öle olsamgöbüşlü göbüşlü gece kıyafeti nasıl olur acaba...al işte bak gitti bütün diet
bencedeeayyy bilemedim nese biz nolur nolmaz ıhlamur ,içelim yeşil çay içmeyelim :))
birkaç gün iştahın açılsada önemli değil 6 gün geçmiş diğer günlerde geçer sigara okadar kötükiherkese merhaba arkadaslar kacgundur yazamıyorum haftasonları bilgisayarım calısmadıgı icin yazamıyorum haftaici sadece yazabiliyorum
dunde cok yogundum saat 4,30 da isten cıktıgım icin 4.30 dan sonra pek nete girme sansım yok
bu aralar sigarayı bıraktıgımdan cok diete dikkat edemedim bugun sigarayı bırakmamın 6. gunu ve ayrıyetten orucluyum zaten sahurdada 3 dilim ekmek peynir zeytin 2 hurma yedim
sigarayı bırakmam gerekiyordu cunku sigarayı ac karna icemiyordum sigara icmek istedikce gidip yemek yiyor sonra iciyordum kısır döngü gibi yani boylece sigara bırakmaya karar verdim
cok enteresan millet kilo aldırır diye sigara bıralmıyo bense kilo vercem diye sigara bırakıyorum.
gecen 5 gun acaip istahım acıldı ama dün biraz normale dondum
bugunde zaten orucluyum ve dietede devam her ne kadar sigara bıraktıgımdan beri dikkat edemesemde 2 gun daha oruc tutacagım orucluyken oruc diyeti yapıyorum
umarım basarılı olabilirim
yaaa valla ben başlıyom akşam mekike bizimde eylülde sünnet var ama ben ozamana koca göbekli olmayı planlıyom ama kısmet tabi :))
akrebim bende öle diyom hiç bişi yemezse sağlıklı kilo veremezki dimi :))
tamamdır canlarım ..ilk iş tartımı alıom..sonracıma kaynanadan mekik aletini alıom..kocişe ses sistemini aldırıom..şeker yok.nescafe yok ,alkol yok ,ekmek yok,hamurişi kızartma yok,kepek yada tahıllı ekmee devam..vede yeşilçay alıom tabiki...tubiş yeşilçay hamilelikte zararlımı biliomusun?buarada hamile kalırsak napcaz bilmiom...inşallah göbüşlü olursun kıs o zamanaa...ayyy bende kardeşimin düğününe öle olsamgöbüşlü göbüşlü gece kıyafeti nasıl olur acaba...al işte bak gitti bütün diet
Kızlar merhaba ben geldim. Bir süredir giremiyorum sizleri özledim ama ama.....
Kaptanım paylaşımda bulunamıyorum takım kurallarına uyamadığımın farkındayım biraz daha böyle gidebilir İsterseniz ayrılabilirim ama sizin için sorun yoksa sadece 1 kilom kaldı hedefe mezun olmak istiyorum.
birkaç gün iştahın açılsada önemli değil 6 gün geçmiş diğer günlerde geçer sigara okadar kötüki
bende bırakanlardanım ve kesinlikle rahat rahat bir güne uyanmak çok güzel
inşallah kocaman göbüşlü olacaksın sünnette ama olana mekige devam:)
canım benim bildiğim hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlardı
çünkü ağır metal ıvır zıvır toplandığı yerler falan bir sürü tantanası var bu riske hiç girmeyin taze sıkılmış meyve suyu en güzeli
sanada inşallah kocaman bir göbüş diliyorum
geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçerde rahatlarsın
evet acaba selenin nasıl oldu
birkaç gün iştahın açılsada önemli değil 6 gün geçmiş diğer günlerde geçer sigara okadar kötüki
bende bırakanlardanım ve kesinlikle rahat rahat bir güne uyanmak çok güzel
inşallah kocaman göbüşlü olacaksın sünnette ama olana mekige devam:)
canım benim bildiğim hiç bir bitki çayını içmeyin diyorlardı
çünkü ağır metal ıvır zıvır toplandığı yerler falan bir sürü tantanası var bu riske hiç girmeyin taze sıkılmış meyve suyu en güzeli
sanada inşallah kocaman bir göbüş diliyorum
geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçerde rahatlarsın
evet acaba selenin nasıl oldu
Canım öğünlerini geçiştirme. Düzgün beslen. Amacımız sağlıklı kilo vermek.
Evet ikiside çok kalorili canımcım maalesef.
Canım dikkat et kendine Geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?