Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün ki menüm.
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen az tavuk sote, az et sote, az ali nazik, 1 ince parça tavuk biftek ızgara, 1 baget fırında, az salata, 1 zero cola yuh bana yazınca ne çok şey yemişim ya ama hepsi dukanıma uygun
Akşam tavuk sote, yoğurt

Canım zeytinde bol tuz var. Azaltmanı tavsiye ederim.

afiyet olsun çok güzel bir bir menü

Saol canikom.

menücük geliyor

kahvaltı
yağsız beyaz peynirli dometesli tost -çay-zeytin
ara
elma
öğlen
patetes kavurma -ayran
ara
nar-mandalina
akşam
pırasa -2 kaşık bulgur pilavı

Aynı gün hem patates hem bulgur ağır olmuş canım bence. Afiyet olsun.

pazar tabii nöbetçiydim :))))

pazar menü
sabah; 2 dilim ıspanaklı börek
ara; bir portakal
öğle; çorba ve bir dilim ekmek
ara; bir tane armut
akşam; hamsi buğulama ve salata

2 fincan yeşilçay 3 lt su

Börek hariç gayet iyi canım.

bu menüden sonra Cumadan sonra başlayacak olan yarışmanın sonucu şimdiden belli oldu hahahahahyyyyttttt

ama arada bi kocişle keyif yapıozz...az votkalı bol limonlu...çok koyamam zaten votkasını...dilimli kaşarlardan 3 dilim çokmu kıss?

O keyifler beni ne hale getirdi aysunum bir bilsen. :2:

yanlış yazmısım kızlar 11 kaşık olmuş 1 kaşık şeker attım...

Yuh demiştim bende.

Hoşgeldin canım.

tamam kuşum
seni anlıyorum ve idare ediyorum..
mezun edicez seni merak etme şeker

bende okuyunca yuh dedim zatenkıs ne varmış menümde çokmu kötüü her zaman birsürü yerdim ekmek bileme yemiom 1 dilim yiyom bırakıommm...( cumaya görüşürüzzzz...acil tartı almam lazımm ayyy

sadece dün akşam için 1 kaşıkcık şeker attım o kadar..oraya yanlış yazmışım alkol herzaman olmaz zaten ayda yılda bir ...ama onuda bıraktım işte içmiom...nescafe yerine türk kahvesi içsem sakıncası varmıdır acaba ( yada ne tavsiye edersiniz nescafeyi bırakmam için...yemeklerde sıkıntı yok sanırım...kızartma hamurişi onları zaten yemicem sözzzzz

bende okuyunca yuh dedim zatenkıs ne varmış menümde çokmu kötüü her zaman birsürü yerdim ekmek bileme yemiom 1 dilim yiyom bırakıommm...( cumaya görüşürüzzzz...acil tartı almam lazımm ayyy

Daha ne olsun şekerim. Alkol var başlı başına. Nescafe var. Pilav var. Kaşar var.

Daha ne olsun şekerim. Alkol var başlı başına. Nescafe var. Pilav var. Kaşar var.

pilav çok az ama 1 kaşık ..alkol bitti artık...kaşarıda yemicem vazgeçtim...bide yürüyüş için kandırabilsem kocişi ohhhh...sadece meyvelerle geçiştircem öğünleri bi tek sabah kahvaltısı yaparım..

aysunumm bidenemmmm kıyamam yaaaa bırakcan herşeyi bak ben nescafe içmeyeli 2 sene olcek nerdeyse :)))

öle bişi yok cnm sabah güzel güzel kahvaltını yap hatta yapabilirsen yumurta haşla ye öğlen ve akşamda et sebze yemeği salata yoğurt herşeyi yiyebilirsin sakın geçiştirme o zaman verirsin kilo ama hemen geri alırsıon sağlıklı olmaz :))

kızlarrr bişi sorcam ben salep ve capicino yu çok seviyom onlarda çok kalori varmı???

kıss sen bu kadar şeyi nasıl yedin ...anlamadım walla...ben yesem onları aksine şişerim çünkü ne zaman rejime başlasam aksi gibi kilo alıodum eskiden..sonrada bırakıodum rejimi ondan sonra zayıflamıştım walla..65 kilodan 51 kiloya düşmüştüm ...umarım şimdide verebilirim...

sen bu kiloları yemeyerekmi vermiştin cnm ??

aysunumm bidenemmmm kıyamam yaaaa bırakcan herşeyi bak ben nescafe içmeyeli 2 sene olcek nerdeyse :)))

bırakcam artık napayımm...inad ettim şişko diemicek kocişim bana...sonrada onu rejime sokacam

şu bir haftayı bi atlatsam gerisi Allah kerimmm..elimden geleni yapcam walla tubişimm...hatta şu ses sisteminide aldırimde göbek atmaya başlayim bari ...madem yürümüo benle onu yapsın artık

kızlarrr bişi sorcam ben salep ve capicino yu çok seviyom onlarda çok kalori varmı???

bende capicinoyu çok seviom ama onu bıraktım bak bence ikisindede çok kalori vardır...

tubişim o kadar gariptiki yemek yiyerek zayıflayayım dedim az yedim sık yedim ekmek yemedim baktım bişi oldugu yok...bıraktım bende öle rejimi sonrada dediğim gibi karpuz ve su sadece..51 kiloya düştüğümde çook çirkin olmuştum ama ..:)) benim yüzüm göçüo zayıfladıgımda kötü oluyodu..sonrada 57 kiloya cıktım...evlendim vede bu haldeyim işte

yaabi ozevkim var ya onudamı içmim hafta 1 için barii :)) valla bizde var ses sitemi ama yüzüne bile bakmıyom ama akşam mekike başlıyorum her akşam 50 mekik çekicem bu hafta sonra arttırmayı düşünüyorum :))
aynen öle canım 3 ayda vermiştim yaz dieti gibi yaptım kendime...sadece karpuz yedim vede bol su içtim...bide göbek atıodum hergün olmasada mutlaka atıodum ama

hımm bende öle seviyom ama karpuzdada çok şeker var die pek önermiyolar :)) ama vercem bu kiloları başka yolu yok :))

bende öle direk yüzden veriyom çirkin oluyom zaten çok istemiyorum ben emrahla tanıştığımda 45 kiloydum sonra adet düzenleyici aldım 55 oldum 58 le gelin oldum şimdi 68 im off offf 59 falan olsam yineee

herkese merhaba arkadaslar kacgundur yazamıyorum haftasonları bilgisayarım calısmadıgı icin yazamıyorum haftaici sadece yazabiliyorum
dunde cok yogundum saat 4,30 da isten cıktıgım icin 4.30 dan sonra pek nete girme sansım yok

bu aralar sigarayı bıraktıgımdan cok diete dikkat edemedim bugun sigarayı bırakmamın 6. gunu ve ayrıyetten orucluyum zaten sahurdada 3 dilim ekmek peynir zeytin 2 hurma yedim

sigarayı bırakmam gerekiyordu cunku sigarayı ac karna icemiyordum sigara icmek istedikce gidip yemek yiyor sonra iciyordum kısır döngü gibi yani boylece sigara bırakmaya karar verdim
cok enteresan millet kilo aldırır diye sigara bıralmıyo bense kilo vercem diye sigara bırakıyorum.
gecen 5 gun acaip istahım acıldı ama dün biraz normale dondum
bugunde zaten orucluyum ve dietede devam her ne kadar sigara bıraktıgımdan beri dikkat edemesemde 2 gun daha oruc tutacagım orucluyken oruc diyeti yapıyorum

umarım basarılı olabilirim

yaaa benimde bi kahve zevkim olsunnn oda işyerinde değil evde türk kahvesi olsun baree aslında öle şeker var ama ben ozaman bu şekilde yapmıştım bence oynamakda bayağ işe yaradı...hatta yürüyordukta o zaman..ahhh ahhhh eski günlerr...ablamlarla ne güsell yürüoduk şimdi kimsecikler yokk (

bende öle direk yüzden veriyom çirkin oluyom zaten çok istemiyorum ben emrahla tanıştığımda 45 kiloydum sonra adet düzenleyici aldım 55 oldum 58 le gelin oldum şimdi 68 im off offf 59 falan olsam yineee

bende yaaaa 58-59 olsam kıyafetlerimde olurr...kardeşiminde düğünü olur sonbaharda...vermek lazım bu kiloları ...buarada bide bebiş olursa yandık ozaman

ayy canım çok tatlısın yaa
nescafe yerine türk kahvesi içebilirsin şekersiz ama..süper bir doping olur..abartmadan olurmu şeker

yok daha neler kuşum..

şşşşş karıştırmayın kızın kafasını..
peynir tamam pilav da 1 kaşıkmış bişii olmaz o da tamam
sadece alkol ve şekerden uzağız tamam kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…