Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen spor ve diyetine dikkat et canım gerisi kolay şekerli bişi için tarçın çok işe yarıyor yeşilçay içiyosan onun içine yoksa süte yoksa sıcak suya çay gibi içebilirisn inanılmaz kesiyor tatlı isteğini adet döneminde bile iş yarıyor

kızlarrr günaydınnnnnn :)))
günaydın canım

canım bir kişiye sinirleniyon kendinden niye alıyon hırsını suçlu sen değil o değilmi ona versene cezanı

günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.
sanada selam canım

aile boyu spor süper:)))

4 litre su çok değilmi maşallah canım valla bende seviyorum tavalet olayı geriyor beni
çorbanın tarifini isteyecektimki yazmışsın zaten aldım ve haftasonu deneyeceğim canım

Günaydın güzel takımımın gezel hatunları

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..
günaydın canım sanada

çokmu alıo tubişşşş aaaa özgecimmmm nie tubişe suç atıonnn...benim burdaki arkadaşlar şokta zaten...şaşırıolar walla az yiyosun diolar...mutlaka hergün çikolata yerdim metro bağımlısı olmuştum resmen...artık yok tatlı aldırimmi die dalga geçiolar...aldırrr yememki diom.....anlıcan beni burdakiler caydırmaya çalışıo

günaydın şekerler

:119::119::119:

günaydınnnnnnnn

herdemkçim sen dikkat et yinede yürümeye acele etme bence

nasıl olsa iyleştiğin gibi eski hızına dönersin canım

Havuç ve unu saymazsak süper şekercim..
Tereyağı da sağlıklı yağlar içinde canım ve de tok tutuyor..rahatlıkla tüketebiliriz..

canım elma sirkeli su nasıl oluyor faydasını görüyormusun bende içeyim diyorum

çok faydalıymış hazımsızlık için falan iyiymiş canım

bilmiom walla ama normaldede öle zaten diete özgü değil bu su içmem...çok içerim suyu...hadi bakalım umarım beğenirsin...aaaa buarada çorbaya tuzu en son atıosun ama kullanırmısın bilmem tabi ben cok az atım...altını kapamadan önce at tuzunu atacaksan

Havuç ve unu saymazsak süper şekercim..
Tereyağı da sağlıklı yağlar içinde canım ve de tok tutuyor..rahatlıkla tüketebiliriz..

çok saol öğlen yemeğim bu ozaman getirmiştim işyerine sanada söleyim tuz enson atılıo çorbaya...altını kapatmadan önce at...tabi biz az atıoz...ama başkalarına yaparsan bilgin olsun

elma sirkesini ne kadar koyuyorsun canım 1 kupaya...

menüm

kahvaltı
1yumurta-peynir-3 yeşil zeytin limonlu-ceviz-çay
ara
fındık
öğlen
yoğurt -mercimek çorba-2 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği -mandalina-elma

2 litre su 1 bardak yeşil çay

valla iyiki söyledin ben atardım hemen sonra kesilirdi çorba:))))teşekkürler canım

canım elma sirkeli su nasıl oluyor faydasını görüyormusun bende içeyim diyorum

çok faydalıymış hazımsızlık için falan iyiymiş canım

elma sirkesini ne kadar koyuyorsun canım 1 kupaya...
Kupanın dibine az sirke katıyorum fazla değil..2 tatlı kaşığı kadar..Üzerine de su ekliyorum..
menüm

kahvaltı
ara
fındık
öğlen
akşam

menü güzel ya spor ya kitap???

iremcim bu arada sen dukana uygun yiyecekler aldıktan sonra hiç problem değil hatta çok yağlı olmadıktan sonra öyle yerler avantaj bile çeşit çok olur iyi olur

tubişim ekmek pilav makarna türevi olmadıktan sonra süper azaz ama çeşit süper gözü doyar insanın

makarna deyince makarna yemiyeli çok oldu ya benim canım çekti bak kendi kendimin canını çektirdim haftasonu öğlen menüm olsun

uyuyana kadar sindiririm hiç değilse:)))

Kupanın dibine az sirke katıyorum fazla değil..2 tatlı kaşığı kadar..Üzerine de su ekliyorum..

teşekkürlerrr ben spor yapamıorum ama kitap okuyorum sabah akşam işe gidip gelirken menüye eklesemmiki

canım bu ikiside bugün malesef yok ders te çalışmadım çünkü iki gündür uykusuzdum dün kızıda annemlere emanet edip 9 da sızdım
oda beniim arkamdan uyumuş 9,30 da sabaha kadar anakız uyuduk amavücudumun dinlendiini hissettim

ama bugün mekikte olsa sadece çekeceğim sonrada yapamadığım derslerimi yapacağım kaptanım

günaydın şekerler

:119::119::119:
günaydınnnn cnmmmm
biliyom bidenemmmm sen yapcan bu işi :)) ohh taze fasulya ve yoğurt süpper 2 li :)) şimdiden afiyet olsun bende kabuska yaptım içine az bulgur koydum yağurtla onu yicem :))
yaaaa evevt asında bende öle düşünüyorum ama o kadar sinir oldun kiii anlatamam kendime zarar verdim (
ayy benimde çekmece çikolata dolu valla napcam bilmiyom kimseyede vermem çuku çukularımıııııııı
menüm

kahvaltı
ara
fındık
öğlen
akşam

menü süpper afiyet bal şeker olsun cnmm :))

akrebimmmmmm sen benim yazdıklarıma artık bişi demiyosun menümüde yorumlamıyonn küstükmü acepppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…