Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

afiyet olsun canım
ekmek bence fazla değil eğer ince ise çünkü ekstradan pilav makarna herhangi bişi yok belki salata ile yediğin olmayabilirdi ama oda salatadan başka bişi yememişsin

aynen katılıyorum canım herdemksten iyi haberler artık darısı elen ile banunun başına

afiyet olsun seni ayrıca bu kadar suyu içtiğin ve içebildiğin için tebrik ediyorum

afiyet olsun canım bende başlamıştım elma sirkeli suya aklıma gelirse günde bir kere içiyorum ama gelmezse kalıyor alışkanlık haline getirmem lazım

canım afiyet olsun
yani zaten bişi olsa bunlar şey de der garanti kapsamında değilki der bu kadar parayı isteyenden herşey beklenir müşteri hizmeti 0 mış

Son düzenleme:

saol canımmmm teşekkürler ...inan hiç zorlamıorum kendimi su içecem die...hep böleydim ben zaten...tuvalete gitmek zor oluyo ama durmadan

bu koşu ve yürüyüşün için
menün de güzel
kitap yok sanırım ve de su ve dee bitki çayı

tatlım telefonu garantisi ödemiyormu pekii:26:

Abla ödemiyor çünkü bu telefonların camları lcd cam ve kırılmaya çok müsait bu yüzden garanti kapsamı dışında. Kitap olarak kreşe gidecek kadar büyüdüm isimli çocuk kitabı :) Su çok az içtim dün ve 2 kupa yeşil çay.

iyi yapmışsın walla o kadar para verip telefonmu yaptırılır ...pilavlar fazlamı yemek yediğimiz kasıkla o tarif ama...ekmekde yemedim pilav yediğim içinn..

Afiyet olsun cnm bugün dengelersin.

canım afiyet olsun
yani zaten bişi olsa bunlar şey de der garanti kapsamında değilki der bu kadar parayı isteyenden herşey beklenir müşteri hizmeti 0 mış

Müşteri hizmetleri zaten berbat. Arıyorsun en az 45 dakika bekliyorsun bağlanmak için. Artık inat ettim bağlandım yani o derece.

umarım dengelerim bugün patatesli börek var menüde 2 tane yerimm accık çorba içerim yeter heralde...

herkese günaydıınnn bugün çok iyiyim sabah bol yeşillkli kahvaltımı yaptım, kahvaltı çok önemliymiş bir ekz daha anladım bomba gibiyim bugün bombaaaa

ama size bir şey diyeyim mi dün ben sımsıkı bir çalışma uyguladım yaaa bugün kendimi zarzayıf hissediyorum sanki pantolonum bir beden küçülmüş gibi hissediyorum ne komiğim yaaaaa

Güle güle güzel günlerde giy işallah ablam.

Ben az önce 38 beden elbise aldım netten.
İlk hedef o elbisenin içine girmek olacak.
Yazlık aldım elbisemi zaten o zamana işallah istediğim kiloya inerim.
hayırlı olsun şekercim..girersin merak etme..
ohhhh hayırlı olsun akrepcimmmm...güle güle giyy..
teşekkür ederim canım..daha iyileri sana kısmet olsun inş.
ohhh çok şükür öğlen olduu çorbamı içççiiimm artıkkk

kıs benim kociş gelmioki benle...çok istedim yanımda olmasını ama bu hafta cumadan dedi zaten yatacam hep die...gelmedi o yüzden Belkim haftaya bişiler planlarsak gelir..
kuşum sen kocişine bi dahaki sefere de ki;"ayy hayatım adamın biri peşime düştü çok sinirr olduumm" gör bak o zaman evdemi yatar yoksa yanı başındamı olur
çok kötüyüm demii ama karısını tek çıkarıp evde yatana da bu lazım
ayyy sen kocişsizmi gittinnn asla benimki göndermez valla yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya ayyy hadi bişiler planlayın ozaman baş başa gidip aşk tazeleyin :))
benimki de bırakmaz kuşum..çıkmak fiilini tekil olarak kullandığımda bile bozulur küser kapris yapar
Arada lazım canım böyle. Bizde genelde birlikte gezeriz kocişkomla ama arada ben kızımı alır çıkarım.
Yada arkadaşlarımızla tek tek buluşuruz. Evde kalan çocuğa bakar
ben de eşimin vardiyasına görekızımla çıkarım zaman bulursam..gerçi şimdi de kayınbabam var çok fırsat bulamayabiliyorum..

ne güzel geçmiş haftasonun kuşum..ben bile okuyunca mutlu oldum..mutluluğun daim olsun inş..

evet biz de çok severiz..günler uzasın ısınsın hafta sonları gideriz inş.

burda acaip bir gri hava var kızlar..yağmur da sağanak halinde yağıyor maaşallah..

şişliğin gitmiş demekki kuşum..motive de olmuşsun mutlu mesut verirsin bundan sonraki kilolarını inş.

ya sen ne kadar ilginç bir karaktersin gerçi gurubumuzdaki herkes çok farklı kalitede insanlar hepsinin farklı farklı aktiviteleri var imreniyorum ama sen daha da bir başkasın çünkü yaşadığın ortam nedeni ile bir çok imkandan yoksun iken, bunlar seni zorlamıyo, olabildiğince kendini mutlu etmeyi başarıyorsun, bayılıyorum sana

bu diyetisyenle nasıl bir ilişki kurduysan artık evine kadar gelmesi beni çok şaşırttı, bildiğin kanka olmuşsunuz, ama galiba o da yalnızlıktan seni arkdaş gibi görmüş kendine yakın hissetmiş , yoksa kim gelir ki hastasının evine geçmiş olsuna, nerdeeeee

bize de nasip etsin böyle diyetik bir insan rabbim

kitap için de varsa kütüphaneyi önereyim, gidebilirsen eğer ben çok severim kütüphaneyi istediğin kitabı seçme ve süresi olması süper bir şey, teslim edeceğin süreyi bldiğin için okuma süreni hızlandırıyorsun, diyene de bak diyeceksin, daha buraya taşındık taşınalı evimin çok yakınında kütüphane olmasına rağmen bir kez bile uğrayamadım (

herdemk bir de sirkeli su için formül sormuşsun, mide durumu ile alakalıdır belki, miden hassas olabilir, ben 1 kupa bardağına 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorum, fazlası beni de mahvediyor, biraz ekşimsi bir tadı oluyor,o kadar, elma sirkesi üzüm sirkesine göre daha güzel üzüm sirkesi çok keskin oluyor ben salataya bile üzüm sirkesi değil elma sirkesi koyuyorum, tadı daha yumuşak.

ivetttt o kadar dayandım hatta yememeye karar verdim ama dün okadar canım istediki yedim walla..

pilav ekmek yerine kıss...çikolatada canıma deydi ha tubişimm
iyi de neden dayandınki yeseydin hafta sonu sabahı canım yaa..
bir de canıma deydi demezmi Allahım yaa gözüm üstünde bu hafta ona göre canım...umarım başka kaçamak olmaz haa ne dersin

çok saol cnmm bencede öğle ama benaslında akşamları ekmek yemiyodum oyuzden öle hissettim galibaaa :))))
burda acaip bir gri hava var kızlar..yağmur da sağanak halinde yağıyor maaşallah..

ayy akrebimmm burdada kar varrr ((

iyi de neden dayandınki yeseydin hafta sonu sabahı canım yaa..
bir de canıma deydi demezmi Allahım yaa gözüm üstünde bu hafta ona göre canım...umarım başka kaçamak olmaz haa ne dersin

ahaaa akrep kızdı kaççç aysunnnnnn

ehh bundan sonra uğrarsın artık kuşum..
ben kütüphaneye gidiyorum..çok seviyorum havasını..kitap dolu dünya harika oluyor..çocukluğumdan bu yana abonesiyimdir..

üşenmiceksin kuşumm..hani metro kabını soyar gibi kolay gelicek salata yapmak..zira biri kilo yapıyor sivilce yapıyor çabuk yaşlandırıyor diğeri de hücreleri canlandırıyor tok tutuyor kilo verdiriyor..
şu an hamile değilsin kuşum..o yüzden içebilirsin bitki çayları..ıhlamurun içine kabuk tarçın da kat ve karanfil..tadı nefis olur..
kendin evde hazırlayabilirsin..mesela elma kabuğunu kabuk tarçın ve karanfille kaynatıp güzel bir bitki çayı elde edebilirsin..istersen bir kaç tane karabiber de atabilirsin..içini ısıtır metoyu hızlandırır..

ehh bundan sonra uğrarsın artık kuşum..
ben kütüphaneye gidiyorum..çok seviyorum havasını..kitap dolu dünya harika oluyor..çocukluğumdan bu yana abonesiyimdir..

mersin halk kütüphanesine ben de kayıtlıydım liseden mezun olana kadar da her daim sıkı takipçisiydim , üniversitede ünşversitenin kendi bünyesindeki kütüphneye kayıt yaptırdım, orayı sıkı takip ediyordum, ne zaman üniversiteden de mezun oldum ben de kütüphane işi bitti malesef , ama bak iyi aklıma geldi, ben bir gidiim yine.

git canım git tabikii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…