afiyet olsun canımhemen menümüde paylaşimm
sabah: 2 dilim ekmek , zeytin , peynir ve maydanoz
ara:ıhlamur
öğle: 2 dilim ekmek 5 adet köfte
ara:açık çay
akşam: domates , soğan ve maydonozdan olusan bol limonlu salata ve 1 dilim ekmekk
ayyy ben çok ekmek yemişim farketmedenn(
aynen katılıyorum canım herdemksten iyi haberler artık darısı elen ile banunun başınacanım benim kesinlikle bu fiyatı ödeme..
onlar soyguncuysa sen de akıllısın çok şükür..
birkere önceden bildirmeleri gerekirdi ne kadar tuttuğunu..
amin canım amin..
nasıl oldun sen..
herdemkden iyi haberler aldık..
sen ve banu da iyileşirse daha mutlu olucaz inş.
afiyet olsun seni ayrıca bu kadar suyu içtiğin ve içebildiğin için tebrik ediyorum27.02.2012 MENÜM
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilimli kaşar ile tost şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:1 kepçe kuru fasülye 2 yemek kaşığı pirin pilavı 1 kase yoğurt (özlemişim pilavı ayyy)ekmek yok
ara: 1 adet elma 1 bardak şekersiz çay
akşam:2 adet biftek 1 yemek kaşığı pilav ekmek yok
ara:1 fincan türk kahvesi
4 litreye yakın su içtim ...mekik çekemiorum belim felaket ağrıo dünden beri...cuma günü başlamıştım mekiğe ama dün ağrımaya başladı...neden oldugunu anlamadım mekiktenmi acaba...kitapda okuyamadım...acil bi kitap bulmam lazım
afiyet olsun canım bende başlamıştım elma sirkeli suya aklıma gelirse günde bir kere içiyorum ama gelmezse kalıyor alışkanlık haline getirmem lazımben de menümü ekliyorum hemen..
kahvaltı öncesi
bir elma
kahvaltı
avuç içi kadar kaşar(acele ile hazırlıksız çıkınca evden.dolapta bunu buldum..aç kalmakdan iyidir dedim)
ara
bir elma
öğle
bir kase tarçınlı süte; üç ceviz ve nesfit ekledim
akşam
haşlanmış iki tavuk sarma,
iki kaşık bulgur pilavı,
bol salata,
az pide,
şalgam turpu,
pişmiş yeşil biber,
süsbiberi turşusu,
kornişon
yatmadanönce
bir kupa elma sirkeli su
spor:
su:1,5 litre
kitap:duma adası(stephen kıng)
kitaptan birkaç cümle:
"CARSON la nişanlanmak için daha çok genç olduğumuzu söylemediğin için teşekkür ederim."
"yararı olurmuydu?"
"hayır"
"hayır.hem zaten annen bu işi ikimize yetecek kadar yapacaktır."
ılse önce canı yanmış gibi ağzını buruşturdu,sonra da güldü.
Günaydın canlarım ciğerlerim.
Dün ki menümü ekliyorum hemencik.
Sabah dukan krebi arasında domates ve peynir
Öğlen fırında tavuk ve haşlanmış sebze ve ayran
Akşam tavuklu bamya, köfte, tavuk suyuna çorba
30 dakika yürüyüş ve koşu
Telefonu eşim eylülde d.günümde almıştı. Almaz olaymış, sanki lazımdı neyse. İşte ben onu merdivenden düşürüp ekranını kırdım.
Dışarda 80 tl ye yapıyorlar ama garantiden çıkmasın diye kendi servisine yolladım.
Şimdi dışarda yaptırıcam çıksın garantiden aman umrum değil.
afiyet olsun canım
ekmek bence fazla değil eğer ince ise çünkü ekstradan pilav makarna herhangi bişi yok belki salata ile yediğin olmayabilirdi ama oda salatadan başka bişi yememişsin
aynen katılıyorum canım herdemksten iyi haberler artık darısı elen ile banunun başına
afiyet olsun seni ayrıca bu kadar suyu içtiğin ve içebildiğin için tebrik ediyorum
afiyet olsun canım bende başlamıştım elma sirkeli suya aklıma gelirse günde bir kere içiyorum ama gelmezse kalıyor alışkanlık haline getirmem lazım
gunaydın herkese arkadaslar dunku menumu paylasmak istiyorum
sabah kepekli sandvic
oglen ızgara et salata corba
ara activia
aksam yogurtlu ıspanak 1 dilim ekmek[/QUOTE
afiyet olsun menün güzel bence
ama içtiğin su miktarı ve sporunu da eklersen süper olur
bu koşu ve yürüyüşün için
menün de güzel
kitap yok sanırım ve de su ve dee bitki çayı
tatlım telefonu garantisi ödemiyormu pekii:26:
iyi yapmışsın walla o kadar para verip telefonmu yaptırılır ...pilavlar fazlamı yemek yediğimiz kasıkla o tarif ama...ekmekde yemedim pilav yediğim içinn..
canım afiyet olsun
yani zaten bişi olsa bunlar şey de der garanti kapsamında değilki der bu kadar parayı isteyenden herşey beklenir müşteri hizmeti 0 mış
afiyet olsun canım
ekmek bence fazla değil eğer ince ise çünkü ekstradan pilav makarna herhangi bişi yok belki salata ile yediğin olmayabilirdi ama oda salatadan başka bişi yememişsin
aynen katılıyorum canım herdemksten iyi haberler artık darısı elen ile banunun başına
afiyet olsun seni ayrıca bu kadar suyu içtiğin ve içebildiğin için tebrik ediyorum
afiyet olsun canım bende başlamıştım elma sirkeli suya aklıma gelirse günde bir kere içiyorum ama gelmezse kalıyor alışkanlık haline getirmem lazım
Abla ödemiyor çünkü bu telefonların camları lcd cam ve kırılmaya çok müsait bu yüzden garanti kapsamı dışında. Kitap olarak kreşe gidecek kadar büyüdüm isimli çocuk kitabı :) Su çok az içtim dün ve 2 kupa yeşil çay.
Afiyet olsun cnm bugün dengelersin.
Müşteri hizmetleri zaten berbat. Arıyorsun en az 45 dakika bekliyorsun bağlanmak için. Artık inat ettim bağlandım yani o derece.
hayırlı olsun şekercim..girersin merak etme..Güle güle güzel günlerde giy işallah ablam.
Ben az önce 38 beden elbise aldım netten.
İlk hedef o elbisenin içine girmek olacak.
Yazlık aldım elbisemi zaten o zamana işallah istediğim kiloya inerim.
teşekkür ederim canım..daha iyileri sana kısmet olsun inş.ohhhh hayırlı olsun akrepcimmmm...güle güle giyy..
ohhh çok şükür öğlen olduu çorbamı içççiiimm artıkkk
kuşum sen kocişine bi dahaki sefere de ki;"ayy hayatım adamın biri peşime düştü çok sinirr olduumm" gör bak o zaman evdemi yatar yoksa yanı başındamı olurkıs benim kociş gelmioki benle...çok istedim yanımda olmasını ama bu hafta cumadan dedi zaten yatacam hep die...gelmedi o yüzdenBelkim haftaya bişiler planlarsak gelir..
benimki de bırakmaz kuşum..çıkmak fiilini tekil olarak kullandığımda bile bozulur küser kapris yaparayyy sen kocişsizmi gittinnn asla benimki göndermez valla yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya ayyy hadi bişiler planlayın ozaman baş başa gidip aşk tazeleyin :))
ben de eşimin vardiyasına görekızımla çıkarım zaman bulursam..gerçi şimdi de kayınbabam var çok fırsat bulamayabiliyorum..Arada lazım canım böyle. Bizde genelde birlikte gezeriz kocişkomla ama arada ben kızımı alır çıkarım.
Yada arkadaşlarımızla tek tek buluşuruz. Evde kalan çocuğa bakar
selam kızlar geçmişe baktım da bayağı bir kaynatmışsınız.
hemen haftasonunu özetleyeyim.
c.tesi sabah; yağsız omlet, şekersiz çay ve yeşillik
ara; bir tane elma
öğle; çorba ve bir dilim ekmek
ara; bir tane kivi
akşam; taze fasülye ve salata
3 lt su, 1 tane yeşilçay.
hava o kadar güzeldiki ailecek sahile gittik ohhh mis gibi yürüyüş yaptık, parkta oynadık oğlumla, denize taş attık. geldikten sonra da oğlanı uyutup ev işlerini hallettim.
ne güzel geçmiş haftasonun kuşum..ben bile okuyunca mutlu oldum..mutluluğun daim olsun inş..pazar günü ise;
sabah; yağsız tost, yeşillik ve şekersiz çay
ara; şekersiz çay
öğle; ton balıklı salata ve bir dilim ekmek
ara; bir tane kivi
akşam; tostta köfte 4 tane ve salata
pazarda sahile gittik ama bu sefer ben yiyecek içeçek bir şeylerde aldım. baba oğul onları bıraktım ben 60 dk yürüdüm. döndüğümde de çay içtik birazda onlarla vakit geçirdim eve döndük. işlerimi c.tesiden yapınca pazarda kendime vakit ayırdım biraz.
akşama illaki patates ve köfte isteyince evdekiler köfteyi tostta yağsız pişirdim patatesi de onlara püre yaptım. herkes için :))))))
valla biz ailecek bayılırız pikniğe birazcık daha havalar güzelleşsin erkenden gideriz malum oğlanın öğle uykusu olunca erken gidip erken dönüyoruz dışarda uyumaya bir alıştırabilseydim öyle birşey olmayacaktı ama olsun biz yine de büyük keyif alıyoruz. bugün sabah da kaltık hazırlandık tam evden çıkacaz kaan tutturduk deniz kenarına gidelim diye zor ikna ettim onu.
herkese günaydıınnn bugün çok iyiyim sabah bol yeşillkli kahvaltımı yaptım, kahvaltı çok önemliymiş bir ekz daha anladım bomba gibiyim bugün bombaaaa
ama size bir şey diyeyim mi dün ben sımsıkı bir çalışma uyguladım yaaa bugün kendimi zarzayıf hissediyorum sanki pantolonum bir beden küçülmüş gibi hissediyorum ne komiğim yaaaaa
kızlar merhaba
hafta sonu Diyarbakır'a gittik ayağımı orada gösterdik tamamiyle iyileşmiş dediler. yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum :))) anlayacağınız gümbür gümbür yeniden dönüyorum sahalara :))) diyetisyenim evime geçmiş olsuna geldi biliyor musunuz :)) çok sevindim gelişine bana baktı evirdi çevirdi dediki sanki azıcık ödem toplamışsınız maydonoz yerseniz iyi gelir dedi. :)) koca bir demek maydanozu tabağa didikledim gelip gidip yiyorum bakalım neler olacak. Doktor eve gelirken bana ne getirmiş biliyor musunuz fırında sütlaç :))) bayıldım bayıldım :))) böyle doktora can kurban, sütlacın beni mutlu ettiğini biliyormuş ondan bir seferelik göz yummuş muhterem :)))
akşam yemeğim fırında kabak mücverdi. üzerine bol sarımsaklı yoğurtla bir güzel yedim haa birde 2 dilim ekmek ve salata :)) keyfim yerine geldi anlayacağınız pek bir huzursuzdum,şükür bugünlerime :)))
bu satırlarımı yazakende bir bardak tarçınlı süt içiyorum. ve mutfağı kapatıyorum :)))
okuduğum kitap :) ki bu zaman zarında 9 kitap okudum ayağımın ödülü diyebilirim :)) eşim dün çaresiz bakışlarla sana nasıl kitap yetiştireceğiz dedi bende okuduklarımı bi daha okurum sen üzülme dedim pek mutlu oldu :)) sahi şu kitap meselseine bir çare bulsam iyi olacak artık kargo şirketleride tanıdı beni telefon açıp "abla kitapların geldi"diyolar. Cizre'de ünlendim anlayacağınız :))
bu arada 3 boyutlu resim yapmaya yeniden başladık bir kaç arkadaşla beraber. çok güzel resimler yapıyoruz bitsin paylaşacağım sizlerle de :))
iyi de neden dayandınki yeseydin hafta sonu sabahı canım yaa..ivetttto kadar dayandım hatta yememeye karar verdim ama dün okadar canım istediki yedim walla..
pilav ekmek yerine kıss...çikolatada canıma deydi ha tubişimm
çok saol cnmm bencede öğle ama benaslında akşamları ekmek yemiyodum oyuzden öle hissettim galibaaa :))))afiyet olsun canım
burda acaip bir gri hava var kızlar..yağmur da sağanak halinde yağıyor maaşallah..
iyi de neden dayandınki yeseydin hafta sonu sabahı canım yaa..
bir de canıma deydi demezmi Allahım yaagözüm üstünde bu hafta ona göre canım...umarım başka kaçamak olmaz haa ne dersin
kitap için de varsa kütüphaneyi önereyim, gidebilirsen eğer ben çok severim kütüphaneyi istediğin kitabı seçme ve süresi olması süper bir şey, teslim edeceğin süreyi bldiğin için okuma süreni hızlandırıyorsun, diyene de bak diyeceksin, daha buraya taşındık taşınalı evimin çok yakınında kütüphane olmasına rağmen bir kez bile uğrayamadım(
ahaaa akrep kızdı kaççç aysunnnnnn
salataya üşendim açıkçası...bitki çayınıda artık akşamları ıhlamur içerim...çünkü işyerinde zor olur benim için ...her bitki çayınıda içmek istemiom şimdi...bebiş için her çay ii değil sanırım...hamile kalmaya uğraşıomda
ehh bundan sonra uğrarsın artık kuşum..
ben kütüphaneye gidiyorum..çok seviyorum havasını..kitap dolu dünya harika oluyor..çocukluğumdan bu yana abonesiyimdir..
mersin halk kütüphanesine ben de kayıtlıydım liseden mezun olana kadar da her daim sıkı takipçisiydim , üniversitede ünşversitenin kendi bünyesindeki kütüphneye kayıt yaptırdım, orayı sıkı takip ediyordum, ne zaman üniversiteden de mezun oldum ben de kütüphane işi bitti malesef , ama bak iyi aklıma geldi, ben bir gidiim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?