afiyet olsunn cnmm hadi bakalım bu azimle bu hafta tartı yüzünü güldürücek inşallah :))
ayyy sen kocişsizmi gittinnn asla benimki göndermez valla yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya ayyy hadi bişiler planlayın ozaman baş başa gidip aşk tazeleyin :))
Aman efendim o sizin gıcıklığınız.
Arada lazım canım böyle. Bizde genelde birlikte gezeriz kocişkomla ama arada ben kızımı alır çıkarım.
Yada arkadaşlarımızla tek tek buluşuruz. Evde kalan çocuğa bakar
valla biz ailecek bayılırız pikniğe birazcık daha havalar güzelleşsin erkenden gideriz malum oğlanın öğle uykusu olunca erken gidip erken dönüyoruz dışarda uyumaya bir alıştırabilseydim öyle birşey olmayacaktı ama olsun biz yine de büyük keyif alıyoruz. bugün sabah da kaltık hazırlandık tam evden çıkacaz kaan tutturduk deniz kenarına gidelim diye zor ikna ettim onu.
bencede lazımm ...ayyy kısss senin kızınmı var maaşallahhh...ne güselll...darısı bizlere olsunda bizde bebelerle gezelim ayyy..
ohh maaşallahh süpersiniz walla...neden uyumuyoki dışarda ...uyuyanı arabaya yatırırlardı bizimkilerde:) ama olsun ölede olsa zevklidir dışarda vakit geçirmek
selam kızlar geçmişe baktım da bayağı bir kaynatmışsınız.
hemen haftasonunu özetleyeyim.
c.tesi sabah; yağsız omlet, şekersiz çay ve yeşillik
ara; bir tane elma
öğle; çorba ve bir dilim ekmek
ara; bir tane kivi
akşam; taze fasülye ve salata
3 lt su, 1 tane yeşilçay.
hava o kadar güzeldiki ailecek sahile gittik ohhh mis gibi yürüyüş yaptık, parkta oynadık oğlumla, denize taş attık. geldikten sonra da oğlanı uyutup ev işlerini hallettim.
Evet canım 4,5 yaşında kızım var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ salim işallahhhhhhhh.
Sizinde önce göbişleriniz sonra kucaklarınız dolsun.
çok açım yaaa çoookkk başım beynim döniyiiii:84::84: ama dayanacağım , su içmekten de midem bulanıyor napsam acaba şimdiii kendimi nasıl avutsam kiii
Ayyy sinirden delirmek üzereyim şu an.
Telefonumu servise göndermiştim ön camı kırıldı diye.
839,99 tl hesap çıkarmışlar.
Bir ön cam değişimi sadece ya
Pis soyguncularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok açım yaaa çoookkk başım beynim döniyiiii:84::84: ama dayanacağım , su içmekten de midem bulanıyor napsam acaba şimdiii kendimi nasıl avutsam kiii
Süt iç kuzum bende burada öğrendim tarçınlı süt bana iyi geliyor.
Amaaaann sabahlar olmasııınn başım hala dönüyorr midem kıvrım kıvrım sanırım adet önceme denk geldiğinden bu kadar sarsıldım ben, yoksa her zaman yediklerimden yedim bir kahvaltım eksikti ama onu da yarın yapacağım.
MÖNÜ:
SABAH: ılık sirkeli su+ 1 avuçtan az dut kurusu+ 2-3 ceviz parçası
ARA: 1 ADET HAVUÇ
öğlen: 1 Kase çorba ekmeksizzz
ara: patlıcan salatası+yarım adet ızgara köfte
AKŞAM: 1 porsiyon bezelye yemeği+ 1 dilim kepekli ekmek
30 dakika yürüyüş
yuhhh yeni telefon alsaymışsın biraz daha ekleyip hayret bişiler vallaAyyy sinirden delirmek üzereyim şu an.
canım hadi gözünaydın çok şükür hızlıca aramıza geri dönersin doktorun ne kadar zarif ve ince düşünceliymiş çok iyi ya ama sendeki ışığı ve azmi kaybetmek istemiyor tabikızlar merhaba
hafta sonu Diyarbakır'a gittik ayağımı orada gösterdik tamamiyle iyileşmiş dediler. yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum :))) anlayacağınız gümbür gümbür yeniden dönüyorum sahalara :))) diyetisyenim evime geçmiş olsuna geldi biliyor musunuz :)) çok sevindim gelişine bana baktı evirdi çevirdi dediki sanki azıcık ödem toplamışsınız maydonoz yerseniz iyi gelir dedi. :)) koca bir demek maydanozu tabağa didikledim gelip gidip yiyorum bakalım neler olacak. Doktor eve gelirken bana ne getirmiş biliyor musunuz fırında sütlaç :))) bayıldım bayıldım :))) böyle doktora can kurban, sütlacın beni mutlu ettiğini biliyormuş ondan bir seferelik göz yummuş muhterem :)))
akşam yemeğim fırında kabak mücverdi. üzerine bol sarımsaklı yoğurtla bir güzel yedim haa birde 2 dilim ekmek ve salata :)) keyfim yerine geldi anlayacağınız pek bir huzursuzdum,şükür bugünlerime :)))
bu satırlarımı yazakende bir bardak tarçınlı süt içiyorum. ve mutfağı kapatıyorum :)))
okuduğum kitap :) ki bu zaman zarında 9 kitap okudum ayağımın ödülü diyebilirim :)) eşim dün çaresiz bakışlarla sana nasıl kitap yetiştireceğiz dedi bende okuduklarımı bi daha okurum sen üzülme dedim pek mutlu oldu :)) sahi şu kitap meselseine bir çare bulsam iyi olacak artık kargo şirketleride tanıdı beni telefon açıp "abla kitapların geldi"diyolar. Cizre'de ünlendim anlayacağınız :))
bu arada 3 boyutlu resim yapmaya yeniden başladık bir kaç arkadaşla beraber. çok güzel resimler yapıyoruz bitsin paylaşacağım sizlerle de :))
canım sabah ve öğlen bişi yeemmişsinki acıkırsın böyle menü ile fzla ilerleyemezsin sıkılırsın bence sabaha bir yumurta haşlasan öğlende yoğurt çiğ sebze falan eklesen hem tok tutar hede ani acıkmaların önüne geçmiş olursun öğleden sonra yaptığın ara öğle olabilir benceAmaaaann sabahlar olmasııınn başım hala dönüyorr midem kıvrım kıvrım sanırım adet önceme denk geldiğinden bu kadar sarsıldım ben, yoksa her zaman yediklerimden yedim bir kahvaltım eksikti ama onu da yarın yapacağım.
MÖNÜ:
SABAH: ılık sirkeli su+ 1 avuçtan az dut kurusu+ 2-3 ceviz parçası
ARA: 1 ADET HAVUÇ
öğlen: 1 Kase çorba ekmeksizzz
ara: patlıcan salatası+yarım adet ızgara köfte
AKŞAM: 1 porsiyon bezelye yemeği+ 1 dilim kepekli ekmek
30 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?