Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

düşüneme zaten kuşum o hızlı değişim genelde burda oluyor..burda da güneş var ama çok şiddetli rüzgar var..gelirken dua okuya okuya geldim..Allah korusun başıma bişii düşücek diye korktum:18:
Yağmur sabaha kadar devam etmiş ama eşim gececiydi ondan aldım hava haberlerini

herkese günaydınnn
nasılınız kızlar?
ben bugün güne hasta uyandım malesef. daha dün maşallahım var hiç hasta olmuyorum diye gecirmiştim içimden sanki vucudum benımle dalga gecer gıbı hasta uyandım yeni güne. faranjitim azdı. bide adet olucam onun sancısı. inş. çok cektırmez

menünü beğenmedim canım..
direnç gösteren vücut için şeker ve hamur işinden uzak durman lazım..sabah ayva reçeli öğle sadece börek akşam da makarnaya yüklenmişsin..yürüyüşün sadece bunları yakar ama sen kilo vermek istiyosun kuşum..arkadaşların menülerine de dikkat et..özellikle düzenli kilo veren arkadaşlar menülerinden şekeri hamur işini uzak tutuyorlar..
spor da olsaymış süper ötesi olucakmış kuşumm

oyy oyy oyy mutluluk tablosu işte budur..
menüler güzel kuşumm

dün burda tüm öğleden sonra elektrikler gitti..ben de yürüyüşe vurdum kendimi..akşam eve çıkarken karanlık merdivenlere ışık olsun diye telefonumu tutuyordum..kızım koluma çarpınca elimden şak diye düştü aklıma iremin teli geldi eyvah dedim gitti ekran dedim ama bişii olmadı çok şükür yaa

geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar versin inş.

Geçmiş olsun canımcım.

Ay aman çok şükür abla.

kızlarr aysun telden girdiği için buaraya yazamadı bana yazdığını sizle paylaşıyorum

28.02.2012 menum
sabah:2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilimli kasarla tost 1 bardak sekersiz cay

ara:1 bardak sekersiz cay

ogle:2 adet patatesli borek ( kucuktu yalniz gozleme gibi falam degil) yarim kase mercimek corbasi

ara: 1 adet elma

aksam: 2 adet cok haslanmis yumurta peynir domates yesillik ve sekersiz cay..

4 litreye yakin su
spor yapamiorum belimi sakatladim isede gitmedim doktora gitcem..sizleri seviyorum...mucuk

ayy ne güzel keşke benim de annem yakınımda olsaydıı ,, dukan krebi nasıl bir şey tarif eder misin? bu dukan nedir onu d abilmiyorum ki ben.

tarsusa iş için mi gittin, hayırdır? bugün burası da çok sert aslında güneşli ama çok sert, kesiyor insanı, kar soğuğu bile değil sanki buz soğuğu, sabah tören esnasında 10 dakikalık sürede çarpmış hava beni ki başım şiddetli ağrıyordu, ders bile anlatamıyordum artık tenefüste gittim bir nescafe içtim ki baş ağrımı alsın diye, şimdi iyiyim çok şükür

ne güzel yürüyüş yapanlara özeniyorum. yaz gelsede bende yürüsem haftasonları. insan yürürken ne kadar negatif elektiriği var atıyor bedenınden

benimde çocukken an sevdiğim şey annem ben kardeşim aynı yatakta uyumakta. babamı atardık yataktan 3 müz yatardık :) annem bize hikayeler anlatırdı özledim valla o günleri

dün burdada önce yağmur sonra kar yağdı. sanırım bahar gelmeyecek

günaydın kızlar..

günaydın banucum napıyosun nasılsın

günaydın şekerler günaydıınnnn:119::116::119:

günaydınnnn

haklısın selencim ama mecbur yapıcam yoksa hocalardann azarı işitirim. fırça yerim :) herkesi mutlu etmeye çalışmak zorundayım. elimden gelenin fazlasını yapmak zorundayım. yükselene kadar böyle devam edıcek hayatım

evet ya aybuke düğünlere kadar incecik olmalıyım. kendime kırmızı şık bir elbise almak istıyorum. :) hedefim hazırana kadar 15 kılo bıraz zor ama 10 kılo versem bile yeter bana

bende hftasonu kot aldım kendime ama 32 beden onada zor gırdım zaten

hayırlı olsun akrebim yeni cicilerin

hadi bakalım bu hafta hırs yapanlar karamel ve aybüke..
cuma sizin için çok güzel olur inş..

inş. cok umutluyum dikkat edıyorum ama adet olmak üzeriyim inş. tartıda bu durum beni hüsrana uğratmaz

canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

ya şuan öyle fabrikada ne varsa heran havya uçma tehlikesinde
adanada da başlamış rüzgar konuştum bizimkilerle gece yağmur bizimde durmadı valla nasıl bir mevsim oldu ya

geçmiş olsun canım acil şifalar tatlım

seraycım dikkat et kendine geçmiş olsun

ben tarsusta çalışıyorum kupkuru bir rüzgar 10 dk yeter valla baş ağrısı için

heralde canım havadan yağmuru severim ama bugün özellikle çoştu elektirik gitti klimalar otamatik gitti dondum birara ya
sizindemi gitti elektrik..çok kötüydü yaa..ben de dondum işyerinde yağmur olmasına rağmen attım kendimi dışarı yürüdüm..akşama kadar tüm işlerim dondu kaldı..

hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım

ayy ne güzel keşke benim de annem yakınımda olsaydıı ,, dukan krebi nasıl bir şey tarif eder misin? bu dukan nedir onu d abilmiyorum ki ben.

Canım dukan diyeti kk da var. Bi incele istersen ben bu kiloyu onunla verdim.

benimde çocukken an sevdiğim şey annem ben kardeşim aynı yatakta uyumakta. babamı atardık yataktan 3 müz yatardık :) annem bize hikayeler anlatırdı özledim valla o günleri

Çocukluk ayrı bir güzellikti zaten.

burda elektirik gidip geliyor tekrar gitmeden menümü paylaşayım

sabah
peynir -yumurta-zeytin -2 dilim ekmek -çay
ara
mandalina
öğlen
mercimek çorba-sebze yemeği-yoğurt
akşam
bol salata yedim yağsız ton balığı ile 2 kaşıkta sıcak tahin helvası yaptılar ondan aldım dayanamadım daha doğrusu tadını merak ettim

2 lt su 2 bardak bergamotlu yeşilçay-1 tane omega 3 tablet
spor 40 mekik
ve vatandaşlık çalıştım kzılar kişsel hakalrımız siyasi haklarımız-sosyal haklarımız
kızlar dilekçe hakkı siyasi hakkımızmış bana sorsalardı kişisel hakkımız derdim

sizindemi gitti elektrik..çok kötüydü yaa..ben de dondum işyerinde yağmur olmasına rağmen attım kendimi dışarı yürüdüm..akşama kadar tüm işlerim dondu kaldı..
evet ve hala kesintiler devam ediyor bugün yine kesildi 1 saate yakın çok yağmurluydu iyi yürümüşsün valla

bende hftasonu kot aldım kendime ama 32 beden onada zor gırdım zaten

hayırlı olsun akrebim yeni cicilerin

kuşum sorma dün farkettim yeni aldığım kot düşüyor belimden..cumartesi kabız olmuşum gibi şişkinliğim vardı..bugün kemer taktım..ayy şimdi napıcam ben..hergün bu pantolonu giyip eskitmelimiyim acaba..hale bakın.önce olmuyor diye şikayetleniyodum şimdi de düşüyor diye..ama en güzeli düşmesi

canım şikayetin belinden düşmesi olsunnnn

kızlar baş ağrısından öleceğim geçmiyor yaaa, karamel çok çok geçmiş olsun canım faranjit iğrenç bir hastalık nasıl acı veriri bilirim ben yılda 4 kez geçirmezsem rahat edemiyoerum

benim kot bedenim 29 a hatta 28 e düştü çok şükür amaaa yan giyince kendime yine de yakıştıramıyorum yan yağlarım fışkırıyor gibi geliyor, 32 beden de o kadar kötü değil zuzum yaa, tabi boyunla da alakalı bir durum ama ben 32 giyerken de gayet iyi duruyordu, boyun kısa ise tabi sinyal vermeye başlamıştır beyin ,karamel sen ilk tanıdığım zamanlerda çok güzel kilolar vermiştin noldu canım sana yaa, haytta inasnın kendinden daha mühim ne olabilir ki, sen iyi olamazsa mutlu olamazsan herşey yarım kalır, kenidni nasıl mutlu hissediyorsan öyle sürdür yaşamını, yarına erteleme hemen şimdi başla..

Merhaba kızlar ben geldim hepinizi çok özledim keyifler yerindedir umarım. Bu sabah tartıldım ve hedefin altına inmişim 54,8 kiloyum çok mutluyum . En son 1999 da ilk hamile kaldığımda bu kilolardaydım. Ama eşim çok kızgın hatta dün akşam yeter artık diye çıkıştı. Sanırım haklı durma zamanı geldi. İnşallah diyeti bırakınca kontrol etmekte zorlanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…