günaydın şekerler
kızlar adanadan servise bindiğimde yağmur çiseliyordu sonra dolu yağdı bir kısımda tarsusaa geldik yağmur değil nasıl bir rüzgar var pencereler çarpıyor şangırrr yani okadar sabah sabah okadar değişik hava şartları ile karşılaştımki diğer yerleri düşünemiyorum
aman ne güzel 3 nesil birarada..doping olmuştur sana iremcim..
kızlar iş çıkışı eve yürüyerek geldiğim yetmezmiş gibi, eve gelir gelmez giydim sporlarımı attım kendimi yürüyüş parkuruna, nasıl yürüdüysem artık tam 1 saat tempolu yürüyüş yapmışımmm şok oldum resmen eve gelince haşatım çıkmış ama bacakalrımı hissetmiyordum:26:
menünü beğenmedim canım..ve nihayet MÖNÜM:
SABAH: 1 kk kutusu beyaz peynir+ 1 domates+ 1 salatalık+1 yeşil biber+ bol bol bol yeşillik+ 2 çay kaşığı ayva reçeli
ARA: Dut kurusu+ 2-3 parça ceviz
ÖĞLEN: 1 dilim börek
ARA: dut kurusu+ 1 dilim ayva
AKŞAM: 1 porsiyon bezelye+ 2-3 kaşık makarna+ bol bol salata
1 saattt yürüyüş:124::124:
spor da olsaymış süper ötesi olucakmış kuşummbende menümü paylaşim hemen :)))
sabah: 2 dilim ekmek , az peynir , zeytin , maydanoz ve şekersiz çay
ara: 1 brd şekersiz çay
öğle:1 tabak zeytinyağlı pırasa , 1 dilim ekmek
ara: az yoğurt
akşam: 1 tabak etli patates yemeği , kıvırcık soğan ve domatesten oluşan nar ekşili bol limonlu salata
2 lt su ama spor yok malesef :)))
Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun.
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
Sabah dukan krebi aradında peynir, domates
Öğlen fırında tavuk ve yoğurt
Akşam taze fasulye, yoğurt ve tavuk köftesi
herkese günaydınnn
nasılınız kızlar?
ben bugün güne hasta uyandım malesef. daha dün maşallahım var hiç hasta olmuyorum diye gecirmiştim içimden sanki vucudum benımle dalga gecer gıbı hasta uyandım yeni güne. faranjitim azdı. bide adet olucam onun sancısı. inş. çok cektırmez
herkese günaydınnn
nasılınız kızlar?
ben bugün güne hasta uyandım malesef. daha dün maşallahım var hiç hasta olmuyorum diye gecirmiştim içimden sanki vucudum benımle dalga gecer gıbı hasta uyandım yeni güne. faranjitim azdı. bide adet olucam onun sancısı. inş. çok cektırmez
dün burda tüm öğleden sonra elektrikler gitti..ben de yürüyüşe vurdum kendimi..akşam eve çıkarken karanlık merdivenlere ışık olsun diye telefonumu tutuyordum..kızım koluma çarpınca elimden şak diye düştü aklıma iremin teli geldi eyvah dedim gitti ekran dedim ama bişii olmadı çok şükür yaa
Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun.
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
günaydın şekerler
kızlar adanadan servise bindiğimde yağmur çiseliyordu sonra dolu yağdı bir kısımda tarsusaa geldik yağmur değil nasıl bir rüzgar var pencereler çarpıyor şangırrr yani okadar sabah sabah okadar değişik hava şartları ile karşılaştımki diğer yerleri düşünemiyorum
kızlar iş çıkışı eve yürüyerek geldiğim yetmezmiş gibi, eve gelir gelmez giydim sporlarımı attım kendimi yürüyüş parkuruna, nasıl yürüdüysem artık tam 1 saat tempolu yürüyüş yapmışımmm şok oldum resmen eve gelince haşatım çıkmış ama bacakalrımı hissetmiyordum:26:
Günaydın herkese.
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
günaydın şekerler
günaydın kızlar..
günaydın şekerler günaydıınnnn:119::116::119:
Karamel guzel kendine kötülük yapmış olursun. Bu da daha çok atıştırmak ve daha çok moral bozukluğunu beraberinde getirir. Kısır döngüye girip moralini daha fazla bozma. Kendine zaman ayırmak zorundasın. Çünkü sen o 40 parça işten daha değerlisin.
Ohhh afiyet olsun canım. Ne yediğin önemli elbette ama ne kadar yediğin daha önemli. Dikkat edeceğine eminim.
karamel benim kerdeşim evlenecek temmuzda elbise bakmaya başladım bile ama beden seçemiyorum işte mayıs ayında ya da haziran ayında alacağım elbiselerimi 3 tane elbise alacağım model bakıyorum ama beden de sorun var işteee!!! mayıs a kadaar en az 5 lilo gitmek zorundaa!!! ooff yaaaaaaaaa
cumartesi kot aldım kendime..hem de numarası 28gayet güzel oldu..
ehh bu da bana epey gaz verdi..cumartesi pazar akşamları çozutmadım şükür..
bu kilo problemimden dolayı hiç kıyafet alamıyordum kendime..verdiklerim de kısa sürede geri geldiği için tulum gibi giyip duruyordum işte..
hamdolsun 2 yıldır epey yol katettim aslında..en azından geri dönmüyor kilolar..vee gidicek de inş.
o yüzden böyle verdikçe tek tek bişiler almayı düşünüyorum..
hiç giyeceğim kalmadı özellikle mevsim de değiştikçe hem giyecek bişiilerim olur hem bana gaz verir diye düşünüyorum bakalım artık..
hadi bakalım bu hafta hırs yapanlar karamel ve aybüke..
cuma sizin için çok güzel olur inş..
ırak elimizdeki başka bi seçenek kuzucum ...ilk iş işten çıkmak sonra o programları öğrenmek ve çizim yapmaya başlamak...eşimin eski çalıştıgı yerde çizimleri eşime verecekmiş öle olursa süper olur bende programı öğrenirim ben çizerim artık...oda olmadı başka iş bakcam...oda olmadı teklif cazipse erbil yolu gözükecek ama en son planda o
ya şuan öyle fabrikada ne varsa heran havya uçma tehlikesindedüşüneme zaten kuşum o hızlı değişim genelde burda oluyor..burda da güneş var ama çok şiddetli rüzgar var..gelirken dua okuya okuya geldim..Allah korusun başıma bişii düşücek diye korktum:18:
Yağmur sabaha kadar devam etmiş ama eşim gececiydi ondan aldım hava haberlerini
geçmiş olsun canım acil şifalar tatlımherkese günaydınnn
nasılınız kızlar?
seraycım dikkat et kendine geçmiş olsunkızlarr aysun telden girdiği için buaraya yazamadı bana yazdığını sizle paylaşıyorum
28.02.2012 menum
sabah:2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilimli kasarla tost 1 bardak sekersiz cay
ara:1 bardak sekersiz cay
ogle:2 adet patatesli borek ( kucuktu yalniz gozleme gibi falam degil) yarim kase mercimek corbasi
ara: 1 adet elma
aksam: 2 adet cok haslanmis yumurta peynir domates yesillik ve sekersiz cay..
4 litreye yakin su
spor yapamiorum belimi sakatladim isede gitmedim doktora gitcem..sizleri seviyorum...mucuk
ben tarsusta çalışıyorum kupkuru bir rüzgar 10 dk yeter valla baş ağrısı içinayy ne güzel keşke benim de annem yakınımda olsaydıı ,, dukan krebi nasıl bir şey tarif eder misin? bu dukan nedir onu d abilmiyorum ki ben.
tarsusa iş için mi gittin, hayırdır? bugün burası da çok sert aslında güneşli ama çok sert, kesiyor insanı, kar soğuğu bile değil sanki buz soğuğu, sabah tören esnasında 10 dakikalık sürede çarpmış hava beni ki başım şiddetli ağrıyordu, ders bile anlatamıyordum artık tenefüste gittim bir nescafe içtim ki baş ağrımı alsın diye, şimdi iyiyim çok şükür
sizindemi gitti elektrik..çok kötüydü yaa..ben de dondum işyerinde yağmur olmasına rağmen attım kendimi dışarı yürüdüm..akşama kadar tüm işlerim dondu kaldı..heralde canım havadan yağmuru severim ama bugün özellikle çoştu elektirik gitti klimalar otamatik gitti dondum birara ya
ırak elimizdeki başka bi seçenek kuzucum ...ilk iş işten çıkmak sonra o programları öğrenmek ve çizim yapmaya başlamak...eşimin eski çalıştıgı yerde çizimleri eşime verecekmiş öle olursa süper olur bende programı öğrenirim ben çizerim artık...oda olmadı başka iş bakcam...oda olmadı teklif cazipse erbil yolu gözükecek ama en son planda o
ayy ne güzel keşke benim de annem yakınımda olsaydıı ,, dukan krebi nasıl bir şey tarif eder misin? bu dukan nedir onu d abilmiyorum ki ben.
benimde çocukken an sevdiğim şey annem ben kardeşim aynı yatakta uyumakta. babamı atardık yataktan 3 müz yatardık :) annem bize hikayeler anlatırdıözledim valla o günleri
evet ve hala kesintiler devam ediyor bugün yine kesildi 1 saate yakın çok yağmurluydu iyi yürümüşsün vallasizindemi gitti elektrik..çok kötüydü yaa..ben de dondum işyerinde yağmur olmasına rağmen attım kendimi dışarı yürüdüm..akşama kadar tüm işlerim dondu kaldı..
bende hftasonu kot aldım kendime ama 32 bedenonada zor gırdım zaten
hayırlı olsun akrebim yeni cicilerin
canım şikayetin belinden düşmesi olsunnnnkuşum sorma dün farkettim yeni aldığım kot düşüyor belimden..cumartesi kabız olmuşum gibi şişkinliğim vardı..bugün kemer taktım..ayy şimdi napıcam ben..hergün bu pantolonu giyip eskitmelimiyim acaba..hale bakın.önce olmuyor diye şikayetleniyodum şimdi de düşüyor diye..ama en güzeli düşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?