Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eh selen,kaç kiloydu kızcağız,güldüm valla,allah günah yazmasın,bir sene önce beni değil rüzgar,tornado oynatamazdı yerimden..

Haa haa 48 falandı garibim fırtına varsa koluma girer öyle yürürdü. Hatta bir gün koluma girmemişti ben önden yürüyordum bir baktım elektrik direğine sarılmış bir şekilde bekliyor. Ee tabi gidip hayatını kurtardım, dermişim.

ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz

nolmuş ben kaçırdım galiba yaaa,anlaşılan bir bel rahatsızlığı, çok çok geçmiş olsun,acil şifa diliyorum..

nee ciddimisin..Antalyaya kar yağıyor yanii
burda da sabah günaşli ve rüzgarlı hava yerini yağmura bıraktı..

evet canım çocukları bir görsen nasıl sevindiler nasıl eğlendiler karın altında, tabi buradaki kar iç anadolunun doğunun karına benzemez serpiştirdi sadece ama o bile yetti çocukların eğlenmesine,ben hiç sevmem karııı aman amannn böyle iyi...

yok yaaaa benim yanlış kodladığımdan değil güzelim ben sadece bizim beslenmemiz yabancı ülkelerdeki kadınlar kadar sağlıksız olmadığı halde onlar bizden daha fit, sanırım genetik yapıdan diyorum, tabi bu konuda bir bilimsel araştırma varmı yok mu bilemiyorum , benimki sadece varsayım, arkdaşlar spor vs. demişler ama ben ne bilim ya genetik faktörlerin de etkili olduğu konusunda ısrarcıyım. hakkımda söylediğin sözler için de çok teşekkür ederim, evet ben manken gibiyim banu alkan gibiiimmmmbir postişim bir de sarı saçlarım eksik

mönüm:

SABAH: 3 zeytin+ 1 kk peynir+ domates+salatalık+ marul+ 1 yumurta+ 1 dilim ekmek+ 1 çatal reçel

ara: Dut kurusu+ 2 parça ceviz

ÖĞLEN: süt+ form cornflex+ 2-3 kaşık makarna

ara: 1 adet muz

AKŞAM: 1 kase çorba+ 1 parça tavuk+ bol bol bol salataa

30 dakika tempolu yürüyüş:122::122: :122:

kızlaarr bugün hava bildiğiniz çelik gibiydi ona rağmen yürüyüşümü yaptım kesin şifayı kaptım diyorum ya hadi hayırlısı, eşimden gizli çıktım yürüyüşe, haberi olsaydı bu soğukta çıkılır mı diye göndermezdi de, yürüyüşümü yaptım bitirdim onun iş yerine süpriz yaptım, o da şaşırdı bu ne azim yaa dedi, bu soğukta ben arabaya koşturarak giderken sen yürüdün mü dedi, beni korkutuyor bu hırsın dediiii,, sanırım iyi bir şey dediii

evet canim bugun 3. gundu belim agrio neneler gibi yuruyorum:)) cok saolll

nerdesin sen şekerim ya..sessizlik sana yakışmıyor,şakı da dinleyelim,içimiz açılsın,haydiii...

hayırlısı olsun,nasıl becerdin bakayım,anlat...spor yaralanması mı yoksa..

walla banucum sanirim mekikten oldu:)) cuma gunu mekik aletiyle araliklarla 85 mekik cektim pazartesi basladi agrim halada anlamis degilim aradaki iki gun biseyim yoktu..onun disinda hicbise yapmadim ters hareketim falan olmadi

cok saol cnmm..walla sen bulastirdin bende hemen kaptim bak :)) bebis olacagini sanmiorum ama olsunda belim agrisin raziyim walla... flash haberler adet olursam ayin 6 sinda gelecek...bekleyin beni anacimmmm )

cok saol cnmm..walla sen bulastirdin bende hemen kaptim bak :)) bebis olacagini sanmiorum ama olsunda belim agrisin raziyim walla... flash haberler adet olursam ayin 6 sinda gelecek...bekleyin beni anacimmmm )

ayyyyy aysunnn dört göze bekliyom vallaaa o flash haberi :))

bu arada yarın çok yoğun olucam belki gelemem diye şimdiden menümü yazim dedim :))
sabah: 2 dilim ekmek ,az peynir , 3 siyah 2 yeşil zeytin , az kırmızı biber ve maydanoz 1 çay brd şekersiz çay
ara:1 brd çay
öğle: patatesli etli yemek , 1 dilim ekmek , 1 kase yoğurt
ara: 3 tane petibör bisküvi , 1kutu vişne suyu
akşam: 1 kasemercimek çorbası , yarım tabak zeytinyağlı pırasa , 1 kşk yoğurt

malesef spor yok 2 lt su :))

arkadaslar dunku menum
sabah standart kepekli ekmekle peynirli marullu sandvic
3 hurma

oglen 1 kase mercimek corbası bir porsiyon balık bugulama roka 2 dilim ekmek 2 kasık kuru fasulye

ara 5 glissini

aksam 2 dilim ekmek 7-8 kasık kıs sebze turlusu

ara:2 hurma 2 cicibebe 5 adet fındıkici ve tarcınlı yesil cay

bu arada sabah 1 simitle peynir yedim cokmu acaba

günaydın gülen yüzünüz hiç solmasın şekerler

Günaydın herkese.

Dün yine 30 dakika sporumu yaptım. Çok iyi geldi çok.

Kızlarrrrrrrrrr bu sabah tartıldım ve 67,1 çıktım
Eğer yarın gelemezsem ki bugün ve yarın çok yoğun olucaz bunu eklersiniz listeye kızlar.

Bi yerden sonra ama uyku bastırınca rahat edemiyor insan yani annen haklı şekerim.
Gecenin köründe benim annemde kaçmış yanımızdan.

Hakkatten maşallah şekerim. Ben olsam burnumu çıkarmam dışarı.

cok saol canimm aminn..filmi cektirim bi rapor daha alirim belki..eger bebis varsada temelli rapor alirim yani isten cikarim ...yoksada cikicam zaten esimde cik dio:)))

Ay hadi hayırlısı işallah.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun bana çok gelmedi canım.

kuşum meyve suyu ve petibör bisküvi sabah arasında olsaymış daha güzel olucakmış

tatlım menüleri yazıyosun ama sanırım yorumları okumuyosun..geçmişe dönüp bizlere cevap yazmadığın da bundan sanırım..
akşam arası çok fazla olmuş..öğle çok fazla..sanki iki menü birleşmiş gibi..

günaydın gülen yüzünüz hiç solmasın şekerler
günaydınn inşallah akrebimm :))
ohh maşşallah cnmm çok ii gidiyon valla benimde acilen senden önce kilo vermeye devam etmem lazımmm :))

Son düzenleme:
günaydın hanımlar :)

sabah kuş sesleriyle uyandım. dün gece fırtına vardı burada bir kaç kuş benim klimanın arkasına saklanmış sabah sesleriyle uyandım pek güzeldi misafirlerim. eski Osmanlı eserlerine binalarına baktığımızda binaların muhtelif yerlerinde kuş yuvalarının olduğunu görürüz. keşke şimdilerde yapılan binalarında bir cephesine kuş yuvaları yapılsa ne iyi olur.

güneş doğmuştu yürüyüşe başladığımda hava sıcak bile sayılabilirdi aklımda binbir düşünce yürüdüm yürüdüm birde baktım diclenin kıyısında birkaç çocuk öyle masum oturmuşlar suya karşı "keşke hep böyle masum olsanız ve gerçekten çocuk olsanız " burada çocuklar çocuk değil ne yazık ki... eve geldiğimde ocaktaki çayın mis kokusunu aldım,işte huzur...

kahvaltımda;

2 dilim ekmek
sahanda 1 yumurta
5 ad. zeytin
kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
maydanoz,sivri biber azıcık acıydı :)
veee muhteşem tarçınlı karanfilli çay...

birazdan havuç sıkacağım ve yanında 5 ad. fındık yiyeceğim.

öğleden sonra üç boyutlu resim çalışmamı yapmak için arkadaşımla çalıştığımız odaya gideceğim. eşlerimiz (sağolsunlar) çalışma yerlerinde bize konforlu bir oda verdiler :)) resimlerimizi orada yapıyoruz. hobi odamız var artık :))) tabi kısa bir süre,resimlerimiz bitene kadar.

rahatsızlığım süresince çocuklarım için yazdığım kitabın taslağını bitirebildim. şimdi eklemeler veya çıkarmalar yapacağım son hali için resimlerini de çizmem gerekecek, bakalım nasıl olacak, sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum. basit ama etkili bir hikaye oldu sanırım

bana kitap önerisinde bulunan arkadaşlarım Cizre'de kütüphane yok. Şırnak'ta bir tane var ,gitmek hiç aklıma gelmedi ( hatırlattığınız için teşekkür ederim diyetisyenime gittim zamanlar uğrayabilirim. :)

eee sizler neler yapmışsınız bakalım geçmişi okuyayım... malum 3 güne yakındır intenetimiz yoktu olsada farketmezdi elektirik bir var bir yok zorla romantikleştiriyorlar insanı buralarda nüfus neden hızla artıyor anlayabiliyorum elektrik yok su yok ne yapalım latife tabiki benimki sıkıntıya azıcık güleç bakmaya çalışmak işte..hepsi bu.

ayy akrebimm aynen ölee ama çok acıktım ve canım inanılmaz tatlı çekiyodu çikolata yemektense bu daha masum geldi :)) akrebim bide bişi sorcam öğleden sonraki arada hafta 1 falan sütlaç yesem çokmu olur ??

ohh maşşallah cnmm çok ii gidiyon valla benimde acilen senden önce kilo vermeye devam etmem lazımmm :))

Gerçekten iyi gidiyorum kuzucum ya. Hepimize maşallah. Son 5 senedirr bu kiloyu bi çıkarken görmüştüm

Dolu dolu geçsin hep böyle hayatın canım benim. Huzurunuz hiç eksilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…