Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

seray ve karamel geçmiş olsun.

evder, kolay gelsin.

aybuke süpersin canım.

yaren, harikasın.

kaptanım, çok güzel düşünmüşsün yürüyüş olayını.

ve geriye kalanlar merhaba

Son düzenleme:
dünkü menüm;

sabah; 1 dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates ve yeşillik

ara: bir tane kivi

öğle; börülce yemeği ve bir dilim ekmek

ara: bir tane elma ve bir dilim ekmek

akşam; az çorba, bol salata

2,5 lt su, 2 yeşilçay, 50 tane mekik

Tebrikler cnm valla bence de durma zamanın gelmiş.

Kotlar her kilo için kurtarıcı oluyor kızlar. Doğru modeli seçersek tabi. Mesela ben kilolu insanların tayt kot giymesine uyuz oluyorum. Acayip kötü duruyor ya.

aman ne oldu bize canlarım ya.seray da belini incitmiş,çok geçmiş olsun,nazara mı geldik ne takımca..
yaren kutlarım seni güzelim,az sürede güzel sonuçlara ulaştın,hayatının her alanında olsun inşallah..
karamelim geçmiş olsun kuşum,bence dinlenemiyorsun ,o yüzden sık hastalanıyorsun benim gibi.sen ilerlesen kariyerinde,ben de ufaklığı büyütsem rahatlarız belki,ne dersin..

cok tebrik ederim arkadasım insallah bizde o gunleri goruruz bu arada kac ayda verdin kilolari

arkadaslar dunku menumu yazmak istiyorum

sabah kepekli ekmekli kasarlı marullu sandvic ve 2 hurma

oglen bi kase sehriye corbası haslanmıs tavuk 1 dilim ekmek az cacık

ara:yarım kase asure

aksam: 1 tabak ıspanak yogurt 2 dilim ekmek

ara:3 hurma

Teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için
cok tebrik ederim arkadasım insallah bizde o gunleri goruruz bu arada kac ayda verdin kilolari

Teşekkürler canım tabiki sende göreceksin. Tam 1 yılda verdim 23 kiloyu.

tatlım öyle güzel ayarlaki ne ver ne de al
çok güzel canım..bu hafta sonuçlar güzel olucak anlaşıldı
akşam sonrası hurma kötü olmuş canım..bu gün içinde sık acıkmana neden olucak
KIZLAAARR şok şok şok buraya kar yağıyoorrr
nee ciddimisin..Antalyaya kar yağıyor yanii
burda da sabah günaşli ve rüzgarlı hava yerini yağmura bıraktı..
Teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için

Teşekkürler canım tabiki sende göreceksin. Tam 1 yılda verdim 23 kiloyu.

bravo alkışların hepsi güzel arkadaşımaa

ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz

nerdesin sen şekerim ya..sessizlik sana yakışmıyor,şakı da dinleyelim,içimiz açılsın,haydiii...
ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz

hayırlısı olsun,nasıl becerdin bakayım,anlat...spor yaralanması mı yoksa..

Bir kız arkadaşım vardı o direklere tutunurdu uçmamak için
Ben de kafama bir şey düşecek diye endişe ederdim. Akrep33 üm bu aralar güzel kilo verdin, bir rüzgar seni buralara getirse hiç hayır demem.

Bir kız arkadaşım vardı o direklere tutunurdu uçmamak için
Ben de kafama bir şey düşecek diye endişe ederdim. Akrep33 üm bu aralar güzel kilo verdin, bir rüzgar seni buralara getirse hiç hayır demem.

eh selen,kaç kiloydu kızcağız,güldüm valla,allah günah yazmasın,bir sene önce beni değil rüzgar,tornado oynatamazdı yerimden..

Moral bozukluğu, yoğun iş temposu insanın enerjisini alır gider. Vücut direncin azalmış olabilir. Kendini mutlu edecek bir şeyler yapmalısın. Allah göstermesin böyle durumlarda hastalıklar misafirlik sürelerini uzatırlar. Lütfen kendine dikkat et. Başarı her şey değil. Çok geçmiş olsun. Aybuke, Akrep ve ben faranjitin arkadaşlarıyız. Arasıra uğruyor sevimsiz şey

iyiyim canım,sen nasıl oldun,bu kış bitmek bilmedi sanki.ki kış en sevdiğim mevsimdir,ben bile bezdim...

:18::18::18::18:eyvah,bu gidişle akrep beni yakalar..bu haftadan çok umutsuzum,aldım gibi geliyor..

Aybuke kuzum beni de bu havalar mahvetti. Haklısın, düzelse de enerji ile dolsak.
Genlerin ne suçu var? Masum olmayan bizim seçtiğimiz yaşam biçimimiz. Benim pozitif arkadaşıma kendisini böyle kodlamak yakışmıyor diline acı biber sürerim
Hem sen çok hoş bir bayansın. Boy, pos, endam maşallahın var manken gibisin. Senin şu an bile kilo vermeye ihtiyacın yok, ama neyse...

Geçmiş olsun canım. 2. takıma bel ağrısı virüsünü ben bulaştırdım herhalde İnşallah basit bir şeydir hemen toparlanırsın. Kendine dikkat et.
Bakalım haberler nasıl gelecek?
Flaş flaş flaş bebiş var mı, film çekilebilecek mi, Seray'ın haberleri çok kısa zamanda 2. takım sayfasında?

Ayyy ne kadar güzel. Sizinkisi pijama partisi olmuştur. Bıcır bıcır konuşmuşsunuzdur. Özendim şimdi. Annem hasta olduğumu öğrenmiş. Çok sinirlendi. Bu hafta beni evine götürecekmiş.
Bizde öyle yatmak istiyoruz ama annem daralıyor bir arada yatamıyor. Ben en iyisi üçümüz bir arada yatmazsak gelmem diyeyim. Ayy sen çok yaşa, iyi ki yazdın. Güzel bir hatıra olacak bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…