Merhaba kızlar ben geldim hepinizi çok özledim keyifler yerindedir umarım. Bu sabah tartıldım ve hedefin altına inmişim 54,8 kiloyum çok mutluyum . En son 1999 da ilk hamile kaldığımda bu kilolardaydım. Ama eşim çok kızgın hatta dün akşam yeter artık diye çıkıştı. Sanırım haklı durma zamanı geldi. İnşallah diyeti bırakınca kontrol etmekte zorlanmam.
Merhaba kızlar ben geldim hepinizi çok özledim keyifler yerindedir umarım. Bu sabah tartıldım ve hedefin altına inmişim 54,8 kiloyum çok mutluyum . En son 1999 da ilk hamile kaldığımda bu kilolardaydım. Ama eşim çok kızgın hatta dün akşam yeter artık diye çıkıştı. Sanırım haklı durma zamanı geldi. İnşallah diyeti bırakınca kontrol etmekte zorlanmam.
Tebrikler cnm valla bence de durma zamanın gelmiş.
Kotlar her kilo için kurtarıcı oluyor kızlar. Doğru modeli seçersek tabi. Mesela ben kilolu insanların tayt kot giymesine uyuz oluyorum. Acayip kötü duruyor ya.
Teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin içinaman ne oldu bize canlarım ya.seray da belini incitmiş,çok geçmiş olsun,nazara mı geldik ne takımca..
yaren kutlarım seni güzelim,az sürede güzel sonuçlara ulaştın,hayatının her alanında olsun inşallah..
karamelim geçmiş olsun kuşum,bence dinlenemiyorsun ,o yüzden sık hastalanıyorsun benim gibi.sen ilerlesen kariyerinde,ben de ufaklığı büyütsem rahatlarız belki,ne dersin..
cok tebrik ederim arkadasım insallah bizde o gunleri goruruz bu arada kac ayda verdin kilolari
tatlım öyle güzel ayarlaki ne ver ne de alMerhaba kızlar ben geldim hepinizi çok özledim keyifler yerindedir umarım. Bu sabah tartıldım ve hedefin altına inmişim 54,8 kiloyum çok mutluyum . En son 1999 da ilk hamile kaldığımda bu kilolardaydım. Ama eşim çok kızgın hatta dün akşam yeter artık diye çıkıştı. Sanırım haklı durma zamanı geldi. İnşallah diyeti bırakınca kontrol etmekte zorlanmam.
çok güzel canım..bu hafta sonuçlar güzel olucak anlaşıldıdünkü menüm;
sabah; 1 dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates ve yeşillik
ara: bir tane kivi
öğle; börülce yemeği ve bir dilim ekmek
ara: bir tane elma ve bir dilim ekmek
akşam; az çorba, bol salata
2,5 lt su, 2 yeşilçay, 50 tane mekik
akşam sonrası hurma kötü olmuş canım..bu gün içinde sık acıkmana neden olucakarkadaslar dunku menumu yazmak istiyorum
sabah kepekli ekmekli kasarlı marullu sandvic ve 2 hurma
oglen bi kase sehriye corbası haslanmıs tavuk 1 dilim ekmek az cacık
ara:yarım kase asure
aksam: 1 tabak ıspanak yogurt 2 dilim ekmek
ara:3 hurma
nee ciddimisin..Antalyaya kar yağıyor yaniiKIZLAAARR şok şok şok buraya kar yağıyoorrr
Teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin için
Teşekkürler canım tabiki sende göreceksin. Tam 1 yılda verdim 23 kiloyu.
nerdesin sen şekerim ya..sessizlik sana yakışmıyor,şakı da dinleyelim,içimiz açılsın,haydiii...tatlım öyle güzel ayarlaki ne ver ne de al
çok güzel canım..bu hafta sonuçlar güzel olucak anlaşıldı
akşam sonrası hurma kötü olmuş canım..bu gün içinde sık acıkmana neden olucak
nee ciddimisin..Antalyaya kar yağıyor yanii
burda da sabah günaşli ve rüzgarlı hava yerini yağmura bıraktı..
bravo alkışların hepsi güzel arkadaşımaa
ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz
düşüneme zaten kuşum o hızlı değişim genelde burda oluyor..burda da güneş var ama çok şiddetli rüzgar var..gelirken dua okuya okuya geldim..Allah korusun başıma bişii düşücek diye korktum:18:
Yağmur sabaha kadar devam etmiş ama eşim gececiydi ondan aldım hava haberlerini
Bir kız arkadaşım vardı o direklere tutunurdu uçmamak için
Ben de kafama bir şey düşecek diye endişe ederdim. Akrep33 üm bu aralar güzel kilo verdin, bir rüzgar seni buralara getirse hiç hayır demem.
herkese günaydınnn
nasılınız kızlar?
ben bugün güne hasta uyandım malesef. daha dün maşallahım var hiç hasta olmuyorum diye gecirmiştim içimden sanki vucudum benımle dalga gecer gıbı hasta uyandım yeni güne. faranjitim azdı. bide adet olucam onun sancısı. inş. çok cektırmez
iyiyim canım,sen nasıl oldun,bu kış bitmek bilmedi sanki.ki kış en sevdiğim mevsimdir,ben bile bezdim...ne güzel yürüyüş yapanlara özeniyorum. yaz gelsede bende yürüsem haftasonları. insan yürürken ne kadar negatif elektiriği var atıyor bedenınden
benimde çocukken an sevdiğim şey annem ben kardeşim aynı yatakta uyumakta. babamı atardık yataktan 3 müz yatardık :) annem bize hikayeler anlatırdıözledim valla o günleri
dün burdada önce yağmur sonra kar yağdı. sanırım bahar gelmeyecek
günaydın banucum napıyosun nasılsın
günaydınnnn
haklısın selencim ama mecbur yapıcam yoksa hocalardann azarı işitirim. fırça yerim :) herkesi mutlu etmeye çalışmak zorundayım. elimden gelenin fazlasını yapmak zorundayım. yükselene kadar böyle devam edıcek hayatım
evet ya aybuke düğünlere kadar incecik olmalıyım. kendime kırmızı şık bir elbise almak istıyorum. :) hedefim hazırana kadar 15 kılobıraz zor ama 10 kılo versem bile yeter bana
bende hftasonu kot aldım kendime ama 32 bedenonada zor gırdım zaten
hayırlı olsun akrebim yeni cicilerin
inş. cok umutluyum dikkat edıyorum ama adet olmak üzeriyim inş. tartıda bu durum beni hüsrana uğratmaz
kuşum sorma dün farkettim yeni aldığım kot düşüyor belimden..cumartesi kabız olmuşum gibi şişkinliğim vardı..bugün kemer taktım..ayy şimdi napıcam ben..hergün bu pantolonu giyip eskitmelimiyim acaba..hale bakın.önce olmuyor diye şikayetleniyodum şimdi de düşüyor diye..ama en güzeli düşmesi
ayy ben de bunaldım yaaa bu havalar gerçekten bıktırdı ruhumu, ama tabi en iyisini Rabbim bilir, sizlerde sağlık problemi var galiba , çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
evet bu hafta çok şevkliyim maşallah maşallah ama artık zamanı geldi neredeyse 2 aydır hiç kilo veremiyorum, bikini defilesi şevke getirdi diyemem yaa, çünkü ben çok daha öncesinden motive olmuştum ya çok ta etkilenmedim,manken gibi uzun boylu falan değillerdi yaa, 2 kızcağız işte, turist gibi görünüyorlardı, bulmuşlar iki zavallı giydirip duruyorlardı bikinileri katalog çekimiydi galiba.bu tursitleri de anlmaıyorum yaaa, adamlar sabah akşam bira içerler, kahve içerler, nerde fastfood var atlarlar ama gel gelelim bir tane yağ bir tane selülit yok yaaa, nasıl başarıyorlar anlamıyorum, genetik yaaa brezilyalı kadınlar nasıl taş gibiii taşş, hem etli butlu yağlı oldukları halde taş gibiler yaaa, bizler neden böyleyizzz
ben geldimm hele sukur girebildim cepten girdigim icin acilmiodu ...doktor rapor verdi 1 hafta yatcamm sonra film cekilecek ..malum bebis varsa cekmeyelim dedi dr.adet olmayi beklicem ..ay ne cok konustum dilim sismis:))) sizler nasilsiniz
Günaydın herkese.
Dün akşam kızımla annemde kaldık. Geleneksel anneanne-anne-irem yatış gecesiydi yani
Çok güzel oluyor ben kızıma annem bana sarılıp uyuyoruz. Tabi uyuyana kadar yatakta bin türlü oyun.
O yüzden dün spor yok.
Menüme gelince.
Sabah dukan krebi aradında peynir, domates
Öğlen fırında tavuk ve yoğurt
Akşam taze fasulye, yoğurt ve tavuk köftesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?