- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
canım okudum ama çok net anladım desem yalan olur, açım ben açıımm, bir kart hediye etme işi varmış, bana edebilirsinizzzz
zamanla alışıyorsun böyle mönülere canım inan ben de çok direndim alışmamk için ama dikkat etmeden gitmiyor bu meret,akşam yemekten sonra dayanabildiğim kadar dayanıyrum, benim eşim tatlıya çok emraklıdır her akşam ya tatlı ya ıslak kek alıp geliyor eve, ne yalan söyleyeyim 2-3 çatal bazen kaçamak yapıyorum olmasa iyi ama oluyor ben de insanım yaaaaya da bazen meyve kaçamağım oluyor dayanamıyorum, geceler uzun daha napiim amaaa ama dediğim gibi bunlar minik minik oluyor.
sebze yemeği yok demişsin her zaman öyle olmuyor, benim evde haftalık 2 gün sebze 2 gün et, 2 gün kurubaklagil, 1 gün de balık yenir. bu hiç değişmez, dün mesela sebze günümüz değilmişona denk gelmiş, bir de bu aralar sebzede sorun yaşıyorum, eşim pırasayı sevmez kerevizi sevmez kabağı sevmez bunları eve hiç almııyor , nisa ebbekken alırdı ama artık kreşte yiyior bunları diyor şimdi hiç amıyor sinir ediyor beni, taze fasulye gözdemiz bir de patlıcan onlarla idare ediyoruz kışın
canım okudum ama çok net anladım desem yalan olur, açım ben açıımm, bir kart hediye etme işi varmış, bana edebilirsinizzzz
1. kitabımın adı hayata yön veren öyküler..
ve içinden bir kaç söz...
tembellik o kadar yavaş hareket eder ki,yoksulluk çok geçmeden ona erişir..
ufak tefek sıkıntılar sineklere benzer,biraz hareket onları dağıtır..
yarencim ben takıma yeni katıldım seni tanımıyorum ama sanırım mezun olmuşsun,tebrikler canım,desene teyzelikten genç kızlığa terfi ettin,tekrar tekrar tebrikler.
hoşbulduk canım
bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.
şartlar ağır değilmiş,hatta güzel ama kitap konusunda söz veremiyorum,ne zamandır okuyamıyorum,aslında burası motive edici olur,durun hemen kitap ismi araştırayım ve yarın çıkıp alayım,evdekilerin hepsini okudum,sizlerdende tavsiye alabilirim arkadaşlar.
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.
arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.
evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.
sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)
öğlen:1 kase çorba.
akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.
bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.
kızlarrrr günaydınnnnn
yamukprenses hoşgeldin aramızaa :)))
AYSUNNNNNNNN TEBRİKLER BEBEĞİMMMMMM
hoşgeldin güzel takımımızaa
canım sen dikkatli ol umarım mr dada bişi çıkmazda diğer mevzu bilirim çok zor ama en hayırlı şekilde konuşmayı nasip etsin canım
bu ne güzel menü canım arada ciddi birşey yemediysen menü süper
kızlar menüler hakkında yorum yapacaktım ama akrepçim ve banucum yapmış aynı şeykeri yazacaktım
günaydın canım ewt bendede var şişkinlik ama adetim elma sirkeli suda iyi geliyor sanırım
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
yeni katılımcılarımız da artmış bu da süper olmuş. hoşgeldiler tekrar.
dünkü menümü yazmıştım dün ona ekstradan kaanı anneme almaya gittiğimde saat 10 a geliyordu eve gidene saat 10,30 olacağını bildiğimden bende fırsat bu fırsat diyerek annemlere 5 katı 8 defa indim çıktım spor niyetine hem nasıl olsa ordan evime gidecektim ohhh sporumuda yaptım mis gibi oldu.
tünaydın herkese
sabah erkenden kalktım ve sahile inip 1 saat yürüyüş yaptım normalde hiç sevmem yürüyüş yapmayı ama kilolar için mecburen katlanıyorum
cnm amaç tekerlekli sandalye alımına yardımcı olmak yardım ettiğinizde kk da size pro kart hediye ediyo ben hep istiyodum vesile oldu ben ödememide yaptım umarım çorbada az da olsa katkım olmuştur :))
şimdi belli oldu bu kızın gün içindeki açlık krizlerinin nedeni..
kuşummmmakşam atıştırmalarını unut haa yok ben kilo vermicem şişko kalıcam diyosan akşam atıştırmalarına devamm
bayağı hareketli bir gün oldu benim için bugün..
sabah komşularımla kahvaltımız vardı,ardından hastane işleri, bebişi eve bırakıp arkasından da kitap almaya gittim..4 yeni kitapla döndüm evime..
ortapedi uzmanı beyin cerrahisine gönderdi,bir de ondan randevu al,bekle..yorgunu yokuşa sürüyor bu sağlık sistemi...
ee sizler neler yaptınız bakayım ben yokken..
geçmiş olsun canım..
her yaptığımız aktivitede terle birlikte bize şişkinlik veren toksinleri de atarız..tabi sen rahatsızlığından dolayı spor yapamayınca artı çıkıyosundur canım..kahvaltına maydanoz ye canım faydası olur..
şişkinliktir canım o kafana takma,hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,birde söylemesi ayıp lavoboya gitmediysen...geçmiş olsun.
1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/0,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )
geç oldu biraz farkındayım ama zararından neresinden dönersem kardır hesabı aradım buldum valla yazamamıştım içimde kalmıştı resmen ekledim kendimi de ama verebilecekmiyim bilmiyorum 3 kiloyu olsun önümde hedef olunca daha iyi olur. :))))))))))
tamam canikom..akşam disiplinine devam..akrepp bende bugün en diyet vardı ne sporrr,, offf bugünü es geöiyorum umarım o da beni essss--üp geçmezz..
bu arada sabah tartıldım tam 1 kilo eksik çıktımmmsabhtan beri onun sevincindeyim, diyeti de o yüzden bıraktım sanma, bugün mecbur kaldım, ama yarın devam, yürüyüşe de zamanım olmadı, yarın tam gaz devam
bayağı hareketli bir gün oldu benim için bugün..
sabah komşularımla kahvaltımız vardı,ardından hastane işleri, bebişi eve bırakıp arkasından da kitap almaya gittim..4 yeni kitapla döndüm evime..
ortapedi uzmanı beyin cerrahisine gönderdi,bir de ondan randevu al,bekle..yorgunu yokuşa sürüyor bu sağlık sistemi...
ee sizler neler yaptınız bakayım ben yokken..
öğretmenim senin ilgin mesleğin mecbur yöneliyorsun kardeşimde öğretmen ve aynı dediğin gibi onunda aynı konular üzerine birde bu tip kitaplar birkere okudunmu lazım oldumu sözlük gibi dönüp bakıyorsun kardeşimin arşivinde bizde yaralanıyoruzyeni antalyalı kim ayol?? 5 katı 8 defaa indinçıktın mı?? 2 günlük sporunu yapmışsın senayy bana tüm alanya yı gez desinler gezerim ama şu merdiveni çık demesinler yaaa, çok zoruma gidiyor merdiven ve yokuş çıkmak 3 kim yürüyüp geliyorum ama eve asansörle çıkıyorum
oohh bak o yürüyüşü bıkmadan üşenmeden hergün yapmalısın göreceksin farkı
hmm anladım canım, ben pro kart almak istemiyorum, engellilere yardımcı olmak harika bir şey onu da okulda bol bol yeşil kapak toplayıp engellilerin çıkardığı aylık dergileri satın alarak yapıyoruz.konu ile ilgilenenler vardır umarım.
aayy zuzum yaaaaaaa arada arada gerçekten sık sık her akşam yaptığım bir şey değil,dayağımı yidim genee
senin komşularınla kahvalatılarına ölüyorum zaten, insanın komşusu ile iyi olması kadar mükemmel bir şey yok, ben de çoks eviyorum komşularımı, ama herkes çalışıyor biz sizin gibi günler ayarlayamıyoruz, ne dedi dktor sağlık durumun için peki?
oohh güzel güzel oku bakalım kitaplarını , kızlar ben roman kitaplarını satın almayı hiç sevmiyorum nedense ama okumaya bayılıyorum, hep eşten dosttan dileniyorum kitapları, benim kitaplığım hep eğitim bilimleri psikoloji ve pedagoji kitapları ile dolu, ben onları satın almayı ve stok yapmayı çok seviyorum.
ben şimdiden 6 mart menümü yazayım yarın sabah yazamayabilirim...
06.03.2012 menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta,2 çay kaşığı reçel,2 kupa bardak şekersiz çay
ara:yok
öğle:yok
ara:4 gibi 2 tane küçük kabak dolması 1 dilim tam tahıllı ekmek.1 kupa şekersiz çay
akşam:yok
ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi,
3 litre su...
çok heyecanlıyım kızlarr...yarın nasıl geçecek acaba çatlıom meraktan...umarım sorunsuz bi işten çıkış konuşması yaşarımm...dua edin bana...öpüldünüzzzz
Günaydın herkese.
Bugün düna göre daha iyiyim kızlar.
Öksürüğüm azaldı. Burun akıntım azaldı çok şükür. Ama iyi beslendim yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım ilerlerdi.
Bu hafta kesin + dayım Cuma günü haberiniz olsun.
Gerçi bugün ve yarın dikkat edicem iyice iyi hissedersem bu akşam yürüyüş de yaparım işallah.
Abla şöyle bir durum var. Ben tempolu 30 dakika yürüyüş ve koşu yapıyorum inan atletim belki bir damla ıslanıyor belki hiç.
Terleyememek gibi bir sorunum var.
Yazın 40 derece sıcak olsun ben yine terlemem.
MEtabolizmam çok yavaş sanırım.
cnm hoşgeldin sende aramızda.
Wc ye çıkamıyorum evet ama ben yedim yani bu hafta güzelce.
Hak ettim bu + ları anlaacağın şekerliğim.
İnan bana da çok uzak görünüyor hedefim bu ay.
günaydın günaydın günaydııın
yeni katılımcılarımız da artmış bu da süper olmuş. hoşgeldiler tekrar.
dünkü menümü yazmıştım dün ona ekstradan kaanı anneme almaya gittiğimde saat 10 a geliyordu eve gidene saat 10,30 olacağını bildiğimden bende fırsat bu fırsat diyerek annemlere 5 katı 8 defa indim çıktım spor niyetine hem nasıl olsa ordan evime gidecektim ohhh sporumuda yaptım mis gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?