Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım okudum ama çok net anladım desem yalan olur, açım ben açıımm, bir kart hediye etme işi varmış, bana edebilirsinizzzz

cnm amaç tekerlekli sandalye alımına yardımcı olmak yardım ettiğinizde kk da size pro kart hediye ediyo ben hep istiyodum vesile oldu ben ödememide yaptım umarım çorbada az da olsa katkım olmuştur :))

canım okudum ama çok net anladım desem yalan olur, açım ben açıımm, bir kart hediye etme işi varmış, bana edebilirsinizzzz

şimdi belli oldu bu kızın gün içindeki açlık krizlerinin nedeni..
kuşummmm akşam atıştırmalarını unut haa yok ben kilo vermicem şişko kalıcam diyosan akşam atıştırmalarına devamm

bayağı hareketli bir gün oldu benim için bugün..
sabah komşularımla kahvaltımız vardı,ardından hastane işleri, bebişi eve bırakıp arkasından da kitap almaya gittim..4 yeni kitapla döndüm evime..
ortapedi uzmanı beyin cerrahisine gönderdi,bir de ondan randevu al,bekle..yorgunu yokuşa sürüyor bu sağlık sistemi...
ee sizler neler yaptınız bakayım ben yokken..

1. kitabımın adı hayata yön veren öyküler..
ve içinden bir kaç söz...
tembellik o kadar yavaş hareket eder ki,yoksulluk çok geçmeden ona erişir..
ufak tefek sıkıntılar sineklere benzer,biraz hareket onları dağıtır..

çok güzelmiş iyi okumalar sana :))

çok saol canımmm ..walla ben oldu bitti çok su içerim hiç zorlamam kendimi su içmek için..ama acıktıkca zorla sen kendini ve su iç bence...ben öle yapıom...rahat içiom ama acıkınca su içiom...

kızlarrrr günaydınnnnn
yamukprenses hoşgeldin aramızaa :)))
AYSUNNNNNNNN TEBRİKLER BEBEĞİMMMMMM

çok saol bidenemmmmmmmmmmmwalla dün açtım okudum şok oldummm...çok mutlu oldummmm :)))

saol cnmmm...perşembe çekilecek bakalım mr...konuşma konusundada umarım rahat atlatırım dediğin gibi...kocişim bi gelseydi konuşsaydım onunla rahat olurdum sanırımm...

05.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek accık sucuklu yumurta,2 çay kaşıgı vişne marmelatı,2 kupa bardak şekersiz çay

öğle:boş

ara:2 adet küçük kabak dolması 1 bardak şekersiz çay

akşam:1 adet patatesli sigara böreği 1 kupa bardak şekersiz çay

ara: yok

4 litreden fazla su içtim...

bugünkü menüm

sabah 2 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin bir parça peynir
1 çay k.bal

ara yok

öğlen yarım kase tarhana çorbası
3 tane nuget
yarım kase yoğurt

ara 1 portakal
1 kayısılı activia

akşam yarım kase tarhana çorbası
5 ymk z.yağlı barbunya
1 dilim ekmek

ara 1 bardak yarım yağlı süt olacak inşallah

1,5 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde

bu arada okuduğum kitabın adınıda yazayım
değirmenimden mektuplar
yazar Daudet

Son düzenleme:

yeni antalyalı kim ayol?? 5 katı 8 defaa indinçıktın mı?? 2 günlük sporunu yapmışsın sen ayy bana tüm alanya yı gez desinler gezerim ama şu merdiveni çık demesinler yaaa, çok zoruma gidiyor merdiven ve yokuş çıkmak 3 kim yürüyüp geliyorum ama eve asansörle çıkıyorum
tünaydın herkese

sabah erkenden kalktım ve sahile inip 1 saat yürüyüş yaptım normalde hiç sevmem yürüyüş yapmayı ama kilolar için mecburen katlanıyorum

oohh bak o yürüyüşü bıkmadan üşenmeden hergün yapmalısın göreceksin farkı

cnm amaç tekerlekli sandalye alımına yardımcı olmak yardım ettiğinizde kk da size pro kart hediye ediyo ben hep istiyodum vesile oldu ben ödememide yaptım umarım çorbada az da olsa katkım olmuştur :))

hmm anladım canım, ben pro kart almak istemiyorum, engellilere yardımcı olmak harika bir şey onu da okulda bol bol yeşil kapak toplayıp engellilerin çıkardığı aylık dergileri satın alarak yapıyoruz.konu ile ilgilenenler vardır umarım.

şimdi belli oldu bu kızın gün içindeki açlık krizlerinin nedeni..
kuşummmm akşam atıştırmalarını unut haa yok ben kilo vermicem şişko kalıcam diyosan akşam atıştırmalarına devamm

aayy zuzum yaaaaaaa arada arada gerçekten sık sık her akşam yaptığım bir şey değil,dayağımı yidim genee

senin komşularınla kahvalatılarına ölüyorum zaten, insanın komşusu ile iyi olması kadar mükemmel bir şey yok, ben de çoks eviyorum komşularımı, ama herkes çalışıyor biz sizin gibi günler ayarlayamıyoruz, ne dedi dktor sağlık durumun için peki?

oohh güzel güzel oku bakalım kitaplarını , kızlar ben roman kitaplarını satın almayı hiç sevmiyorum nedense ama okumaya bayılıyorum, hep eşten dosttan dileniyorum kitapları, benim kitaplığım hep eğitim bilimleri psikoloji ve pedagoji kitapları ile dolu, ben onları satın almayı ve stok yapmayı çok seviyorum.

akrepp bende bugün en diyet vardı ne sporrr,, offf bugünü es geöiyorum umarım o da beni essss--üp geçmezz..

bu arada sabah tartıldım tam 1 kilo eksik çıktımmmsabhtan beri onun sevincindeyim, diyeti de o yüzden bıraktım sanma, bugün mecbur kaldım, ama yarın devam, yürüyüşe de zamanım olmadı, yarın tam gaz devam

ben şimdiden 6 mart menümü yazayım yarın sabah yazamayabilirim...

06.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta,2 çay kaşığı reçel,2 kupa bardak şekersiz çay

ara:yok

öğle:yok

ara:4 gibi 2 tane küçük kabak dolması 1 dilim tam tahıllı ekmek.1 kupa şekersiz çay

akşam:yok

ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi,

3 litre su...

çok heyecanlıyım kızlarr...yarın nasıl geçecek acaba çatlıom meraktan...umarım sorunsuz bi işten çıkış konuşması yaşarımm...dua edin bana...öpüldünüzzzz

Günaydın herkese.
Bugün düna göre daha iyiyim kızlar.
Öksürüğüm azaldı. Burun akıntım azaldı çok şükür. Ama iyi beslendim yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım ilerlerdi.
Bu hafta kesin + dayım Cuma günü haberiniz olsun.
Gerçi bugün ve yarın dikkat edicem iyice iyi hissedersem bu akşam yürüyüş de yaparım işallah.

Abla şöyle bir durum var. Ben tempolu 30 dakika yürüyüş ve koşu yapıyorum inan atletim belki bir damla ıslanıyor belki hiç.
Terleyememek gibi bir sorunum var.
Yazın 40 derece sıcak olsun ben yine terlemem.
MEtabolizmam çok yavaş sanırım.

şişkinliktir canım o kafana takma,hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,birde söylemesi ayıp lavoboya gitmediysen...geçmiş olsun.

cnm hoşgeldin sende aramızda.
Wc ye çıkamıyorum evet ama ben yedim yani bu hafta güzelce.
Hak ettim bu + ları anlaacağın şekerliğim.

İnan bana da çok uzak görünüyor hedefim bu ay.

günaydın günaydın günaydııın

tamam canikom..akşam disiplinine devam..

öncelikle yeni kitapların hayırlı uğurlu olsun güle güle oku

sağlık konusunda başka bişi demedenmi yönlendirdi

çok güzel ya bende bu tip kitaplar okumayı daha çok seviyorum kitap fuarından okdara kitap aldımki şu sınav geçsin hepsini bir solukta okuyacağım tabi kızım izin verdiği sürece

öğretmenim senin ilgin mesleğin mecbur yöneliyorsun kardeşimde öğretmen ve aynı dediğin gibi onunda aynı konular üzerine birde bu tip kitaplar birkere okudunmu lazım oldumu sözlük gibi dönüp bakıyorsun kardeşimin arşivinde bizde yaralanıyoruz

ayyy canım kolay gelsinnnnnnn Allah yardımcın olsunnnn

öyle deme iremcin uzak değil sakın öyle deme ve hastalığın bitince hemen tekarar yakala

günaydın günaydın günaydııın

günaydın canım dün sesini duymak güzeldi fazla konuşamadım kusura bakma neolur

ooo süper bir süper olmuş 8 defa ben 2 de tamamım 3cüye hayatta çıkamam heralde

selennnnnn nasıl oldu acaba

ve herdemk internet uzun süre gitti sanırım

canım ikinizide kolay gelsin

sabah
peynir-yeşil zeytin-haşlanmış yumurta-2 dilim ekmek-domates

ara
ceviz -bir kuru incir

öğlen
mercimek çorba-yoğurt (iki kase)-1 dilim ekmek

ara
havuç-elma

akşam
2 parça tavuk baget-4 kaşık karnıbahar fırında

spor yok ama spor olarak 2,5 saat alışveriş merkezi turu geldiğimde ayaklarım ağrıyordu
1,5 litre su -2 bardak yeşilçay-1 bardak elma sirkeli su

tabi alışveriş merkezi turu ve kızımın uyumaması malesef ders çalışmaadım

kızlar dün tartıda bir kilo eksik çıktım demiştim yaa bugün sabah yine tartıldım 67 leri gördüm yine çok mutluyum, ama bu hafta çok hastayım ve hava yağmurlu bu yürüyüş şii beni zorluyor bu hafta yaaaaaaa:26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…