Günaydın herkese.
Bu sabah yine artı gösterdi tartıcığım bana. Sinir oluyorum kendime. İki ileri bi geri
Çok hastayım spor da yapamıyorum maalesef. İşallah Cuma ya en azından aynı çıkarım diye ümit ediyorum ama çok zor.
Şişkinlik mi kilo artışımı anlamadım gitti. +1400 şu an Cuma ya göre.
menü çok güzel şekercik..mönüm:
sabah: domates+ kk peynir+ 3 zeytin+ form çay
ara: dut kurusu
öğlen: 1 bardak süt+ form cornflex
ara: .. ne yaptım hatırlmaıyorum..,,
akşam: 1 kase çorba+ 1 tane tavuk göğsü sarması
20 dakika yürüyüş
çok güzel bir menü tabii diyet bisküvi hariç..tatlım diyet ürünlerinden uzak duruyoruz sağlıklı doğal besleniyoruz ha birde menümüze kitap ekliyoruz kuşum..sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
biraz penir
ara yok
öğlen 2 köfte tavada yağsız
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ara 1 mandalina 5 tane diyet bisküvi
akşam 2 lahana sarması 1 kuru biber dolma
1 kase yoğurt
2 litre su içtim bir fincan beşibiryerde bir fincan yeşilçay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
sabah tatlandırıcı ve akşam yemek sonrası yenenler gözüme çarpanlar..canım akşam yemek sonrası özellikle 8 sonrası ağzımızı çiğnemeye kapatıyoruz..açlık krizlerinde tarçınlı ılık süt tavsiye ederim içindeki canavarı çok güzel duruduruyor acıktıkça su iç özellikle ılık limonlu su tavsiye ederim özellikle ilk zamanlarda açlığını önler mideyi küçültür..evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.
sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)
öğlen:1 kase çorba.
akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.
bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.
akşam yemekten sonra bitki çayı hariç herşey cıssssss.kahvaltısız güne başlamak ,hele nescafe takımın kurallarına çok ters..bunlar en kısa zamanda düzeltilecek,yapamıyorum yok,en kötü ihtimalle müsli ya da nesfit tarzı bir şeyler yenecek ki o metobolizma çalışmaya başlasın..sabah aç karnına en az 1 bardak ılık su olmazsa olmaz..sen akıllı bir kıza benziyorsun,bence başarırsın,aman kuzum hele ki kola,cips, fast food tamamen alışkanlıklarımızın dışına çıkmalı.paketli gıda tüketmemekte önemli tabii.madem bir işe başladın hakkını vererek yap,olur mu canım..yarın senden şöyle güzel,sağlıklı bir menü gelsin,haydi bakalım..
akrebimm bu ara maydanoza inanılmaz sardım ben geçen hafta 2 demet almıştım perşembeye dayanmadı bu hafta 3 demet aldım bakalım cumartesiye kadar yetcekmi :)))
ÖNCELİKLE hoş geldiniz aramıza, bol paylaşım diliyorum..
ben kaptan ya da yardımcı değilim am ayardımcı olmak adına bilgi vermek istedim
1-günlük sık sık paylaşımda bulunmanız gerekiyor, bu hem motive olmanız hem de birbirimizi tanımamız açısından çok önemli.
2-Günde en az 30 dakika spor( yürüyüş airobik dans vs..) yapıyorsunuz.
3- Mutlaka beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
4- Günlük tutuyorsunuz, evde tutacağınız bu günlüğe hergün en yeidyseniz not ediyorsunuz kii siz yemiyorum dediğiniz anda günlük şahidiniz olsun diye
5- her akşam günlük mönü paylaşımında bulunuyorsunuz kii akrebim yani kaptanımız sizi rahatça dövebilsin diyeo dövmezse killo veremiyoss çünkü
6-her cuma saat 12 ye kadar gecikmeden kilo bildiriminde bulunmalısınız. ama sizler 2 haftalık deneme sürecindesiniz, 2 hafta sizi deniyoruz guruba uyum sağlayabilirseniz yarışmaya devam ediyorusnuz.kii gurubumuza ayak uydurmak çok zor bir şey değil
7- günlük kitap okuyorsunuz ve zaman zaman okuduğunuz kitaplarla ilgili paylaşımda bulunuyorsunuz
DİPNOT: Övünmek gibi olmasın ama gurubumuzda acayip sosyal, aktüel, kültürlü arkadaşlar var, herkes çok pozitif saygılı ve hoşgörülü, çok şanslı olduğunuzu belirtmek isterim
aklıma gelenler bunar ekleyeceği varsa diğer arkadaşların eklme yapabilrler.
herkese merhabalar
bende aranıza yeni katıldım takım kaptanı beni de çağırmış hemencecik geldim kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım ve evliyim.
1,67 boyum var ulaşmak istediğim kilo aslında 60 tickerden düzeltme yapacağım 85 ile başladım şuan 83 kiloyum inşallah bu yaz gidecek bu kilolar.sizden destek ve moralle daha iyi kilo vereceğim
canım sen dikkatli ol umarım mr dada bişi çıkmazda diğer mevzu bilirim çok zor ama en hayırlı şekilde konuşmayı nasip etsin canımkızlarr buarada evimde internet olmadıgı için fazla giremiorum ...cepten giriom şuandada kotalı oldugu için hemen bitirmek istemiyorum...cumaları lazım olcak bana çünkü...işten çıkacağım için işyeride yoğun olur giremeyebilirim...bilgilerinize...daha konusmadım ama çıkacagımı...cesaret edemiom ama konusmam lazımmm en kısa zamanda çarşamba gidicem bakalım konusmaya calısıcam ...persembede işe gitmicem...bilginizee gelemezsem haberiniz olsun şimdiden
bu ne güzel menü canım arada ciddi birşey yemediysen menü süpermönüm:
sabah: domates+ kk peynir+ 3 zeytin+ form çay
ara: dut kurusu
öğlen: 1 bardak süt+ form cornflex
ara: .. ne yaptım hatırlmaıyorum..,,
akşam: 1 kase çorba+ 1 tane tavuk göğsü sarması
20 dakika yürüyüş
yarencim ben takıma yeni katıldım seni tanımıyorum ama sanırım mezun olmuşsun,tebrikler canım,desene teyzelikten genç kızlığa terfi ettin,tekrar tekrar tebrikler.
hoşbulduk canım
bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.
şartlar ağır değilmiş,hatta güzel ama kitap konusunda söz veremiyorum,ne zamandır okuyamıyorum,aslında burası motive edici olur,durun hemen kitap ismi araştırayım ve yarın çıkıp alayım,evdekilerin hepsini okudum,sizlerdende tavsiye alabilirim arkadaşlar.
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.
arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.
evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.
sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)
öğlen:1 kase çorba.
akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.
bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.
kızlar menüler hakkında yorum yapacaktım ama akrepçim ve banucum yapmış aynı şeykeri yazacaktımsabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
biraz penir
ara yok
öğlen 2 köfte tavada yağsız
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ara 1 mandalina 5 tane diyet bisküvi
akşam 2 lahana sarması 1 kuru biber dolma
1 kase yoğurt
2 litre su içtim bir fincan beşibiryerde bir fincan yeşilçay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
günaydın canım ewt bendede var şişkinlik ama adetim elma sirkeli suda iyi geliyor sanırımGünaydın herkese.
Bu sabah yine artı gösterdi tartıcığım bana. Sinir oluyorum kendime. İki ileri bi geri
Çok hastayım spor da yapamıyorum maalesef. İşallah Cuma ya en azından aynı çıkarım diye ümit ediyorum ama çok zor.
günaydın canımbulutlu bol gri ve hafif çisentili mersinden günaydın kızlar
günaydın canımkızlarrrr günaydınnnnn
yamukprenses hoşgeldin aramızaa :)))
AYSUNNNNNNNN TEBRİKLER BEBEĞİMMMMMM
günaydın canımamanın günaydın dememişim,hepinize günaydın şekerlerim..
akşam yemekten sonra bitki çayı hariç herşey cıssssss.kahvaltısız güne başlamak ,hele nescafe takımın kurallarına çok ters..bunlar en kısa zamanda düzeltilecek,yapamıyorum yok,en kötü ihtimalle müsli ya da nesfit tarzı bir şeyler yenecek ki o metobolizma çalışmaya başlasın..sabah aç karnına en az 1 bardak ılık su olmazsa olmaz..sen akıllı bir kıza benziyorsun,bence başarırsın,aman kuzum hele ki kola,cips, fast food tamamen alışkanlıklarımızın dışına çıkmalı.paketli gıda tüketmemekte önemli tabii.madem bir işe başladın hakkını vererek yap,olur mu canım..yarın senden şöyle güzel,sağlıklı bir menü gelsin,haydi bakalım..
Günaydın herkese.
bulutlu bol gri ve hafif çisentili mersinden günaydın kızlar
hoşbulduk canımcım.kızlarrrr günaydınnnnn
yamukprenses hoşgeldin aramızaa :)))
AYSUNNNNNNNN TEBRİKLER BEBEĞİMMMMMM
dün çok fena başım ağrıdı kızlar..öğleden sonra başladı akşama doğru tavan yaptı eve nasıl gittiğimi bilmiyorum öyle fenaydım..
menüm
kahvaltı
1 kase batırık
öğle
2 kase batırık
ara
1 kase tarçınlı süt,nesfit
akşam
2 kaşık domatesli bulgur pilavı,yeşil soğan taze nane,1 bardak ayran
kitap:duma adası(stephen king)
spor:20 düz,10 ters toplam 30 mekik
1,5 litre su
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.
arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
kızlarrr bizde buna katılalımmmı ben katılmayı düşünüyorum :))
Günaydın kaymaklı üstü ballı ekmeklerim
yok canım cips kola fasfood'dan bu sıralar uzağım zaten o konuda sıkıntı yok,sabahları sıcak su değilde yeşil çay içiyorum,bu onun yerine geçmiyormu,yoksa ayrıca sıcak su falanmı içmeliyim?ben ha 1 bardak su,ha 1 bardak yeşil çay gibi düşünmüştüm.tamam bundan sonra mutlaka kahvaltı yapılacak,bugün yaptım zaten birazdan yazacağım.benim tek sıkıntım akşamları oluyor canım,gece geç yatıyorum ve bu süre içerisinde sürekli canım birşeyler çekiyor ve bunu dizginlemeye çalışmak işkence gibi.sadece bitki çayıyla geçiştirebilmek mucize gibi,siz nasıl dayanabiliyorsunuz,hiçmi hafifte olsa birşey yemiyorsunuz?ama azimliyim başarıcam.
şişkinliktir canım o kafana takma,hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,birde söylemesi ayıp lavoboya gitmediysen...geçmiş olsun.
evet canım burasıda aynı,Antalyada gri,soğuk ve yağmurlu,buradan da günaydınlar.
hoşbulduk canımcım.
geçmiş olsun canım,batırık ne merak ettim,ya millet fazladan hiçbirşey yemiyor ne güzel,sizleri okudukça kendimi eski türk filmlerindeki kezban gibi hissettim,ama görecekseniz bende köyden şehire gelip,çatalı bıçağı nereden tutucağımı öğrenicem,bende az yiycem,bende zayıflıycam
bugün hemen kitap bakıcam ve alıcam 1 tane,yazarım sonra ismini.
kızlar bugün kayınvalidemlerde kalmak zorundayız,anca buraya yarın akşama girebilirim tekrar,onlarda internet yok çünkü.bir sorun olmaz değilmi?yarın akşama topluca yazarım.ama bugünkü kahvaltımı şimdi yazıyorum
banusultancığım sözünü dinledim ve oturdum kahvaltı yaptım;evettt ne yedim;
1 bardak çay
1 yumurtadan yapılmış peynirli maydonozlu omlet
ayrıca maydonoz,dereotu,yeşil nane(naneye bayılırım)
4 tane minik yuvarlak(korkumdan kağıt gibi doğradım) dilimlenmiş kendi yağında pişip yağı süzülmüş sucuk(bunu suda pişirip yağını süzerekte yapıyorlarmış aslında,birgünde öyle denerim,aklınızda bulunsun)
*gördüğünüz gibi ekmek yemiyorum ama bilerek değil kızlar,bende çocukluğumdan beri alışkanlık,yiyemiyorum,bu iyibirşey sanırım.
şimdi kalkıp 2 bardak suyumu içeceğim ve diğer tüm gelişmeleri yarın akşama yazarım kızlar,zayıf hafif günler diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?