- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
selam kızlar..
kızlar dün tartıda bir kilo eksik çıktım demiştim yaa bugün sabah yine tartıldım 67 leri gördüm yine çok mutluyum, ama bu hafta çok hastayım ve hava yağmurlu bu yürüyüş şii beni zorluyor bu hafta yaaaaaaa:26: :26:
selam kızlar..
ben de selen le herdemk i merak ediyorum..inş.iyidirler...
takımımızın temposu düştü sanki onlar olmayınca...
sorduğunuz için sağolun kızlar,ortapedi uzmanı 2 fıtık görünüyor dedi sadece,ve yönlendirdi beyin cerrahına,onun randevu tarihine kadar karanlıktayım yine...
Günaydın herkese.
Bugün düna göre daha iyiyim kızlar.
Öksürüğüm azaldı. Burun akıntım azaldı çok şükür. Ama iyi beslendim yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım ilerlerdi.
Bu hafta kesin + dayım Cuma günü haberiniz olsun.
Gerçi bugün ve yarın dikkat edicem iyice iyi hissedersem bu akşam yürüyüş de yaparım işallah.
Abla şöyle bir durum var. Ben tempolu 30 dakika yürüyüş ve koşu yapıyorum inan atletim belki bir damla ıslanıyor belki hiç.
Terleyememek gibi bir sorunum var.
Yazın 40 derece sıcak olsun ben yine terlemem.
MEtabolizmam çok yavaş sanırım.
cnm hoşgeldin sende aramızda.
Wc ye çıkamıyorum evet ama ben yedim yani bu hafta güzelce.
Hak ettim bu + ları anlaacağın şekerliğim.
İnan bana da çok uzak görünüyor hedefim bu ay.
yeni antalyalı kim ayol?? 5 katı 8 defaa indinçıktın mı?? 2 günlük sporunu yapmışsın senayy bana tüm alanya yı gez desinler gezerim ama şu merdiveni çık demesinler yaaa, çok zoruma gidiyor merdiven ve yokuş çıkmak 3 kim yürüyüp geliyorum ama eve asansörle çıkıyorum
oohh bak o yürüyüşü bıkmadan üşenmeden hergün yapmalısın göreceksin farkı
hmm anladım canım, ben pro kart almak istemiyorum, engellilere yardımcı olmak harika bir şey onu da okulda bol bol yeşil kapak toplayıp engellilerin çıkardığı aylık dergileri satın alarak yapıyoruz.konu ile ilgilenenler vardır umarım.
aayy zuzum yaaaaaaa arada arada gerçekten sık sık her akşam yaptığım bir şey değil,dayağımı yidim genee
senin komşularınla kahvalatılarına ölüyorum zaten, insanın komşusu ile iyi olması kadar mükemmel bir şey yok, ben de çoks eviyorum komşularımı, ama herkes çalışıyor biz sizin gibi günler ayarlayamıyoruz, ne dedi dktor sağlık durumun için peki?
oohh güzel güzel oku bakalım kitaplarını , kızlar ben roman kitaplarını satın almayı hiç sevmiyorum nedense ama okumaya bayılıyorum, hep eşten dosttan dileniyorum kitapları, benim kitaplığım hep eğitim bilimleri psikoloji ve pedagoji kitapları ile dolu, ben onları satın almayı ve stok yapmayı çok seviyorum.
ben şimdiden 6 mart menümü yazayım yarın sabah yazamayabilirim...
06.03.2012 menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta,2 çay kaşığı reçel,2 kupa bardak şekersiz çay
ara:yok
öğle:yok
ara:4 gibi 2 tane küçük kabak dolması 1 dilim tam tahıllı ekmek.1 kupa şekersiz çay
akşam:yok
ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi,
3 litre su...
çok heyecanlıyım kızlarr...yarın nasıl geçecek acaba çatlıom meraktan...umarım sorunsuz bi işten çıkış konuşması yaşarımm...dua edin bana...öpüldünüzzzz
öncelikle yeni kitapların hayırlı uğurlu olsun güle güle oku
sağlık konusunda başka bişi demedenmi yönlendirdi
çok güzel ya bende bu tip kitaplar okumayı daha çok seviyorum kitap fuarından okdara kitap aldımki şu sınav geçsin hepsini bir solukta okuyacağım tabi kızım izin verdiği sürece
öğretmenim senin ilgin mesleğin mecbur yöneliyorsun kardeşimde öğretmen ve aynı dediğin gibi onunda aynı konular üzerine birde bu tip kitaplar birkere okudunmu lazım oldumu sözlük gibi dönüp bakıyorsun kardeşimin arşivinde bizde yaralanıyoruz
ayyy canım kolay gelsinnnnnnn Allah yardımcın olsunnnn
öyle deme iremcin uzak değil sakın öyle deme ve hastalığın bitince hemen tekarar yakala
günaydın canım dün sesini duymak güzeldi fazla konuşamadım kusura bakma neolur
ooo süper bir süper olmuş 8 defa ben 2 de tamamım 3cüye hayatta çıkamam heralde
selennnnnn nasıl oldu acaba
ve herdemk internet uzun süre gitti sanırım
canım ikinizide kolay gelsin
hiç de bile uzak olurmu tatlım. o kadar kiloyu kim verdi ? tabiki de sen verdin ve bunu da vereceksin.
yeni antalyalı kim ayol?? 5 katı 8 defaa indinçıktın mı?? 2 günlük sporunu yapmışsın senayy bana tüm alanya yı gez desinler gezerim ama şu merdiveni çık demesinler yaaa, çok zoruma gidiyor merdiven ve yokuş çıkmak 3 kim yürüyüp geliyorum ama eve asansörle çıkıyorum
GÜNAYDIN CANIMMMGünaydın herkese.
NEKADAR İNCE BİR DAVRANIŞŞŞŞŞŞkızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
günaydın canımmmmmgünaydın kızlar...
dün de pilatesimi yaptım zorlansam da...yarım saat kadar tabii,fazlası kaslarımın ağrısından uyuyamamama neden oluyor..öyle hamlamış ki vücudum..leslie kasları bu kadar zorlamıyor tabii..devam edebildiğim kadar da yapmayı düşünüyorum...
yeni antalyalı benim canım
geçmişte okuduğum kadarıyla sende alanyadasın değilmi,bende manavgattayım.
işte geldim burdayııımmmm,ben bu işte ustayııımmmm
evet arkadaşlar dün sabahtan beri kayıptım,akşam kaynanamlarda kalacağımı söylemiştim,onlardada internet yok,şimdi topluca herşeyi dökeceğim ortaya.kayınvalidem almanyaya gidip gelmişti,hoşgeldine gittik bizde,iyiki de gitmişim elim kolum hediyelerle dolu geldim,çikolatalar,parfümler,kremler...biz kadınlar daha ne ister değilmi?ama hemen hımmm çikolata dedi tamam yakaladık demeyin,tabiikide yemedim ama karar verdim sadece cumartesi günleri canım çok isterse istediğim birşeyi(çikolata vs..)1 lokma ,1 parça yeme hakkı verdim kendime.gözlerimi kapadım ve eşime dedimki al bunları sakla bana gösterme diye,o da sakladıneyse yavrukuşlarım gelelim düne ve bugüne,biliyorsunuz giderken sabah menümü yazıp çıkmıştım zaten,ara öğün alışkanlığım yok sanırım,canım hiçbirşey çekmiyor benim.o nedenle öğlenden devam edicem:
Dün Öğlen:1 dolma biber,1 kase yoğurt,1 portakal
ikindin ara;hafif şöyle midem kazınır gibi oldu ağzıma hemen 6 tane badem attım
akşam;kayınvalidem kurufasülye yapmış,yanında pilav ve salata;4 kaşık kurufasülye yedim,dilediğim kadar salata yedim,3 kaşıkta pilav yedim.diyete başladığımdan beri kurufasülyeden uzak duruyorum yapmıyorum ama mecbur yedim.
dün 1 saate yakın yürümüşümdür saat tutmadım,ve nihayet 2 lt su içmeyi başardım ama bu su olayına bir el atıcam.gidicem 6 tane küçük su alıcam,2 sabah 2 öğle 2 akşam olarak paylaştırıcam,buda 3 litre yapar.anca böyle içebilirim.
veee bugün;
sabah:3 tane zeytin,birazcık peynir,nane,maydonoz,dereotu,1 bardak şekersiz çay.kaynanam şöyle bir süzdü beni,kızım ye ye desede kandıramadı beni,ehi ehi ehi zafer bende yemedim işte
ara:1 lt su içtim,1 tane elma yedim.
öğlen;yarım tost,1 bardak şekersiz çay
ara;1 çilekli activia
akşam;6 kaşık kereviz yemeği,4 kaşık makarna,cacık.
akşamüstü şöyle bir mahalle turu yaptım,yarım saat yürüdüm.fazlası var eksiği yok.
şuan canım neler neler istiyor anlatamam,ama yemiycem işte yemiycem,eğer yaza kadar hamile kalamazsam yazın ortalarda saçlarımı savuttura savurttura bakıııınnn ben tam 10 kilo verdim sizin haberiniz varmı nabeeerrr dercesine kendimden emin mini elbiselerle fink atmak istiyorum.tamam verdim kendime gazı bari gideyim yeşilçay yapayım kendimeheeyyyttt be kim tutar beni.
mönüm:
sabah: domate+salatalık+kk peynir+3-4 zeytin+form çay+ 1 dilim kepek ekmek
ara: elma
öğlen: çereyk tost+ çay
ara: dut kurusu+ 1 en minik boyundan puding+ 1 muz
akşam: 1 kase çorba+ bol sirkeli salata+ 1 porsiyon an yemek+ 1 dilim tam kepek ekmek
çok fazla yağmur vardı yürüyemedim bugünnnnn
herkese iyi akşamlar kızlar, bugün kimsecikler yoktu buraya uğradım uğradım ama kimse neden 2 kelam yazmadı anlmadım, böyle olunca yani böyle ıpısız olunca ben motive olmaıyorum kii
kızlar herkesin kendince telaşesi var tabi çok iyi anlıyorum ben de zaman zaman çok yoğun oluyorum, inşallah bu drum geçicidir
Ay ağzın bal yesin dicem de demiyorum diyette olana dencek laf deel
selam kızlar..
ben de selen le herdemk i merak ediyorum..inş.iyidirler...
takımımızın temposu düştü sanki onlar olmayınca...
sorduğunuz için sağolun kızlar,ortapedi uzmanı 2 fıtık görünüyor dedi sadece,ve yönlendirdi beyin cerrahına,onun randevu tarihine kadar karanlıktayım yine...
06.03.2012-salı
kahvaltı
1 kase tarçınlı süt ve kırmızı meyveli nesfit
öğle
1 kase tarçınlı süt ve nesfit
ara
4 minik çilekli gofret
akşam
2 ufak parça ekmekle çılbır
kitap:duma adası
spor
1,5 litre su
selam kızlar biraz geç oldu ama güç olmasın inşallah
dünkü menüm:
sabah: bir dilim çavdar ekmek, marul, maydonoz, domates, 2 tane ceviz ve şekersiz çay
ara: yok
öğle: 8 y.kaşığı taze fasülye, yeşil salata ve bir dilim çavdar ekmek
ara: bir tane portakal
akşam: 2 kepçe çorba, salata
ara: şekersiz türk kahvesi
3 lt su, 2 tane yeşilçay spor yok malesef çünkü işten çıktığımda saat 10,30 du. bugün ölüyorum resmen çok yorgunum 2 gündür yoğunluktan kıpırdayacak halim kalmadı. kaldıki bütün arkadaşlar benimle aynı durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?