Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar..
ben de selen le herdemk i merak ediyorum..inş.iyidirler...
takımımızın temposu düştü sanki onlar olmayınca...
sorduğunuz için sağolun kızlar,ortapedi uzmanı 2 fıtık görünüyor dedi sadece,ve yönlendirdi beyin cerrahına,onun randevu tarihine kadar karanlıktayım yine...

06.03.2012-salı

kahvaltı
1 kase tarçınlı süt ve kırmızı meyveli nesfit

öğle
1 kase tarçınlı süt ve nesfit

ara
4 minik çilekli gofret

akşam
2 ufak parça ekmekle çılbır

kitap:duma adası
spor
1,5 litre su

nedense senin çizelgeye çok feci gıcık oldum şimdi..üstelik başlangıcımız aynı ama sen 18 küsür kilo vermişsin bu da benden fazla verdiğini gösteriyor nasıl olur yaa bunu tersine çevirmeliyim en kısa zamanda

Canım hastayken ben hiç yapmıyorum yürüyüş enerjimi harcamak istemiyorum ona.
Sen yapabiliyorsan bravo valla.

İşallah kolay tedavi olabilecek bişiydir canikom.

selam kızlar biraz geç oldu ama güç olmasın inşallah

dünkü menüm:

sabah: bir dilim çavdar ekmek, marul, maydonoz, domates, 2 tane ceviz ve şekersiz çay

ara: yok

öğle: 8 y.kaşığı taze fasülye, yeşil salata ve bir dilim çavdar ekmek

ara: bir tane portakal

akşam: 2 kepçe çorba, salata

ara: şekersiz türk kahvesi

3 lt su, 2 tane yeşilçay spor yok malesef çünkü işten çıktığımda saat 10,30 du. bugün ölüyorum resmen çok yorgunum 2 gündür yoğunluktan kıpırdayacak halim kalmadı. kaldıki bütün arkadaşlar benimle aynı durumda.

hiç de bile uzak olurmu tatlım. o kadar kiloyu kim verdi ? tabiki de sen verdin ve bunu da vereceksin.

valla pazartesi yaptım ama dün hiç gözüm yemedi yapmayı kadıki bugün bile bir kat için asansöre bindim.

şekercim nasıl geçti konuşman ?

hep sizleri düşündüm kendimi telkin ettim yap yap yapabilirdin diye. son 2 turu dilim dışarda tamamlasamda yaptım.

selennnnnn nasıl oldu acaba

ve herdemk internet uzun süre gitti sanırım

canım ikinizide kolay gelsin

evet ya ikisindende ses çıkmadı. inşallah selende herdemk da iyidir.

kaptanım ya sen artık hiç yorumda yapmıyosun benim menülerime küstün mü bana:2::2::2::2:

herkese iyi akşamlar kızlar, bugün kimsecikler yoktu buraya uğradım uğradım ama kimse neden 2 kelam yazmadı anlmadım, böyle olunca yani böyle ıpısız olunca ben motive olmaıyorum kii

kızlar herkesin kendince telaşesi var tabi çok iyi anlıyorum ben de zaman zaman çok yoğun oluyorum, inşallah bu drum geçicidir

mönüm:
sabah: domate+salatalık+kk peynir+3-4 zeytin+form çay+ 1 dilim kepek ekmek

ara: elma

öğlen: çereyk tost+ çay

ara: dut kurusu+ 1 en minik boyundan puding+ 1 muz

akşam: 1 kase çorba+ bol sirkeli salata+ 1 porsiyon an yemek+ 1 dilim tam kepek ekmek

çok fazla yağmur vardı yürüyemedim bugünnnnn

aybükeciğim merhaba,seni buarada görünce bir selam vermek istedim,ben dünden beri yoktum belirtmiştim kayınvalidemlerde kalıcam diye,malum gündüzde iş var.
sanırım sende antalyalısın değilmi?
hemen geçmişe bakıp,dünden beri yaptıklarımı yazıp gelicem,burada olursan yazışırız.

yeni antalyalı benim canım
geçmişte okuduğum kadarıyla sende alanyadasın değilmi,bende manavgattayım.

işte geldim burdayııımmmm,ben bu işte ustayııımmmm

evet arkadaşlar dün sabahtan beri kayıptım,akşam kaynanamlarda kalacağımı söylemiştim,onlardada internet yok,şimdi topluca herşeyi dökeceğim ortaya.kayınvalidem almanyaya gidip gelmişti,hoşgeldine gittik bizde,iyiki de gitmişim elim kolum hediyelerle dolu geldim,çikolatalar,parfümler,kremler...biz kadınlar daha ne ister değilmi?ama hemen hımmm çikolata dedi tamam yakaladık demeyin,tabiikide yemedim ama karar verdim sadece cumartesi günleri canım çok isterse istediğim birşeyi(çikolata vs..)1 lokma ,1 parça yeme hakkı verdim kendime.gözlerimi kapadım ve eşime dedimki al bunları sakla bana gösterme diye,o da sakladıneyse yavrukuşlarım gelelim düne ve bugüne,biliyorsunuz giderken sabah menümü yazıp çıkmıştım zaten,ara öğün alışkanlığım yok sanırım,canım hiçbirşey çekmiyor benim.o nedenle öğlenden devam edicem:

Dün Öğlen:1 dolma biber,1 kase yoğurt,1 portakal

ikindin ara;hafif şöyle midem kazınır gibi oldu ağzıma hemen 6 tane badem attım

akşam;kayınvalidem kurufasülye yapmış,yanında pilav ve salata;4 kaşık kurufasülye yedim,dilediğim kadar salata yedim,3 kaşıkta pilav yedim.diyete başladığımdan beri kurufasülyeden uzak duruyorum yapmıyorum ama mecbur yedim.

dün 1 saate yakın yürümüşümdür saat tutmadım,ve nihayet 2 lt su içmeyi başardım ama bu su olayına bir el atıcam.gidicem 6 tane küçük su alıcam,2 sabah 2 öğle 2 akşam olarak paylaştırıcam,buda 3 litre yapar.anca böyle içebilirim.

veee bugün;

sabah:3 tane zeytin,birazcık peynir,nane,maydonoz,dereotu,1 bardak şekersiz çay.kaynanam şöyle bir süzdü beni,kızım ye ye desede kandıramadı beni,ehi ehi ehi zafer bende yemedim işte

ara:1 lt su içtim,1 tane elma yedim.

öğlen;yarım tost,1 bardak şekersiz çay

ara;1 çilekli activia

akşam;6 kaşık kereviz yemeği,4 kaşık makarna,cacık.

akşamüstü şöyle bir mahalle turu yaptım,yarım saat yürüdüm.fazlası var eksiği yok.

şuan canım neler neler istiyor anlatamam,ama yemiycem işte yemiycem,eğer yaza kadar hamile kalamazsam yazın ortalarda saçlarımı savuttura savurttura bakıııınnn ben tam 10 kilo verdim sizin haberiniz varmı nabeeerrr dercesine kendimden emin mini elbiselerle fink atmak istiyorum.tamam verdim kendime gazı bari gideyim yeşilçay yapayım kendime heeyyyttt be kim tutar beni.

günaydın kızlar...
dün de pilatesimi yaptım zorlansam da...yarım saat kadar tabii,fazlası kaslarımın ağrısından uyuyamamama neden oluyor..öyle hamlamış ki vücudum..leslie kasları bu kadar zorlamıyor tabii..devam edebildiğim kadar da yapmayı düşünüyorum...

kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimm masamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm

Günaydın herkese.
GÜNAYDIN CANIMMM

NEKADAR İNCE BİR DAVRANIŞŞŞŞŞŞ

alkışlıyorum

günaydın canımmmmm
ewt ara vermeden kaynaklanır sürekli plates yaptığın zaman eğer bir yere yüklenmedisen çok rahat yaparsın ve ben çok severim şimdi okadar süre vaktim olnuyor ama içine plates kurdu kaçanlardanım çok zevk alırım yapmaktannn

ahanda bir akedenizli arkadaşımız daha iiyice çoğaldık valla

suyu iyi düşünmüşsün önüne koymazsan aklına gelmez canım ama içtikçe insanın içesi gelir içmezsede aklına bile gelmez:)))))

yürüyüşlerde çok iyi olmuş bu gidişle bebiş olmazsa incecik girersin yaza

afiyet olsun canım menü bence güzel ama öğlene ayran ekleyebilirsin yada çorba

ewt canım haklısın herkes sanırım yoğun sayfayı hareketlendirmek lazım

kaptanım ne yapalım kendi içimizde yarışlara dönelimmi ama bu hafta değil olurmu buhafta pek iç açıcı gitmiyor benim içindemalum hastalık ve üzerimde inanılmaz bir şişlik

yada ne bilim başka ikli yarışmı yapsak kilosu birbirine yakın olan iki kişi kendi arasında aklıma gelenler bunlar

Ay ağzın bal yesin dicem de demiyorum diyette olana dencek laf deel

selam canım umarım hemen çözüme ulaşırve hemen tedaviye başlarsın

akrepçim menünde ciddi bir hırs gördüm bu hafta iyi sonuçlar gelecek gibi

afiyet olsun canım ayrıca kolay gelsin şu yoğun günlerin azalması dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…