Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aramıza hoş geldin bol paylaşımlı günler diliyorum, yok yahu bend e caydım bizim kültürümüze uygun değil gibi sanki, zeytin meytin olmadan kahvaltımı olur yahuu ama süper kio verdiriyor yahuu verenler muhteşem veriyor, uyabilirsen tabi :111:

yaren tekrar tebrikler canım..
aybükecim geçmiş olsun kuzunla sana..inş.daha iyisinizdir şimdi..
yamukprenses hoş geldin,hayırlı olsun..

yaren ben tebrikk etmiştim ama bir kez daha edeyim, darısı başımıza inşallah, banucum çok teşşekkür ederim, kızımı henüz göremedim kreşte, öğretmeni iyi dedi ama tabi akşma belli olur, ben de öksürüp tıksırıp duruyorum, daha bir de yürüyüşe çıkacağım şimdi, durmak yokkkk yola devammmm

dediğin gibi hastayım demesi kötü ama, bunu dile getirebilmesi muhteşem bir duyguydu benim için, garibimin ağzını açışı vardı bir görmelisinn,canım kuzum benim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim, inşallah iyileşiriz de bu öğretmenlik hasta ediyor beni yaaa, iyice suyunu çıkardılar, acilen bir meslek bulmam lazım kendime, yeniden mi öss ye girsem acepp ay yahuu okula mutsuz gitmeye başlayacağız, okula mutsuz gitmek ne demek biliyor msuunuz??? öğrenciyi ihmal etmek demek düşünemiyorum bile

telaş yapmamak elde değil ki,

1- saat 3 e kadar anamız ağlıyor yetmezmiş gibi saat 5 e kadar ek ders vereceğiz( şunu kimse anlamıyor biz diğer memurlar gibi oturark çalışmıyoruz, devlet hastanesindeki bir doktor bile muyaneye giderken yerinden 41 zahmetle kalıp hastaya bakıyor, ama biz öylemiyiz, her an ayaktayız, ama öğretmenlik yolundan bir kez geçmemiş sayınn bakanımız öyle uygun görüyor)

2-Ben öğrencilere bir şey öğretirken sıkıntı çekerken, akli bali olmuş, kocaman bir yetişkine o hakimiyeti nasıl sağlayacağım, hat hüt denmez ki onlara!!

3-bir de bazı işgüzar veliler var ki, özellikle beni ters köşeye yaıtmak için saçma sapan sorular soracaklar, ben de hönnk diye kalacağım tabi

neyse yaa hayırlısı olsun bakalım

akşam atıştırmalarımı keseli çok oldu canımcım, ben araştırmaya devam ediyroum.

işte kızlar arkadaşımız paylaşmış..bizlere özellikle aybüke sana örnek ve motivasyon olsun kuşum..
hepimiz için bol sporlu günlerin startı verildi sanki bu paylaşımla ne dersiniz

ilgilendim canım, ben çok çok motiveyim endişelenmee zuzum

tatlım sen en iyisi zamanın olduğunda dolaş mağazaları beğendiğini deneyerek al..hem alışveriş hem spor olsun

en güzeli o zaten ben de çok alışveiriş yapmıyorum sitelerden dokunarak deneyerek almayı seviyorum, ama mesela güneş gözlüğü alacaktım, sezon sonu indirmde bile en düşük gözlükler 150 TL iken ben 40 Tl ye aldım çok iyi bir fiyat,ne bileyim bazı çizmeler var mesela 400 Tl lik öizmeler 150 Tl ye düşüyor, harika bir kampanya, mesela o takı seti de 500 Tl ydi, piyasada gezsen o fiyat ayarındaki takılar %50 inidrime bile girse 250 TL yapar, burada 40 TL y inmişti, böyle çok özel kampanyalar olursa alışveriş yapıyorum, aksi halde herşeyi sipariş vermem.

herkese merhabalar

bende aranıza yeni katıldım takım kaptanı beni de çağırmış hemencecik geldim kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım ve evliyim.
1,67 boyum var ulaşmak istediğim kilo aslında 60 tickerden düzeltme yapacağım 85 ile başladım şuan 83 kiloyum inşallah bu yaz gidecek bu kilolar.sizden destek ve moralle daha iyi kilo vereceğim

hoşgeldin yeşil..hayırlı olsun başlangıcın,ve de devamlı tabii...buraya gelip te veremeyen yok gibi..sana da uğurlu gelir inş.topiğimiz..

şöyle hızlıca geçmişi okudum,alıntılayacak kadar zamanım yok..
seraycığımı kutluyorum bireysel derecesi için,beli nasıl oldu acaba..
akrepçim bana sataşmış,ona inat 30 dakika pilates yaptım,bu spor belime iyi geliyor benim,yarın doktora da soracağım,bakalım ne diyecek..

birde arkadaşlar bişey daha soracam kısaca kurallar neler ilk defa zayıflama grublarına katıldığım için tam kuralları bilmiyorum birazcık bahsedermisiniz?

birde arkadaşlar bişey daha soracam kısaca kurallar neler ilk defa zayıflama grublarına katıldığım için tam kuralları bilmiyorum birazcık bahsedermisiniz?

ÖNCELİKLE hoş geldiniz aramıza, bol paylaşım diliyorum..
ben kaptan ya da yardımcı değilim am ayardımcı olmak adına bilgi vermek istedim

1-günlük sık sık paylaşımda bulunmanız gerekiyor, bu hem motive olmanız hem de birbirimizi tanımamız açısından çok önemli.
2-Günde en az 30 dakika spor( yürüyüş airobik dans vs..) yapıyorsunuz.
3- Mutlaka beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
4- Günlük tutuyorsunuz, evde tutacağınız bu günlüğe hergün en yeidyseniz not ediyorsunuz kii siz yemiyorum dediğiniz anda günlük şahidiniz olsun diye
5- her akşam günlük mönü paylaşımında bulunuyorsunuz kii akrebim yani kaptanımız sizi rahatça dövebilsin diye o dövmezse killo veremiyoss çünkü
6-her cuma saat 12 ye kadar gecikmeden kilo bildiriminde bulunmalısınız. ama sizler 2 haftalık deneme sürecindesiniz, 2 hafta sizi deniyoruz guruba uyum sağlayabilirseniz yarışmaya devam ediyorusnuz.kii gurubumuza ayak uydurmak çok zor bir şey değil
7- günlük kitap okuyorsunuz ve zaman zaman okuduğunuz kitaplarla ilgili paylaşımda bulunuyorsunuz

DİPNOT: Övünmek gibi olmasın ama gurubumuzda acayip sosyal, aktüel, kültürlü arkadaşlar var, herkes çok pozitif saygılı ve hoşgörülü, çok şanslı olduğunuzu belirtmek isterim

aklıma gelenler bunar ekleyeceği varsa diğer arkadaşların eklme yapabilrler.

Son düzenleme:

geç kalınmış ama bende yaptım limangodan cokda memnun kaldım bilgin olsun

teşekkür ederimmmm çok sevindim ayyy bayag gaza geldimmm ama adet oldum biraz pisboğazım ama dikkat ediyom yinedee

kilo veren herkesi ve ayrıca seraycım seni tebrik ediyorummm hızlı bir giriş yaptın valla

çok saol canımmmm öle oldu walla yeni gördüm ve şok oldumm

çok saol banucummm...belim ii perşembe günü mr çekilecek adet oldum bebiş yok o nedenle rahatlıkla çektirebilirim mr ımı....ayy bendemi plates yapsam

sağol canım verdiğin bilgiler için uyum sağlayabilirim şartlarınıza inşallah burda bu motive ile gidecek kilolar

04.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 2 adet yumurta (az haşlanmış)çok azda (bir lokma)reçel,2 kupa şekersiz çay

ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğle:sabah kahvaltısını öğlen 12,30 da yaptım pazar keyfi oldu yani..

akşam:2 kaşık ıspanak yoğurtlu.2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt.yarım bardak kola (çok canım istedi dayanamadım adet olcaktım ya bi garip oldum walla...)

ara:1 fincan türk kahvesi

3 litreden fazla su..spor yapamadım ama başlıcam en kısa zamanda...havalarda güzelleşio kocişi kandırabilirsem yürüyüşe başlıcam inşallahhh...

hepinizi öpüyorummmm

kızlarr buarada evimde internet olmadıgı için fazla giremiorum ...cepten giriom şuandada kotalı oldugu için hemen bitirmek istemiyorum...cumaları lazım olcak bana çünkü...işten çıkacağım için işyeride yoğun olur giremeyebilirim...bilgilerinize...daha konusmadım ama çıkacagımı...cesaret edemiom ama konusmam lazımmm en kısa zamanda çarşamba gidicem bakalım konusmaya calısıcam ...persembede işe gitmicem...bilginizee gelemezsem haberiniz olsun şimdiden

mönüm:

sabah: domates+ kk peynir+ 3 zeytin+ form çay

ara: dut kurusu

öğlen: 1 bardak süt+ form cornflex

ara: .. ne yaptım hatırlmaıyorum..,,

akşam: 1 kase çorba+ 1 tane tavuk göğsü sarması

20 dakika yürüyüş

sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
biraz penir

ara yok

öğlen 2 köfte tavada yağsız
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara 1 mandalina 5 tane diyet bisküvi

akşam 2 lahana sarması 1 kuru biber dolma
1 kase yoğurt

2 litre su içtim bir fincan beşibiryerde bir fincan yeşilçay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım

Canım çok teşekkür ederim .Darısı isteyen herkezin başına diyorum tatlım. 70-79 kilo ve 2.takım motivesi ile 23 kilo verdim kk seni seviyorum.

yarencim ben takıma yeni katıldım seni tanımıyorum ama sanırım mezun olmuşsun,tebrikler canım,desene teyzelikten genç kızlığa terfi ettin,tekrar tekrar tebrikler.

aramıza yeni katılan arkadaşımızda hoşgelmiş hayırlı olsun

hoşbulduk canım

bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.

şartlar ağır değilmiş,hatta güzel ama kitap konusunda söz veremiyorum,ne zamandır okuyamıyorum,aslında burası motive edici olur,durun hemen kitap ismi araştırayım ve yarın çıkıp alayım,evdekilerin hepsini okudum,sizlerdende tavsiye alabilirim arkadaşlar.

canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.

arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.

evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.

sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)

öğlen:1 kase çorba.

akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.

bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.

akşam yemekten sonra bitki çayı hariç herşey cıssssss.kahvaltısız güne başlamak ,hele nescafe takımın kurallarına çok ters..bunlar en kısa zamanda düzeltilecek,yapamıyorum yok,en kötü ihtimalle müsli ya da nesfit tarzı bir şeyler yenecek ki o metobolizma çalışmaya başlasın..sabah aç karnına en az 1 bardak ılık su olmazsa olmaz..sen akıllı bir kıza benziyorsun,bence başarırsın,aman kuzum hele ki kola,cips, fast food tamamen alışkanlıklarımızın dışına çıkmalı.paketli gıda tüketmemekte önemli tabii.madem bir işe başladın hakkını vererek yap,olur mu canım..yarın senden şöyle güzel,sağlıklı bir menü gelsin,haydi bakalım..

Günaydın herkese.

Bu sabah yine artı gösterdi tartıcığım bana. Sinir oluyorum kendime. İki ileri bi geri

Çok hastayım spor da yapamıyorum maalesef. İşallah Cuma ya en azından aynı çıkarım diye ümit ediyorum ama çok zor.
Şişkinlik mi kilo artışımı anlamadım gitti. +1400 şu an Cuma ya göre.

bulutlu bol gri ve hafif çisentili mersinden günaydın kızlar

kızlarrrr günaydınnnnn
yamukprenses hoşgeldin aramızaa :)))
AYSUNNNNNNNN TEBRİKLER BEBEĞİMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…