canım bende geçen yaz bir ara bu diyeti yapmaya kalktım ve sanırım 4.gün olduğum yerde başım dönüp düşmüştüm,sağlıklı olduğuna kendimce inanmıyorum ama bu diyetle zayıflayan arkadaşlar çok,dediğim gibi ama bana yaramadı.Aslında sana menü buldum ama hepsi bloglarda yazıyor ve buraya blog linki atmak yasak sanırım.google de dukan diyet tarifleri yaz çıkan linklerde birsürü tarif var,oralara bir bak canım.Atak evresinde sadece protein yiyorsun(et,balık,tavuk,yumurta vs...)kilona görede 3 yada 5 gün yapıyorsun.
yaren tekrar tebrikler canım..
aybükecim geçmiş olsun kuzunla sana..inş.daha iyisinizdir şimdi..
yamukprenses hoş geldin,hayırlı olsun..
CANIM GEÇMİŞ OLSUN İKİNİZEDE ACİL ŞİFALAR CANIM
büyüyüpte hastalığını demesi (hastalanması kötü ama) demesi süper ya en azından uğraşmıyorsun bulana kadar
canım umarım en kısa sürede iyileşirsiniz
canım sen halledersin sakın stres yapma sen bilmediğini düşünüyorsun ama biliyorsundur hem sanada pratik olur
sen başarırsın canım telaş yapma olurmu
karar başlamanın yarısıdır canım..sen kararını ver ben yardımcı olurum..
tabii karar aşamasında akşam atıştırmalarını kes en azından artı kilonu önler
işte kızlar arkadaşımız paylaşmış..bizlere özellikle aybüke sana örnek ve motivasyon olsun kuşum..
hepimiz için bol sporlu günlerin startı verildi sanki bu paylaşımla ne dersiniz
tatlım sen en iyisi zamanın olduğunda dolaş mağazaları beğendiğini deneyerek al..hem alışveriş hem spor olsun
herkese merhabalar
bende aranıza yeni katıldım takım kaptanı beni de çağırmış hemencecik geldim kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım ve evliyim.
1,67 boyum var ulaşmak istediğim kilo aslında 60 tickerden düzeltme yapacağım 85 ile başladım şuan 83 kiloyum inşallah bu yaz gidecek bu kilolar.sizden destek ve moralle daha iyi kilo vereceğim
hoşgeldin yeşil..hayırlı olsun başlangıcın,ve de devamlı tabii...buraya gelip te veremeyen yok gibi..sana da uğurlu gelir inş.topiğimiz..
birde arkadaşlar bişey daha soracam kısaca kurallar neler ilk defa zayıflama grublarına katıldığım için tam kuralları bilmiyorum birazcık bahsedermisiniz?
iyi geceler kızlar, limango dan alaışveriş yapanınız oldu mu hiç, çok çok uygun fiyata düşmüş alacağım şey, ama ne kadar güvenilir bilemedim,olumsuz yorumlar da var, ne yapsam acaba?? 270 TL den 40 tl ye düşünce büyük bir çelişki yaşaıyorum şu anda?? napsam kii??
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 Şubat - 2 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................4. TAKIM %0,96
İKİNCİ ...................14. TAKIM%0,90
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM %0,83
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan............. beste.................4,13%
İKİNCİ
14. takımdan............. nilipus......................3,60%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan............. SERAY0307....................3,33%
bu hafta 5. yiz takım olarak.ama seray 3. oldu tebrikler seraycım
kilo veren herkesi ve ayrıca seraycım seni tebrik ediyorummm hızlı bir giriş yaptın valla
şöyle hızlıca geçmişi okudum,alıntılayacak kadar zamanım yok..
seraycığımı kutluyorum bireysel derecesi için,beli nasıl oldu acaba..
akrepçim bana sataşmış,ona inat 30 dakika pilates yaptım,bu spor belime iyi geliyor benim,yarın doktora da soracağım,bakalım ne diyecek..
ÖNCELİKLE hoş geldiniz aramıza, bol paylaşım diliyorum..
ben kaptan ya da yardımcı değilim am ayardımcı olmak adına bilgi vermek istedim
1-günlük sık sık paylaşımda bulunmanız gerekiyor, bu hem motive olmanız hem de birbirimizi tanımamız açısından çok önemli.
2-Günde en az 30 dakika spor( yürüyüş airobik dans vs..) yapıyorsunuz.
3- Mutlaka beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
4- Günlük tutuyorsunuz, evde tutacağınız bu günlüğe hergün en yeidyseniz not ediyorsunuz kii siz yemiyorum dediğiniz anda günlük şahidiniz olsun diye
5- her akşam günlük mönü paylaşımında bulunuyorsunuz kii akrebim yani kaptanımız sizi rahatça dövebilsin diyeo dövmezse killo veremiyoss çünkü
6-her cuma saat 12 ye kadar gecikmeden kilo bildiriminde bulunmalısınız. ama sizler 2 haftalık deneme sürecindesiniz, 2 hafta sizi deniyoruz guruba uyum sağlayabilirseniz yarışmaya devam ediyorusnuz.kii gurubumuza ayak uydurmak çok zor bir şey değil
7- günlük kitap okuyorsunuz ve zaman zaman okuduğunuz kitaplarla ilgili paylaşımda bulunuyorsunuz
DİPNOT: Övünmek gibi olmasın ama gurubumuzda acayip sosyal, aktüel, kültürlü arkadaşlar var, herkes çok pozitif saygılı ve hoşgörülü, çok şanslı olduğunuzu belirtmek isterim
aklıma gelenler bunar ekleyeceği varsa diğer arkadaşların eklme yapabilrler.
Canım çok teşekkür ederim .Darısı isteyen herkezin başına diyorum tatlım. 70-79 kilo ve 2.takım motivesi ile 23 kilo verdim kk seni seviyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşımızda hoşgelmiş hayırlı olsun
bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.herkese merhabalar
bende aranıza yeni katıldım takım kaptanı beni de çağırmış hemencecik geldim kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım ve evliyim.
1,67 boyum var ulaşmak istediğim kilo aslında 60 tickerden düzeltme yapacağım 85 ile başladım şuan 83 kiloyum inşallah bu yaz gidecek bu kilolar.sizden destek ve moralle daha iyi kilo vereceğim
ÖNCELİKLE hoş geldiniz aramıza, bol paylaşım diliyorum..
ben kaptan ya da yardımcı değilim am ayardımcı olmak adına bilgi vermek istedim
1-günlük sık sık paylaşımda bulunmanız gerekiyor, bu hem motive olmanız hem de birbirimizi tanımamız açısından çok önemli.
2-Günde en az 30 dakika spor( yürüyüş airobik dans vs..) yapıyorsunuz.
3- Mutlaka beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
4- Günlük tutuyorsunuz, evde tutacağınız bu günlüğe hergün en yeidyseniz not ediyorsunuz kii siz yemiyorum dediğiniz anda günlük şahidiniz olsun diye
5- her akşam günlük mönü paylaşımında bulunuyorsunuz kii akrebim yani kaptanımız sizi rahatça dövebilsin diyeo dövmezse killo veremiyoss çünkü
6-her cuma saat 12 ye kadar gecikmeden kilo bildiriminde bulunmalısınız. ama sizler 2 haftalık deneme sürecindesiniz, 2 hafta sizi deniyoruz guruba uyum sağlayabilirseniz yarışmaya devam ediyorusnuz.kii gurubumuza ayak uydurmak çok zor bir şey değil
7- günlük kitap okuyorsunuz ve zaman zaman okuduğunuz kitaplarla ilgili paylaşımda bulunuyorsunuz
DİPNOT: Övünmek gibi olmasın ama gurubumuzda acayip sosyal, aktüel, kültürlü arkadaşlar var, herkes çok pozitif saygılı ve hoşgörülü, çok şanslı olduğunuzu belirtmek isterim
aklıma gelenler bunar ekleyeceği varsa diğer arkadaşların eklme yapabilrler.
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.04.03.2012 menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 2 adet yumurta (az haşlanmış)çok azda (bir lokma)reçel,2 kupa şekersiz çay
ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğle:sabah kahvaltısını öğlen 12,30 da yaptımpazar keyfi oldu yani..
akşam:2 kaşık ıspanak yoğurtlu.2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt.yarım bardak kola (çok canım istedi dayanamadım adet olcaktım ya bi garip oldum walla...)
ara:1 fincan türk kahvesi
3 litreden fazla su..spor yapamadım ama başlıcam en kısa zamanda...havalarda güzelleşio kocişi kandırabilirsem yürüyüşe başlıcam inşallahhh...
hepinizi öpüyorummmm
mönüm:
sabah: domates+ kk peynir+ 3 zeytin+ form çay
ara: dut kurusu
öğlen: 1 bardak süt+ form cornflex
ara: .. ne yaptım hatırlmaıyorum..,,
akşam: 1 kase çorba+ 1 tane tavuk göğsü sarması
20 dakika yürüyüş
yarencim ben takıma yeni katıldım seni tanımıyorum ama sanırım mezun olmuşsun,tebrikler canım,desene teyzelikten genç kızlığa terfi ettin,tekrar tekrar tebrikler.
hoşbulduk canım
bende senin gibi takıma bugün katıldım canım,sende hoşgeldin.
şartlar ağır değilmiş,hatta güzel ama kitap konusunda söz veremiyorum,ne zamandır okuyamıyorum,aslında burası motive edici olur,durun hemen kitap ismi araştırayım ve yarın çıkıp alayım,evdekilerin hepsini okudum,sizlerdende tavsiye alabilirim arkadaşlar.
canım menün güzelmiş hem karbonhidrat var,hem protein,yarım bardak kolada affedilir,arada bir metobozlizma şaşırsın değilmi ama.ayrıca o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz yahu,benim aklıma su içmek bile gelmiyor,lütfen bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım.
arkadaşım senin yediklerini görünce valla ben buraya yazmaya utanıyorum,yazmaktan vazgeçicem şimdi.peki arada mesela akşam yemekten sonra başka birşey yemiyormusun,benim genelde yeme krizlerim akşam tutuyor.öncelerini bilmiyorum ama bu menüde sebze yemeği yok,en azından akşam 3-5 kaşık sebze yemeği yesen daha iyi olmazmı canım.
evettttt arkadaşlar sıra geldi bana;valla kaçamak maçamak olmadan yalansız riyasız yazıcam yediklerimi,içtiklerimi,alın yerden yere vurun,eleştirin beni,kendimi size emanet ediyorum.
sabah:1 bardak yeşil çay,hemen arkasından sakarinle tatlandırılmış 1 bardak nescafe(sabahları kalktığımda canım hiçbirşey istemiyor genelde ve bu şekilde geçiştiriyorum)
öğlen:1 kase çorba.
akşam:7 çatal kadar karnabahar kızartması-7-8 kaşık pırasa yemeği,4 çatal kereviz salatası.yemekten bir süre sonra 1,5 dilim meyveli kek ve 1 bardak şekersiz çay,1 elma.
bunlar yine iyi günlerim,daha önceleri akşam olunca gelsin cipsler gitsin çikolatalar şeklindeydi.en azından şimdi onları yemiyorum.
bugün topu topu 3 bardak su içtim,benim böyle bir sorunum var işte su içemiyorum ama mesela sınırsız meyve suyu,kahve,süt vs...tüketebilirim lakin suya gelince nedense içemiyorum.pöfff....
ayrıca bugün antalya yağmurluydu sadece 15 dk yürüdüm,normalde günlük yarım saat yürüyorum.işte benden bu kadar arkadaşlar,bu saatten sonra ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yersem yazarım,keşke ağzımı tahtayla çivileyebilsem,benim yeme krizlerim akşam başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?