Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Abla bizim mola sürelerimiz sınırlı. Günde yarım saat mola hakkımız var. Süreyi aşamıyoruz.

tatlım ben 1-2 dk lık süreden bahsdiyorum..mesela lavabo ihtiyacına gidince yerinde zıplaman gibi..
yani ufacık zaman dilimine meto hızlandırıcı kendi ufak faydası büyük bir iksirdi sadece

okulla evimin arası 20 dakika sürüyor yürüyerek, bende okuldan eve hep yürüyerek geliyorum, ona güveniyorum belki de akrep yaaa, dans edesim gelmiyor iştee

mönüm:

sabah: kahvaltı

ara: elma

öğlen. yarım kase çorba+ 3-4 çatal makarna+ 2 adet küçük ev yapımı poğaça

ara: 2-3 adet malesef ama malesef kurabiyeee

akşam: 1 porsiyon göleviz yemeği+ salata

20 dakika yürüyüş

akrepçiğim canım benim, şu spor yazma işini eğer izniniz olursa haftaya yapsam ben, çünkü bu hafta hep yağışlı geçtiği için birşey yapamadım doğru düzgün, taa perşembeye kadar da yağış devam edecekmiş, meteoroloji öyle diyor, hııı ne dersin cnaım?? haa dediğim gibi okuldan eve eğer yağmur yağmıyorsa 20 dakikalık hergün yüyüyorum, eğer onu eklememi isterseniz ekliyim:26:

akrebim ve kızlarrr iş yerinde kk ya girmemiz yasaklandı takımdan ayrılmak istemiyorum oyuzdensadece akşamları paylaşım yapıcam artık gün içinde malesef yokum telime int paketi almaı denicem ama bilmiyorum ...
haber verim dedimm off yaa artık kimseyle sohbet olanağımda olmicak bildirim için cuma saat 6 gibi evden çıkmadan bildirim yapıcam beni atlamayın olurmuuu :))

hemen menümüde yazimm :))
boşlamıştım bu hafta artık herakşam yazarım :))
sabah: 1 dilim peynir , 8 siyah zetin , az maydanoz, 1 domates ekmek yokkkk
ara: 15 tane fındık
öğle: yarım lavaş , tavuk şiş , az salata
ara:10 tane fındık
akşam: 1 parça tavuk yağsız tavada ızgara en son çok az yağ döktüm azcık kızarsın diye , küçük bi parça kırmızı biber

2 litre su kitap alamadım daha yarın alıca inşallah :))

merhaba kızlar bugün pek buralarda değildim,ben ilçede yaşadığım için bugün Antalya merkeze tüp bebek için gittik,dün söylemiştim.şuan gözlerim uyku diye yalvarsada beynim uyumamak için direniyor,nereden başlayacağımı bilemiyorum,size havadislerim var ama önce dünkü ve bugunkü menümü yazmak istiyorum.

dün
---------
sabah;1 bardak portakal suyu,yeşillik,2 ceviz,1 haşlanmış yumurta.

ara;1 bardak şekersiz nescafe

öğlen;1 elmayla geçiştirdim,benim karnım çok geç acıkıyor canım birşey çekmiyor bu saatlerde,bende bir sorunmu ver acaba?ama akşam olunca herşeyi yiyebilecek bir canavara dönüşüyorum.

ara;1 bardak bitki çayı(form çaylarının her türlüsünü denedim ama en iyisi bimlerde satılan greenwood.kesinlikle tavsiye ederim,deneyin görün.

akşam,6 kaşık mantar kavurma ve dünden kalan yoğurtlu ıspanak.ilerleyen saatlerdede minik kutularda satılan çilekli süt içtim.

dün sadece evde sprum var 15 dakika,maalesef yağmurdan dolayı yürüyüşüm yok.ayrıcada 1 lt su içtim,işte hepsi bu.

gelelim bugüne;
----------------
sabah;sabah antalyaya tüp bebeğe gitmemiz gerekiyordu,randevu sabah 10:30 daydı.kahvaltı yapmadan yola çıktık,kısacası kahvaltım yok.

öğlen;mecbur dışarıda yemek zorunda kaldık,hastane sonrası kendimi zor attığım alışveriş merkezinde kendime ev yemekleri yapan biryer buldum.yarım kase ezogelin çorba,1 tabak musakka,4 çatal makarna.biliyorum çok kaçtı ama ne yediğimi nasıl yediğimi hatırlamıyorum bile,yemek için yemiş gibi oldum.

akşam;evde 1 kase çorbayla geçiştirdim.bugün hep dışarıdaydım,hastane yol derken ister istemez düzenim bozuldu.bugün ne spor var,nede su

merhaba arkadaşlar,yukarıdada yazdığım gibi bugün tüp bebek merkezine gittik,adetinin 2.günü gel demişti doktor,geçen haftalarda benim ve eşimin kromozomlarına bakılmıştı normal çıkmıştı,bende kan pıhtılaşması çıktı ayrıca.haha tamam sanırım düşük sebebini bulduk bu bir ihtimal olabilir derken geçen hafta eşimin verdiği sperm sonuçlarında bugün eşimin spermlerinde en az 4 olması gereken değerin 0 olduğunu öğrendik,şok olduk resmen.2 senedir çocuk olmadığı için bende araştırılırken aslında eşimde problem çıktı,üzülmedim,sevinmedim,şaşırmadım,sadece beklemediğim birşeydi çünkü daha önce yapılan testleri normal çıkıyordu çünkü onda buradaki detaya bakılmamıştı hiç.kısaca tüp bebek en az 2 ay ertelendi,doktor eşime ilaç verdi onu kullanacak,sonra test tekrarlanacak,değerler yükselirse tüp bebek yapmam sana dedi,çünkü senin herşeyin normal gebelik kendiliğinden gelişebilir dedi.ama eşimin değeri değişmezse ki genelde değişmezmiş o zaman tüp bebeğe geçicez.kafam şimdi karmakarışık ben önce hamile kalmıştım peki o zaman nasıl hamile kaldım,peki benim düşük sebebim acaba o sperm sağlıksızdıda ondan mı düşük yaptım yada o bebek normaldide bende kan pıhtılaşmasındanmı düşük oldu vs... vs...binlerce soru.

bugün eşim için üzüldüm hep,oklar direk ona doğru yönlendi resmen,onu çok seviyorum,hiç çocuğumuz olmasa bile yine yanındayım,ona aşığım ben.kızlar saçmalıyorum kusura bakmayın kafam gerçekten saçma sapan şeylerle dolu,lütfen gerçekten içten dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacım var.

bak gördünmü irem özge Allah şuanda istemiyor,2 sefer tüp bebeğin kapısından geri döndük,bazen bana mesaj yolladığını düşünüyorum.

Allah isteyan herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin.hep inanırdım ama bugün dahada emin oldumki Rabbim isterse hertürlü olur,istemezse işte nereden ne sorun çıkacağı belli olmuyor.bunun yaşla stresle onla bunla ilgisi yok.biliyorum o beni deniyor yada cezalandırıyor yada mesaj yolluyor,offf.

sebep neydi canım rahimağzı yetmezliği falanmı,senin neden 2 düşüğün oldu canım,sebep ne dediler,önce sebepleri bulmak önemli gerisi kolay.ben artık yıllardır doktorlara gide gele bu işlerde uzman oldum,şimdi biri bana gelse hamile kalamıyorum dese bir doktor kadar yönlendirebilirim fikir söyleyebilirim.
eminim çocuk dünyanın en güzel hediyesidir ve anne olmak en yüce mutluluktur,Allah isteyen herkese ve banada nasip etsin.Amin.

çocuklarınıza gidin birdaha sarılın ve öpün,ne kadar şanslı olsuğunuzu düşünün!

ve mönüm:

spor yok ama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer

canım benim Antalyalı olduğun nasılda belli oluyor,toprağım benim

günaydın günaydın günaydın
bol yağmur bol bereket ne kadar güzel bulanık ve yağmurlu havaları çook seviyorum been

günaydın kıslarrr...özgeee sen nasıl girdin kız kk ya?

13.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay

ara:şekersiz çay

öğle:1 adet tavuk but,1 yemek kaşığı pilav,1 tabak kase,1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:şekersiz çay

akşam:2 adet et köfte,2 dilim tam tahıllı ekmek,salata

ara:3 çay bardağı şekersiz çay..(okadar çayı içtim uyuyamadım ama canım acaip istedi burnuma çay kokuyodu işyerinden çıkarken)

3,5 litre su...spor yok yine..kitapta ookuyamadım...acil bi kitap bulmam lazım...önereceğiniz kitap varmı kızlar...

tuğbacım iremcim yasaklanması iyi olmamış ya belki açılır geri

neyse artık sabahları yazdıklarınızı okuruz ama sakın özletmeyin akşamda olsa girin olurmu

canım benim kafanın karışık olması çok normal ya
ne için gittin ne ile karşılaştın
çocuk önemli gerçektende güzel ama bence önemli olan iki kişinin birbirini sevmesi biebirine değer vermesi zaten iyi günde kötü günde diye söz vermiyormuyuz

ki sizin olmayacak diye bişe de yok
bence şimdi sorularla boğma kendini hemen cevabı verilecek sorular değil bunlar zaman gösterir zamana bırak ve bu arada sen beynini rahatlat

Allaha dua et canım ve emin ol dualarım seninle (birkere olmuş birdaha neden olmasın)

günaydın günaydın günaydın
bol yağmur bol bereket ne kadar güzel bulanık ve yağmurlu havaları çook seviyorum been

günaydın canım bende yağmuru çok seviyorum sadece hava soğuk olmasınnn

günaydın canımm afiyet olsunnnn

kitap ben fazla okuyamadığımdan net cevap veremeyeceğim ama leylayı okumadıysan acıklı yazıma dayanabilirsen güzel kitap gerçek hayattan alıntı bosnalı kızın hikayesi ama gerçekten acıklı eğer dayanamazsan hiç başlama ama

kızlar hava yağmurlu ve bizim herzamanki gibi elektriklerimiz gidebilir menümü paylaşayım hemen

kahvaltı
1adet halanmış yumurta -3adet siyah zeytin-nane-domates-2 dilim ekmek -çay
ara
yok
öğlen
pırasayemeği-yoğurt-bir kase mercimek çorba
akşam

mantar yemeği -bolsalata

2 bardak elma sirkeli su -2 litre su-3 bardak yeşilçay-akşam ders çalışmak için şekersiz türk kahvesi 1 çay bardağı tarsusi :))

saol cnmm...sanada günaydın...dayanamadığım yerde ağlarım napalım oda lazım demi... hemen almaya çalışıcam kitabı...merak ettim...

Günaydın herkese
Tuğba'nı da dediği gibi şirkette kk yasak artık
Cepten giricem ama eskisi gibi zor
Dün ki menüm sabah dukan krebi arasında kasar jambon haşlama yumurta
Öğlen tavuk site ve biber turşusu
Ara light meyvemi yoğurt
Aksam tavuk doner ve yogurtlu brokoli

tatlım ben 1-2 dk lık süreden bahsdiyorum..mesela lavabo ihtiyacına gidince yerinde zıplaman gibi..
yani ufacık zaman dilimine meto hızlandırıcı kendi ufak faydası büyük bir iksirdi sadece

Deneyeceğim abla ok :)

hmmmm 1 çay bardagı tarsusi mi oluyo bende tarzı hususi die duymustum sankimmm afiyet olsun cnm..

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım //
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor

günaydın özgecim afiyet olsun...tubişe slm söleeeee bendennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…