neden sizin işyerinde lavabo yokmu:26:
Abla bizim mola sürelerimiz sınırlı. Günde yarım saat mola hakkımız var. Süreyi aşamıyoruz.
Tüp bebek için 2 sene yeterli bir süre canım.
Hiç öyle düşünme bence için rahat olsun.
Eğer o yavrunun kaderinde dünyaya gelmek yoksa zaten gelemez.
Rabbimin alnına yazmadığı hiçbirşey gerçekleşmez ki.
O bebek senin alnına yazıldıysa tüp bebek tutar ve seninde kucağın dolar zaten.
hoşgeldin canımcım, biz sana diyoruz ama sen dinlemiyosun kiii((( gel bize katıl bizee, bak naasıl gidiyor o moral bozukluğu
dualarım seninle ve diğer bebek sahibi omak isteyen seray ve tuğbayla
Allah yardımcınnız olsun, senin yaşadığın sıkıtıyı tahmin edebiliyorum ama gerilme, gerginlik ve streste çok önemldir bu süreçte, her bebek geleceği zamanı bilir unutma, eşimin köyünden bir kadın evlenmiişti, 48 yaşında ve ilk evliliği, kimse çocuğu olmaz derken 2 ay oldu evleneli şimdi 1aylık hamileymişçcouk çok güzel bir şey inşallah nasip eder rabbim, benim de 2 düşüğüm oldu, şimdi kzıım var o da erken doğumla oldu, artık 2. hamileikten korkuyorum yine stres yaşayacağım diye.
ve mönüm:
spor yokama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer
merhaba arkadaşlar,yukarıdada yazdığım gibi bugün tüp bebek merkezine gittik,adetinin 2.günü gel demişti doktor,geçen haftalarda benim ve eşimin kromozomlarına bakılmıştı normal çıkmıştı,bende kan pıhtılaşması çıktı ayrıca.haha tamam sanırım düşük sebebini bulduk bu bir ihtimal olabilir derken geçen hafta eşimin verdiği sperm sonuçlarında bugün eşimin spermlerinde en az 4 olması gereken değerin 0 olduğunu öğrendik,şok olduk resmen.2 senedir çocuk olmadığı için bende araştırılırken aslında eşimde problem çıktı,üzülmedim,sevinmedim,şaşırmadım,sadece beklemediğim birşeydi çünkü daha önce yapılan testleri normal çıkıyordu çünkü onda buradaki detaya bakılmamıştı hiç.kısaca tüp bebek en az 2 ay ertelendi,doktor eşime ilaç verdi onu kullanacak,sonra test tekrarlanacak,değerler yükselirse tüp bebek yapmam sana dedi,çünkü senin herşeyin normal gebelik kendiliğinden gelişebilir dedi.ama eşimin değeri değişmezse ki genelde değişmezmiş o zaman tüp bebeğe geçicez.kafam şimdi karmakarışık ben önce hamile kalmıştım peki o zaman nasıl hamile kaldım,peki benim düşük sebebim acaba o sperm sağlıksızdıda ondan mı düşük yaptım yada o bebek normaldide bende kan pıhtılaşmasındanmı düşük oldu vs... vs...binlerce soru.
bugün eşim için üzüldüm hep,oklar direk ona doğru yönlendi resmen,onu çok seviyorum,hiç çocuğumuz olmasa bile yine yanındayım,ona aşığım ben.kızlar saçmalıyorum kusura bakmayın kafam gerçekten saçma sapan şeylerle dolu,lütfen gerçekten içten dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacım var.
bak gördünmü irem özge Allah şuanda istemiyor,2 sefer tüp bebeğin kapısından geri döndük,bazen bana mesaj yolladığını düşünüyorum.
Allah isteyan herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin.hep inanırdım ama bugün dahada emin oldumki Rabbim isterse hertürlü olur,istemezse işte nereden ne sorun çıkacağı belli olmuyor.bunun yaşla stresle onla bunla ilgisi yok.biliyorum o beni deniyor yada cezalandırıyor yada mesaj yolluyor,offf.
sebep neydi canım rahimağzı yetmezliği falanmı,senin neden 2 düşüğün oldu canım,sebep ne dediler,önce sebepleri bulmak önemli gerisi kolay.ben artık yıllardır doktorlara gide gele bu işlerde uzman oldum,şimdi biri bana gelse hamile kalamıyorum dese bir doktor kadar yönlendirebilirim fikir söyleyebilirim.
eminim çocuk dünyanın en güzel hediyesidir ve anne olmak en yüce mutluluktur,Allah isteyen herkese ve banada nasip etsin.Amin.
çocuklarınıza gidin birdaha sarılın ve öpün,ne kadar şanslı olsuğunuzu düşünün!
canım benim Antalyalı olduğun nasılda belli oluyor,toprağım benim
günaydın günaydın günaydın
bol yağmur bol bereket ne kadar güzel bulanık ve yağmurlu havaları çook seviyorum been
günaydın kıslarrr...özgeee sen nasıl girdin kız kk ya?
13.03.2012 menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:1 adet tavuk but,1 yemek kaşığı pilav,1 tabak kase,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:şekersiz çay
akşam:2 adet et köfte,2 dilim tam tahıllı ekmek,salata
ara:3 çay bardağı şekersiz çay..(okadar çayı içtim uyuyamadım ama canım acaip istedi burnuma çay kokuyodu işyerinden çıkarken)
3,5 litre su...spor yok yine..kitapta ookuyamadım...acil bi kitap bulmam lazım...önereceğiniz kitap varmı kızlar...
günaydın canımm afiyet olsunnnn
kitap ben fazla okuyamadığımdan net cevap veremeyeceğim ama leylayı okumadıysan acıklı yazıma dayanabilirsen güzel kitap gerçek hayattan alıntı bosnalı kızın hikayesi ama gerçekten acıklı eğer dayanamazsan hiç başlama ama
tatlım ben 1-2 dk lık süreden bahsdiyorum..mesela lavabo ihtiyacına gidince yerinde zıplaman gibi..
yani ufacık zaman dilimine meto hızlandırıcı kendi ufak faydası büyük bir iksirdi sadece
kızlar hava yağmurlu ve bizim herzamanki gibi elektriklerimiz gidebilir menümü paylaşayım hemen
kahvaltı
1adet halanmış yumurta -3adet siyah zeytin-nane-domates-2 dilim ekmek -çay
ara
yok
öğlen
pırasayemeği-yoğurt-bir kase mercimek çorba
akşam
mantar yemeği -bolsalata
2 bardak elma sirkeli su -2 litre su-3 bardak yeşilçay-akşam ders çalışmak için şekersiz türk kahvesi 1 çay bardağı tarsusi :))
Günaydın herkese
Tuğba'nı da dediği gibi şirkette kk yasak artık
Cepten giricem ama eskisi gibi zor
Dün ki menüm sabah dukan krebi arasında kasar jambon haşlama yumurta
Öğlen tavuk site ve biber turşusu
Ara light meyvemi yoğurt
Aksam tavuk doner ve yogurtlu brokoli
Deneyeceğim abla ok :)
sağol canım tarzı husisi ama tarsus ta tarsusi diyorlarrhmmmm 1 çay bardagı tarsusi mi oluyo bende tarzı hususi die duymustum sankimmmafiyet olsun
cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?