herkese mutlu huzurlu az yorulmalı bir hafta diliyorum arkadaşlar...
ben bu sefer sizi sabahtan burada yakalıycam dedim girdim ama bu seferde tam girdim,elektrik gitti,bu kadar olur yani.şimdi yine kimsecikler yok.bugün aslında biraz karamsar başladım haftaya,bilmeyen vardır belki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bugün yine adet oldum,önce tepki vermiyorum ama sonra koyuveriyorum kendimi ağlıyorum.bu ay birde ara kanama yaşamaştım,acaba yerleşme kanaması falanmıdır diye umutlanmıştım ama işte bugün adet oluncada moralim sıfıra indi.şimdide o kanama neyin nesiydi diye sorguluyorum,sizin başınızada hiç adet dışı kanama geldimi arkadaşlar?yarın doktorla randevum var(tüp bebek)dua edin lütfen.
dünkü menüm;
sabah;1 şekersiz çay,yeşillik,1 yumurtadan yapılmış omlet.
ara;1 lt su içtim,tok tuttu beni.
öğlen;1 kase ezogelin çorba
ara;2 ceviz,1 elma
akşam;3 kaşık yine çorba,çok değil ama ne kadar yediğimi saymadım yoğurtlu ıspanak kavurma.1 tanede muz yedim.
yemekten sonra 2 fincan yeşil çay içtim aralıklı,gün boyuncada sabah hariç 1 lt kadar daha su içtim,yani toplam 2 lt,ayrıca bugün pazara eşimle yürüyerek gittik geldik,toplamda 40 dakika kadar tempolu yürüyüş var(20 dk gidiş,20 dk geliş)
pazar menü:
sabah: patatesli otlu omlet ama sadece 1 yemek kaşığı kadar ve şekersiz çay
ara: 2 tane kuru kayısı
öğle: 2 kepçe tavuk çarbası ve bir dilim ekmek
ara: taze sıkılmış karışık meyve suyu bir çay bardağı
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: bir su bardağı tarçınlı süt
bu arada misafirliğe gitmiştik. sağolsun ev sahibi neler hazırlamış neler.. benim gözüm hiçbirisini görmek istemediği için hiçbirşey yemedim. ev sahibine de boğazlarım çok kötü birşey yiyemiyorum dedim. eşimde sen merak etme senin hakkını da ben yerim dedi ve yedi :)))) bir de görseniz kocaman servis tabakları dolu dolu adam hepsini yedi şaka gibi :)))
aslında ben bu sabah tartılacaktım dedimki bu kadar iştahsızlıka ne olmuştur diye merak etmiştim ama unuttum :))) aklım nerdeyse artık.
herkese günaydıınn
irem senle yarışıyorum bu hafta ona göree
İrem&Özge resimde harika görünüyorsun. Gelinlik çok yakışmış.
ben bu sefer sizi sabahtan burada yakalıycam dedim girdim ama bu seferde tam girdim,elektrik gitti,bu kadar olur yani.şimdi yine kimsecikler yok.bugün aslında biraz karamsar başladım haftaya,bilmeyen vardır belki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor,bugün yine adet oldum,önce tepki vermiyorum ama sonra koyuveriyorum kendimi ağlıyorum.bu ay birde ara kanama yaşamaştım,acaba yerleşme kanaması falanmıdır diye umutlanmıştım ama işte bugün adet oluncada moralim sıfıra indi.şimdide o kanama neyin nesiydi diye sorguluyorum,sizin başınızada hiç adet dışı kanama geldimi arkadaşlar?yarın doktorla randevum var(tüp bebek)dua edin lütfen.
dünkü menüm;
sabah;1 şekersiz çay,yeşillik,1 yumurtadan yapılmış omlet.
ara;1 lt su içtim,tok tuttu beni.
öğlen;1 kase ezogelin çorba
ara;2 ceviz,1 elma
akşam;3 kaşık yine çorba,çok değil ama ne kadar yediğimi saymadım yoğurtlu ıspanak kavurma.1 tanede muz yedim.
yemekten sonra 2 fincan yeşil çay içtim aralıklı,gün boyuncada sabah hariç 1 lt kadar daha su içtim,yani toplam 2 lt,ayrıca bugün pazara eşimle yürüyerek gittik geldik,toplamda 40 dakika kadar tempolu yürüyüş var(20 dk gidiş,20 dk geliş)
1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64/65,9/ 1,9 kg )
banusultan(60 /61,5 /1,5 kg )
aybüke07( 65 /68,8 / 3,8 kg )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah(64/ 66,2/2,2 kg)
herdemk( / 65,8 / )
evder( 74,0/ 76,9 /2,9 kg )
genic( 57 / 60,2 / 3,2 kg )
irem&özge(64,5 / 67,1 / 2,6 kg)
selennnn( 59 / 59,9 / 0,9)
husnabanu( /71,0/ /
seray0307(63,7 /66,7 /3 kg )
yamukprenses(60/64,6/4,6kg)
yamukprenses ekledim canım senide
Aybuke'ciğim gezmişsin yine. O övgüler herkese nasip olur inşallah. Benim yengem de bana totonu küçültmüşsün dedi pek bir mutlu oldum. .
OOHH ÇOK şükür boşalabildi elim, çok yoruldum çok, bir de yağmur yağıyor ki şöyle şakır şakır anlatamam, nöbetçiydim çok yoruldum. biraz yarına hazırlık yapıp evime gitmek istiyorum.
1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /
canım dualarım seninle
Allahım önce çift çizgili hamilelik testi arkasına nur topu bebiş versin
Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin canım işallah.
Ne kadardır korunmuyorsunuz ki tüp bebek için başlayacaksın tedaviye.
Daha önce hiç hamiş kaldın mı
1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /
canım dualarım seninle
1Nisan hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
herdemk( / 65,8 / )
husnabanu( /71,0/ /
canım dualarım seninle
ben 2 sene önce kendi kendime hamile kalmıştım ama 16 haftalıkken düşük yaptım,ondan sonrada birdaha hamile kalamadım,geçen sene rahim filmi çektirdim,eğrilik var denildi ameliyatlar oldum ama üstünden 1 sene daha geçti hala hamile değilim.işte en sonunda tüp bebeğe kadar geldik,bu arada bende kan pıhtılaşmasıda çıktı,işte böyle durumlar irem özgeciğim.Allah da beni böyle sınıyor belki,işin gerçeği ben hep doğal olarak hamile kalmak istiyordum,sanki tüp bebekle zorla istemeyen bir çocuğu dünyaya getirecekmişim gibi geliyor bana,kaderiyle oynuyormuşum gibi geliyor(tabi tüp bebekte tutarsa,tutmama ihtimalide var).istese kendi gelirdi diye düşünüyorum ama bak 2 sene bekledim kucağım hala boş.bu ay tüp bebeğe karar verdik ya,hep buralarda okuyorum işte tam tüp bebeğe yada aşılamaya karar verdik ama o ay kendiliğimden hamile kaldım diyenler çoktu.bende hep ümitlendim bu ay ama işte bugün adet oldum.hakkımda hayırlısını versin Allah tek dileğim bu.
Rakibim bu yorgunluğu ancak kocaman bir dilim pasta alır bak beni dinle.
merhaba kızlar ben geldim. hep aynı şeyi söylüyorum ama yoğunluktan fırsat bulamıyorum.
haftasonu annemın günleri vardı zok pasta börek yedim
bugün bismillah dedim başladım yenıden rejıme.
haftasonu kuzenımın düğününe gidicem o o yüzden çarısya cıktım kıyafet almak ıcın tabi hiçbirşey alamadım çünkü içlerine sığmadım ağlaya ağlaya eve geldim cok zoruma gıttı
yaza şurda ne kaldı ben yerımde sayıyorum hala
gecmişi okumaya gayret edıcem umarım herkes ıyıdır.
Canım dikkat et üşütmüşsün heraldeve mönüm:
sabah: midem bulanıyordu birşey yiyemedim, tutar belki diye 1 avuç sarı leblebi yedim
ara: midem yavaş yavaş düzelmeye başladı, simit arası tost+ çay
öğlen: tost öyle bir tutmuş ki birşey yemedim
ara: yapmadım
akşam: 1 kase çorba+ 4 adet kanat ızgara+ bol bol bol salata
spor yokama okulda nöbetçiysim koridorda çok yürüdüm, hiç durmadım belki hora geçer
günaydın canımmmkızlarrr günaydınnn dün çok yoğundum gelemedimm(( özledimmm sizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?