kızlar selen gelmişmiydi kilo bildirimine:26:
kızlar bağlantım yok, zar zor giriyorum, kilom sabit 100 gr bile vermemeişim, o kadar da spor yaptım pesss!!!!
Tekrar özür dilerim kaptanım. Doktordan iyi haberler ile geldim bu hafifletici bir neden olabilir mi?
Doğru yoldasın arkadaşım. Emin ol. Ben spor salonuna ilk gittiğimde iki hafta tık yoktu. Neredeyse pes edecektim. İkinci haftanın bitiminde bir anda incelme belirtileri oldu. Herkes çok güzel zayıflamışsın diyorlardı. Sabret göreceksin. Yaza çok daha güzel görüneceksin. Zaten güzelsin duble olacak güzelliğin :)
takımın yüzkarası oldum iyicehaftaya da eksi de olursam çıkarıcam kendimi takımdan kızlar yeter bu kadar karbonhidrat aşkı dimi ama bu hafta çok ekmek ve simit yedim spor da yaptım ama anlamıyorum yaa
zaten sabah sabah sinir oldum..kuafördeki kız hamilemisin diye sordu bendeki şiş karnı görünce..
yaa anlayamıyorum pantolonlarıma hala güzelce giriyorum ama şiş ve gergin bir karnım var neyse bu hafta son hakkımı kullanıyorum takımda...
aynen dediğin gibi selen.annelik diye açıklıyorum ben de..ikisini de doyurdum,ilaçlarını içirdim yatırdım,bulaşıklar beni bekliyor,bereket sabahtan evi toparlamıştım,yemek yapılacak ama hareket edecek hiç enerjim yok..
valla bu durumda yardım etmeyi değil yardımcı olmamamı bekleyen bir sürü insan var yakınımda.kimi anlayışsızlıktan,kimi mecburiyetten..ama kendime bakacak halim yokken tüm gün hareketteyim.buna şükür diyelim,koltuğa oturmaya korkuyorum uyuyakalırım,çocukları duymam diye.hiç bu kadar sıfırı tüketmemiştim enerji konusunda...ama duan yeter bana canım...
akrep33 ( 66.7 / 68 / -1.4 / -2.10%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68.4 / / / %)
karamel_guzel( 76.6 / 77.6 / -1 / -1.31%)
tugbaemrah( 66,3 / 67 / -0.7 / -1.06%)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.2 / 76.2 / 0 / 0.00%)
genic( 59.9 / 60 / -0.1 / -0.17%)
irem&özge( 66.4 / 66.4 / 0 / 0.00%)
selennnn( 60.7 / / / %)
seray0307( 65.1 / 65.4 / -0.3 / -0.46%)
yamukprenses( 62.9 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 864.4 / 867.9 / -3.5 / -0,40% )
ayy cidden şaka gibi
bence neden bahar değil spor da değil..balık baştan kokuyor..
kızlar ben aldım diye sizdemi alıcaktınızsanki üzülmemem için yapıyosunuz..takıma çok ayıp oldu üzüntüm hafifledi resmen ama şimdide diğer takımların yüz karası olduk
ama kaptancım ben de anlamadım ben üstelik 14 gün programındayım:26::26: bu hafta neredeyse sırf süt içtim yaaaaave deli gibi spor yaptım, işte ilkkez bugün yapamayacağım, haftasonuna iş kalmasın diye temizlik yapmaya başlayacağım birazdan, anlamadım gitti yaaa, vücudum çok piss direnç gösteriyor, sıkıysa karbonhidrata da böyle direnç göstersene!!! gücü bağaa yetiyor yaaa!!
çok sinir oldum ama en azından siz de benim gibiymişsiniz bundan iğrenç bir şekilde keyif aldım
aybüke07( 68.4 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
selennnn( 60.7 / / / %)
ayy cidden şaka gibi
kızlar ben aldım diye sizdemi alıcaktınızsanki üzülmemem için yapıyosunuz..takıma çok ayıp oldu üzüntüm hafifledi resmen ama şimdide diğer takımların yüz karası olduk
Doğru yoldasın arkadaşım. Emin ol. Ben spor salonuna ilk gittiğimde iki hafta tık yoktu. Neredeyse pes edecektim. İkinci haftanın bitiminde bir anda incelme belirtileri oldu. Herkes çok güzel zayıflamışsın diyorlardı. Sabret göreceksin. Yaza çok daha güzel görüneceksin. Zaten güzelsin duble olacak güzelliğin :)
harika..sen nerden haber aldınkisen demi kardeştin yok benim aklım karbonhidratlara karıştı sanırsam
ama kaptancım ben de anlamadım ben üstelik 14 gün programındayım:26::26: bu hafta neredeyse sırf süt içtim yaaaaave deli gibi spor yaptım, işte ilkkez bugün yapamayacağım, haftasonuna iş kalmasın diye temizlik yapmaya başlayacağım birazdan, anlamadım gitti yaaa, vücudum çok piss direnç gösteriyor, sıkıysa karbonhidrata da böyle direnç göstersene!!! gücü bağaa yetiyor yaaa!!
çok sinir oldum ama en azından siz de benim gibiymişsiniz bundan iğrenç bir şekilde keyif aldım
sorma kuşum ben de aralarda ekmek yesem de nesfit ve süt üzerine kurulmuştu ve tabii illaki hareket dedim..ama sonuç bu oldu..
iğrenç keyif aldın demekbenimde kendi adıma hissettiğim vicdani azap yok oldu hamdolsun yaa
sen üzülme kaptanım arkandayım bende...sen ayrılmada takımdan duymamış olayım bunuolacak her hafta kilo verecez die bişi yok demi...bak gör haftaya herkes kilo vermiş olacak ...
ayyy selencim ne güzel yazmışsın yaaa....o zaman yılmak yok sporad devammmmm..tabi dietede...
aybüke güldürdün beni..akrep bu kız çok fena valla..
yok aybükecim yok,asla karbonhidrata direnç göstermez o vücutlar..mükemmel börekler yapan annemin kurbanıyım...hamur kültürüyle,maya koklayarak büyüyen bir çocuk olunca aşk yaşıyorum hamurla resmen..aman da ne güzel kabarmış,mis gibi de kokarmış,maşallah diye yoğurduğu hamurla konuşur mu insan yav..can çıkar bu sevda çıkmaz benden...
kızlar haftaya 3 gün izinliyim giremiyebilirim
kendinize dikkat edin
aybüke07( 68.4 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
selennnn( 60.7 / / / %)
ayy cidden şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?