Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66.7 / 68 / -1.4 / -2.10%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68.4 / 68.4 / 0 / 0.00%)
karamel_guzel( 76.6 / 77.6 / -1 / -1.31%)
tugbaemrah( 66,3 / 67 / -0.7 / -1.06%)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.2 / 76.2 / 0 / 0.00%)
genic( 59.9 / 60 / -0.1 / -0.17%)
irem&özge( 66.4 / 66.4 / 0 / 0.00%)
selennnn( 60.7 /60,5 /0,2 / %)
seray0307( 65.1 / 65.4 / -0.3 / -0.46%)
yamukprenses( 62.9 / 63.1 / -0.2 / -0.32%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 864.4 / 868.1 / -3.7 / -0,43% )

Özürrrr dilerim doktordan yeni geldim. Anca yetiştim yoksa arayacaktım kaptanım inşallah listeleme bitmemiştir.

kızlar bağlantım yok, zar zor giriyorum, kilom sabit 100 gr bile vermemeişim, o kadar da spor yaptım pesss!!!!

Doğru yoldasın arkadaşım. Emin ol. Ben spor salonuna ilk gittiğimde iki hafta tık yoktu. Neredeyse pes edecektim. İkinci haftanın bitiminde bir anda incelme belirtileri oldu. Herkes çok güzel zayıflamışsın diyorlardı. Sabret göreceksin. Yaza çok daha güzel görüneceksin. Zaten güzelsin duble olacak güzelliğin :)

Tekrar özür dilerim kaptanım. Doktordan iyi haberler ile geldim bu hafifletici bir neden olabilir mi?

tamam tatlım..
ve aramızda bir tek sen kilo vermişsin biliyomusun

akrep33 ( 66.7 / 68 / -1.4 / -2.10%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68.4 / 68.4 / 0 / 0.00%)
karamel_guzel( 76.6 / 77.6 / -1 / -1.31%)
tugbaemrah( 66,3 / 67 / -0.7 / -1.06%)
herdemk( 65,8 / / / %)geri dönmek üzere ayrıldı
evder( 76.2 / 76.2 / 0 / 0.00%)
genic( 59.9 / 60 / -0.1 / -0.17%)
irem&özge( 66.4 / 66.4 / 0 / 0.00%)
selennnn( 60.7 / 60.5 / 0.2 / 0.33%)
seray0307( 65.1 / 65.4 / -0.3 / -0.46%)
yamukprenses( 62.9 / 63.1 / -0.2 / -0.32%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 864.4 / 867.9 / -3.5 / -0,40% )

herdemki diskalifiye etmedim kızlar belki dönerse hakkı ölmesin diye

inş kuşum yaa..
tüm takım spora başladık iki hafta öncesi
hadi bakalım kızlar bu hafta da asılıyoruz spora ve süper sonuçlar alıcaz hep birlikte

Aşk olsun kaptanım sen olmazsan olmaz. Ben de çıkarım.

Güçlü kadına yüklenmeye çalışan vicdansızları çok iyi bilirim. Çoğundan uzaklaştım. Allah yardımcın olsun canım. Seni inan çok iyi anlıyorum. Keşke yakınımda olsaydın iki sakat bir araya gelip kendi başımızı kaşırdık. Dualarım seninle olacak.

ama kaptancım ben de anlamadım ben üstelik 14 gün programındayım:26::26: bu hafta neredeyse sırf süt içtim yaaaaa ve deli gibi spor yaptım, işte ilkkez bugün yapamayacağım, haftasonuna iş kalmasın diye temizlik yapmaya başlayacağım birazdan, anlamadım gitti yaaa, vücudum çok piss direnç gösteriyor, sıkıysa karbonhidrata da böyle direnç göstersene!!! gücü bağaa yetiyor yaaa!!

çok sinir oldum ama en azından siz de benim gibiymişsiniz bundan iğrenç bir şekilde keyif aldım

sorma kuşum ben de aralarda ekmek yesem de nesfit ve süt üzerine kurulmuştu ve tabii illaki hareket dedim..ama sonuç bu oldu..
iğrenç keyif aldın demek benimde kendi adıma hissettiğim vicdani azap yok oldu hamdolsun yaa

sen üzülme kaptanım arkandayım bende...sen ayrılmada takımdan duymamış olayım bunuolacak her hafta kilo verecez die bişi yok demi...bak gör haftaya herkes kilo vermiş olacak ...

ayyy selencim ne güzel yazmışsın yaaa....o zaman yılmak yok sporad devammmmm..tabi dietede...

sorma kuşum ben de aralarda ekmek yesem de nesfit ve süt üzerine kurulmuştu ve tabii illaki hareket dedim..ama sonuç bu oldu..
iğrenç keyif aldın demek benimde kendi adıma hissettiğim vicdani azap yok oldu hamdolsun yaa

aybüke güldürdün beni..akrep bu kız çok fena valla..
yok aybükecim yok,asla karbonhidrata direnç göstermez o vücutlar..mükemmel börekler yapan annemin kurbanıyım...hamur kültürüyle,maya koklayarak büyüyen bir çocuk olunca aşk yaşıyorum hamurla resmen..aman da ne güzel kabarmış,mis gibi de kokarmış,maşallah diye yoğurduğu hamurla konuşur mu insan yav..can çıkar bu sevda çıkmaz benden...

Tabi ya pes etmek yok.
Heyyy 2. takım utanmaz mısınız yarı sakat halimle spor yapıyorum. Doktor Günde 5 dk dedi ben 15+15 dk yapıyorum.
Adam bugün gördü kızsın mı sevinsin mi anlayamadı. 'Beş dakikaya bile zor izin verdim neden zorluyorsun kendini' dedi.
Ben de 'kabızlık bel ağrısı ile birleşince çekilmiyor' dedim bayağı bir güldürdüm doktorumu.

Ne o yahu koyvermek yok.
Bedenimizi hareket ettiriyoruz, spor yapıyoruz, zavallı metabolizmamız savaşa hazırlanıyoruz sanıyordur. Eee ne yapsın yıllardır kös kös oturttuğumuz yağlara çevirdiğimiz
kaslarımızı tekrar askere hazırlıyoruz. Bir, iki, bir, iki, son, iki, üç, dört hayde bir daha. O da izin vermiyor haliyle 20-30 yıllık dostu olan yağlardan
ayrılmamak için direniyor. Biz mi kararlıyız onlar mı kararlı gösterelim mi ne dersiniz?

Aaaa Banıııcığım bu aşk sakıncalı. Plotonik aşk kadar da yıkıcı. Ayrıl kuzum olmaz böyle.
Offf yaaa itiraf ediyorum ben de yeni ayrıldım karbonhidratlarımdan. Hastalığımda bayağı bir destek oldular. Pastahaneyi aradım geldiler, Fırını aradım koştular canım karbonhidratlarım elveda. Elvedaaaaa

aayyyyyy gözlerime inanamadımmmm nolmuş bize bölee valla akrebim kafamı kırcak diye korkuyodum valaaa
neyse haftaya hep birlikte veririz inşallah :))
ayyy uff yaaaa şu iş yerinde kk ya girememek çok koyuyooo ((
hepinizii özledimmmmmm

Kızlar 23 Aralık'tan bu yana gelişmemiz son tabloda özetlenmiş. Bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz.
irem&özge 7,5 kg
herdemk 6,8 kg
evder 5,7 kg
vermişler tebrik ederim

Kızlar 23 Aralık'tan bu yana gelişmemiz son tabloda özetlenmiş. Bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz.
irem&özge 7,5 kg
herdemk 6,8 kg
evder 5,7 kg
vermişler tebrik ederim
Eki Görüntüle 374353

Eklentiler

• $2. takım kilo cetveli.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…