Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ooff kızlar daha yeni koydum popomu koltuğa, saat 5 den beri temzilik yapıyorum, yarına da iş kaldı ama çoğu bitti, ooff evim büyük mü küçük mü anlamıyorum yaaa, yerleştirmeye gelince küçücük geliyor, temzilikte kocaman, yap yap bitmiyor,

kızlar babam Allah izin verirse salı günü açık kalp ameliyatı olacakmış, saat 4 buçukta aldım haberi, ağlaya ağlaya yaptım temizliğimi, başım beynim şişmiş durumda şuan, sarhoş gibiiym, Allah çok büyük ve onun kudretinde herşey bunu çok iyi sindirmiş durumdayım,ama insan söz konusu anne baba olunca, hala küçücük çocuk oluyormuş, bunu çok iyi anladım, Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah, salı günü bana nasıl geçecek bilmiyorum saniyeler yıl olacak eminim

ben pazartesi mersin e kaçacağım, babacığımı görüp yanında olmak istiyorum, haftaya aranızda olmayacağım, akrepçim eğer herşey yolunda giderse 3 günlüğüne ayrılacağım, KIzlar hepinizin çok temiz kalpli olduğuna yürekten inanıyorum, hepinize tek tek yalvarıyorum, babam için yürekten dua edin olur mu çok yürekten dua edin

HTML:

cnm benim çok çok geçmiş olsun dualarım seninle allah acil şifalar versinn ... güzel haberlerle gel inşallah ...

dualarım sizlerle canım...Allah acil şifalar versin...güzel haberlerini alacaz burdan Allah ın izniyle...

şimdiden çok büyük geçmiş olsun,ben babanın ameliyattan sonra çok daha sağlıklı olacağına,beraber çok daha güzel zamanlar geçireceğinize yürekten inanıyorum.Allahın izniyle sağsalim girecek eskisinden de iyi olarak çıkacak.

merhaba arkadaşlar,dün hepimiz kilo vermede üstün performans sergilemişiz hepimizi tebrik ediyorum.

harbi niye böyle oldu ya,ben geçmiş haftamı düşünüyorum da hep o piknik yüzünden oldu,hep kocamın yüzünden,hain koca domdom
acilen bu hafta birşeyler yapmam lazım,spor,yürüyüş,dans,oryantel vs vs...ne varsa.....
mart sonunu geçtim artık nisan sonu 58 kilo olmam lazım benim,önümüzde koskaca bir yaz var ve ben 3 sene önceki halime dönmek istiyorum artık,5 seneöncesi demiyorum bakın o zaman26 yaşımda ve 47 kiloydum,hey gidi günler heyy

neyse efendim gelelim dünkü menüme;

sabah;2 bardak şekersiz çay,1 sosis,yeşillik,1 haşlanmış yumurta

ara;yok

öğlen;1 tane elmalı kurabiye

ara;1 yok

akşam;6 çatal.(buda 6 çiçek başı yapar)kızarmış soslu karnabahar.

yemekten sonra minik bir kaseye karışık çerez yaptım(fındık ve badem)sonrada çok ilerleyen saatlerde geceye doğru midem kazınınca 1 kase nesfit.

dün toplam 30dk yürüyüşüm var.işte hepsi bu kadaarrrr...

günaydın günaydın günaydıın şekercikler

herdemk bana cumartesi face den istek göndermiş hemen buraya koştum buraya da gelmiştir umarım diye

herdemk gelmemiş ya
eee nasıl oluyor o zaman face den bana istek gönderebiliyorsa nete girebiliyor,nete girebiliyorsan neden buraya gelmiyor:26:

Aybukem gönlünü ferah tutmaya devam et canım. Ne güzel temizlik yapıp stresini temizlikten çıkarmışsın. Dualarımız kesinlikle sizinle. Allah'a emanet olun. Haftaya inşallah güzel haberlerinizi iletirsin canım.

Günaydın kızlar tam gaz diyetime başladım. Hadi bakalım spor konusunda da biraz kendimi zorlayacağım bakalım haftaya nasıl bir sonuç alacağım. Takım adına da güzel bir hafta olacak yüz karalığımız dillere destan olmadan 1. olduğumuz günlere dönelim artık. Aaa 1 Nisan hedefimiz de bu hafta sonlanacak hayırlısı olsun.

Kaptancığım Herdemk internete girebiliyor ben onu daha önce farketmiştim. Sanırım bir sıkıntısı var ve onu halledip öyle dönmek istiyor. Beni kabul etse mesaj atacağım ama ismimi bilmediğinden olabilir hala kabul etmemiş. Umarım iyidir. Çünkü sorumluluk sahibi olan bir arkadaşımız olduğu için, böyle bir şey yapınca insan sıkıntısı var diye düşünüyor.

Neyse kızlar, hocam ödev vermiş gidip onu alayım bari. Öğleden sonra görüşürüz. Kendinize iyi bakın.

günaydın günaydın günaydıın şekercikler

herkese günayyydddıııınnnn kızzzlaaarrrr

işte bir pazartesi ve işte yine bir haftanın başlangıcı,oldum olsası bende pazartesi sendromu diye birşey olmadı,seviyorum hafta içlerini,pazar günlerine,bayrama seyrana karşı

alerjim var.

kızlar dün malum tembellik günümüzdü ve ben dünkü menümü şimdi yazıyorum;

sabah;1 sahanda yumurta,yarım dilim çavdar ekmeği,1 sosis,1 nescafe,yeşillik.

ara;öğlenle kahvaltı birleştiği için yok.

öğlen;5 tane kanat ızgara,2 kaşık bulgur pilavı,yeşillik,1 bardak şekersiz çay

ara;yok

akşam;2 tane elma.

bu arada arkadaşlar sabah akşam soğan suyu içmeye başladım ben,hem zayıflatmak açısından,hemde iltihap söktürücü olarak.bana çok faydası oluyor,kadındoğumcuların verdiği

hiçbir ilaç fayda etmedi,10 ay iltihap ağrısı çektim,2 gün soğan suyuiçtim ağrı mağrı kalmadı.ama sadece 15 gün yapıcam bırakıcam.ne varsa doğada var valla.

kayrıca dün 1,5 saat yürüyüşüm var.

günaydın güzeller..
nasıl geçti hafta sonunuz.malum benim tüm alışverişler hafta sonuna kalıyor,küçüğün sıkıntıları,büyüğün proje ödevi,eşimin doğum günü derken iki kat daha fazla yoruldum .bugün biraz frene basayım diyorum...belim alarm veriyor çünkü..

tabii ki ederiz canım,inşallah güzel haberlerini yazarsın buradan..
evet selen bugün güzel bir başlangıç yapalım,güzel sonuçlar alalım inşallah.iyi hissetmene çok sevindim.allah arttırsın...

Son düzenleme:

iyi de kuşum bizleri haberdar etmesi daha güzel olmazmı. çok merak ettik..

nasıl basıcaksın canikom o frene..başarabilirsen bana da söyle nasıl yaptığını olurmu?

merhaba kızlar bu sondan birinci olmamız da süper olmuş

canım allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…