Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar herkese merhaba, ben düün yürüyüş yapamadım eşim yorgun olduğunu söyledi ben de tek başıma çıkmak istemedim, ama bugünden itibaren aerobiğe yazıldım, hergün 1 saat aerobik yapacağım , 1 saat de yürüyüş yapacağım. bakalım nasıl olacak sonuç

aynen bizdede öle oldu ama bugün canım çıktı bende 10 kişi artı 3 tanede çocuk vardı öldüm bittim walla akşamada kaldılar mahvoldum...inşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin çok teşekkür ederim...gel tabi beklerim cnmm ...

benim bugünkü sporuma sabah 8 den akşam 10,30 a kadar ayakta durup koşturmayı eklesene evdercimm...belim nasıl ağrıo anlatamammm ( sadece öğlen yemek yerken oturdum...fazla kaçırmamaya gayret ediom mesela bugün sabah kahvaltısı yapmadım...öğlende mercimekli çiğköfte accık kumpir salata 1 dilim ekmek yedim...akşam 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı yedim....biraz kaçıo ama adet oldum ya duramıom tatlı şeler istio canım...aaaa bide 1 dilim portakallı kek yedim....nolcam bilmiom herkes bizede gelin dio...napcam bakalımm...

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//salı*.......// çarşamaba * 1,5 saat yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet //
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

mönüm:

sabah: küçük bir parça galeta+ krem peynir

öğlen: 1 simit+ ayran

akşam: 1 adet karnıyarık+ birazcık pazı kavurma

bol su+ form çay

hepinize günaydın kızlar..
arkadaşımın babası vefat etti,kız çok perişan oldu ,onunla beraber ben de...rabbim sabırlarını versin,beklenmeyen, ani ölümler daha bir zorluyor insanı..nasıl teselli edeceğimi,neler söyleyeceğimi şaşırdım,offf...

Allah rahmet eylesin, çok zor bir durum, hepimizin başında ama ne diyecek sözümüz var, ne dayanacak gücümüz, çok zor bir dönem, biz sıyırdık gibi çok şükür ama, o psikolojiyi teğetten de olsa biliyorum, Rabbim kalanalara versin sabrını inşallah.

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//salı*.......// çarşamaba * 1,5 saat yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //çarşamba*30dk yürüyüş//
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet //
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kolay gelsin canımm valla

canım Allah rahmet eylesin

zor gerçekten Allah yardımcısı olsun ve sabrını versin

canım başınız sağolsun, Allah sabır versin.

selam kızlar menümü paylaşayım hemen

dünkü menü
sabah: yağsız buğulama patates 2 tane baharatlı, şekersiz çay ve yeşillik yanına

öğle: z.yağlı börülce, bir dilim ekmek

ara: bir greyfurt

akşam: z.yağlı bezelye ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

3 lt su.

akrep33//
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //çarşamba*30dk yürüyüş//
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet // çarşamba*20 dk eliptik bisiklet
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

yalnız farkında mısınız akrepten haber yok ? meraklanmaya başladım

bir de yaklaşık 1,5 saat önce lavaboya giderken kaydım ve sırt üstü sağ dirseğimin üzerine düştüm. ((( sağ dirseğim şişti ve yanma hissi hala devam ediyor ve birazda elimde şişlik var biraz daha bekliyeceğim bakalım çok kötü olacak olursa bir doktora gitmem gerekecek sanıyorum.

evet bende merak ettim aslında hiç böyle yapmazdı, şehir dışında işi falan mı çıktı acaba?

ah canım benim, çok üzüldüm yaaaaa, off nasıl acıyordur şimdi o, kıyamam inşallah kötü bir durum oluşmaz tühhhhhh :26: :26:

menün çok güzel canım afiyet olsunn

ya bende merak ediyorum telefon edeyimmi acaba rahatsızlık veirirmiyim diye düşünüyorum neyse olmazsa bugün de geçsin yarın ararım

ayy canım geçmiş olsun kullanmanda bir sıkıntı varmı hareket kıstlanması eğer var ise bnce bekle git derim

menümüde paylaşayım

sabah---meyve ile dolu bir kahvaltı
ara-- çubuk kraker -çay(içim kıyıldı sabah sırf meyve olunca)
öğlen--çorba-domates -nane-yoğurt-sebze yemeği iki kaşık
akşam--bulgur pilavı-ayran

2 litre su-ve iki bardak yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…