akrep nerede acaba bugün ? :44::44:
Ay sevindim canım gözünüzaydın uzaktan birileri geldiği zaman bizim evde bayram havası olur
iyice gezin eğlenin valla yemeği fazla kaçırma ama :)))) günlerinin tadını çıkar
Ay canım benim Allahım en güzel zamanda sana bebek yollyacaktır bu yönde dualarım sen gönlünü ferah tutt için rahat olsun buna inandır kendini canım
sana bebek ziyaretine geleceğim inşallah ...
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi//20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//]
bol sporlu günlerrr
hepinize günaydın kızlar..
arkadaşımın babası vefat etti,kız çok perişan oldu ,onunla beraber ben de...rabbim sabırlarını versin,beklenmeyen, ani ölümler daha bir zorluyor insanı..nasıl teselli edeceğimi,neler söyleyeceğimi şaşırdım,offf...
aynen bizdede öle oldu ama bugün canım çıktı bende 10 kişi artı 3 tanede çocuk vardı öldüm bittim wallaakşamada kaldılar mahvoldum...inşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin çok teşekkür ederim...gel tabi beklerim cnmm ...
benim bugünkü sporuma sabah 8 den akşam 10,30 a kadar ayakta durup koşturmayı eklesene evdercimm...belim nasıl ağrıo anlatamammm ( sadece öğlen yemek yerken oturdum...fazla kaçırmamaya gayret ediom mesela bugün sabah kahvaltısı yapmadım...öğlende mercimekli çiğköfte accık kumpir salata 1 dilim ekmek yedim...akşam 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı yedim.... biraz kaçıo ama adet oldum ya duramıom tatlı şeler istio canım...aaaa bide 1 dilim portakallı kek yedim....nolcam bilmiom herkes bizede gelin dio...napcam bakalımm...
arkadaşımın babası vefat etti,kız çok perişan oldu ,onunla beraber ben de...rabbim sabırlarını versin,beklenmeyen, ani ölümler daha bir zorluyor insanı..nasıl teselli edeceğimi,neler söyleyeceğimi şaşırdım,offf...
yalnız farkında mısınız akrepten haber yok ? meraklanmaya başladım
bir de yaklaşık 1,5 saat önce lavaboya giderken kaydım ve sırt üstü sağ dirseğimin üzerine düştüm.((( sağ dirseğim şişti ve yanma hissi hala devam ediyor ve birazda elimde şişlik var biraz daha bekliyeceğim bakalım çok kötü olacak olursa bir doktora gitmem gerekecek sanıyorum.
menün çok güzel canım afiyet olsunnselam kızlar menümü paylaşayım hemen
dünkü menü
sabah: yağsız buğulama patates 2 tane baharatlı, şekersiz çay ve yeşillik yanına
öğle: z.yağlı börülce, bir dilim ekmek
ara: bir greyfurt
akşam: z.yağlı bezelye ve salata
ara: bir su bardağı tarçınlı süt
3 lt su.
ya bende merak ediyorum telefon edeyimmi acaba rahatsızlık veirirmiyim diye düşünüyorum neyse olmazsa bugün de geçsin yarın ararımyalnız farkında mısınız akrepten haber yok ? meraklanmaya başladım
ayy canım geçmiş olsun kullanmanda bir sıkıntı varmı hareket kıstlanması eğer var ise bnce bekle git derimbir de yaklaşık 1,5 saat önce lavaboya giderken kaydım ve sırt üstü sağ dirseğimin üzerine düştüm.((( sağ dirseğim şişti ve yanma hissi hala devam ediyor ve birazda elimde şişlik var biraz daha bekliyeceğim bakalım çok kötü olacak olursa bir doktora gitmem gerekecek sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?