sizlere de günaydın aybüke,evder,genic...keyifler nasıl bakalım.
aybüke iyi hissetmene sevindim güzelim.daha iyi haberlerle daha da iyi olursun inşallah..
oooo süper mis gibi valla
günaydın canımmmmm hava süper ya şimdi
sabah kapalı gibiydi neyse öyle devam etmedi
her ne kadar sabah kalkmakta zorlansam da hala alışamadım keyfim yerinde allaha şükür.
ayy kızlar işler öyle birikmiş ki yaz yaz bitmiyor ya
maillere cevap vermekten analizleri girmekten anam ağladı valla
neyse ya yapacağız artıkk başka yolu yok :))
bir çay molası vereyim dedim oarada sizlere bakınayımmm
ama kimse yokki
bu arada benim bıcır emziğini saklıyor sonrada memeyouuuk diyor ağzını öyle büzüyorki sonrada buluyor seviniyoruz hep beraber şimdiden oyun yapıyor
senin bıcırık kaç yaşında kuşum
1Mayıs hedeflerimiz
(hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (/67,7/ 64 )
banusultan( /61,5 / )
aybüke07( /68,4 / )
karamel_guzel( / 77,6 / )
tugbaemrah(/ 67/
evder( 74,0/ 76,2/2,2 kg )
genic( / 59,8 / )
irem&özge( / 66,4 /)
selennnn( / 60,5 / )
seray0307( /65,2 / )
yamukprenses(/63,8/ )
ilk benden gelsin.inatla 64 diyorum efem
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//çarşamba*50 dk yürüyüş//perşembe*20 dk yürüyüş=------230dk spor
banusultan//------0
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor//perşembe*1 saat yürüyüş+30 dk parkta spor------310dkspor270 twist:119:
karamel_guzel//------0
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :)//-------120 dk spor
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*50 mekik//perşembe* 45 dk yürüyüş //------215 dk spor+80 mekik
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım //perşembe*20dk yürüyüş+450 adım------90dk spor+1670 adım+110 mekik
irem&özge//-------0
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti -------95dk spor
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi*1,5 saat tempolu yürüyüş//salı*2,5 saat yürüyüş// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*1saat yürüyüş+20dk parkta spor//-------410dk spor:119:
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/-------250dk spor+20 mekik:119:
[/COLOR]
kızlar bir önceki haftanın listesi birincimiz seray0307 tebrik ediyorum canım
ikincimiz aybüke07 üçüncümüz yamuk prenses sizleride tebrik ediyorum kızlar
1.)) seray0307-------410dk spor :119:
2.))aybüke07------310dkspor270 twist :119:
3.))yamukprenses-----250dk spor+20 mekik :119:
tuğbaların kk nın yasaklanması kötü oldu ya
keşke geri serbest olsa
ayy kızlar işler öyle birikmiş ki yaz yaz bitmiyor ya
maillere cevap vermekten analizleri girmekten anam ağladı valla
neyse ya yapacağız artıkk başka yolu yok :))
bir çay molası vereyim dedim oarada sizlere bakınayımmm
ama kimse yokki
bu arada benim bıcır emziğini saklıyor sonrada memeyouuuk diyor ağzını öyle büzüyorki sonrada buluyor seviniyoruz hep beraber şimdiden oyun yapıyor
benim hedefde 63 olsun kaptanim ..gec oldu ama cok yogun gecio ablamlar geldi corludan onlarlayim hep gez toz derken zaman nasil gecio bilmiom walla...ama aklim hep sizde emin olunnasilsiniz ne var ne yok
Ay canım benim Allahım en güzel zamanda sana bebek yollyacaktır bu yönde dualarım sen gönlünü ferah tutt için rahat olsun buna inandır kendini canımkeskeeeeee((
Allahim yerim o bicirigi yaaa varya yegenim burda o kadar tatliki sipa insan bi garip oluyo ne bilim bebisim yasasaydi 3 aylik olacakti(( bu ayda umutlarim suya dustu bakalim kismet artik ...bicirigini op yerime :*)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?