Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ooooo
kuşumm bilmece gibi olmuş
biraz daha açarmısın rica etsem

ooooo
kuşumm bilmece gibi olmuş
biraz daha açarmısın rica etsem

açarım açmasına da herşeyi açık açık yazamıyorum işte, tanıdıklar falan denk geliyor, takip edenlerim oluyor, iyice mahcup olmak istemiyorum anladın mı canım.

ama işin özü şu, çok sevdiğim ve gerçekten hem yüzü hem gönlü çok çok güzel bir arkadaşımın, kahretsn ki benim aracalığımla başkası tarafından üzülüp incitilmesi yıktı beni, arkadaşımın yüzüne bakamıyorum utancımdan, öyle bir şey yaptı ki , aklım dimağım almıyor, sırf çıkarlar yüzünden insan başkasını nasıl rahatça kırabilir hem de aradaki bana rağmen donup kaldım, şoku atlatamıyorum

ben utancımdan yerin dibine girerken diğerinin umrunda olmaması da ayrıca bir yürek yarası, içimdekileri boşaltamadım o da ağırlık yapıyor bana, bugün yarın içimi dökeceğiim yüzüne ama zamana ihtiyacım var işte...

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//----0
banusultan//----0
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//salı*.......// çarşamaba * 1,5 saat yürüyüş//----170dk
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //çarşamba*30dk yürüyüş//perşembe*60dk yürüyüş+20dk plates//30 dk yürüyüş //----200dk+70 mekik
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet // çarşamba*20 dk eliptik bisiklet// perşembe*20 dk eliptik bisiklet // cuma*20 dk eliptik bisiklet //----240dk
selennnn//----0
seray0307//----0
yamuk prenses//----0

1//:124:genic----240 dk :124:

2//evder----200 dk+70 mekik

3//aybüke07----170 dk

kızlar derecelerimiz böyle genici ayrıca kendimi:))) ve aybükeyi tebrikediyorum zaten bu hafta 3 kişi spor yapmışızzz

akrep33//
banusultan/
aybüke07//
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*
genic//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar yeni listemizi yaptm iremi/tuğbayı/karamel güzeli giremedikleri için buraya eklemedim

ama diğer arkadaşlarım lütfen spor listemizi bol bol güncelleyelimmm

akrep33//
banusultan/
aybüke07//
genic//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar yeni listemizi yaptm iremi/tuğbayı/karamel güzeli giremedikleri için buraya eklemedim

akrep33//
banusultan/
aybüke07//
genic//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

sitede sorun var sanırım kızlar burdan gitmedi gibi gözüküyor kaç defa yollamışım ben öylee

seray sanırım hala yoğun annesi nasıl oldu acaba

hu hu hu kızlar nerdesiniz yahu

selennn-yamukprenses

ya muhabbet olmuyor eski günlerini özledim topiğimizin

sitede sorun var sanırım kızlar burdan gitmedi gibi gözüküyor kaç defa yollamışım ben öylee
evet canım ya çok sinir bir durum
seray sanırım hala yoğun annesi nasıl oldu acaba

hu hu hu kızlar nerdesiniz yahu

selennn-yamukprenses

ya muhabbet olmuyor eski günlerini özledim topiğimizin

seleni cuma günü telden aradım cevap vermedi dönmedi de..umarım bir problem yoktur..
topiği yine biz canlandırıcaz kuşum..
balık kesin baştan kokuyor..ben uzak kalınca topik hepten ıssızlaşıyor..
yarından sonra sayım var haberiniz olsun kızlar..
günlük en az 5 paylaşım olmazsa olmazımız
hadi bakalım menüler sporlar ve bol paylaşımlar bekliyorum

eveet dün ne yemişim bakalım
sabah
siyah zeytin,marul,domates,soğan,yeşil nane, zeytinyağı ve limondan oluşan bir kase salata,şekersiz çay

ara
4 kaşık yumurtalı köfte

öğle
1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı,yeşil soğan acı yeşil biber

ara
2 kurabiye,2 bardak şekersiz çay(yaşlı ve hasta ziyareti..ısrar edince kıramadım)

akşam
1 posiyon bakla,sebzeli bulgur pilavı,acı yeşil biber, yeşil soğan

kitap:elif şafak/iskender'i bitirdim dün akşam
su:2 litre
spor:bol koşturmacalı bir gündüama özellikle spor yapamadım..kayınbabam da rahatsızlandı hafta sonu.cenaze evinde üşütmüş snırım

karamelim geçmiş olsun canım,çok üzüldüm..
ben ayrılma kararını senin insiyatifine bırakma taraftarıyım..hakkında hayırlısı olsun,her konuda inşallah..

kızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdan başkalarının da hakkına girmeyeyim.
şu hayatıma düzene koyduğum an ve zayıflamaya başladığım an (ki büyük ihtimal okul bitince bi düzene gireceğim) almak isterseniz tekrar takıma geleceğim
hakkınızı helal edin, tekrar döndüğümde umarım herşey daha güzel olur.

kızlarrrr merhaba
bayadır uğrayamıyorum özledim sizii çok cumaları cepten girmeyi deniyorum ama yazılmıyo çok ayrı kaldım ve motivemde bozuldu ama kilo almadım sabit sayılırım 66.8 de dikkat ediyorum ama gitmiyoda sizdende uzak kalınca böle oldu galiba...
aklım hep sizde ama olmuyo böle akrebim beni takımdan çıkarırmısın tekrar dönmek üzere ayrılmak istiyorum... çünkü giremiyorum menü paylaşamıyorum bu durum çok sinir ediyo beni...
hepinizii çok özledim ve çok öpüyorum...

Selam kızlar,
hepinizden özellikle kaptanımdan özür diliyorum. Kaptanım zorda kalmasaydım böyle olmazdı umarım beni anlarsın. Biri iyi bir çok kötü iki gelişme yaşadım.
Allahtan iyi olan gelişme biraz olsun toparlanmamı sağladı.
Kötü olanını burada açıklayamam ama iyi olan haberim işe başlıyorum. Eğitimlerim vardı. Aslında işe hemen başlamam gerekiyordu ama iş görüşmemde 1 ay sonra
ancak başlayabileceğimi söyledim kabul ettiler.
Geçmişi okuyamadım. Kendinize iyi bakın.

Canım kaptanım telefonumun ekranı kapkara. Bu hafta full şehir dışında eğitimdeydim. Telefonum eğitim süresince defalarca çaldı ama açamadım. Molalarda çaldığında kim aradıysa konuştum. Kimlerin aradığını da bilmiyorum, bir yığın insana derdimi anlattım. Aradığınızda göremiyorum isminizi diye. Sadece ezberimdeki numaraları arayabildim.
Yoksa ben de perşembe ve cuma günü erkenden seni aramayı çok istedim. Senin numaranı ekran siyah olduğu için bulup arayamadım.
Evime 5 saat önce geldim. Seni istemeden zor durumda bıraktığım için inan çok ama çok üzgünüm.

ewt sayımı başlat sen canım yoksa hepimiz kopuyoruzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…