kızlar siz kalp kırıklığı nedir bilir miisniz? eminim bilirsiniz, insan olduğumuz sürece her an hepimizin başına gelebilecek bir durum...Ancak her seferinde başımıza gelse de, sanki ilk kez yaşıyormuşuz gibi parçalandıkça parçalanıyoruz...İnsan olmanın gereği işte...Ama en kötüsü neymiş biliyor musunuz? Dünyalar güzeli bir kalbin, asla üzülmesini istemeden , üzülmesinde payın olması, keşke zamanı geri alabilsem ve geçen haftayı hiç yaşanmamış sayabilsem..Geçen hafta ve dün gece stresten verdim 2 kilo, üzen ben değilim ama şuan boğmak istediğim bir insanın üzmesine vesile olduğum için perişanımmmm, resmen yıkıldım...
kızlar siz kalp kırıklığı nedir bilir miisniz? eminim bilirsiniz, insan olduğumuz sürece her an hepimizin başına gelebilecek bir durum...Ancak her seferinde başımıza gelse de, sanki ilk kez yaşıyormuşuz gibi parçalandıkça parçalanıyoruz...İnsan olmanın gereği işte...Ama en kötüsü neymiş biliyor musunuz? Dünyalar güzeli bir kalbin, asla üzülmesini istemeden , üzülmesinde payın olması, keşke zamanı geri alabilsem ve geçen haftayı hiç yaşanmamış sayabilsem..Geçen hafta ve dün gece stresten verdim 2 kilo, üzen ben değilim ama şuan boğmak istediğim bir insanın üzmesine vesile olduğum için perişanımmmm, resmen yıkıldım...
evet canım ya çok sinir bir durumsitede sorun var sanırım kızlar burdan gitmedi gibi gözüküyor kaç defa yollamışım ben öylee
seray sanırım hala yoğun annesi nasıl oldu acaba
hu hu hu kızlar nerdesiniz yahu
selennn-yamukprenses
ya muhabbet olmuyor eski günlerini özledim topiğimizin
günaydın
canım biz ne kadar faydalıyız desek de sen istemedikten sonra sana faydalı olamayız ama dersen ben şu saatten sonra dikkat edicem öncelikle kendime önem vericem her zaman arkandayız..
şimdi!
son söz senin..
başınız sağolsun akrepçim, Allah rahmet eylesin, ölüm acı ama gerçek malesef. Allah yakıınlarına sabır versin
seray annene de çok geçmiş olsun canım
akrep ben de katılıyorum sana, bildirimde bulunmayan ya da en önemlisi bence paylaşımda bulunmayan arkadaşlarımızı çok sevmiş olabiliriz, imkansızlıkalrını da anlıyorum ama bizim bu topikteki asıl amacımız sağlıklı zayıflamaksa bu gurup bütünlüğünde motive ile olabilir, muhabbet edecek kimse olmuyorsa eğer gurup diye bir şey olmuyor ortada. O arkadaşlara kapımız her zaman açık, gelsinler konuşalım görüşelim ama bize gurup içi daim paylaşım yapacak üyeler lazım ki motive olalım. O yüzden ben de hele şu baharda zayıflamamk için can atan, gurubumuzda olmak isteyen arkadaşlara şans verilmesinden yanayım.
karamelim geçmiş olsun canım,çok üzüldüm..
ben ayrılma kararını senin insiyatifine bırakma taraftarıyım..hakkında hayırlısı olsun,her konuda inşallah..
evet canım ya çok sinir bir durum
seleni cuma günü telden aradım cevap vermedi dönmedi de..umarım bir problem yoktur..
topiği yine biz canlandırıcaz kuşum..
balık kesin baştan kokuyor..ben uzak kalınca topik hepten ıssızlaşıyor..
yarından sonra sayım var haberiniz olsun kızlar..
günlük en az 5 paylaşım olmazsa olmazımız
hadi bakalım menüler sporlar ve bol paylaşımlar bekliyorum
evet canım ya çok sinir bir durum
seleni cuma günü telden aradım cevap vermedi dönmedi de..umarım bir problem yoktur..
topiği yine biz canlandırıcaz kuşum..
balık kesin baştan kokuyor..ben uzak kalınca topik hepten ıssızlaşıyor..
yarından sonra sayım var haberiniz olsun kızlar..
günlük en az 5 paylaşım olmazsa olmazımız
hadi bakalım menüler sporlar ve bol paylaşımlar bekliyorum
günaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?