canım san afiyet olsun iskenderi bitirdim dün akşam yazmışsın ya benim tabi aklım yemeklerde düşün artık ne sandığımımeveet dün ne yemişim bakalım
sabah
siyah zeytin,marul,domates,soğan,yeşil nane, zeytinyağı ve limondan oluşan bir kase salata,şekersiz çay
ara
4 kaşık yumurtalı köfte
öğle
1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı,yeşil soğan acı yeşil biber
ara
2 kurabiye,2 bardak şekersiz çay(yaşlı ve hasta ziyareti..ısrar edince kıramadım)
akşam
1 posiyon bakla,sebzeli bulgur pilavı,acı yeşil biber, yeşil soğan
kitap:elif şafak/iskender'i bitirdim dün akşam
su:2 litre
spor:bol koşturmacalı bir gündüama özellikle spor yapamadım..kayınbabam da rahatsızlandı hafta sonu.cenaze evinde üşütmüş snırım
canım sana bir şey diyeceğim lütfen hayatını stres dolu yaşama kendine yaşama şansı ver çünkü sendeki stres sağlığınıda etkiliyor buna izin verme sağlıktan önemli bişi yok bence arada sırada yine gir canın sıkıldığında bunaldığında senin için soluklanma yeri olsunkızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdanbaşkalarının da hakkına girmeyeyim.
şu hayatıma düzene koyduğum an ve zayıflamaya başladığım an (ki büyük ihtimal okul bitince bi düzene gireceğim) almak isterseniz tekrar takıma geleceğim
hakkınızı helal edin, tekrar döndüğümde umarım herşey daha güzel olur.
canım ya aynen bende özledim sizi çıkmanızı hiç istemiyorum ama işyerinde yasakanması kötü oldu ya ama arada sırada da olsa girin haber verin olurmu ses verin yani bizekızlarrrr merhaba
bayadır uğrayamıyorum özledim sizii çok cumaları cepten girmeyi deniyorum ama yazılmıyo çok ayrı kaldım ve motivemde bozuldu ama kilo almadım sabit sayılırım 66.8 de dikkat ediyorum ama gitmiyoda sizdende uzak kalınca böle oldu galiba...
aklım hep sizde ama olmuyo böle akrebim beni takımdan çıkarırmısın tekrar dönmek üzere ayrılmak istiyorum... çünkü giremiyorum menü paylaşamıyorum bu durum çok sinir ediyo beni...
hepinizii çok özledim ve çok öpüyorum...
canımçok sevindim ay inşallah hayırlı olur bu iş senin içinnnSelam kızlar,
hepinizden özellikle kaptanımdan özür diliyorum. Kaptanım zorda kalmasaydım böyle olmazdı umarım beni anlarsın. Biri iyi bir çok kötü iki gelişme yaşadım.
Allahtan iyi olan gelişme biraz olsun toparlanmamı sağladı.
Kötü olanını burada açıklayamam ama iyi olan haberim işe başlıyorum. Eğitimlerim vardı. Aslında işe hemen başlamam gerekiyordu ama iş görüşmemde 1 ay sonra
ancak başlayabileceğimi söyledim kabul ettiler.
Geçmişi okuyamadım. Kendinize iyi bakın.
Canım kaptanım telefonumun ekranı kapkara. Bu hafta full şehir dışında eğitimdeydim. Telefonum eğitim süresince defalarca çaldı ama açamadım. Molalarda çaldığında kim aradıysa konuştum. Kimlerin aradığını da bilmiyorum, bir yığın insana derdimi anlattım. Aradığınızda göremiyorum isminizi diye. Sadece ezberimdeki numaraları arayabildim.
Yoksa ben de perşembe ve cuma günü erkenden seni aramayı çok istedim. Senin numaranı ekran siyah olduğu için bulup arayamadım.
Evime 5 saat önce geldim. Seni istemeden zor durumda bıraktığım için inan çok ama çok üzgünüm.
bayağı kötü bir durum gibi aybüke,ama toparlarsın sen eminim..açarım açmasına da herşeyi açık açık yazamıyorum işte, tanıdıklar falan denk geliyor, takip edenlerim oluyor, iyice mahcup olmak istemiyorum anladın mı canım.
ama işin özü şu, çok sevdiğim ve gerçekten hem yüzü hem gönlü çok çok güzel bir arkadaşımın, kahretsn ki benim aracalığımla başkası tarafından üzülüp incitilmesi yıktı beni, arkadaşımın yüzüne bakamıyorum utancımdan, öyle bir şey yaptı ki , aklım dimağım almıyor, sırf çıkarlar yüzünden insan başkasını nasıl rahatça kırabilir hem de aradaki bana rağmen donup kaldım, şoku atlatamıyorum
ben utancımdan yerin dibine girerken diğerinin umrunda olmaması da ayrıca bir yürek yarası, içimdekileri boşaltamadım o da ağırlık yapıyor bana, bugün yarın içimi dökeceğiim yüzüne ama zamana ihtiyacım var işte...
tamam karamelim,lütfen kendine önem ver,dikkat et.kızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdanbaşkalarının da hakkına girmeyeyim.
şu hayatıma düzene koyduğum an ve zayıflamaya başladığım an (ki büyük ihtimal okul bitince bi düzene gireceğim) almak isterseniz tekrar takıma geleceğim
canım,hayırlısı olsun hakkında.güzel haberlerini vermeye bekliyoruz takıma,tamam mı...kızlarrrr merhaba
bayadır uğrayamıyorum özledim sizii çok cumaları cepten girmeyi deniyorum ama yazılmıyo çok ayrı kaldım ve motivemde bozuldu ama kilo almadım sabit sayılırım 66.8 de dikkat ediyorum ama gitmiyoda sizdende uzak kalınca böle oldu galiba...
aklım hep sizde ama olmuyo böle akrebim beni takımdan çıkarırmısın tekrar dönmek üzere ayrılmak istiyorum... çünkü giremiyorum menü paylaşamıyorum bu durum çok sinir ediyo beni...
Selam kızlar,
hepinizden özellikle kaptanımdan özür diliyorum. Kaptanım zorda kalmasaydım böyle olmazdı umarım beni anlarsın. Biri iyi bir çok kötü iki gelişme yaşadım.
Kötü olanını burada açıklayamam ama iyi olan haberim işe başlıyorum. Eğitimlerim vardı. Aslında işe hemen başlamam gerekiyordu ama iş görüşmemde 1 ay sonra
günaydın şekerler
günaydın kızlar...
kızlar ben izninizle ayrılayım o zaman takımdanbaşkalarının da hakkına girmeyeyim.
tamam kızlar..kararınıza saygı göstermek de bana düşer o zaman.kızlarrrr merhaba
estağfurullah canım..özür ne demek..hepimiz insanız ve her şey bizim için..sadece çok merak ediyoruz haber alamadığımızda..Selam kızlar,
Canım kaptanım telefonumun ekranı kapkara. Bu hafta full şehir dışında eğitimdeydim. Telefonum eğitim süresince defalarca çaldı ama açamadım. Molalarda çaldığında kim aradıysa konuştum. Kimlerin aradığını da bilmiyorum, bir yığın insana derdimi anlattım. Aradığınızda göremiyorum isminizi diye. Sadece ezberimdeki numaraları arayabildim.
Yoksa ben de perşembe ve cuma günü erkenden seni aramayı çok istedim. Senin numaranı ekran siyah olduğu için bulup arayamadım.
Evime 5 saat önce geldim. Seni istemeden zor durumda bıraktığım için inan çok ama çok üzgünüm.
küçük kızım uyandı,ben kaçayım,mis kokulumu koklayayım,azıcık sevişelim..uyanınca çok tatlı oluyor bu bebişler ya..
tünaydın canımmmkızlar tünaydın herkese....
evet ya yeniler motivasyonumuzu artırır inşallahsayımız azalıyor ama belki yeniler bize heyecan katar :))))))
gidenlerde temelli gitmesin ara sıra gelsinler motive olsunlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
yalnız bu mesaj sayma işi beni kasacak işler çok yoğun başvurular var bende elimden geldiğince aksatmamaya çalışacağım
canım ya havaların bence büyük etkisi var bende herzaman uyuma havası varayy ben dün ne kadar az yemişimyazınca farkettim..o kadar çok koşturmam vardı ki dün..çocuk ev iş hepsi birbirine karıştı.
akşam üzeri de kayınbabamı acile yatırmışlardı.eşim tel.edince acele iş kapat çık..
akşam yorgunluktan kolumu bile kaldıramıyordum yaa..bıraksalar uyuyup kalıcaktım.
gelingörünki bir kaç saat ya uyudum ya uyumadı..yatsıyı kılmadan yatınca gece kalktım kıldım ve sonrası dönüp durdum yatakta..
sabah da erkenden kalkıp yürüyüşe çıktım..
var bir gariplik bende ama hayırlısı bakalım
dean koontz okurmuş ta..aman da aman..pek hoşuma gitti...stephan king nasıldı,arada okuduğumuz aynı kitapları irdeliyelim beraber,kitap kulubümüz olsun..09,04,2012 pazartesi
sabah
bir elma
kahvaltı
1 salatalık,2 kuru kayısı
öğle
bir kase meyve suyuna ceviz ve nesfit
akşam
1 porsiyon bakla,yarım küçük kase şehriye çorbası,maydanoz yeşilbiber
2 litre su
kitap:yılın en karanlık gecesi(dean kontz)
ayy ben dün ne kadar az yemişimyazınca farkettim..o kadar çok koşturmam vardı ki dün..çocuk eviş hepsi birbirine karıştı.
akşam üzeri de kayınbabamı acile yatırmışlardı.eşim tel.edince acele iş kapat çık..
akşam yorgunluktan kolumu bile kaldıramıyordum yaa..bıraksalar uyuyup kalıcaktım.
gelingörünki bir kaç saat ya uyudum ya uyumadı..yatsıyı kılmadan yatınca gece kalktım kıldım ve sonrası dönüp durdum yatakta..
sabah da erkenden kalkıp yürüyüşe çıktım..
var bir gariplik bende ama hayırlısı bakalım
irdeleyelim kuşum seve seve yaparım..dean koontz okurmuş ta..aman da aman..pek hoşuma gitti...stephan king nasıldı,arada okuduğumuz aynı kitapları irdeliyelim beraber,kitap kulubümüz olsun..
aa nasıl oldu kayın pederin...üşüttü yazmıştın sanırım,ağır geçiriyor demek ki..geçmiş olsun canımcım..
Kaptanım başınız sağolsun. Kayınbabanıza da geçmiş olsun.
Evder'im banusultan'ım teşekkürler. 1 ay sonra başlayacağım. Çözmem gereken şeyleri halletmem için 1 ay şart. Kızın bakıcısını da ayarlamam lazım. Hadi hayırlısı.
Aybükem gri bulutların en kısa zamanda dağılmıştır inşallah.
Ayrılan arkadaşlarımıza haklarında hayırlısını diliyorum. Allah'a emanet olun.
Ancak bu kadarını okuyabildim.
Bel ağrılarım daha da azaldı arkadaşlar. 15+15 dk egzersizlerime bugün yine başlayacağım.
Sabah nesfit
öğlen yoğurt ve kuru meyve birazda tavuk yedim.
Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?