canım o kadar az yemene ve lahanaya rağmen verememişsin..bu da demek oluyorki çok kasıyorsun kendini..düzenli sağlıklı beslenmeyle verirsin şekercik merak etmeakrep33 ( 67 / 66.2 / 0.8 / 1.19%)
banusultan( 63 / 62,5 / 0,5 / 0,79%)
aybüke07( 67.8 /67,8 / 0 / 0%)
karamel_guzel( 77.8 / / / %)
tugbaemrah( 67 / / / %)
evder( 75.7 / 75.2 / 0,5/ 0,66%)
genic( 59.8 / 59.8 / / %)
selennnn( 60.5 /59,7 /0,8 / 1,32%)
seray0307( 64.9 / 63.7 / 1.20 / %)
yamukprenses( 63.8 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 667.3 / 666.5/ 0.8 / 0.12 )
vuuuwwwwwww seray süper görünüyor bu hafta
canım o kadar az yemene ve lahanaya rağmen verememişsin..bu da demek oluyorki çok kasıyorsun kendini..düzenli sağlıklı beslenmeyle verirsin şekercik merak etme
kaptanım ne yapıyım ben şimdi senin fikrin nedir ? bu kadar özene bu kadar dikkata rağmen sonuç bu :))))))
kızlar ben her ne kadar kilo veremesem de sanırım 2. olmuşuz. kilo verenherkesi tebrik ediyorum
kızlar çok kötü dün ve gece geçirdim..ateşler içinde yandım resmen gece..
antibiyotik başladım mecburen..öksürmekten ses tellerim fena olmuş sesim zor çıkıyor..
akşam pazar yemek çay faslını dişlerimi sıkarak bitirdim..
yapmasama olmaz kayınbabam hasta..
eşimmi??
evdeydi ama kumanda elinde uzanarak tv seyretmekle meşguldü..çok yoğundu yani..
bugün evden çıkmamayı düşündüm ama nasıl çıkmamki herşey bana bakıyor..
sabah erkenden kalktım..mutfak akşamdan kalmaydı..temizledim bir güzel..makineye çamaşır attım.ütü yaptım..
duş alıp giyindim..
kayınbabamın ilaçlarını ayarladım.okuma yazması olmayınca bilemiyor..
ve çıktım evden kızımla..
yoğun bir gün beni bekliyor
hepimize Allah kolaylık versin inş.
günaydınnnn kızlarrrr
canım hayırdır can sıkıntısı nedennn
ya aslında hayatta heryerde böyle olsa yapılanları unutsak ama gerçi en önemlisi evde aynı çatı altında yapılanları unutmak sebep hatırlanmıyorsa gerçektende sorun yoktur
diyalog süpermiş canım
ettim canım hemde acaip hasta ettim..
şu kitabı hemen alıcam merak ettim..yazarı kim?
Can sıkıntısı geçici bir şey canım takmıyorum. Bilinç altım umursuyor olmalı ki kilo vermişim. Allah büyük kederler vermesin canım.
Evderciğim gerçekten unutuyorum ve unutkanlık benim için Allah'tan gelen çok güzel bir hediye oldu. Üzülmememi, kafama takmamamı sağlıyor. Çok önemli şeyleri unutmuyorum, hatırlamak için kendimi zorlarsam bir süre sonra hatırlıyorum , ben de boşver hatırlamaman gerekiyor demek ki deyip önemsemiyorum.
Şaka gibi değil mi, sadece geçmişle bağlantım bazen kopuyor o kadar
Geçmiş, gelecek ve bugün arasında bir yolculuktayım derrrmişim.
Dr. Henry Cloud- Dr John Townsend. Sistem Yayıncılık.
Birtanem bulamazsan ben buradan alıp gönderirim sana.
Ay aklıma gelmişken ben şu kitabı bir daha okuyayım.
herkese merhaba kızlar, ben dün sabah tartılmayı unutmuştum ve net olarak bir kilo bildirimi yapamamıştım yaaa
dün okuldan gelince hemen kendimi tartıya attım, karnım tok ve kıyafetlerimle olmasına rağmen 67 çıktımmmmdemek ki ben dün sabah 66 küsürlerdeymişimmm belki de birinci olurduk ben 66 lı bir bildirimde bulunsaydım
neyse haftaya spora da başlıyorum, çok iyi sonuçlar alacağım inşşş...
her ne kadar şimdi havuçlu cevizli kek yapacak olsam daaa buna inanıyorum
Can sıkıntısı geçici bir şey canım takmıyorum. Bilinç altım umursuyor olmalı ki kilo vermişim. Allah büyük kederler vermesin canım.
Evderciğim gerçekten unutuyorum ve unutkanlık benim için Allah'tan gelen çok güzel bir hediye oldu. Üzülmememi, kafama takmamamı sağlıyor. Çok önemli şeyleri unutmuyorum, hatırlamak için kendimi zorlarsam bir süre sonra hatırlıyorum , ben de boşver hatırlamaman gerekiyor demek ki deyip önemsemiyorum.
Şaka gibi değil mi, sadece geçmişle bağlantım bazen kopuyor o kadar
Geçmiş, gelecek ve bugün arasında bir yolculuktayım derrrmişim.
bende merak ettim görürsem alacağm sınavdan sonrada ilk fırsatta okuyacağımDr. Henry Cloud- Dr John Townsend. Sistem Yayıncılık.
Birtanem bulamazsan ben buradan alıp gönderirim sana.
Ay aklıma gelmişken ben şu kitabı bir daha okuyayım.
aslına bakarsan hazırlarken ben de içemeyecekmişim hissine kapıldım. sonra kendi kendime tiksindirmenin bir anlamı olmayacağını farkettim ve bir güzelde içtim eğer denemek istersen sana tarif vereyim dene. bende önce küçük bir parçadan yapacaktım denemek için vazgeçtim ve yaptım çorbayı iyiki de yapmışım. yalnız bende 2 gün kabızlık sorunu yaşadım. hoş kilomda bir değişiklik yok ama herkes nasıl inceldin sen bu kadar diyor bu yüzden kilo kısmına çok takılmıyorum. ben en son şimdiki kilomu üniv. gördüğüm için sorun etmiyorum. ha evet en azından 3 kilo daha verebilsem tamamdır diyeceğim. diğer tarafta da bu yemek yeme şeklini alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum bu da avantaj eğer olurda ikinci çocuk fikrine kendime kabul ettirebilirsem diye bir taraftan da ona hazırlık yapmış oluyorum.
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// // //20+20=40 dk yürüyüş//45 dk yürüyüş//----85dk spor
banusultan/salı çarşamba 10+10 dakika yoga//-----20dk spor
aybüke07//c.tesi..// pazar// pazartesi// salı 1 saat aerobik+ 20 dakika yürüyş//-----80dk spor
evder//cumartesi*40 dk yürüyüş//pazar*---//pazartesi*40dk yürüyüş//salı*---//çarşamba*30dk dans //perşembe*50mekik//cuma*20dl eliptik bisiklet//------130dk spor+50 mekik
genic//cumartesi*50 dk yürüyüş // pazar* 30 dk yürüyüş // pazartesi*yok((( // salı* 20 dk eliptik bisiklet //çarşamba* 25 dk eliptik bisiklet // perşembe* 20 dk eliptik bisiklet + 15 dk twist//------160dk spor
selennnn// salı 15+15 dk spor aleti ile çalışma // perşembe 15 dk//-----45 dk spor:46:
seray0307//------0
1.cimiz genic:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?