Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım o kadar az yemene ve lahanaya rağmen verememişsin..bu da demek oluyorki çok kasıyorsun kendini..düzenli sağlıklı beslenmeyle verirsin şekercik merak etme

canım o kadar az yemene ve lahanaya rağmen verememişsin..bu da demek oluyorki çok kasıyorsun kendini..düzenli sağlıklı beslenmeyle verirsin şekercik merak etme

kaptanım ne yapıyım ben şimdi senin fikrin nedir ? bu kadar özene bu kadar dikkata rağmen sonuç bu :))))))

akrep33 ( 67 / 66.2 / 0.8 / 1.19%)
banusultan( 63 / 62.5 / 0.5 / 0.79%)
aybüke07( 67.8 / 67.8 / 0 / 0.0%)
karamel_guzel( 77.8 / / / %)kendi isteği ile ayrıldı
tugbaemrah( 67 / / / %)geri dönmek üzere ayrıldı
evder( 75.7 / 75.2 / 0.5 / 0.66%)
genic( 59.8 / 59.8 / 0 / 0.0%)
selennnn( 60.5 / 59.7 / 0.8 / 1.32%)
seray0307( 64.9 / 63.7 / 1.2 / 1.85%)
yamukprenses( 63.8 / / / %)diskalifiye oldu

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.58%

kaptanım ne yapıyım ben şimdi senin fikrin nedir ? bu kadar özene bu kadar dikkata rağmen sonuç bu :))))))

ekmekten uzak dur..
sağlıklı gıdalar tüket..kesinlikle verirsin kuşum merak etme hem sporunu da yapıyosun..sadece sabır göster..ilk hafta duruyor ama sonraki haftalar veriyosun..
örnek ben

kızlar ben her ne kadar kilo veremesem de sanırım 2. olmuşuz. kilo veren herkesi tebrik ediyorum

herkese günaydın mutlu huzurlu eğlenceli sağlıklı bi haftasonu diliorum hepinizee...

herkese merhaba kızlar, ben dün sabah tartılmayı unutmuştum ve net olarak bir kilo bildirimi yapamamıştım yaaa

dün okuldan gelince hemen kendimi tartıya attım, karnım tok ve kıyafetlerimle olmasına rağmen 67 çıktımmmm demek ki ben dün sabah 66 küsürlerdeymişimmm belki de birinci olurduk ben 66 lı bir bildirimde bulunsaydım

neyse haftaya spora da başlıyorum, çok iyi sonuçlar alacağım inşşş...

her ne kadar şimdi havuçlu cevizli kek yapacak olsam daaa buna inanıyorum

Canım ya ben senin gibi birinin üzülmesine dayanamıyorum. Bunda da bir sınav vardır arkadaşım. Sabret demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Allah senin, benim gibilere yardım etsin ne diyeyim. Bak Allah bana unutma huyunu verdi, unutkanlık ne kadar kötü bir şey olsa da, benim için bir lütuf.
Allah sana cennetin firdevs kapısından geçmeni nasip etsin arkadaşım. Yerin cennetlik.

Can sıkıntısı geçici bir şey canım takmıyorum. Bilinç altım umursuyor olmalı ki kilo vermişim. Allah büyük kederler vermesin canım.

Evderciğim gerçekten unutuyorum ve unutkanlık benim için Allah'tan gelen çok güzel bir hediye oldu. Üzülmememi, kafama takmamamı sağlıyor. Çok önemli şeyleri unutmuyorum, hatırlamak için kendimi zorlarsam bir süre sonra hatırlıyorum , ben de boşver hatırlamaman gerekiyor demek ki deyip önemsemiyorum.
Şaka gibi değil mi, sadece geçmişle bağlantım bazen kopuyor o kadar

Geçmiş, gelecek ve bugün arasında bir yolculuktayım derrrmişim.

herkese günaydın..tüm haftasonu yağan yağmur planlarımın canına okumuş olsa da berekettir deyip evden seyrettim..
kaç hafta sonu zayi oldu bu ara bilemem.illa bir şey çıkıyor..nasip tabii..

evet selen sonuç vermeyecek şeyler için bugünü harcamanın manası yok değil mi..

oo süpersin aybüke,demek ki kafaya takmayınca daha iyi sonuç alıyorsun,devamı gelsin inşallah...

kızlar yağmurlu bir günden merhaba

herkese iyi haftalar diliyorum

gününüz en hayırlı şekilde geçsinn

geçici olmasına sevindim sıkıntının canım
bende tam unutkanlık değil ama bendede dikkat dağınıklığı var odaklanmadımmı kesinlikle aklımda kalmıyor daha doğrusu hayatımda çoğu şeyi önemsiz görüp kayedetmiyorum özellikle işyerinde ciddi problemlere sebep oluyor devamlı yazmam gerekiyor

Dr. Henry Cloud- Dr John Townsend. Sistem Yayıncılık.
Birtanem bulamazsan ben buradan alıp gönderirim sana.
Ay aklıma gelmişken ben şu kitabı bir daha okuyayım.
bende merak ettim görürsem alacağm sınavdan sonrada ilk fırsatta okuyacağım

ablam da başlamış bu lahan diyetine, ben de başlamak istiyorum yaaaaaaa ama mayıs haziran gibi başlayacağım, bu arada dün yine kot pantolun denedim kızlar, bu senenin modası renkli pantolonlar ya, onlardan almak istiyorum bir tane, çoks evdiğim bir marka var onunkini denedim 28 beden giydim yaaaaaaaafff, ama dar paçadan nefret ettiğim için almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…