Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kizlar hepinize cok tesekkur ediorum..Allah razi olsun...5. mide kanamasi olunca korktum..suanda ii kendi kendine ii olmaya calisio..doktora goturemedim..yatiracaklar die gitmio...kpss basvurusu icin sira bekliorum..cok saolun.opuldunuz..
canım geçmiş olsun ya umarım bir daha tekrarlanmaz kpss ye çok şükür ben internetten başvurabildim gitmeme gerek kalmadı çok kalabalıkmış

kızlar bana yine birşey oldu. 2 gündür yorgunluktan, halsizlikten ölüyorum hiçbir şeye dermanım yok. dün iş çıkışı dizlerim çok ağrıyordu. eşime sen çık al çocuğu ben çıkamayacağım dedim sonuç ne oldu yine ben çıktım. eve gidince biraz dinleneyim dedim ama ne mümkün dinlenmek dinlenmeyi geçtim oturmak bile yok. ufffff bugün yine böyleyim bakalım nasıl olucam akşama.
canım bendede aynısı var devamlı yumak istiyorum bu sıralar derste çalışamıyorum bacaklarım sırtlarım hep ağrıyor bende enerji verecek bişelere ihtiyacım var

ben yine 1 saat aerobiğimi yaptım, kızlar ne aerobik halimizi bir görseniz, hiç acıması yok kadının yaaaaaa, toplamda 100 mekik çektirdi bize, perişan olduk yaaaaaa, her yanım dökülüyor, bu tempoya daha ne kadar dayanırım bilemiyorum,çok zor geliyor ama eğlenceli.

genic inan o kas yorgunluğu bende de var, spor haricinde canım :60: :60: isteksizlik halsizlik kırgınlık, bahar çarpması böyle bir şey sanırım

canım dayan sakın bırakma bir kaç güne alışırsınn

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist //
selennnn//
seray0307//

menüm
sabah ----peynir-zeytin-bir dilim ekmek-çay
ara---- bir avuç fındık fıstık k üzüm
öğle----çorba-ton balığı -salata
akşam-----ıspanak -yoğurt

2 bardak yeşilçay ve bol bol uyku :)))

hala uyumamışım gibi uykum varrrrrr

ne yapacağım ya bu şekilde ders çalışamamak beni çok üzüyor

Evinde, işinde herkes tarafından sürekli iş yüklenen ve zaman ile yapacakları arasında boğuşan bir kadının çözüm yolu var.
Tekrar okuyacağım, çoğu şeyi unuttum ama hayat felsefemi değiştirmemi sağladığı için, hayır deme sanatını öğrettiği için
benim gözümde çok değerli bir kitap. Belki başkası okusa başka yorum yapar bilemem ama benim çıkmaz sokağımı aydınlattı.

Belki duymuşsundur bir deney var kuşların bulunduğu dev bir kafesin bir süre üstü kapatılıyor, kuşlar gökyüzüne doğru uçmak isterken
tellere çarpıyorlar. Bir süre sonra dev kafesin üstü açılıyor ancak kuşlar bir daha gökyüzüne uçma denemesi yapmaya yeltenmiyorlar. Ben de çıkmaz
sokakta sürekli duvara toslamaktansa ve denemekten vazgeçmektense hayır demeyi öğretecek bir aydınlatıcı olması gerektiğine inanıyorum. Dev kafesimizi
kendimiz açabiliriz ve istediğimiz yere uçabiliriz. Tek eksiğimiz kendimize güvenmek. Allah hiç kimseyi ışıksız bırakmasın canım.
evet canım,çocuk psikolojisi okurken öğrenmiştim,öğrenilmiş acizlik tanımı bunun..her anne bu konuyu araştırmalı bana göre..
Hala toparlanamadın değil mi? Ben bile bazen çok zorluk çekiyorum. Yazdır ilaçlarını ihmal etme arkadaşım. Yaza ağrısız sızısız girersin inşallah.

sorma canım ya,tam iyiyim diyorum tekrardan geri geliyor ağrılar..14 kilolluk küçük tosunum da hep üstümde olmak isteyince...sağol canım..

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist //
selennnn//
seray0307//

günaydın canımmm geçmiş olsun
sağol canımmm..
selam kizlar hepinize cok tesekkur ediorum..Allah razi olsun...5. mide kanamasi olunca korktum..suanda ii kendi kendine ii olmaya calisio..doktora goturemedim..yatiracaklar die gitmio...kpss basvurusu icin sira bekliorum..cok saolun.opuldunuz..
sevindim sizin için..hakkında hayırlısı olsun şekerim..
kızlar bana yine birşey oldu. 2 gündür yorgunluktan, halsizlikten ölüyorum hiçbir şeye dermanım yok. dün iş çıkışı dizlerim çok ağrıyordu. eşime sen çık al çocuğu ben çıkamayacağım dedim sonuç ne oldu yine ben çıktım. eve gidince biraz dinleneyim dedim ama ne mümkün dinlenmek dinlenmeyi geçtim oturmak bile yok. ufffff bugün yine böyleyim bakalım nasıl olucam akşama.
bahar yorgunluğu mu acaba..normal yorgunluktan hep şikayetçiyiz ama,sağlık olsun da yorulalım..
ben yine 1 saat aerobiğimi yaptım, kızlar ne aerobik halimizi bir görseniz, hiç acıması yok kadının yaaaaaa, toplamda 100 mekik çektirdi bize, perişan olduk yaaaaaa, her yanım dökülüyor, bu tempoya daha ne kadar dayanırım bilemiyorum,çok zor geliyor ama eğlenceli.

genic inan o kas yorgunluğu bende de var, spor haricinde canım :60: :60: isteksizlik halsizlik kırgınlık, bahar çarpması böyle bir şey sanırım

oo maşallah,çok merak ediyorum bu haftaki sonucunu..ben yine ara verdim spora,en azından yürüyüşe başlasam ne iyi olacak..

herkese günaydın arakadşlarrrr ,, burası kapalı yağmur var, ve daha da kötüsü bu yağmur yağacak havada biizm kermesimiz var

ben dünkü aerobikten sonra bitik durumdayım, her kasım, ağrıyor yaaa, yataktan çok zor kalktım, kalıplaşmış gibiydim.ama kilo kaybı olmada da sıkılaştığımı görüyorum, bu spor işi hem çok güzel hem çok acılı

herkese günaydın arakadşlarrrr ,, burası kapalı yağmur var, ve daha da kötüsü bu yağmur yağacak havada biizm kermesimiz var

ben dünkü aerobikten sonra bitik durumdayım, her kasım, ağrıyor yaaa, yataktan çok zor kalktım, kalıplaşmış gibiydim.ama kilo kaybı olmada da sıkılaştığımı görüyorum, bu spor işi hem çok güzel hem çok acılı

evet canım..acılı ama sıkılaşmak çok güzel..
burası da bulutlu...

Slm hanımlar
oncelıkle kendımı tanıtıyım adım sınem
2 cocuk annesıyım
160 boy 66 kıloyum 28 yasındayım ...
Sımdı bana kurallardan ve yapmam gerekenlerden bahsedersenız cok sevınırım
gruba cagırdıgın ıcın tsk ederım akrep arkadasım sana...

Slm hanımlar
2 cocuk annesıyım

hoşgeldin canım, gurup kurallarına kaptan değinir elbette, bol paylaşımlı günler diliyorum.

hoşgeldin canım, gurup kurallarına kaptan değinir elbette, bol paylaşımlı günler diliyorum.

hosbulduk canım ınsallah sız bana bende sıze ugurlu gelırımde tez zamanda hayırlısı ıle yaglarımızdan kurtuluruz...
Tamam kaptanımız kımdı?

Slm hanımlar
2 cocuk annesıyım

sinemcim hoşgeldin:16:

hosbulduk canım ınsallah sız bana bende sıze ugurlu gelırımde tez zamanda hayırlısı ıle yaglarımızdan kurtuluruz...
Tamam kaptanımız kımdı?

ehem ehm
kaptanınz konuşuyor:1:
tatlım öncelikle paylaşım bol olucak..öyleki takımın diğer üyeleri de gaza gelsinler unutmasınlar buralı olduklarını:24:
günlük menü paylaşımı
ve spor listemiz var günlük o listene de eklersin kuşum sporunu..
ilk hafta deneme süren..
ikinci hafta denemeyi geçersen takımlı oluyorsun kuşcum..
hadi bakalım
gazan mübarek olsun:16:

Tamam kaptanımız kımdı?

ehem ehm
kaptanınz konuşuyor:1:
tatlım öncelikle paylaşım bol olucak..öyleki takımın diğer üyeleri de gaza gelsinler unutmasınlar buralı olduklarını:24:
günlük menü paylaşımı
ve spor listemiz var günlük o listene de eklersin kuşum sporunu..
ilk hafta deneme süren..
ikinci hafta denemeyi geçersen takımlı oluyorsun kuşcum..
hadi bakalım
gazan mübarek olsun:16:

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist // pazartesi*yok // salı* 30 dk eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

Slm hanımlar
2 cocuk annesıyım

hoşgeldin şekercim..

Back
X