kızlar ben yuva işine çok sıcak bakmıyorum tam gün için..
yarım gün neyse de...hele kardeşi doğar doğmaz büyüğü gönderiyorlar ya kreşe sanki evden fazlalıkmış gibi,o durum çok riskli geliyor çocuğun psikolojisi açısından..
eğer mecburiyet yoksa ,tam olarak kendini ifade edemeyen çocukların anne yanında kalması daha uygun geliyor bana..
hanımlar bana dıyosunuz kımse gırıp dogru duzgun bısey yazmıyo
evet sıra sızde sızler kendınızı tanıtın neler yapıyosunuz nelerden hoslanırsınız ...
banu ben de göndermeden önce sıcak bakmıyordum ama gönderince fikrim tamamen değişti, ben mecburiyetten gönderdim ev hanımı olsam göndermezdim belki ama bence yuva bir çocuğun gelişimi sosyalleşmesi için şart, konuşmayı öğreniyor, yemek yemeyi öğreniyor, görgü kurallarını öğreniyor, birlikte hareket edebilmeyi öğreniyor, kendisi tek başına bir işi becerebilmeyi yani kendini yönetmeyi öğreniyor, dil gelişimi ilerliyor vs. ben çok faydasıı gördüm, iyiki göndermişim, 3 yaşından sonra ben herkese tavsiye ediyorum.
evde kalan çocuk malesef ki tv nin başından ayrılamıyor
size bir fıkraaaaaa
Kayserilinin biri terziye bir gün elbise diktirir. Elbiseyi almak için terzinin ...yanına gider ve fiyatını sorar.
Terzi: -40 milyon lira.
Kayserili bu pazarlık yapmadan olur mu! 20 milyon lira verecegini söyler.
Bunun üzerine terzi: -Olmaz o zaman. 30 milyon lira ver.
Bunun üzerine Kayserili 15 milyon lira vereceğini söyler.
Terzi: -Kardeşim bari ilk verdiğin fiyatı ver de 20 milyona götür.
Kayserili bu ya, yarısını verecek hani.. -10 milyon vereceğim.
Terzi artık bu işten sıkılmıştır: -Tamam kardeşim, tamam. Hiç para falan istemiyorum. Al elbiseyi götür.
Kayserili cevap verir: -O zaman üzerine para isterim. :)))))))
ay harıka ya valla guldurdun benı
ve ben kayserılıyım ....
aybuke bıde ogretmenler egıtımını aldıgı ıcın olsa gerek annenın sozunden daha baskın gelıyo ogretmenınkı
sımdı masal okumaya calısıyorum elımden kıtabı alıyo veya sarkı soyluyup kesıyo sozumu ama 2 ay gıttı krese ogretmen cok akıllı cocuk her sozumu dınlıyo dedı sasırdım
valla bosa ogretmen olmuyolar ya...
tatlım sen bol bol yaz yine degunaydın herkese
akrepcım zaten geldıgımden berı yazmaya calısıyorum ama
zaten grup olarak kımse bısey yazmıyo kkı kendı kendıme konusamamda demı
yanı ben dun bı soru sordum gece bıle baktım en son benım yazdıgım dusuyodu...
neyse hayırlısı gıdıp kalmakda...
süpersinkızlarr 40 beden bol gelmeye başladı banaaaaaa
tabi ki öyle, benimki de aynı, ben tekerleme öğretmeye çalışayım anne sen sus söyleme diyor,öğrenmek istemiyor, ama öğretmeni ve arkadaşları ile birlikte söylüyor, ne bileyim mesela biizmkilerin ingilzce eğitimi varhalk oyunu eğitimi var bale eğitimleri var bunlara tek başımıza yetişemiyoruz artık, Atatürk 'ü kreşte öğrendi, tek başına tuvaletine gitmeyi kreşte öğrendi, benim için en önemlisi de ben kızıma yemek yediremiyordum, herşeyi reddediyordu, ama kreşte artık düzenli şekilde besleniyor, hiç bir yemeği reddetmiyor, beni en mutlu eden kısmı da o.
Tabi korktuğum yönleri de oluyor, ömrü okulda mı geçecek bu çocuğun diye üzlüorum, okuldan soğur mu bıkar mı ki diye de korkuyorum, ama yapacak bir şeyim yok, kız çocuğunu bu yaşta iken risk edip bakıcıya veremem, kreş çok daha güvenli, aklım kalmıyor.
ayy ne güzel oğluşun ve senin dına çok sevindim canım..biz (eşim ve ben) dün kaanı dışarı çıkardık. çünkü babamız süpriz yapmış ve kaan' a bisiklet almış. biz de dururmuyuz ya da durdurur mu bizi oğlan dün kahvaltımızı yapar yapmaz hemen soluğu hasan subaşı parkında aldık. allahım onun arkasında yanmışım çünkü bir 3 saat kadar ordaydık parkın altını üstüne getirdik bisikletiyle. biz bilmediğini düşünüyorduk ama gayette iyi bindi bisikletine zor geldik eve uyuması gerekiyordu. uyudu uyandı hadi parka gidicez tamam dedik ama bu sefer sahile gittik. 1,5 saatte sahilede bindi bisiklete. çok keyifliydi benim içinde onu öyle görmek. bir de bu koşturmacanın üstüne spopr yapınca tam oldu.
Rabbim yardımcın olsun kuşum..anne olmak zor ama mükafatı da bir o kadar büyükcanim ayni seyleri yasiyorum,üstelik ben gurbetteyim kimse yok yanimda esim yardimci oluyo Allah razi olsun ama iste bi yere kadar
öyle canim RAbbim eksikliklerini göstermesin bilseydim cocuk yapmadan önce sabir testi yapardim zira bende hic yok da hihih ama Allahima sükür nereye gitsek övgüler aliyorum masallahlari var iste biz anne oldugumuz icin hersey mükemmel olsun istiyoruz ama disardaki göz daha iyi görüyor gercekleri
hiç olurmu şekercik ne kusur.bu arada kusura bakamyin kizlar pat diye daldim takiminiza
anne olmak farklı bişii canım..biz anneyiz çok şükür.aynen canım bı yere kadar yardımcı olabılıyolar sonrası sende ınan bazen kendımı bıtmıs hıssedıyorum
dedıgın gıbı Rabbım yokluklarını gostermesın ...
bırını uyuttum oburu uyumuyo bırını yedırdım bır yemıyo yanı okadar sıknıtılı kı bu annelık ısı 7 / 24 hızmetteyız zaten
evet ya senın daha kotu kımse yokmus yanında Rabbım yardımcın olsıun ınsallah...
genıc yandın sen oglan eve gırmek ıstemıcek yada evde bınmeye calıscak ben cok yasadım canım bunları ...
yok canim tek olurmusn hic benim böyle 2 arkadaism daha var hemide bitanesi daha 3.ye hamile
herkese merhaba kızlar, bugün tatil güyaaaaaaaa evdeydim, eşim çıktı gitti sinir oldum, ben ttail günü evde kalmak zorunda mıyım yaaaaaaa!! boş dururken en iyisi balkonlarımı yıkayayım dedim, 2 balkon öldürdü çok kirlenmişçamaşırdı bulaşıktı yemekti derken bu saat oldu bir kez daha iyi ki çalışıyorum dedim, evin işi hiç bitmiyor yahuu, durduk yere kendime iş çıkarıyorum ayy bir kahve içecek vaktim olmadı
senin durumun yurtdışı olunca epey farklıymış canım yabenim cocuklar 3 yasinda basladilar zaten ,büyük oglum basladiginda ufaklik 4 aylikdi.bizimki birazda mecburiyet cünkü yurt disinda yasiyoruz buranin dilini ögrenmeleri acisindan yuva cok faydali olyur ama 3 yasdan öncesine bende sicak bakmiyorum
kaç yaşındalar seninkiler kuşumsende dogru soyluyosun banuda
benım oglum da ıste bu sene eylulde basladı ve bıttı zaten ama ınan ıkısınıde seneye gondercem ben cunku bazen ınanırmısın kafayı yıyorum
zaten her gorenın dedıgı aynı sey Allah sana sabır versın...
aynen katılıyorumee annelik sabır işi şekerler..şimdiki çocuklar da çok afacan olunca sabır olayı bir yerde tıkanabiliyor,annenin de molaya ihtiyacı oluyor..eşlerinizden yardım isteyin mümkünse,erkek çocuklar babanın yanında olmasından daha büyük keyif alıyorlar..
tatlım resmi tatil olunca gelemedim dün.akrep gelmiş,nerdesin canımcığım..özlettin ama..
esımde ılgılenıyo ama ıkısıde gozume bakıyo bana daha duskunler mecburen daha fazla yuk bende
gercı ara sıra anneme yada kaynanama gonderıyorumda rahatlıyorum valla...
evet benim durumum biraz daha dramatik hihihisenin durumun yurtdışı olunca epey farklıymış canım ya
kaç yaşındalar seninkiler kuşum
aynen katılıyorum
tatlım resmi tatil olunca gelemedim dün.
canım benim ya..
günaydın 2. takım.ne çok kaynatmışsınız akşam öyle..
akrep görmedin galiba püsküüt uğradı,bir bak arka sayfalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?