kızlar ben yuva işine çok sıcak bakmıyorum tam gün için..
yarım gün neyse de...hele kardeşi doğar doğmaz büyüğü gönderiyorlar ya kreşe sanki evden fazlalıkmış gibi,o durum çok riskli geliyor çocuğun psikolojisi açısından..
eğer mecburiyet yoksa ,tam olarak kendini ifade edemeyen çocukların anne yanında kalması daha uygun geliyor bana..
benim cocuklar 3 yasinda basladilar zaten ,büyük oglum basladiginda ufaklik 4 aylikdi.bizimki birazda mecburiyet cünkü yurt disinda yasiyoruz buranin dilini ögrenmeleri acisindan yuva cok faydali olyur ama 3 yasdan öncesine bende sicak bakmiyorum
benim cocuklar 3 yasinda basladilar zaten ,büyük oglum basladiginda ufaklik 4 aylikdi.bizimki birazda mecburiyet cünkü yurt disinda yasiyoruz buranin dilini ögrenmeleri acisindan yuva cok faydali olyur ama 3 yasdan öncesine bende sicak bakmiyorum
sende dogru soyluyosun banuda
benım oglum da ıste bu sene eylulde basladı ve bıttı zaten ama ınan ıkısınıde seneye gondercem ben cunku bazen ınanırmısın kafayı yıyorum
zaten her gorenın dedıgı aynı sey Allah sana sabır versın...
akrep gelmiş,nerdesin canımcığım..özlettin ama..
canim ayni seyleri yasiyorum,üstelik ben gurbetteyim kimse yok yanimda esim yardimci oluyo Allah razi olsun ama iste bi yere kadarsende dogru soyluyosun banuda
benım oglum da ıste bu sene eylulde basladı ve bıttı zaten ama ınan ıkısınıde seneye gondercem ben cunku bazen ınanırmısın kafayı yıyorum
zaten her gorenın dedıgı aynı sey Allah sana sabır versın...
ee annelik sabır işi şekerler..şimdiki çocuklar da çok afacan olunca sabır olayı bir yerde tıkanabiliyor,annenin de molaya ihtiyacı oluyor..eşlerinizden yardım isteyin mümkünse,erkek çocuklar babanın yanında olmasından daha büyük keyif alıyorlar..
canim ayni seyleri yasiyorum,üstelik ben gurbetteyim kimse yok yanimda esim yardimci oluyo Allah razi olsun ama iste bi yere kadar
öyle canim RAbbim eksikliklerini göstermesin bilseydim cocuk yapmadan önce sabir testi yapardim zira bende hic yok da hihih ama Allahima sükür nereye gitsek övgüler aliyorum masallahlari var iste biz anne oldugumuz icin hersey mükemmel olsun istiyoruz ama disardaki göz daha iyi görüyor gercekleri
bu arada kusura bakamyin kizlar pat diye daldim takiminiza
olsun ne guzel muhabbet ettık valla banada ıyı geldı...
ınsan boyle duyunca tek dedgılmısım dıyo valla..
yok canim tek olurmusn hic benim böyle 2 arkadaism daha var hemide bitanesi daha 3.ye hamile
selamlar şekerler..hepinize iyi pazarlar...
galiba aile boyu hasta oluyoruz,bir aksırıktır gidiyor evde..
bir yandan ev temizliği,pazar,alışveriş,bir yazndan büyük kızımın 23 nisan telaşesi bayağı yordu beni..sizin nasıl geçiyor hafta sonunuz...
oofff banu içim yanıyor resmen ne sen sor ne ben söyliyimmmmaybüke son gelişmelerden haberdar et bizi.son durum ne güzelim.tatlıya bağlandı mı mesele....
slm hanımlar bugun esım evde oldugu ıcın anca fırsat buldum gırdım
buarada 28 yasındayım
dıyete baslamammım nedenı ıse bır dugunde kendımı cok kotu hıssetmem kılomdan dolayı ve
genel olarak esım zayıftır ondan dolayı bana dedıklerı laflar
mesela adamın onundekı yemegıdemı sen yıyosun lafına delı oluyorum...
kızlar bu haftanın birincisi
:124:aybüke07:124: :119:
tebrik ediyorum aybükeciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?