Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

buyuk 4
kucuk 2 yasında akrebım ya
ısım ne akrep ...
akreeep
menumude yazıyım
kahvaltı peynır zeytın domates ve kepek ekmek
arada elma
oglen 1 kase makarna yogurt
portakal form cay
aksamda karnıbahar yogurt ve elmaaa

ıste bukadar hepsı
tatlım çiğ sebze ekleyelim menülere lütfeen
hayırlı geceler hanımlar takım uyuyooo...
aksamları fazla gıremıyosunuz galıba kızlar neyse gorusmek uzere....

gunaydın gunaydın hanımlarrrrrr
hadı bır kı bır kı spora hadı bakalım yatmak yok koca gobeklerımızı erıtleım....

süpersin akşam kapamış sabah da açmışsın takımı
takımın güzel bekçisi
benim evde netim yok şekercim o yüzden iş saatlerimde girebiliyorum sadece

sağol şekerim..ihale eşimde kaldı,biz atlattık hastalığı şükür ama adamcağızın pestili çıktı..
aybüke olmuş,bitmiş,boşver canım.kimin ne olduğunu öğrenmiş oldun fena mı..biraz daha büyüdün kendi içinde,haketmeden yücelttiklerin,adam sandıkların da gerçek yerlerine oturdu kafanda değil mi..bu çok büyük artı senin için.
kreş konusunda ben de 3 yaş altı için olumsuz bakıyorum güzelim.ama bakıcıdan bin kat iyidir,ona lafım yok..

face den görüşüyoruz şekercim
sen adresini özelden yaz bana bulurum seni

bırı 4 dıgerı 2 yasında canım ve kafayı yemek ıcın buyuk sebep...
suan bıle bırbırlerını yıyolar bende sımdı ılgılencem onlarla...

Allah yardimcin olsun onlardan bendede var :) biri 3 biri 5.5 yasinda ikiside erkek sanirim savasci gibiler resmen :)

Kızlar Allah bağışlasın kuzularınızı

Anne olmak zor zanaat

Allah herkese yardım etsin canım

oooo miss gibi değmeyin Kaanın keyfine şimdi
hayırlı olsun güle güle günlerde kullansın canım

olsun evin tertemiz olmuş işte

olsun canım sen devam et bunun etkisini kilo olarak olmasa bile inceliyorsundur

ayrıca diğer olay içinde takma gitsin beddua etme boşver Allaha havale et canım

ben de tanıtıyım o zaman, 5 yıllık evliyim 27 yaşımdayım, 3,5 yaşında cimcimem var çalışıyorum, bütün gün yorgunum ve diyetteyim

bu arada bende burda tanıtayım kendimi çünkü hemen hemen aynı 5 yıllık evliyim 31 yaşındayım 20 aylık kızım var çalışıyorum -aynen bahar geldi geleli hep yorgunum ve uykum var ve diyetteyim:)))

güzelmiş

hayırlı geceler hanımlar takım uyuyooo...

aksamları fazla gıremıyosunuz galıba kızlar neyse gorusmek uzere....

canım genede akşamları ve haftasonları giremiyoruz ama sen yaz bak etkisi olmuş bile gelmenizin sayfalar çok güzel ilerlemiş şekerim m

Akreeeeppp pabucu yarım
çık dışarıya oynayalımmmm

tatlımı tatlı lulutum varsa çıkar oynarım yoksa çıkmam bananee

akrep 23 nisan telaşındaydı o saatlerde kuşcuum..benim prensesin proğramı vardı okulda..nasıl heyecan yaptı nasıl anlatamam biz de peşinde tabii..14:30 du okuldan döndüğümüzde ama bitmiştim artık yorgunluktan..
takımıma verdiğiniz renkten dolayı teşekkür ederim efemm

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //
genic// cumartesi* .. // pazar* 35 dk eliptik bisiklet // pazartesi* 25 dk eliptik bisiklet//
selennnn//
seray0307//
sisebe//
esra03//

menümü paylaşayım kızlar

sabah -----meyve kivi-çilekk

ara-----yoğurt

öğlen----- çorba-salata -kabak yemeği

akşam----- çorba ve iki dilim ıspanaklı börek

2,5 litre su -elma sirkeli su -1 bardak yeşilçay

evet bana 1 saat spor yazın kızlar yaptım hakkını verdım
ogullarımla oyun havası oynadım
akrep kız cıg sebze haslanmıs sebzeler
domates salatalık falan degılmı kı...
bugun karnıbahar yıecem haslanmıs

ohhhhhhh yaramasın bana.... lop lop saglık olsun...

sisebeciğm yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca dinçlik veriyor bana iyi geliyor yani anlıyacağın

sadesinin tadı çok iyi değil ama bergamotlu olanını yada ne bilim elmalı olanı denesene belki içebilirisn

çünkü nedense cildime bile iyi geliyormuş gibi hissediyorum

]cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //
genic// cumartesi* .. // pazar* 35 dk eliptik bisiklet // pazartesi* 25 dk eliptik bisiklet//
selennnn//
seray0307//
sisebe//salı*1 saat spor//
esra03//

Son düzenleme:

tamam canım elmalısını deneyebılrım aslında
kızlar adım sinemm
hepınızle tanıstıgıma memnun oldum

İbrahim Afellay... Barcelona uçağında bütün oyuncuların şaşkınlığı karşısında namaz kılıyor...

Oyuncular şaşkınlar çünkü ilk defa öğreniyorlar müslümanların namazlarını havada,atmosferde bile kılınabileceğini...

Ancak takım arkadaşları, müslüman oyuncunun duygularına ,inancına saygı gösterip ibadetlerini yapabilmesi için ona yer açıyor..#​

Kadınlar her ne kadar güçsüz olsada, Anne olmuş bir Kadının bileğini bükebilecek bir erkek yoktur...

Son düzenleme:

ooo lop lop saglık olsun yaptığın sporlarda loplop kas olsun canım

tatlım çiğ sebze salata olabilir biber olabilir yeşil soğan maydanoz nane domates salatalık kuru soğan sarımsak yani özetle mevsimine göre değişen yemek yanında yenilebilen sebzeler..
haşlanmış olanın bile yanında çiğ sebze öneririm kuşum..
gün boyu canlı tutar dinçlik verir gençlik verir pozitif düşünmeni sağlar..tabii yoğurt ayran olmazsa olmazımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…