akreeepbuyuk 4
kucuk 2 yasında akrebım ya
ısım ne akrep ...
tatlım çiğ sebze ekleyelim menülere lütfeenmenumude yazıyım
kahvaltı peynır zeytın domates ve kepek ekmek
arada elma
oglen 1 kase makarna yogurt
portakal form cay
aksamda karnıbahar yogurt ve elmaaa
ıste bukadar hepsı
hayırlı geceler hanımlar takım uyuyooo...
aksamları fazla gıremıyosunuz galıba kızlar neyse gorusmek uzere....
gunaydın gunaydın hanımlarrrrrr
hadı bır kı bır kı spora hadı bakalım yatmak yok koca gobeklerımızı erıtleım....
çok çok geçmiş olsun, ayy en sevmediğim de kış neyse de şöyle sıcak havalarda grip olmaktır, daha bir ağır gelir bana, şimdi iyisinizdir umarım. 23 Nisan telaşesi benim zuzumun bile vardı, çok komik cimcimem yaaaaaaaa
oofff banu içim yanıyor resmen ne sen sor ne ben söyliyimmmmBir ara kendimden nefret ettim bir ara mesleğimden!! insan bazen kendisi gib olmaktan çıkmak zorunda kalıyor yaa o çok ağrıma gidiyor, sırf 3 kuruşluk beyne sahip insanlar uğraşmasın benle diye, haklı olduğum halde kadından özür diledim inanabiliyor musun??!!! nasıl bir duruma düştüm!, tabi kadın resmen zafer kazanmış edasındaydı, müdür yardımcısı o kadar ısrar etmesine rağmen kadın benden özür dilemedi !!çok canım yandı ama başlarına öyle bir bela açılsın ki, kurtulmak için çabalasınlar çabalasınlar kurtulamasınlar inşallah diye bedduamı ediyorum hergün!!
ben de bir alışveriş sırasında fark ettim kilolu olduğumu, 42 bedenin dar geldiğini görünce kendimden iğrendim resmen, herkes bana da diyordu kilolarımı ama ben benim nerem kilolu deyip hiç üzerime alınmıyordum,, taaa ki o alışverişe kadar. neeyse çok şükür daha 5 kilo fazlam var ama o günlere bir daha dönmek istemiyorum.
teşekkür edeerim canımmmm ama sonuç değişmedi kiiii
banu ben de göndermeden önce sıcak bakmıyordum ama gönderince fikrim tamamen değişti, ben mecburiyetten gönderdim ev hanımı olsam göndermezdim belki ama bence yuva bir çocuğun gelişimi sosyalleşmesi için şart, konuşmayı öğreniyor, yemek yemeyi öğreniyor, görgü kurallarını öğreniyor, birlikte hareket edebilmeyi öğreniyor, kendisi tek başına bir işi becerebilmeyi yani kendini yönetmeyi öğreniyor, dil gelişimi ilerliyor vs. ben çok faydasıı gördüm, iyiki göndermişim, 3 yaşından sonra ben herkese tavsiye ediyorum.
evde kalan çocuk malesef ki tv nin başından ayrılamıyor
evet haklısın saglıklı kılo vermek en ıyısı
ben ock basında basladım dıyete 8 kılo verdım bugune kadar yavas yavas sındıdre sındıre
hatta bazen derler meto sasırt dıye fazlasıyla sasırttıgım oldu ama almadım
ve form cayı ıcmedıgım zmanlarda oldu ama hıc bı zararı olmadı yıne cıktım wc ye
gercı daha bı zaman sonra belkıde senın dedıgın gıbı olur bılmıyorum
ama dedıgını goz onunde tutcam baska yesıl cay harıc hangı cayları onerırsınız ozaman oyle dıyım...
bıde kızlar sızlerle 58 e dusunce fotolarımıda paylascam facebookda da gorusuyomusun verıyım bakın ıstersenız kılolarıma.. burda paylasmayım sımdı olurmu
bırı 4 dıgerı 2 yasında canım ve kafayı yemek ıcın buyuk sebep...
suan bıle bırbırlerını yıyolar bende sımdı ılgılencem onlarla...
Allah yardimcin olsun onlardan bendede var :) biri 3 biri 5.5 yasinda ikiside erkek sanirim savasci gibiler resmen :)
biz (eşim ve ben) dün kaanı dışarı çıkardık. çünkü babamız süpriz yapmış ve kaan' a bisiklet almış. biz de dururmuyuz ya da durdurur mu bizi oğlan dün kahvaltımızı yapar yapmaz hemen soluğu hasan subaşı parkında aldık. allahım onun arkasında yanmışım çünkü bir 3 saat kadar ordaydık parkın altını üstüne getirdik bisikletiyle. biz bilmediğini düşünüyorduk ama gayette iyi bindi bisikletine zor geldik eve uyuması gerekiyordu. uyudu uyandı hadi parka gidicez tamam dedik ama bu sefer sahile gittik. 1,5 saatte sahilede bindi bisiklete. çok keyifliydi benim içinde onu öyle görmek. bir de bu koşturmacanın üstüne spopr yapınca tam oldu.
herkese merhaba kızlar, bugün tatil güyaaaaaaaa evdeydim, eşim çıktı gitti sinir oldum, ben ttail günü evde kalmak zorunda mıyım yaaaaaaa!! boş dururken en iyisi balkonlarımı yıkayayım dedim, 2 balkon öldürdü çok kirlenmişçamaşırdı bulaşıktı yemekti derken bu saat oldu bir kez daha iyi ki çalışıyorum dedim, evin işi hiç bitmiyor yahuu, durduk yere kendime iş çıkarıyorum ayy bir kahve içecek vaktim olmadı
olsun canım sen devam et bunun etkisini kilo olarak olmasa bile inceliyorsundurçok çok geçmiş olsun, ayy en sevmediğim de kış neyse de şöyle sıcak havalarda grip olmaktır, daha bir ağır gelir bana, şimdi iyisinizdir umarım. 23 Nisan telaşesi benim zuzumun bile vardı, çok komik cimcimem yaaaaaaaa
oofff banu içim yanıyor resmen ne sen sor ne ben söyliyimmmmBir ara kendimden nefret ettim bir ara mesleğimden!! insan bazen kendisi gib olmaktan çıkmak zorunda kalıyor yaa o çok ağrıma gidiyor, sırf 3 kuruşluk beyne sahip insanlar uğraşmasın benle diye, haklı olduğum halde kadından özür diledim inanabiliyor musun??!!! nasıl bir duruma düştüm!, tabi kadın resmen zafer kazanmış edasındaydı, müdür yardımcısı o kadar ısrar etmesine rağmen kadın benden özür dilemedi !!çok canım yandı ama başlarına öyle bir bela açılsın ki, kurtulmak için çabalasınlar çabalasınlar kurtulamasınlar inşallah diye bedduamı ediyorum hergün!!
ben de bir alışveriş sırasında fark ettim kilolu olduğumu, 42 bedenin dar geldiğini görünce kendimden iğrendim resmen, herkes bana da diyordu kilolarımı ama ben benim nerem kilolu deyip hiç üzerime alınmıyordum,, taaa ki o alışverişe kadar. neeyse çok şükür daha 5 kilo fazlam var ama o günlere bir daha dönmek istemiyorum.
teşekkür edeerim canımmmm ama sonuç değişmedi kiiii
ben de tanıtıyım o zaman, 5 yıllık evliyim 27 yaşımdayım, 3,5 yaşında cimcimem varçalışıyorum, bütün gün yorgunum ve diyetteyim
size bir fıkraaaaaa
Kayserilinin biri terziye bir gün elbise diktirir. Elbiseyi almak için terzinin ...yanına gider ve fiyatını sorar.
Terzi: -40 milyon lira.
Kayserili bu pazarlık yapmadan olur mu! 20 milyon lira verecegini söyler.
Bunun üzerine terzi: -Olmaz o zaman. 30 milyon lira ver.
Bunun üzerine Kayserili 15 milyon lira vereceğini söyler.
Terzi: -Kardeşim bari ilk verdiğin fiyatı ver de 20 milyona götür.
Kayserili bu ya, yarısını verecek hani.. -10 milyon vereceğim.
Terzi artık bu işten sıkılmıştır: -Tamam kardeşim, tamam. Hiç para falan istemiyorum. Al elbiseyi götür.
Kayserili cevap verir: -O zaman üzerine para isterim. :)))))))
hayırlı geceler hanımlar takım uyuyooo...
aksamları fazla gıremıyosunuz galıba kızlar neyse gorusmek uzere....
Akreeeeppp pabucu yarım
çık dışarıya oynayalımmmm
gunaydın gunaydın hanımlarrrrrr
hadı bır kı bır kı spora hadı bakalım yatmak yok koca gobeklerımızı erıtleım....
günaydın 2. takım.ne çok kaynatmışsınız akşam öyle..
akrep görmedin galiba püsküüt uğradı,bir bak arka sayfalara..
sisebeciğm yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca dinçlik veriyor bana iyi geliyor yani anlıyacağın
sadesinin tadı çok iyi değil ama bergamotlu olanını yada ne bilim elmalı olanı denesene belki içebilirisn
çünkü nedense cildime bile iyi geliyormuş gibi hissediyorum
evet bana 1 saat spor yazın kızlar yaptım hakkını verdım
ogullarımla oyun havası oynadım
akrep kız cıg sebze haslanmıs sebzeler
domates salatalık falan degılmı kı...
bugun karnıbahar yıecem haslanmıs
ohhhhhhh yaramasın bana.... lop lop saglık olsun...
Kadınlar her ne kadar güçsüz olsada, Anne olmuş bir Kadının bileğini bükebilecek bir erkek yoktur...
evet bana 1 saat spor yazın kızlar yaptım hakkını verdım
ogullarımla oyun havası oynadım
akrep kız cıg sebze haslanmıs sebzeler
domates salatalık falan degılmı kı...
bugun karnıbahar yıecem haslanmıs
ohhhhhhh yaramasın bana.... lop lop saglık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?