Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aybuke oncelıkle ılgılı bı ogreetmen olman ok guzel
ama sen canını sıkma bence aıleler bu konuda ustune dusenı yapmıyosa bu senın sucun degılkı
uyar velılerı bu konuda toplantı yapılınca olmazmı..

canım bir kendini rahat bırak yahu gerilme hemennn

hemen gerilmiyorum canım benim, ben burdan birden yazınca siz hemen gerildim sanıyorsunuz, geçmişi var bu işin sabrediyorum sabrediyorum birden patlıyorum işteeee, sabrın sonu selamet derler, bende felaket oluyorr

ben 3 yıldır görev yapıyorum bu okulda, 3 yıldır iyice tanıdım veli profilini, senin yanında hepsi süper veli gibi konuşuyor, ilgili görünüyorlar, biz yaptırıyoruz evde yapıyor da şu da bu da vs... sen 2 saat konuşuyorsun , ciddi ciddi uyarıyorsun, ama yemin ederim daha ertesi günü çocuğunu yine ödev yapmadan gönderiyor!! kapıdan çıktığı an unutuyor herşeyi, o yüzden toplatı falan hikaye, birebir telefon açıp arıyorum yahuu, kimsede utanma kalmamış, çcouk gibi onlar da kıvırma peşinde :)

tatlışım sen gönlünü arada tipik çinli yüzü kıvamında tut..
değiştiremeyeceğin şeyler için kendini üzmemiş olursun böylece

...ve ezan okunur;
akrep 2. randevusuna koşaar

Rabbım kabul etsın akrebcım
bende yarım saat daha spor yaptım geldım oglumla
sımdı bıttım ama....

hımmm biraz önce geldim ama çok kalamadım hazır gelmişken hemen menümü de paylaşayım

dün sabah: 2 ceviz, domates, salatalık ve şekersiz çay

ara: bir yeşilçay bir tane türk kahvesi

öğle: çorba ve salata

ara: bir armut

akşam: bir tane küçüğünden biber dolması ve cacık

ara: yeşil çay

sadece 1,5 lt su içebildim. şaşırtıcı bir durum oldu benim için

şaşırtıcı olan ne canım
suyu az olmasımı??

ıyı geceler hanımlar
sabah
2 ekmk 2 yumurta yedım
ara elma
ogle 1 kase yayla corbası
ara yok
aksam 1 tabak karnıbahar haslama yogurtla
2 bardak form cay
1 lt su
bu kadar

e keyıfler nasıl dıcem sabaha kendım cvp verırım ben bu soruya optum
:)

günaydın kızlar
çok ama çok acıktım..
bugün erken kalktım ondan sanırım.izninizle kahvaltıya koşuyorum sonra görüşürüz artık

ben cevap veriyoruuummm..
çok süper
yaaa büyük konuşmamak lazım sisebe hanımmm

ben cevap veriyoruuummm..
çok süper
yaaa büyük konuşmamak lazım sisebe hanımmm

ay evet benden once acmıssınız saymama bastan alalım :)
neyse herkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler dılıyorum hanımlar
keyıfler nasıl ben ıyım cok sukur

“Ey inananlar, Allah’tan korkun/çekinin

‎"Hayatımızı korkularla örmüşüz… Ya babam duyarsa… Ya müdür soruşturma açarsa… Ya sınavı kaybedersem… Ya onu kaybedersem… Ya işten atılırsam… Ya böcek beni ısırırsa… Ya borsa düşerse, ya o arabayı başkası alırsa… İnsan kimden ve neden korkarsa hayatını ona göre biçimlendirir. Böcekten korkan hayatını böceğe göre yönetir. Hayatımızı kime göre yönetmemiz bize daha yakışır?

Bir korku vardır ki o bütün korkusuzlukların kaynağıdır. En büyük aşk ondan doğar, en ihtişamlı huzur ondan çıkar. O öyle bir korkudur ki, ölümün acısını bile gölgeler ve o bütün dünyevi kayıpları önemsiz kılar. O korku Allah korkusudur, Allah saygısıdır, haşyettir.

İnsan korktuğu insanı sevemez ama korktuğu Allaha ulaşma arayışı içerisindedir. İnsan korktuğundan kaçar ama Allah’tan korkanın kalbi hep Allah’ın azametine duyduğu hayranlığın huzurundadır. Bu yüzden Allah korkusu bildik korku gibi değildir, Kur’an’ın tabiriyle haşyettir, saygıdır, huzurunda sevgi, saygı, hayret ve muhtaçlık hissiyle gizlenip gitmektir.

Yüce Yaradan Müminleri böylesi bahtiyar bir korkuya çağırmıştır: “Ey inananlar, Allah’tan korkun/çekinin ve doğru söz söyleyin ki Allah işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın.” (el-Ahzab, 33/70-71)" Dr. Muhammed Bozdağ​

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetine misvak kullanmayı tavsiye etmiştir. Çünkü misvak;

MİSVAK KULLANIMI VE FAYDALARI Misvakta silisyum, sapanin, kalsiyum oksalat, kükürt, tanen ve mineral bulunur.
Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetine misvak kullanmayı tavsiye etmiştir.
Çünkü misvak; Her şeyden önce iyi bir antiseptiktir.
Ağız kokusunu giderir.
Diş çürümelerini önler.
Diş etlerini güçlendirir.
Sürekli kullanımda diş eti kanamalarını bitirir.
Balgamı bertaraf eder.
Ağız kuruluğunu önleyerek akıcı konuşmayı sağlar.
Misvak yağı eklem ağrılarına karşı faydalıdır.
Misvak tohumu mide kuvvetlendiricidir.
Sürekli kullanımda hem sesi hem de cildi güzelleştirme özelliği vardır.
Bir sünnet-i seniyyeyi ihya ettiğimiz için amellerimiz de sevaplarımızı artırır.
Misvak dişlere olduğu kadar ihtiva ettiği kimyevi maddeler dolayısıyla gözler için de faydalı bir ağaçtır.
Uykudan ve namazdan önce muhakkak misvak kullandığını öğrendiğimiz Resulullah’ın (sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetine misvak ile ilgili tavsiyelerini paylaşalım:
Oruç tutanlar sabahları misvak kullansınlar, akşama doğru kullanmasınlar çünkü iftarda iki dudağı kurumuş olan kimsenin kurumuş ağzı kıyamet gününde nur olacaktır.
Ağızlarınız Kur’an’ın geçtiği yollardır.
O yolları misvakla temizleyiniz.
Misvak kullanmak için Cebrail’den (as) o kadar çok telkin aldım ki bu mevzuda bir vahiy gönderileceğini zannettim.
Ümmetimi zorlamayacağına inansaydım, onlara her abdest alışlarında misvak kullanmalarını emrederdim.
Hz. Ayşe validemiz (r.anha) şöyle rivayet eder:
Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) eve girdiği zaman ilk iş olarak dişlerini misvakla temizlerdi.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…