Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

öğleden sonra seminer var belki uğrayamam şimdiden menümü paylaşayım

dünkü menüm

sabah: domates, salatalık, ceviz ve şekersiz çay

ara: yeşilçay

öğle: çorba ve salata

ara: bir armut ve 6 tane çilek

akşam : salata çünkü annem börek yapmıştı bende sadece salata ile yetindim

ara: tarçınlı süt

3,5 lt su

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //
genic// cumartesi* .. // pazar* 35 dk eliptik bisiklet // pazartesi* 25 dk eliptik bisiklet//salı*yok//çarşamba*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
selennnn//
seray0307//
sisebe//salı*1 saat spor//
esra03//

valla ara ara sonunda buldum spor listemizi kızlar.

günaydın kızlar...
hayırlı bir gün dilerim hepimiz için..

amin inaşallah.

ay evet benden once acmıssınız saymama bastan alalım :)
neyse herkese hayırlı huzurlu saglıklı gunler dılıyorum hanımlar
keyıfler nasıl ben ıyım cok sukur

bende de keyifler süper bitanem.

günaydın kızlar
çok ama çok acıktım..
bugün erken kalktım ondan sanırım.izninizle kahvaltıya koşuyorum sonra görüşürüz artık

afiyet olsun.

bende sisebe için kısaca kendimi tanıtıyım.

27 yaşındayım, evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var. çalışıyorum, antalya' dan selamlar.

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //çarşamba*90dk yürüyüş
genic// cumartesi* .. // pazar* 35 dk eliptik bisiklet // pazartesi* 25 dk eliptik bisiklet//salı*yok//çarşamba*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
selennnn//
seray0307//
esra03//
genic cim sen bulunca bana kolay oldu valla dünde ben öyle aramıştım

dün bir yürümüşüm anlatamam geldiğimde ayaklarım yanıyordu valla

annem ile kızı arabaya koyduk hızlı hızlı yürüdük kızı arabadan indirdiğimde ise resmen peşinden koştum el tutturmuyor koşacağım diyor cimcime

geldik sonra akşam 9 du halı kaldırdık ya inanabiliyormusunuz :44:

gelmişken menümü paylaşayım hemen

sabah---yumurta-zeytin -domates-nane-bir dilim ekmek
öğlen ---kaşarlı tost-ayran
akşam----dolma -çorba

otururken yeşil erik dayanamam

2 bardak yeşilçay-2 litre su-elma sirkeli su

ayyyy bacaklarım hala ağrıyor ama bu hoşuma gidiyor sanki onlar ağrıdıkça yağlarımda su olup gidiyor gibi geliyor bana

oooo yandan yandan bende çok oynuyordum biara valla vücudu çalıştırmak için süper

aynen harıka bısey sıkıntı dertde gıdıyo ya....
kızın elını tutturmuyoya benım ıkısıde aynı oyuzden kolay kolay dısarı cıkmam ben cnuku cıkınca cıgırdan cıkmıs sekılde eve donerım...

kızlar sporlarınızı alayım hemen

kimse spor yapmıyormu üçümüzden başka :44:

şimdilik çocuk tek olunca birde annem yanımda olunca birde derdim spor olunca bişe olmadı ama dediğin gibi bundan iki tane olup yola çıksak dediğin gibi çığrından çıkar heralde

akşam 9 da üstelik o yorgunluğun üzerine halımı kaldırdınız bu da komple ev temizlendi demektir..kaçta yattın kuşum peki

akrep33// // // // //45 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*..//pazar* 45 dk yürüyüş//pazartesi*20 dk plates//salı* 50tane mekik //
selennnn//
seray0307//

akşam 9 da üstelik o yorgunluğun üzerine halımı kaldırdınız bu da komple ev temizlendi demektir..kaçta yattın kuşum peki

canım ya sorma birde okadar yürüyüşün üzerine Allahtan iki kişi olunca çabuk bitti birde koltukların altından çektik çektik aldık sadece süpürüp sildik okadar halı olmayınca süpürüp silmek zorlamadı neyse

ama bugün kollarım bile ağrıyor yani anlıyacağın

yoruldum cokkkkk
temızlık falan derken saat kac olmus ya
neyse bana 1 saat spor arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…