akrep33 ( 66.1 / 66.1 / 0 / 0.0%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67.3 / / / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.6 / / / %)
selennnn( 58.8 / 57.4 / 1.4 / 2.38%)
seray0307( 63.9 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 453 / 451.6/ 1.4 / 0.31% )
ben kahvaltıya gidiyorum kızlar..
bu hafta sabitim
düzenli yürüyüşlerime başlama zamanı artık
tabi nasıl fırsat bulucaksam
evet yaaaaa, benim kızım da şimdiden öyle yolda tek başına yürümeyi seviyor, asla elinden tutturmuyor, geçen gün kızım koşma bak araba geliyor diyorum, yolun ortasından koştura koştura giidyor, kızım dur araba geliyor görmüyor musun dedim, bana verdiği cevap aynen şu: - hayıyyyy anne o ayabaa diiill, o kamyonnnn!!! bir de azar yiyorum küçük hanımdan
kızlarrrrrr özledimmm siziiii :)))
aybükee bayıldım hikayeye iyiki paylaşmışsın :))
Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok yoğun ve uykusuzum.
Akrep33 üm, güzel yüreklim, canım kaptanım aynen sana anlattığım gibi sabahlara kadar uğraşıyorum.
Sağlıksız bir şekilde 57.4 kg a düştüm. İşe başladığımda giyeceğim diye aldığım pantalon çuval gibi görünüyor.
36 beden giyiyorum :))
Canım kaptanım sanırım bu benim son bildirimim olacak. Çünkü şu an ki kilom çok güzel ve daha fazla vermek istemiyorum.
Korumaya çalışmam gereken bir kilodayım.
Beni mezun et artık. Bundan sonra sadece sohbet için girerim. Senin için de uygun mu?
aaaaa bugun bıldırım gunu hı...
ama hala bız yokuz deneme bıtmedı galıba..
he heeee akrepppp, hiç aklıma gelmezdi bir gün snele yakşaık kilolara sahip olacağımız, boşver sen yürüyüşü mürüyüşü , sıcakta ne gerek var ayoll ,az kaldı geliyorum yanına ppekle beniiii
Çok yoğun ve uykusuzum.
Akrep33 üm, güzel yüreklim, canım kaptanım aynen sana anlattığım gibi sabahlara kadar uğraşıyorum.
Sağlıksız bir şekilde 57.4 kg a düştüm. İşe başladığımda giyeceğim diye aldığım pantalon çuval gibi görünüyor.
Canım kaptanım sanırım bu benim son bildirimim olacak. Çünkü şu an ki kilom çok güzel ve daha fazla vermek istemiyorum.
Beni mezun et artık. Bundan sonra sadece sohbet için girerim. Senin için de uygun mu?
genic geç kalmazdı böyle
yazdı da benmi görmedim acaba:26:
Çok yoğun ve uykusuzum.
sen ıstersınde ben yazmammı akrebım
hemen yazıyorum canım
baslama 66
bu hafta 65 oldum
ınsallah daha da vercem
ohh beee öğle arasına girdikkk, doysun mideler....
merhaba kızlar kaptana teşekkür ediyorum beni çağırdığı için yeni başlangıç kilo bildirimimizi ne zaman yapıyoruz acaba
oo çok hızlısın şekercim
öncelikle hoşgeldin
sonrası önce tanıt kendini arkadaşlar tanısın seni..
bir hafta deneme süren var canikom..
bol paylaşım günlük menü,spor ve kitap bildirimi istiyorum senden..
diğer cumaya bu aşamaları geçersen
bugünkü ve gelecek cuma kilonu yazarsın şekercim..
hadi bakalım kolay gelsin sana ve bize :13:
merhaba kızlar kaptana teşekkür ediyorum beni çağırdığı için yeni başlangıç kilo bildirimimizi ne zaman yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?