merhaba kızlar kaptana teşekkür ediyorum beni çağırdığı için yeni başlangıç kilo bildirimimizi ne zaman yapıyoruz acaba
aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)
aramıza hoşgeldin
sen de hoşgeldin şekercim
wauwwwwwwww kalabalıklaşıyoruz ne ka güzel ne ka güzel
vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz
bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...
ikinizde hoş geldiniz arkadaşlar, bol paylaşımlar diliyorum, unutmayalım ki ne kadar bol paylaşım o kadar motive, hepimiz bol bol sağlıklı kalıcı kilo veririz inşallah
yediğim salçalı ekmek midemi yaktı kavurdu resmenbir değil bin pişman oldum, mide ağrısından kıvrım kıvrım kıvrandım, gidip kola içmek zorunda kaldımmmmm :26: :26:
vaoww kitap işini ekstra sevdim harika ben istanbulda oturuyorum devlet memuruyum, hemde masa başı olanından maliyede. yani bi yandan spor yapıp basen eritirken diğer yandan 8 saat oturarak tekrar yağlarımı istifliyorum48 kilodan 74e kadar sürekli zikzak çiziyorum bütün vücudum çatlak doldu :) artık kalıcı olarak kilo vermek istiyorum yıl sonunda veya yılbaşında düğünüm olacak birazda bu durum beni tetikliyo. ama ben nişana kadar 52 olmak istiyorum şuan 63teyim 27 ocakta başladım diyet ve spora 1 aydır durgunluk dönemindeydim ama şeytanın bacağını sonunda kırdım yeniden kilo kaybetmeye başladım. kitap okumayı çokkk severim daha dün iş çıkışı bi dolu okumadığım kitabım olmasına rağmen 4 yeni kitap daha aldım. hadi bakalım inşallah muvaffak oluruz hepimiz
o bir davetti zaten şekercikaramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)
harikasınben 3-4 geçsede su içmek aklına gelmeyen biriydim, bu yüzden vücut yağ oranım tam %43 olmuştu. spor ve su içmenin bu oranı düşürmekte büyük etkisi var diye günde en az 2 lt su içmem gerekiyordu ama ben daha 1 lt bitirmeden akşamı ediyordum. belki 1 gün içip 1 az içiyodum çözümü şu şekilde buldum. cep telefonuma birbirini takip edecek şekilde 10dk aralıklarla 10 defa ertelemeli 10-11 tane alarm kurdum sabah 7den akşam 9.30a kadar her 10 dk da bir çalıyor her alarm çalışında suyumdan 4-5 yudum alıyorum ve ben günde 2.5 lt suyun altına düşmüyorum :)
2 gündür yine musallat olan bel ağrısı sebebiyle spor ve diğer aktiviteler off olunca,en sevdiğim arkadaşlarıma döndüm..
sonuç elimde kitap kalmadı,haftaya iyi hisseder hissetmez almalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?