Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)

aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)

günlük kitap derken bu bildirimi nasıl yapıyoruz acaba sayfamı kitap adımı nasıl?

hoşgeldiniz kızlar..hayırlı olsun...
1 haftalık deneme sürecindesiniz,bol paylaşım bekliyoruz öncelikle sizlerden ,akşam mönü ve spor yazılacak..
kitaba da az sonra örnek yazacağım zaten,o şekilde yazarsanız hepimize de fikir olur..

ben 3-4 geçsede su içmek aklına gelmeyen biriydim, bu yüzden vücut yağ oranım tam %43 olmuştu. spor ve su içmenin bu oranı düşürmekte büyük etkisi var diye günde en az 2 lt su içmem gerekiyordu ama ben daha 1 lt bitirmeden akşamı ediyordum. belki 1 gün içip 1 az içiyodum çözümü şu şekilde buldum. cep telefonuma birbirini takip edecek şekilde 10dk aralıklarla 10 defa ertelemeli 10-11 tane alarm kurdum sabah 7den akşam 9.30a kadar her 10 dk da bir çalıyor her alarm çalışında suyumdan 4-5 yudum alıyorum ve ben günde 2.5 lt suyun altına düşmüyorum :)

1. kitabım
cehennemde balo geceleri
yazar başta stephenie meyer olmak üzere çeşitli yazarlardan öykülerden oluşuyor..
369 sayfa.
ben severek okudum,hatta bazı öykülerin kısalığı beni üzdü,kolaylıkla bir kitap çıkacak kadar sağlam öyküler var içinde..

2. kitabım
felsefenin öldüğü gün
yazar casey maddox
313 sayfa..
sarsıcı,biraz fazla şiddet içerikli, değişik bir kitap..

dün bitirdiğim
camdan gökyüzü
petra hammesfahr
352 sayfa.
gerilimle sıkıntı arasında gelip giden bir kitap..
bazen kafka okuyormuş gibi oldum ne hikmetse..

şu an da
evrenle uyumlaşma sürecinde varolmak,gelişmek,uzlaşmak
üstün dökmen
300 sayfa.
varoluşçuların inanışları iyimserlikle yoğurulmuş,genetik ve çevre faktörlerinin de katkısı vurgulanarak yaşamın önemini,varolmanın hazzını duyurmuş bize bu kitapla üstün hoca..

menü ve spor vs yazılırken yazı rengi farklımı olacak ben öyle bişi okumuştum ama farklı bi takımda görmüş olabilirim

2 gündür yine musallat olan bel ağrısı sebebiyle spor ve diğer aktiviteler off olunca,en sevdiğim arkadaşlarıma döndüm..
sonuç elimde kitap kalmadı,haftaya iyi hisseder hissetmez almalıyım..

menü ve spor vs yazılırken yazı rengi farklımı olacak ben öyle bişi okumuştum ama farklı bi takımda görmüş olabilirim

yok canım,aynı yazabilirsin..ben kitapları özellikle ayrı yazıyorum ki arada kaynamasın..
spor içinse haftalık tutulan listemiz var,orayı alıntılayarak yazabilirsin..

bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...

süper karar bence de yapacağın herşey önce kendin için olmalı. uçakta güvenlik kartlarında tehlike anında önce kendi solunum cihazınızı sonra çocuğunuzun solunum cihazını takınız diye bi uyarı vardır. aynen onun gibi önce kendimiz için ben aynaya bakınca kendimi istediğim gibi göremiyorsam başkası nasıl görürse görsün ne önemi var değil mi :)

2 gündür yine musallat olan bel ağrısı sebebiyle spor ve diğer aktiviteler off olunca,en sevdiğim arkadaşlarıma döndüm..
sonuç elimde kitap kalmadı,haftaya iyi hisseder hissetmez almalıyım..

geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin ve sahalara dönersin

ah ah esra aynı seyler ınsanlar bı turlu agızlarını tutamıyolarkı kıloyla ınsan degerlendırıyolar ya...
kızlar bugune kadar okudugum kıtaplar arasında ıtalyanca ask baskadır, yanlız kadınlar sokagı ve huzur sokagı adlı romanları hıc unutmadım ve ck severek okudum...
benımde esım takılır bazen bıde bazı akrabalar...

bu arada spor adına bi öneri paylaşmak istiyorum. şayet akşamları atıştırma kaçamak vs gibi sıkıntılarınız varsa kendinizi tutamıyorsanız -ki benim böyle bi problemim var- sporumuiş çıkışı yapıyorum ve uzun tutuyorum eve gittiğimde yorgunluktan gözüm değil yiyecekleri mutfağın kapısını bile görmüyo.. ve sonuç akşam atıştırmadığım günlerin sabahında tartının üstünden moral deposuyla iniyorum. şayet 6dan sonra küçükte olsa kaçamak yapmışsam burhan altintop misali kocaman bir amaaaaaaaannnnn pppp şekilde görüldüğü gibi :)

şuan okuduğum kitap

Efendimiz(s.a.v) - Reşit Haylamaz

Adından da anlaşılacağı gibi konu Peygamberimizin hayatı. Kutlu doğum münasebetiyle bu kitaba başladım hala devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…