hosgeldın canım ınsallah hayırlı olur fazlalıklarını verırsın...
aramıza gelebilirsin yazmış takım lideri ama bunun için bir davet falan mı geliyor sanki öyle okumuştum :)
günlük kitap derken bu bildirimi nasıl yapıyoruz acaba sayfamı kitap adımı nasıl?
hoşgeldiniz kızlar..hayırlı olsun...
1 haftalık deneme sürecindesiniz,bol paylaşım bekliyoruz öncelikle sizlerden ,akşam mönü ve spor yazılacak..
kitaba da az sonra örnek yazacağım zaten,o şekilde yazarsanız hepimize de fikir olur..
menü ve spor vs yazılırken yazı rengi farklımı olacak ben öyle bişi okumuştum ama farklı bi takımda görmüş olabilirim
yok canım,aynı yazabilirsin..ben kitapları özellikle ayrı yazıyorum ki arada kaynamasın..
spor içinse haftalık tutulan listemiz var,orayı alıntılayarak yazabilirsin..
bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...
2 gündür yine musallat olan bel ağrısı sebebiyle spor ve diğer aktiviteler off olunca,en sevdiğim arkadaşlarıma döndüm..
sonuç elimde kitap kalmadı,haftaya iyi hisseder hissetmez almalıyım..
bu arada adım lale
memnun oldum canım bende sınem
ben de gecen hafta daıl oldum gruba ...
süper karar bence de yapacağın herşey önce kendin için olmalı. uçakta güvenlik kartlarında tehlike anında önce kendi solunum cihazınızı sonra çocuğunuzun solunum cihazını takınız diye bi uyarı vardır. aynen onun gibi önce kendimiz içinben aynaya bakınca kendimi istediğim gibi göremiyorsam başkası nasıl görürse görsün ne önemi var değil mi :)
kesinlikle bu çok doğru o kiloları ben kendime yakıştırmıyorum başkasına aitmiş gibi geliyor bana ve onları sevemedim bir türlü zarardan başka birsey sağlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?