şimdi ben geçen perşembe tartıldım 80 kg idim bu perşembe de tartılacam yeni kilomu da buraya mı yazacam ???
Hoş geldin mermaid11. Demek sen de 2. takım gibi kitap kurdusun. Burayı çok seveceğine eminim.
herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..
2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
:28
selam kızlar aramıza iki arkadaş daha katılmış ve hoşgelmişler
herkese tunaydin kizlar bugun 700 gr eksik cikti tartida
Hoş geldin mermaid11. Demek sen de 2. takım gibi kitap kurdusun. Burayı çok seveceğine eminim.
herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..
2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
herkese günaydın.
ben 24 ocaktan beri b-fite gidiyorum yediklerimede dikkat ettiğim için 9 kilo verdim şimdiye kadar. Düzenli spor yapamayanlar için salon çok iyi oluyor. şimdi gözümde 30 dk asla büyümüyor. 30 dk hoca ile çalışılıyor ama devamında istediğiniz kadar mekik vs gibi egzersizleri esneme hareketlerinin yapıldığı bölümde/odada yapabiliyorsunuz. Yağ yakımı konusunda şöyle söyleyeyim. Yağ yakma olayı yaşınıza göre nabız hızınızla alakalı bişey, mesela benim yaşım 28 ve yağ yakabilmem için spor yaparken nabzımın en az 160 olması lazım.bu seviyeyi yakalamanın yoluda hızlı hareket. B fitte 30 dk da 3 tur atılmış oluyor.çok hızlı hareket edildiği için ve 30 saniyede bir hareket değiştirildiği için vücudun harekete ayak uydurması engellenmiiş oluyor ve 10-12 dk sonra nabız 170-180 arasına çıkmış oluyor. Böylece yaklaşık 10 dk sonra yağ yakımı başlıyor. Ben 2 ay sonunda memnun kaldım ve 3 aylık kayıt yaptırdım şimdi 10 temmuza kadar devam edicem. Tavsiye ederim. Ama şayet kendi iradenizle spor yapıyorsanız düzenli bence salona gerek yok.
tatlım bir hafta deneme süreni bol paylaşımla geçebilirsen cuma sabahı yeni kilonla üstte yazdığın kilonu yazıcaksın..şimdi ben geçen perşembe tartıldım 80 kg idim bu perşembe de tartılacam yeni kilomu da buraya mı yazacam ???
canikom yarın 1 mayıs ya resmi tatil :)))
şimdi ben geçen perşembe tartıldım 80 kg idim bu perşembe de tartılacam yeni kilomu da buraya mı yazacam ???
evder olmadığı için konuya hemen bir el atayım dedim, yeni gelen arkadaşlardan rica edeceğim, lütfen kendileirni listeye eklerlerse seviniirim. henüz tanıştığımız için isimleri net olarak bilemiyorum, kimseyi atlamak istemem...
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//
evder//
genic//
seray0307//
sisebe//
biz henüz deneme haftasındayız ama yazabiliyor muyuz
gunaaydın hanımlar
bugun esım evde fazla gıremıcem
anlamadıgım ıscı degıller tatıller devletımız saolsun
karsımızda ınsaat var adamla delı gıbı calısıyo haksızlık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?