Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben 24 ocaktan beri b-fite gidiyorum yediklerimede dikkat ettiğim için 9 kilo verdim şimdiye kadar. düzenli spor yapamayanlar için salon çok iyi oluyor. şimdi gözümde 30 dk asla büyümüyor. 30 dk hoca ile çalışılıyor ama devamında istediğiniz kadar mekik vs gibi egzersizleri esneme hareketlerinin yapıldığı bölümde/odada yapabiliyorsunuz. yağ yakımı konusunda şöyle söyleyeyim. yağ yakma olayı yaşınıza göre nabız hızınızla alakalı bişey, mesela benim yaşım 28 ve yağ yakabilmem için spor yaparken nabzımın en az 160 olması lazım.bu seviyeyi yakalamanın yoluda hızlı hareket. b fitte 30 dk da 3 tur atılmış oluyor.çok hızlı hareket edildiği için ve 30 saniyede bir hareket değiştirildiği için vücudun harekete ayak uydurması engellenmiiş oluyor ve 10-12 dk sonra nabız 170-180 arasına çıkmış oluyor. böylece yaklaşık 10 dk sonra yağ yakımı başlıyor. ben 2 ay sonunda memnun kaldım ve 3 aylık kayıt yaptırdım şimdi 10 temmuza kadar devam edicem. tavsiye ederim. ama şayet kendi iradenizle spor yapıyorsanız düzenli bence salona gerek yok.

Hoş geldin mermaid11. Demek sen de 2. takım gibi kitap kurdusun. Burayı çok seveceğine eminim.

hoşbulduk canım saol.

Geçmiş olsun biran önce atlatırsın umarım ve ufaklığa da çok geçmiş olsun

2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
:28

hoşgeldin kader arkadaşım inşallah sağlıklı bi şekilde ve kolayca verirsin kilolarını

selam kızlar aramıza iki arkadaş daha katılmış ve hoşgelmişler

teşekkürler canım hoşbulduk

herkese tunaydin kizlar bugun 700 gr eksik cikti tartida

harika Allah arttırsın kardeş :) darısı başıma

Hoş geldin mermaid11. Demek sen de 2. takım gibi kitap kurdusun. Burayı çok seveceğine eminim.

hoşbulduk canım saol.

2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))

hoşgeldin kader arkadaşım inşallah sağlıklı bi şekilde ve kolayca verirsin kilolarını

hoşbulduk canım saol.

çok teşekkür ederim canım ilgin için çok fazla vaktim kalmıyor spor yapmaya zamanım kısıtlı olduğu için ilgimi çekmişti söylediklerin çok işime yaradı yaşım 24 bu arada sanırım benim içinde en dogru karar b-fit olacak ...

şimdi ben geçen perşembe tartıldım 80 kg idim bu perşembe de tartılacam yeni kilomu da buraya mı yazacam ???
tatlım bir hafta deneme süreni bol paylaşımla geçebilirsen cuma sabahı yeni kilonla üstte yazdığın kilonu yazıcaksın..
cuma diyorum perşembe değil tamam canım
canikom yarın 1 mayıs ya resmi tatil :)))

hadi ya resmi tatil olmuştu dimi:44:

menum
sabah
2 kepek ekmek domates salatalık Allah ne verdıyse
arada elma
oglen
brokolı haslama
ara badem
aksam corba 1 kase yogurt 1 kepek ekmek
su 1.5 lt
spor 1 saat

sabah
*1 simit
*domates-salatalık
*1 kk beyaz peynir

ara öğün
*1 fincan yeşil çay

öğle
*1 rafadan yumurta
*1 ince dilim kepek ekmek
*yeşil biber
*3 zeytin- 1 ince dilim yagsız tuzsuz peynir

akşam
*1 kase yayla çorbası
*bol yeşillikli salata
*1 ince dilim kepek ekmek

2,5 lt su ve 1 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım akşamsa 50 tane mekik çekmeyi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
VÜCUTTAKİ ÖDEMİ ATMAK İÇİN:::

1 tutam mısır püskülü- 1 tutam ısırgan otu- 8-10 kiraz sapı- 8-10 maydonoz yaprağı- 3-4 defne yaprağı - yarım su bardağı kıyılmış lahana- tüm malzeme bir tencereye koyulur 1 litre kaynamış su eklenir 3-4 dk demlemeye bırakılır süzülüp öğlen ve akşam tok karnına içilir.... adet öncesi ödemler için birebir....

şimdi ben geçen perşembe tartıldım 80 kg idim bu perşembe de tartılacam yeni kilomu da buraya mı yazacam ???

akrep cevap yazdı mı bilemiyorum ama, senin iki hafta deneme süren olacak, bu iki haftalık deneme sürende bizlerle sohbet edip kilo vermeye başlayacaksın, guruba uyum sağlamışsan eğer yarışmacı olarak aramızda devam edeceksin, ilk kilo bildirimini yaparken de başlangıç kilom 80, şimdiki kilom diyelim ki 78 diye yazarsın , oradan devame dersin ok. canım.

evder olmadığı için konuya hemen bir el atayım dedim, yeni gelen arkadaşlardan rica edeceğim, lütfen kendileirni listeye eklerlerse seviniirim. henüz tanıştığımız için isimleri net olarak bilemiyorum, kimseyi atlamak istemem...
cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//
evder//
genic//
seray0307//
sisebe//

biz henüz deneme haftasındayız ama yazabiliyor muyuz

gunaaydın hanımlar
bugun esım evde fazla gıremıcem
anlamadıgım ıscı degıller tatıller devletımız saolsun
karsımızda ınsaat var adamla delı gıbı calısıyo haksızlık ....

biz henüz deneme haftasındayız ama yazabiliyor muyuz

tabi yazabilirsiniz, çünkü bu genel anlmada değil, kendi içimizde yaptığımız küçük bir yarışma, ya da küçük bir motive, 2 hafta sonunda gurup içi yarışmaya dahil olmazsanız listeden zaten çıkarırız.

gunaaydın hanımlar
bugun esım evde fazla gıremıcem
anlamadıgım ıscı degıller tatıller devletımız saolsun
karsımızda ınsaat var adamla delı gıbı calısıyo haksızlık ....

aynen katılıyorum canım, biz neden tatiliz hiç anlam veremiyorum, asıl tüm işçilerin bugün iş bırakması gerekir,

baktım ki kuru kuruyaaa öyle bir geçer zaman ki gitmiyorrrr,, ben deeeeeeeeee spor yaptım çok iyi geldiiii çoookkkk şu soner le aylin, hastalıklara kodu beniii

günaydın arkadaşlar..nasılsınız,neler yapıyorsunuz..
takımda yarış var sanırım,haftaya ben de dahil olurum inşallah..
kendimi tam olarak toparlayamasam da biraz daha iyiyim şükür..bahar fena çarptı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…