Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydın hanımlar
hadı spora
sımdı spordan geldım 1 saat spor yaptım
ohh rahatladım valla...

teşekkürler arkadaşım hoşbulduk

herkese günaydııın arkadaşlarr Yine yağmur var yarışmacılar nerdesiniiizzzz, akrep takımını toplaana zuzum başına, ya da boşver iyi böyle yayılın sizzz

ben biraz kendimi tanıtayım 29 yaşındayım bekarım :)) Çalışan bir bayanım kamu kesmi :))

SPOR DİYOSSS BURDA KIZLARRR, Kendimi şampiyon ilan edecğim tek gün sporla az dahaa hadi yazın bakalı yaptıkalrınızıı

akrep33//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//
evder//
genic//
seray0307//
sisebe//

bu ne aybüke
hiç işin gücün yokmuydu senin be yaa
benim gibi değiştir yatak odalarını ve uğraş dur toparlamayla kışlıklarla yazlıklarla

bugüne kadar galiba yanlış yaptım çünkü vücudum çökmek üzere açlığa dayanamıyorum dün fenalık geçirecektim neredeyse ve kan şekerimi yükseltmek için birşeyler yiyip kendime geldim ayrıca evdeydim ayrıca tatildi ayrıca görev geregi ailemden uzakta tek başıma yaşıyorum açlık diyetinden vaz geçtim

akrep33//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok
seray0307//
sisebe//

aybüke ben burdayım

öncelikle hoşgeldin aramıza, şansına bugün kimsecikler yok, nerde bu elemanlar yaffffffff:26:

bu ne aybüke
hiç işin gücün yokmuydu senin be yaa
benim gibi değiştir yatak odalarını ve uğraş dur toparlamayla kışlıklarla yazlıklarla

Allah 'ım gurup için çalışmışım emek etmişim, bir eline sğlık der insan yaaaaaa, bir de beğenmez yarabbimmmm bir kere ben o işi çok önce hallettim, çok oldu yazlıklarımı kışlıklarımı ayıralı, ben hem ev işimi yapıyorum hem sporumu hem ıkzııma bakıyorım hem de diyetimi yapıyorum

sakın böyle hatalar yapma takip et bizi

dün spor yapmadım ama 1 km yürüyüş yaptım :))

harika bravooooo

deminden beri yazıyorum gelmiyor cevaplar inşallah şimdi olur

dün yoktum ya pazartesi menüm

sabah: klfleks ve tarçınlı süt

ara: bir elma

öğle: tavuklu bezelye ve yoğurt

ara: bir armut

akşam: 4 köfte ye bol yeşil salata

ara: bir bardak tarçınlı süt

3 lt su ve 2 yeşilçay

salı menüm

sabah: ceviz, domates, salatalık, maydonoz, dereotu ve şekersiz çay

öğle: ananemlere gitmiştik köye ve ekmek yapıyorlarmış. gözlemeler falan da yapıldı sadece yarım otlu gözleme ve şekersiz çay

ara: bir avuç kadar çağla

akşam: o kadar ekmek kokusundan sonra sadece tarçınlı süt

3,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…