çaysız duramıyorum normal siyah çay ve bu arada tek şekere indirdim şekersiz de içemiyroum siz bu yayınladığınız menüyü harfi harfiyen yapıyorsunuz ama dikkat ediyorum hiç çay kahve yok hiç içmiyormusunuz ??
çaysız duramıyorum normal siyah çay ve bu arada tek şekere indirdim şekersiz de içemiyroum siz bu yayınladığınız menüyü harfi harfiyen yapıyorsunuz ama dikkat ediyorum hiç çay kahve yok hiç içmiyormusunuz ??
ben çok fazla su içtiğim için gün içinde en fazla 3 tane çay içiyorum o da kesinlikle şekersiz. eğer şekersiz içemiyorsan içine kabuk tarçın atmayı deneyebilirsin. ben hatta özel günlerimde su şişelerimin içine de birer tane atıyorum ki tatlı isteğimi biraz olsun hafifletsin.
benimde aynı sorun var şekersiz içemiyorum. o yüzden tamamen bıraktım. onun yerine meyve çayı içiyorum, kuşburnu çilek elma ıhlamur erik çayları favorilerimden. neyseki bitki ve meyve çaylarını şekersiz içebiliyorum.
mesleğimden dolayı ben de çok çay içiyorum, hatta bazen o kadar çok içmiş oluyorum ki su içmeyi unutuyorum, çayın içine kabuk tarçını dneyebilirsin, bir de çayı demli içmek yerine olabildiğine açık iç ki, zararlı etkisini en aza indirmiş olursun, dişlerin sararmasını da engellemiş olursun[/QU
dişlerde sararma falan olmuyorda sabah ve akşam fırçalıyorum yalnız tiryakiyim ya bırakmam lazım galiba yaşam şeklimi değiştirmem lazım tüm bu etmenler bir araya geldiği için kiloluyum galiba yani kilo aslında benim kaderim değil inan ki kimse kardeşim bile 80 kilo olduğuma inanmıyor çünkü göstermiyorum
günaydın çıtırlaaarrrr :)
Ara
meyve suyu şeftali
öğle yemeği iş yerinin menüsü çok kalorili 1187 kalori tercihimi evden yana kullanacam
1 porsiyon k fleks düşünüyorum
gidiş geliş 20 dk yürüyüş
eriyeceksin kararlıyım eriyeceksin gitsin kilolar
bende günde en az 15 bardak çay içen bi insanım hala da öyle asırı derecede tiryakiyim annemle abartmıyorum her aklımıza gelince 1 demlik çay içeriz ben çözümü buldum açık içiyorum çayı şeker atmamak için ilk başlarda çok kötü oluyor bunu kabul ediyorum ama bir süre sonra şekerli içemiyorsunuz bence deneyin
kahvaltı
yağsız tuzsuz çıkla domates salatalık 1 er tane doğradım ama bitiremedim :))
çay
beyaz peynir
8 den 12 ye kadar tek şeker 3 çay bardağı çay
şimdilik bu kadar
sabah 10 dk yürüyüş
erken kalkamadım sporumu yapamadımemir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?