Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çaysız duramıyorum normal siyah çay ve bu arada tek şekere indirdim şekersiz de içemiyroum siz bu yayınladığınız menüyü harfi harfiyen yapıyorsunuz ama dikkat ediyorum hiç çay kahve yok hiç içmiyormusunuz ??

kahvaltı
yağsız tuzsuz çıkla domates salatalık 1 er tane doğradım ama bitiremedim :))
çay
beyaz peynir
8 den 12 ye kadar tek şeker 3 çay bardağı çay
şimdilik bu kadar
sabah 10 dk yürüyüş
erken kalkamadım sporumu yapamadım emir_bebek:

ben çok fazla su içtiğim için gün içinde en fazla 3 tane çay içiyorum o da kesinlikle şekersiz. eğer şekersiz içemiyorsan içine kabuk tarçın atmayı deneyebilirsin. ben hatta özel günlerimde su şişelerimin içine de birer tane atıyorum ki tatlı isteğimi biraz olsun hafifletsin.

salı günki menüm

khvltı - 1 bardak süt
öğle - 10 sarma yarım simit
ara - 1 meyve suyu
akşam - tost ve tavuklu salata

12:00dan 22:00a kadar topuklu ayakkabılarla dışarda dolaştım spor yapmadım ama çok enerji harcadım :)

benimde aynı sorun var şekersiz içemiyorum. o yüzden tamamen bıraktım. onun yerine meyve çayı içiyorum, kuşburnu çilek elma ıhlamur erik çayları favorilerimden. neyseki bitki ve meyve çaylarını şekersiz içebiliyorum.

ayrıca çay ve kahve vücuttaki demiri azalttığı için kansızlığın artmasına sebep olabiliyor. buda kişide halsizliğe sebep oluyor. ayrıca demir eksikliğinde kilo verme yavaşlıyor. bu sebeple çay ve kahveyi çok çok azalttım. artık içmiyorum, en azından hedeflediğim kiloma inene kadar hayatımda yerleri yok

mesleğimden dolayı ben de çok çay içiyorum, hatta bazen o kadar çok içmiş oluyorum ki su içmeyi unutuyorum, çayın içine kabuk tarçını dneyebilirsin, bir de çayı demli içmek yerine olabildiğine açık iç ki, zararlı etkisini en aza indirmiş olursun, dişlerin sararmasını da engellemiş olursun

Ara
meyve suyu şeftali
öğle yemeği iş yerinin menüsü çok kalorili 1187 kalori tercihimi evden yana kullanacam
1 porsiyon k fleks düşünüyorum
gidiş geliş 20 dk yürüyüş
eriyeceksin kararlıyım eriyeceksin gitsin kilolar

teşekkürler canım su da tüketiyorum ama çayı azalttım bu arada azalmış hali günde 6 bardak

bitki çaylarını sevemedim tatlım ya bu içecekle başım dertte bırakmalıyım sanırım

bende günde en az 15 bardak çay içen bi insanım hala da öyle asırı derecede tiryakiyim annemle abartmıyorum her aklımıza gelince 1 demlik çay içeriz ben çözümü buldum açık içiyorum çayı şeker atmamak için ilk başlarda çok kötü oluyor bunu kabul ediyorum ama bir süre sonra şekerli içemiyorsunuz bence deneyin

dünkü menümü yazayım hemen size

sabah
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkeli su
1 simit
1 ince dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates -salatalık

ara öğün
1 bardak yeşil çay

öğle
kızarmıs tavuk ( çok az yedim)
salata

ara öğün
3 tane burçak bisküvi

aksam
1 kase çorba
1 ince dilim kepek ekmek
1 domates

dün aksam yürüyüş yapamadım fazla ama aksam aerobik dans karısık bol bol hareket ettim yatmadan önce 10 dk plates yaptım ve 50 mekik çektim. 2 lt su sınırsız şekersiz çay içtim....

hazır meyve suları tüketmiyoruz, bol kalori var çünkü ve sağlıklı değil, taze sıkılmış olabilir ama uzmanlar diyor ki, meyve suyu içmek yerine meyvenin kendisini yemek daha az koloriymiş, bu nedenle aralarında elma portakal ya da salatalık vs. tüketebilirsin, muz pek önermiyoruz, kilo yaptığı için

biizim ailede de çok tüketilir çay, ben çok sevmezdim ama işte bu mesleğe baladım başlayalı alıştım, bırakmayı düşünemem en azındfan açık içiyorum kii zararını en aza indirmek için...

çıkla domatess akrep duydun muuuuu?? mersinli misin bahireeeee, eğer öyleysen 3 leyeceğiz mersin 'i

azcık tuz at ayol madem bitiremedin, bir de sabah mönüne yeşilliği de ekle, yeşillik hem hazmı kolaylaştırıyor hem de tok tutuyor, hem de yediklerini yakmanı hızlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…