canım benim çok geçmiş olsun.herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..
iyiyiz canım.pozitiflik var negatiflik yok..herkese gunaydin...guzel bir hafta diliyorum hepinize...sizleri ozledim walla uzun uzun muhabbet etmeyi ozledim sizlerle...nasilsiniz ne var ne yok...
tatlım bence cd ile evde çalıştşk ederim canım benim ama çok kararsız kaldım :S
2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
:28
iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve mekik falan çekiyorum daha fazla yürüyorum günde 2 litre içtiğim suya dikkat ediyorum sanki bir değişiklik yok gibi idi ilk defa bugun değişiklik hissediyorum tabi geçen haftada regl dönemim de vardı onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bakalım perşembe benim tartılma günüm görecez söyle 3-4 kg veririm inş :))
1.grup
akrep33 66.1
seray0307 63.5
evder 74.8
2. grup
aybüke07 67.8
genic 59.5
sisebe 65
kızlar 2 grup halinde yarışıyoruz bu hafta
hem spor hem kilo verme
banu rahatsız olunca çıkardım listeden o da iyileşince katılır artık
hadi bakalım cuma kozlar paylaşılacak
aybüke nassınnn
hafta sonu çok yediğini ve ruhen 68 e yaklaştığını hatırlatsamohooo hiç olmadığım kadar iyiyim canikom, moralini bozmak gibi olmasın ama bu hafta full spordayım canım benimmmtakım arkadaşlarıma da güveniyorum, ezcez inşallah siziiii
çok çok geçmiş olsun, çok kötü olmuş, insan kendine mi bakacak çocuğuna mı bakacak şaşıyor, sıcak bir tavuk çorbası iç, ya da tarhana , bir de adaçayı nane kuşburnu tarzı birşey içersen kendine gelirsin, ha birde dayanabilirsen 1 limonu sık, çıkla iç,herkese günaydın.
arkadaşlar çok ağır grip oldum,bir iki gün beni idare edin,berbat durumdayım,sürekli yatıyorum.fenası ufaklığa da bulaştı,ne yapacağım bilmem.kendime bakacak halim yok.lütfen kusuruma bakmayın..
herkese gunaydin...guzel bir hafta diliyorum hepinize...sizleri ozledim walla uzun uzun muhabbet etmeyi ozledim sizlerle...nasilsiniz ne var ne yok...
2. gruba davet edildim .ne güzel beraber zayıflayacağız 80 kg ile başladım bakalım ilk hedef 70 :))
:28
günaydın kızlaaaarr bugün tuhaf şekilde mutluyumohhh bee hayat güzeldir...
çok çok geçmiş olsun, çok kötü olmuş, insan kendine mi bakacak çocuğuna mı bakacak şaşıyor, sıcak bir tavuk çorbası iç, ya da tarhana , bir de adaçayı nane kuşburnu tarzı birşey içersen kendine gelirsin, ha birde dayanabilirsen 1 limonu sık, çıkla iç,çok iyi geliyor enerji veriyor.
hafta sonu çok yediğini ve ruhen 68 e yaklaştığını hatırlatsam
kuşum çıkla iç demekle ne demek istedin:26:
sanırım yanlış yazım
pööffff can sıkıcııııgerildim yineeee amaaaa azmin elinden bişi kurtulmaz , şişikinliktir ooo
yani çıkla demek, susuz şekersiz, ilavesiz eklemesiz demekburalarda çok kullanılıyor, mersince de de var bu terim amaa duymamışsın demek ki:26:
bilseydin yarışmayı yemezdin dimii
sen şimdi ancak artını yok edersin tabii edebilirsen kuşumm
rahat ol ya
sen hamur işlerinden uzak dur demiyorum artık
sağlıklı gıdalara yakın olma yeter
cuma ezcez sizi canımmmm
hmm sek iç diyosun yani
mersinliyim ama hiç duymadım kuşum ya
1.grup
akrep33 66.1
seray0307 63.5
evder 74.8
2. grup
aybüke07 67.8
genic 59.5
sisebe 65
kızlar 2 grup halinde yarışıyoruz bu hafta
hem spor hem kilo verme
banu rahatsız olunca çıkardım listeden o da iyileşince katılır artık
hadi bakalım cuma kozlar paylaşılacak
aybüke nassınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?