- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
geçmiş olsun canım benimHerkese merhaba dün hiç nete giremdim çünkü çok fena üşütmüşüm sürekli uyudum aksama kadar bide regl oldum bugün onun agrısıda eklendi kıvranıyorum(
dünü böyle kapattım kızlar ama hiç spor yapamadım bu arada karsı takım sevinmesin cumadan beri hergün 1.5 saat yürüyorum sadece dünü es geçtim herkese güzel bir gün dilerimmm şekerler...
sen kendi artılarına bak şekercik..sonra gel bana 80 gr dehadi bakalım akrep rakibimsin bak 80 gr çıkma karşıma gülerim
neden ki tartıda bişilermi gördünbugün itibari ile açıklıyorum akrep kurtaracam
niye seviniyosun kuşumm cumaya kadar rukgus hafiflicek iyice ve son gülen biz olucaaz canımmdemek regl oldun tatlım muhaaaaaAkreppp rakibimssiiiinnnnn
bence iştah sorununuz varsaa yiyin gitsin canımmdün bir diyetisyenden dinledim, eğer iştahınızı bastıramıyorsanız, günde iki fincan ihlamur için, içine kabuk tarçın da koyun dedi
bir deee eğer ödem sorunu yaşıyorsanız yani, ayağınıza çorap izi kalıyorsa ya da parmağınıza yüzüğünüz olmuyorsa ( ki benim en çok yaşadığım sıkıntım) bol dereotu yiyin, hem zayıflatır hem de ödem attırrır dedi, maydanoz ve dereotunu muhakkak kullanın dedi.
o liste bundan sonra hep yapılacak canım benim sadece içerik değişicek.işyerinde yapıcam listeyi..bugün de sen yaptıklarınla ezdin beniiii, çek ayağını üzerimdeeeeeennnnnokurken yoruldum...
doğru rakip seçtiğinden emin misin ???? akrep bildim bileli aynı kiloda sayıyor daaaaa
keşke herdemk olaydıııı pis rakipti yaaaaaafffff
ama şimdi siebe ve rukgustanda korkuyorum bennn
bugün zaten çok yoğun bir gün benim için in çık in çık. amaaaaaa şimdiden 1,5 lt suyum bitt bile hemen aşağıdan şişelerimi dolduriyim geliyim.
oof kızlar mid krampları geçiriyorum neden ki??? hem de kusma isteğiiiiiii, Ayy çok fenaaaaa
oof kızlar mid krampları geçiriyorum neden ki??? hem de kusma isteğiiiiiii, Ayy çok fenaaaaa
slm hanımlar spordu yemekdı ev temızlıgı derken anca gırebıldım
neyse 63.5 oldum yıne cok sukur akrebım ....
hastalıktandır o canım.bu zamanlarda yakalanan gripler mideyi de etkiliyor.geçmiş olsun..oof kızlar mid krampları geçiriyorum neden ki??? hem de kusma isteğiiiiiii, Ayy çok fenaaaaa
vucuduma birşey oluyor kızlargöbüş sallanıyordu 3 hafta önce ki 1*20 seriyi bitiremedim canım çıktıydı valla şimdi sıkı sallanmıyor yürürken rahatsız oluyordum bir pantolonum vardı onu giydiğimde çok rahatsız oluyordum bugun giydim onu rahatsız etmedi bel kısmı evet çok büyük kilolar vermedim ama bir gelişme var nihayetinde
bizim guruptansın sisebe biraz daha gayret şurda 3 gün kaldı ezelim akrebin takımını harekete devam kalori harcamaya devam
pöfff..slm hanımlar spordu yemekdı ev temızlıgı derken anca gırebıldım
neyse 63.5 oldum yıne cok sukur akrebım ....
ben bu yarışmanın uzağında kaldım ama haftaya beni de yazın,inşallah bugünden itibaren sporuma başlıyorum,çok zorlanmadan ne yapabilirsem..
bebeeeeekkkkk
hayırdır kuşum.soğuk ya da sıcak bişilermi yedin sinirlendinmi..
tatlım sporları sen toparla cuma günü..
spor yarışmamız askıda kalmasın olurmu şeker..
ben bu yarışmanın uzağında kaldım ama haftaya beni de yazın,inşallah bugünden itibaren sporuma başlıyorum,çok zorlanmadan ne yapabilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?