Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// 75 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus/pztesi 1.5 saat yuruyuş//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik

bugün zaten çok yoğun bir gün benim için in çık in çık. amaaaaaa şimdiden 1,5 lt suyum bitt bile hemen aşağıdan şişelerimi dolduriyim geliyim.

akrep33// 75 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik Beğen

geçmiş olsun canım benim
bitanesin
hadi bakalım akrep rakibimsin bak 80 gr çıkma karşıma gülerim
sen kendi artılarına bak şekercik..sonra gel bana 80 gr de
bugün itibari ile açıklıyorum akrep kurtaracam
neden ki tartıda bişilermi gördün
demek regl oldun tatlım muhaaaaa Akreppp rakibimssiiiinnnnn
niye seviniyosun kuşumm cumaya kadar rukgus hafiflicek iyice ve son gülen biz olucaaz canımm
bence iştah sorununuz varsaa yiyin gitsin canımm
bugün de sen yaptıklarınla ezdin beniiii, çek ayağını üzerimdeeeeeennnnnokurken yoruldum...
o liste bundan sonra hep yapılacak canım benim sadece içerik değişicek.işyerinde yapıcam listeyi..
ayy negüzel oluyor yaptıkça işaretlemek.alışveriş listesi gibi..hem hareket hem düzen:118:
doğru rakip seçtiğinden emin misin ???? akrep bildim bileli aynı kiloda sayıyor daaaaa

keşke herdemk olaydıııı pis rakipti yaaaaaafffff

ama şimdi siebe ve rukgustanda korkuyorum bennn

arkideşş kendini görmüyo galiba

akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
seray0307//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik

oof kızlar mid krampları geçiriyorum neden ki??? hem de kusma isteğiiiiiii, Ayy çok fenaaaaa

vucuduma birşey oluyor kızlar göbüş sallanıyordu 3 hafta önce ki 1*20 seriyi bitiremedim canım çıktıydı valla şimdi sıkı sallanmıyor yürürken rahatsız oluyordum bir pantolonum vardı onu giydiğimde çok rahatsız oluyordum bugun giydim onu rahatsız etmedi bel kısmı evet çok büyük kilolar vermedim ama bir gelişme var nihayetinde

aybükeee 1 litre suyum bitti geriye kaldı 1 litre öğleden sonra 1 litre akşam
öğlene kadar çayda içmedim kahvaltıda içtiğim 2 fincan büyük şekersiz hariç

dün ne yedim

sabah
peynir,karpuz

öğle
antep fıstığı ezmesi,bir kase tarçınlı sütle iki ceviz ve meyveli nesfit karışımı

akşam
yarım porsiyon imam bayıldı,2 porsiyon taze fasulye,salatalık,süs biberi,1 bardak ayran

kitap:ay ışığında(dean koontz)
spor:20 dk yürüyüş
su:2 lt

oof kızlar mid krampları geçiriyorum neden ki??? hem de kusma isteğiiiiiii, Ayy çok fenaaaaa

hayırdır kuşum.soğuk ya da sıcak bişilermi yedin sinirlendinmi..

tatlım sporları sen toparla cuma günü..
spor yarışmamız askıda kalmasın olurmu şeker..

slm hanımlar spordu yemekdı ev temızlıgı derken anca gırebıldım
neyse 63.5 oldum yıne cok sukur akrebım ....

bizim guruptansın sisebe biraz daha gayret şurda 3 gün kaldı ezelim akrebin takımını harekete devam kalori harcamaya devam

hastalıktandır o canım.bu zamanlarda yakalanan gripler mideyi de etkiliyor.geçmiş olsun..

ne kadar güzel..benim de 3 doğumdan sonra ne hallere gelmişti.şimdi eskiye nazaran çok iyi,ama yolum uzun..
evet güzelim ben de 80 den indim bu kiloya,hiç umudum yoktu,60 lı kilolardaki arkadaşlarıma nasıl özeniyordum anlatamam.65 olsam ne isterim diyordum,şükür bu günlere..ama çok dikkatli bir menü ve sabah akşam spor sayesinde ulaştım..2 haftada 1 öğün sınırsız ödüllendirdim kendimi,o beni motive etti.tavsiye ederim..

bizim guruptansın sisebe biraz daha gayret şurda 3 gün kaldı ezelim akrebin takımını harekete devam kalori harcamaya devam

ben bu yarışmanın uzağında kaldım ama haftaya beni de yazın,inşallah bugünden itibaren sporuma başlıyorum,çok zorlanmadan ne yapabilirsem..

pöfff..

ben bu yarışmanın uzağında kaldım ama haftaya beni de yazın,inşallah bugünden itibaren sporuma başlıyorum,çok zorlanmadan ne yapabilirsem..

çok uzak değilsin kuşum tam içindesin..1. grubun 1.elemanısın şekercik..ama sen yine de uzak say kendini

bebek değil göbek göbekkk :))))))
hayırdır kuşum.soğuk ya da sıcak bişilermi yedin sinirlendinmi..

tatlım sporları sen toparla cuma günü..
spor yarışmamız askıda kalmasın olurmu şeker..

yok ya sinirlenmedim birdenoldu anlamadım bend e göbeğim de çıktı birden anlayaadım, sabah okul sütünden içtiydim ondan mı bilemedim kii?? cuma günü hallederiz merak etme sen kaptancımmm

Allah 'ım yarabbimmmmm oturup kahve içiiimm bariiii ssz ssz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…