tamam canım
haftaya senlede yarıştayım ona göre şekercik
tatlış mersine gelince beni mutlaka gör..sana son iki gündür keşfettiğim bişii göstericeem müthiş..vee her ramazanda kilo alan ben bu ramazanda kilo vericem inş.anlaşıldı kızlar benim kiloların yani göbeeennn çoğu gitti ya şimdi kilo vermem yavaşlamasının nedeni de bu olsa gerek panik yok kilo vermeye devam önümüz ramazan allah verir sabrını hem oruç tutup hem nasıl zayıflayacam bilemiyorum ben genelde ramazanda kilo alırım da
HERKESE MERHABA arkadaşlar, akrepten özür diledim , çok mahcubum sizlerden de özür dileyeyim, bugün bildirim olduğunu unuttuğum ve gurubumuzu ihmal ettiğim için çok özür dilerim hepinizden:26::26::26: dayağımı bir güzel yedim yemesine deee kendime yakıştıramadığım için bu davranışımı yerin dibine geçtim utancımdan
akrepçim senle görüştüğümüzdeee kızıma dayısının düğünü için gelinlik bakıyordukbugün ve yarın hazırlık yapacağım. bkalım kısmet olursa pazar günü yola çıkacağız inş.
KIZLAR HAZIRLADIĞIM BİR YAZIYI SİZLEDE PAYLAŞAYIM
Kızlar burayı okuyan varmı bilmiyorum ama olursa diye ayrıntılı yazacağım...
neden kilo veremiyoruz. neden şişmanız. belki de öyle istediğimiz için bunu hiç düşündünüzmü.
kızlarr yaaa sizlere daha önce bahsetmiştim yine bahsedeceğim, çünkü kadın ısrarla yapmaya devam ediyor!! balkon komşum evin içinde iç çamaşırı ile geziyooorrrpencerelerimiz birbirne bakıyor, görmemek imkansızz,çok sinir oluyorum, bir gün eşim göreceekk diye korkuyorum ööff yaaa napcam bilemedim
Ben hep buradayim canim kaptanim.... :)
ciddi bir durum gerçekten..
tatlım yönetici ile konuş hem de acilen
aybik mersinemi geliyosunuz kıııss 500 gr artıyla üstelikhadi bakem cuma nasıl olcak..hoş aslında sevinmem lazım bu hafta seni geçmeliyim ve bana yaklaşarak yardım ettiğin için sevinmeliyim dimi
aybik mersinemi geliyosunuz kıııss 500 gr artıyla üstelikhadi bakem cuma nasıl olcak..hoş aslında sevinmem lazım bu hafta seni geçmeliyim ve bana yaklaşarak yardım ettiğin için sevinmeliyim dimi
ayy tatlım bir şekilde ulaşman lazım ki insanlar azıcık çeki düzen verebilsinler kendilerine.bu ne saygısızlık analayamadım doğrusuçok can sıkıcı bir durum hem dee, bizim apartmanda oturmuyorlar, yan apartmandalar, yönetici kim bilmiyorum orda, o binada tanıdığım kimse de yok( yöneticiyi bulsam bile nasıl denir ki sizin apartmandaki bayan iççamaşırı ile geziyor evde diyeee ((uyuz kadın!!ben görüyorum görmesine de eşim görmesin yaaaaaaaa (( strese kaldım vallahiii
gideceğiz gitmesine de mersin mi olur silifke mi ben de bilmiyorum :111: :111: annemler her an her yerde olabiliyorlarrbir arıyorum mersindeyiz diyorlar bir arıyorum silifkedeyiz diyorlar ben de anlamadım Allah tan aynı yol üzerindeler de bocalamayacağım
mersin e gelince alışverişten perişan olmuşken ayaklaırmız kabarmışken nasip olursa eğerr bir kahveni içmeye uğrarızzz inşş. yine de belli olmuyor işte, geçen gittiğimizde çok istemiştim uğramayı ama olmadı(( inş. bu kez denk getirebilirz. nisa daolunca yanımızda uğraması zor oluyor, çünkü bizi çoktaaaaann perişan etmiş oluyor
ayy tatlım bir şekilde ulaşman lazım ki insanlar azıcık çeki düzen verebilsinler kendilerine.bu ne saygısızlık analayamadım doğrusuçok can sıkıcı bir durum hem dee, bizim apartmanda oturmuyorlar, yan apartmandalar, yönetici kim bilmiyorum orda, o binada tanıdığım kimse de yok( yöneticiyi bulsam bile nasıl denir ki sizin apartmandaki bayan iççamaşırı ile geziyor evde diyeee ((uyuz kadın!!ben görüyorum görmesine de eşim görmesin yaaaaaaaa (( strese kaldım vallahiii
gideceğiz gitmesine de mersin mi olur silifke mi ben de bilmiyorum :111: :111: annemler her an her yerde olabiliyorlarrbir arıyorum mersindeyiz diyorlar bir arıyorum silifkedeyiz diyorlar ben de anlamadım Allah tan aynı yol üzerindeler de bocalamayacağım
mersin e gelince alışverişten perişan olmuşken ayaklaırmız kabarmışken nasip olursa eğerr bir kahveni içmeye uğrarızzz inşş. yine de belli olmuyor işte, geçen gittiğimizde çok istemiştim uğramayı ama olmadı(( inş. bu kez denk getirebilirz. nisa daolunca yanımızda uğraması zor oluyor, çünkü bizi çoktaaaaann perişan etmiş oluyor
beklerim canım..
kuşum gelmeden bir gün önce ara beni de şööle yüksek topuk giyineyim aranızda bodur görünmek istemiyorumda
kızlar hepinizi içten kocaman kocaman kutluyorum bravoooooo(4.takım eylül)
herkese günaydııııııııııınnn
bugün hazırlık yapacağım , yol hazırlığısadece valizi alıp çıkmak vardı amaaa daha büyük işlerim var, buzdolabını boşaltmak, çiçekleri teslim etmek, evi temzilemek gibi sıkcıı bu gece yola çıkacağız inş. gitmek güzel de şu hazırlık olmasa:44:
ne için kutlanmışızzz, üşendim gitmeyee :))))) ben kilo aldığım için değildir eminim , ben de şu listeye bakmak istiyorum bakalım kim ne kadar kilo vermiş, benim gibi alan var mı?teşekkürler kuşum daa ne içün kutlanıyoruz ben hemen sonuç listelerine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?