Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınnnnnnnnn
2.takımın şekerleri
nasılsınız bakalım herkese güzel bir gün diliyorum

günaydıııııııııııııııııııııııııınnn

CUMA zayiflama YARIŞMASI 264. ETAP SONUÇ LİSTESİ
29 HAZİRAN - 6 TEMMUZ 2012

Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 2. Takım
3.) 8. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 2. Takımdan '' kelebekcearzum '' % 3.75
2.) 8. Takımdan '' zamantuneli '' % 2.83
3.) 13. Takımdan " mersinli42 '' %2.62

harikasınız kızlar tebrik ediyorum hepinizi ve arzucum tabikii senidee
takım kurallarından biri de birinci olanlar paylşım topiğinde nasıl birinci olduğunu yazıyor
sen de paylaşırmısın tatlım yaptıklarını en kısa zamanda

günaydın kızlar dünkü menum
sabah az yağlı omlet ara karpuz oglen bezelye yoğurt yağsız salata ara dondurma ve akşam da öğlen ile aynı
su ictim az egzersiz yaptım hala bacaklarim titriyor dergi okudum kitap değil womenshealth

günaydın kızlar dünkü menum
sabah az yağlı omlet ara karpuz oglen bezelye yoğurt yağsız salata ara dondurma ve akşam da öğlen ile aynı
su ictim az egzersiz yaptım hala bacaklarim titriyor dergi okudum kitap değil womenshealth

Gunaydin arkadaslar paylasim topigi dedigin cuma zayiflama yarismasi paylasim topigimi kaptanim..... Tesekkurler ayrica ben simdi birincimi olmusum bireyselde.... Amanin.... ...

arzucum tebrikler canım...

kaptanım olanları okudum da çok geçmiş olsun. keşke ben bu işten anlasaydım da sana yardım etseydim. sonuç listelerine ben de sabah baktım ama sen cevap yazmışsın zaten istersen bir ara bana ya da bize takım olarak anlat ta böyle durumlarda sana yardım edebilelim

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar paylasim topigi dedigin cuma zayiflama yarismasi paylasim topigimi kaptanim..... Tesekkurler ayrica ben simdi birincimi olmusum bireyselde.... Amanin.... ...
evet canım aynen orası takımın ve tüüüm takımların birincisiii

tamam canım..
hayırlısı olsun diyelim artık olan oldu

menulerimi bir kac gundur bildiremedim ozur dilerim arkadaslar cumartesi sirketteydim cok yogun bir haftayi bitirdim.... Bolca sivi tukettim sikma m.suyu..su..kuru meyve kaynattim-sekersiz) peynir_kozlenmis sebzeler_izgara koftete yedim iki gun boyunca... H.sonu yine yuzdum denizdeydim. Kitap yerine sitemizdeki forumlara goz attim bol bol... Ama bana bir sey oldu kendimi sismis hissediyorum... Nisandan beri geciktim... Duzensiz regli durumlarim sanirim... Diye dusunuyorum. Bu arada midem calismiyor fazladan bir sey yemesende tikandim.. Nefesim kesiliyor. Bu sislk bni oldurecek sikistirip duruyor gogsumu.... Ay nazardiriyor annemde ayol benim neyime deyecekse .... Moralim sifir yani tartiya cikmaya korkuyorum...

günaydın cnım
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

akrebim kaptanım cumartesi sabah geldi emanet
ben dün regl oldum
şimdilik en ufak bi etkisini hissedemedim reglden dolayı mı acaba
ayy aklıma taklıldı kaptanım 1 haftadan sonra mı etki görmeye başlıyorduk

arzucum nazar mı onu bilemem ama ara sıra vucut saçmalıyor bendede oluyor
misal çok dikkat ettiğim bi hafta kilo veremezken
önemsemediğim bi hafta daha çok kilo kaybetmiş oluyorum
ayrıca düzensizlikte olumsuz etkiliyor
ay biz kadınlar çok garibiz yaa
bir diyete başlayalım o tartı hep yanımızda olur
ama olumsuz etkilemesine izin verme derim ben
genelde haftada 1 tartılıyorum ben artık
bu konuda kaptanım daha güzel bi açıklamalar yapacaktır ben öyle nacizane paylaştım fikirlerimi

çıkma zaten tartıya canım..şişlikten dolayı oluşan fazlalık motivasyonunu bozmasın...
yeşilçay iç..elma ye..akşamları geç saatlerde bişey yeme..

akrebim kaptanım cumartesi sabah geldi emanet
ben dün regl oldum
şimdilik en ufak bi etkisini hissedemedim reglden dolayı mı acaba
ayy aklıma taklıldı kaptanım 1 haftadan sonra mı etki görmeye başlıyorduk

evet canım bir hafta sonra..
ilk iki günde etkisini farkediyosun tabii bünyeye göre değişiyor..
ama tokluk hissettirmeisni anlarsın zaten..iştah ve yeme düzeni değişiyor..
süper bişii yaa
gelişmelerden haberdar olalım kuşum

ne demek tatlım tabiki paylaşıcaksın

bu aralar herkesler izinde burası da pek bir tenhalaştı.

dünkü menüm

sabah: yarım simit, şekersiz çay, domates ve salatalık

ara: 8 tane kiraz

öğle: ızgara tavuk ve yoğurt

ara: bir şeftali

akşam : kfleks ve tarçınlı süt

3 lt su ve 2 fincan yeşilçay, 1,5 saat sahilde yürüyüş.

nasıl kalabalıktı dün sahil anlatamam. sanki pazartesi değil pazar günü gibi gerçi her yerde yazlıkçılar var biraz da ondan sanırım.

günaydın kızlar
acı bir haberle sarsıldım sabah sabah
banu mesaj atmış
mesajı aynen iletiyorum kızlar

"güzel arkadaşım..ben annemi kaybettim,perşembe cenazemiz vardı..seni merakta bırakmak istemedim."

inanın şu an gözlerimden akıyor yaşlar.cidden burda aile gibi olduk şu an tam anladım çünkü bu acı benim de içimi yaktı..
Rabbim mekanını cennet eylesin.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…