günaydınnnnnnnnn
2.takımın şekerleri
nasılsınız bakalım herkese güzel bir gün diliyorum
günaydıııııııııııııııııııııııııınnn
CUMA zayiflama YARIŞMASI 264. ETAP SONUÇ LİSTESİ
29 HAZİRAN - 6 TEMMUZ 2012
Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 2. Takım
3.) 8. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 2. Takımdan '' kelebekcearzum '' % 3.75
2.) 8. Takımdan '' zamantuneli '' % 2.83
3.) 13. Takımdan " mersinli42 '' %2.62
harikasınız kızlar tebrik ediyorum hepinizi ve arzucum tabikii senidee
takım kurallarından biri de birinci olanlar paylşım topiğinde nasıl birinci olduğunu yazıyor
sen de paylaşırmısın tatlım yaptıklarını en kısa zamanda
evet canım aynen orası takımın ve tüüüm takımların birincisiiiGunaydin arkadaslar paylasim topigi dedigin cuma zayiflama yarismasi paylasim topigimi kaptanim..... Tesekkurler ayrica ben simdi birincimi olmusum bireyselde.... Amanin.... ...
kaptanım olanları okudum da çok geçmiş olsun. keşke ben bu işten anlasaydım da sana yardım etseydim. sonuç listelerine ben de sabah baktım ama sen cevap yazmışsın zaten istersen bir ara bana ya da bize takım olarak anlat ta böyle durumlarda sana yardım edebilelim
günaydın cnım
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
menulerimi bir kac gundur bildiremedim ozur dilerim arkadaslar cumartesi sirketteydim cok yogun bir haftayi bitirdim.... Bolca sivi tukettim sikma m.suyu..su..kuru meyve kaynattim-sekersiz) peynir_kozlenmis sebzeler_izgara koftete yedim iki gun boyunca... H.sonu yine yuzdum denizdeydim. Kitap yerine sitemizdeki forumlara goz attim bol bol... Ama bana bir sey oldu kendimi sismis hissediyorum... Nisandan beri geciktim... Duzensiz regli durumlarim sanirim... Diye dusunuyorum. Bu arada midem calismiyor fazladan bir sey yemesende tikandim.. Nefesim kesiliyor. Bu sislk bni oldurecek sikistirip duruyor gogsumu.... Ay nazardiriyor annemde ayol benim neyime deyecekse .... Moralim sifir yani tartiya cikmaya korkuyorum...
menulerimi bir kac gundur bildiremedim ozur dilerim arkadaslar cumartesi sirketteydim cok yogun bir haftayi bitirdim.... Bolca sivi tukettim sikma m.suyu..su..kuru meyve kaynattim-sekersiz) peynir_kozlenmis sebzeler_izgara koftete yedim iki gun boyunca... H.sonu yine yuzdum denizdeydim. Kitap yerine sitemizdeki forumlara goz attim bol bol... Ama bana bir sey oldu kendimi sismis hissediyorum... Nisandan beri geciktim... Duzensiz regli durumlarim sanirim... Diye dusunuyorum. Bu arada midem calismiyor fazladan bir sey yemesende tikandim.. Nefesim kesiliyor. Bu sislk bni oldurecek sikistirip duruyor gogsumu.... Ay nazardiriyor annemde ayol benim neyime deyecekse .... Moralim sifir yani tartiya cikmaya korkuyorum...
akrebim kaptanım cumartesi sabah geldi emanet
ben dün regl oldum
şimdilik en ufak bi etkisini hissedemedim reglden dolayı mı acaba
ayy aklıma taklıldı kaptanım 1 haftadan sonra mı etki görmeye başlıyorduk
arzucum nazar mı onu bilemem ama ara sıra vucut saçmalıyor bendede oluyor
misal çok dikkat ettiğim bi hafta kilo veremezken
önemsemediğim bi hafta daha çok kilo kaybetmiş oluyorum
ayrıca düzensizlikte olumsuz etkiliyor
ay biz kadınlar çok garibiz yaa
bir diyete başlayalım o tartı hep yanımızda olur
ama olumsuz etkilemesine izin verme derim ben
genelde haftada 1 tartılıyorum ben artık
bu konuda kaptanım daha güzel bi açıklamalar yapacaktır ben öyle nacizane paylaştım fikirlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?