aman Allahım hem nescafe hem koyu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuugelecek hafta diye bişii yok arzu:88:
bugün var ve sen bugünden itibaren içmiyosun o nescafeyi
haa kilo verdiğin halde bol selülitlerin olsun istiyorsa midende kocaman yara olsun istiyorsan ve daha yaşlı görünmek istiyorsan amenna
amaa burda yasaklı listesinde şekerim ve tabii senin listende de yasaklı
kısss onümüzdeki hafta ondan sonraki hafta cuma günü ramazan ne kaldı ramazana kiii :89:
iyice sarsıntı geçireecek miğde
Günaydın kızlar
çok iyi olmasa da tartıda eksi görmek iyi oldu benim için
arzu tebrik ederim seni
bi zamalar bahocanla bizde öyle kilo veriyorduk ama şimdilerde çok hızlı değiliz
akrebim msj geldi tele bugün teslim edileceği yazıyor bende sabırsız bekliyorum
son iki haftada hizli kilo kaybimi aciklayayil ben surekli doktor konturolundeyim kalp, tansiyon,anemi,bobreklerimde tembellik, )protegin kacagi, kandaki yag orani trigiriserit strese bagli yuksek... Dahasida var ama simdilik bu yeter Bunlara ragmeen bir bardak su icemez cips tereyag tursu tadina bakmadan boca ettigim tuzla yedigim yemekler... Pilav makarna hamur isi meraki tabi bol bol cikolata ve sabah pogacalari su borekleri sabahlari en az 5 acma yerdim. Ilaclarda kortizon oldugundan iyice sislik olmustu ayak numaram bile 2 numara artmisti @areket etmezdim hiiiiiiiiiiic yurumezdim asiri uyurdum sirkette hep disardan hazir burger kizartma ekmek arasi yerdim. Doktorum trigiriselin oranim 500 (normali 150) oldugunu gorunce hayatini bastan yazmam erektigini sert bir sekilde soyledi bende sil bastan formatladim beynimi ilaclarim son iki haftadir kesildi cunku tahlillerim hic olmadigi kadar iyi ve ben cok daha hareketliyim... Ilk haftalard ilaclardan azar azar veriyordum simdi daha hizli biliyorum yavaslyacak ama benim icin iyi ve normal....
merak etme kaptanim simdi onun yerine bogurtlen cayi iciyorum yumurtayla.....
ah iki yili askindir ramazanlarda oruc tutman yasak be kusum... Icim aciyor valla kendimi eksik hissediyorim ama yapacak bir sey yok...
son iki haftada hizli kilo kaybimi aciklayayil ben surekli doktor konturolundeyim kalp, tansiyon,anemi,bobreklerimde tembellik, )protegin kacagi, kandaki yag orani trigiriserit strese bagli yuksek... Dahasida var ama simdilik bu yeter Bunlara ragmeen bir bardak su icemez cips tereyag tursu tadina bakmadan boca ettigim tuzla yedigim yemekler... Pilav makarna hamur isi meraki tabi bol bol cikolata ve sabah pogacalari su borekleri sabahlari en az 5 acma yerdim. Ilaclarda kortizon oldugundan iyice sislik olmustu ayak numaram bile 2 numara artmisti @areket etmezdim hiiiiiiiiiiic yurumezdim asiri uyurdum sirkette hep disardan hazir burger kizartma ekmek arasi yerdim. Doktorum trigiriselin oranim 500 (normali 150) oldugunu gorunce hayatini bastan yazmam erektigini sert bir sekilde soyledi bende sil bastan formatladim beynimi ilaclarim son iki haftadir kesildi cunku tahlillerim hic olmadigi kadar iyi ve ben cok daha hareketliyim... Ilk haftalard ilaclardan azar azar veriyordum simdi daha hizli biliyorum yavaslyacak ama benim icin iyi ve normal....
tatlım tebrik ederim seni hem azminden dolayı hem de başarından dolayı çok güzel ilerliyosun. ve iki haftadır takımı sen götürüyosun nerdeyse
şimdi yarın canım oğlum için doğum günü yapacağım. dün akşam evi bir güzel sildim süpürdüm. yarın sadece sileceğim tekrar ama menüyü nasıl hazırlayacağım diye de düşünüyorum gerçi. neredeyse 20 kişi olacağız bu arada. şimdi yarın için hazırlamayı planladığım şeyler
- peynirli gül böreği
- tuzlu minik kurabiye gibi pasta
- krem şantili kurabiye
- renkli patates topları
- milföylü sosis
- milföy çubukları (evdekileri değerlendirmek adına )
- şehriyeli tavuk salatası
- buzlukta sarma var onu da pişireceğim
- muhallebili bisküvili pasta ( yapmakta kararsızım belki yapmam )
- ve son olarak pasta almayacağım evde kendim köstebek pasta yapmayı planlıyorum büyükçe üstünü de süsleyeceğim tabiiki
- havuçlu kuplar yapacağım
- çerez, cips bir şeyler olacak
kızlar bana bir fikir verin olmaz mı bu menü nasıl sizce hani çıkarabileceğim varsa da onu da söyleyin bana.
hımm gayet kalabalık görünüyor bence makul. Bir ter şehriyeli tavuk salatası konusunda kararsız kaldım çünkü ne olduğunu bilmiyorum doğum günü şimdiden kutlu olsun minik prensin
bende merak eettim su tavuk salatasini menu harika kulaga cok hos geliyor.... Kucumenin d.gunu kutlu olsun. Allah saglikli, basarili, yuzunun her gun guldugu uzun bir omur nasip etsin insallah.... (tabi bi kucumende bana versin hayirlisiyla.....) ah ah tabi once bir baba bulmam lazim dimi ay pardon unuttum... Ha ha ha...
çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim canım darısı başına o halde.
aslında pek de zor bir şey değil tavuğu haşlıyosun. suyuna da şehriyeyi pilav gibi pişirip soğutuyosun. burası bayağı komik oldu. neyse sonra mısır, yeşilsoğan, maydonoz, dereotu, yağ, sirke, tuz, kırmızı biber, limon en son olarak da didiklenmiş tavuk, şehriye ve yeşillikler ve sos karıştırılıyor. aman evde ne varsa onunla da yapabiliyosun. hatta sadece tavuk, marul, yoğurt, limon ve çok az mayonez karıştırıp yapan da var.
şimdi yarın canım oğlum için doğum günü yapacağım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?