günaydın kızlar
acı bir haberle sarsıldım sabah sabah
banu mesaj atmış
mesajı aynen iletiyorum kızlar
"güzel arkadaşım..ben annemi kaybettim,perşembe cenazemiz vardı..seni merakta bırakmak istemedim."
inanın şu an gözlerimden akıyor yaşlar.cidden burda aile gibi olduk şu an tam anladım çünkü bu acı benim de içimi yaktı..
Rabbim mekanını cennet eylesin.amin.
Gunaydin kizlar.... Kaptanim verdigin haberle sarsildim ve cok uzuldum.. Allah nur icinde yatirsin... Arkadasim seninde basin sagolsun...
Başı sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlarına sabır versin. Ana gibisi var mı? Çok zor. Allah yardımcısı olsun.günaydın kızlar
banu mesaj atmış
"güzel arkadaşım..ben annemi kaybettim,perşembe cenazemiz vardı..seni merakta bırakmak istemedim."
inanın şu an gözlerimden akıyor yaşlar.cidden burda aile gibi olduk şu an tam anladım çünkü bu acı benim de içimi yaktı..
günaydın kızlar
banu mesaj atmış
evet yok canım..Rabbim yardımcısı olsun..çok düşkünlerdi birbirlerine..Rabbim sabrını bol versin inş.Başı sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlarına sabır versin. Ana gibisi var mı? Çok zor. Allah yardımcısı olsun.
allahım nasıl bir acıdır bilmiyorum ama banu başta olmak üzere allah bütün sevenlerine sabır versin. nur içinde yatsın toprağı bol olsun. daha okumaya başladığım anda tüylerim diken diken oldu.
evet yok canım..Rabbim yardımcısı olsun..çok düşkünlerdi birbirlerine..Rabbim sabrını bol versin inş.
sorma canım yaa.ben de mesajı okurken kaldım öyle bir süre...
ateş düştüğü yeri yakar biz ne desek boş..
ne kadar güzel yazmışsın ateş düştüğü yeri yakar... acı hem de çok acı....
günaydın kızlar
banu mesaj atmış
pazar akşamı tuttum egzersiz yaptım spor spor diyince burdaki herkes... Aman ya Rabbim topu topu 10-15 dakikalık hareket yapmışımdır. Ertesi sabah bi kalktım dizlerim titriyorm Derken kaslarım ağrımaya başladı yavaş yavaş... En son diş ağrısı gibi bi ağrı vardı bacak kaslarımda ağrı kesici aldım. Diş ağrısı kadar kuvvetli olmasa da sızım sızım sızlıyordu. Bu ikinci gün hala oturup kalkamıyorum. Bi daha mı töööbe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?