Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 68.3 / 68.3 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.5 / / / %)
genic( 58.2 / 58 / 0.2 / 0.34%)
bahiresemanur( 73.4 / 72.9 / 0.5 / 0.68%)
rukgus( 88.2 / 87.1 / 1.1 / 1.25%)
bulbul( 65.3 / 65.3 / 0 / 0.0%)
kelebekcearzum( 85.4 / 82.2 / 3.2 / 3.75%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 506.3 / 501.3 / 5 / 0.99% )

Dünkü menüm sabah zeytin peynir yumurta öğlen bulgur pilavı cacık akşam tavuk burger menü
Eeee zayıflayamamak böyle oluyo işte. Neyse bugün başlıyoruzzzz. Artık eşim de bana eşlik edecek. Karar geçen haftadan alınmıştı ama bir haftayı geçkin süredir oturup da bi başbaşa adamakıllı yemek yiyemedik. Suyumu koydum masanın üstüne ve sabah öğlen az ekmek yedim bugün. Eve gidince de arayı yer öyle geçerim akşam menüsüne.

yürüyüş ve spor da çok önemli canım yediklerimizi yakmak için
başlamana sevindim umarım haftaya toplarsın meyvesini

2. TAKIM

akrep33 ( 68.3 / 68.3 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.5 / 67,5 / 0 / 0,0%)
genic( 58.2 / 58 / 0.2 / 0.34%)
bahiresemanur( 73.4 / 72.9 / 0.5 / 0.68%)
rukgus( 88.2 / 87.1 / 1.1 / 1.25%)
bulbul( 65.3 / 65.3 / 0 / 0.0%)
kelebekcearzum( 85.4 / 82.2 / 3.2 / 3.75%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.86%

Son düzenleme:
1. TAKIM SONUÇLARI
saphire(63,8/ 63,3 /0,5 / 0,39%) Yeni Üye Hedef 59
hepbera_(64,2/ 64,6/0,4 / -0,62%)
rebirth_(71/ 71 / 0 / 0%)
sebnemguducu(67,8/ 67,6 /0,2 / 0,29%) Yeni Üye Hedef 55
darlingim(85,8/ 85,1/0,7 / 0,82%) Yeni Üye Hedef 68
askarpay(66,4/ 65,9/0,5 / 0,75%) Yeni Üye Hedef 52

TOPLAM: %0,27

CANIMCIM BİR KONTROL EDER MİSİN

liste tamam canım

yürüyüş ve spor da çok önemli canım yediklerimizi yakmak için
başlamana sevindim umarım haftaya toplarsın meyvesini

Yürüyüş ve spor konusunda sıkıntılarım var şu anda. Ben direk bir spor salonuna başlayacağım sanırım ama araya tatil girdiği için şimdilik abone olmak istemiyorum tatil dönüşü artık.

Yürüyüş ve spor konusunda sıkıntılarım var şu anda. Ben direk bir spor salonuna başlayacağım sanırım ama araya tatil girdiği için şimdilik abone olmak istemiyorum tatil dönüşü artık.

canım sabahları kalkıp 1 saat yürüyemiyomusun erteleme bence bir şekilde başla hiçbişey yapamıyosun hergün düzenli 10 dk ip atla evde zamanla dk yükseltirsin

kızlar pazartesiden itibaren 12 günlük yıllık iznimi aldım
2 hafta internete giremiyorum
izinli sayılmak istiyorum
aybik aradı vınnnı bitmiş
o da bu hafta dahil 2 hafta istiyor izin
aybikin bu hafta artı önümüzdeki hafta
ben bu hafta bildiirm yaptım önümüzdeki hafta birde ondan sonraki hafta
haftalar karışmasın
akrepp aybik seni aramış meşgulmüş tl
durumu bildirmek bana kaldı hadi bakalım kızlar kendinize iyi davranın kendiniz için
bahire dinlensin sakinleşsin gelince görüşürüz

hadi bakalım iyice dinlen keyfini çıkar
ve tabiki beklicem kızlar ikinizide bana uğramayı unutmayın

canım sabahları kalkıp 1 saat yürüyemiyomusun erteleme bence bir şekilde başla hiçbişey yapamıyosun hergün düzenli 10 dk ip atla evde zamanla dk yükseltirsin

hımm bak bu ip atlama işi olabilir sabah yürüyemem canım demiştim ya köpek fobim var benim

günaydın kızlar sinava gireceklere başarılar diliyorum
dünkü menüm
sabah zeytin peynirekmek
öğlen taze fasulye salata az ekmek
ara kiraz
akşam kabak yemeği yağsız salata yoğurt iki adet tavuk but bir dilim ekmek
on dakikadan az fazla yürüyüş
bir buçuk litre su
kitabım mutluluk projesi de bitti dün

slm kitabın konusu ne ?
okumayı çok severimde

slm kitabın konusu ne ?
okumayı çok severimde

kesinlikle tavsiye ederim çok begendim ve basucu kitabım ilan ediyorum tekrar tekrar okuyacağım konusu adı üstünde ışte bir yazarın mutluluk projesi bir çeşit kişisel gelişim kitabı sayilabilir

selam kızlar....
alıntıdır....
Karabiberin içerdiği keskin bileşenler, yağ hücrelerini mi hedef alıyor?

Karabiberi kokladığınızda hapşurmanıza neden olan aynı içeriğin zayıflamanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?

Ön çalışmalarda, karabiberin içerdiği “piperin”in yeni yağ hücrelerinin oluşumunu engellediği düşünülmektedir.

Eğer ileriki çalışmalar da bu bulguları doğrularsa, karabiberin doğal bir yağ savaşçısı ve obezite düşmanı baharat olduğu açıklanabilecektir.

Güney Kore, Seul Üniversitesinden araştırmacı Ui Hyun’un Tarım ve gıda kimyası dergisinde yayınlanan yazısına göre, “Karabiberin ana maddesi olan piperin’in yağ hücrelerinin oluşumun engellediğini düşündüğümüzde, obezite ve obeziteye bağlı hastalıklarla savaşma konusunda potansiyel bir tedavi unsuru olabileceğini söyleyebiliriz” ibareleri dikkat çekti.

Karabiber yağ savaşçısı mıdır?

Araştırmalar gösteriyor ki, karabiberin faydalarını ve bitkinin ilaç olarak kabul edilişi doğu tıbbında yüzyıllar öncesine dayanıyor. Öyle ki bu hastalıklar arasında,kolera, diyare (ishal) ve bir çok sindirim yolu hastalığı var.

Hatta şimdiki araştırmalarla da desteklenen bir gerçek de, karabiberin kan dolaşımını hızlandırdığı, büyük olasılıkla yağ yakımında etkili bir madde olmasını da bu özelliğine borçlu.

Hem bu kadar lezzetli hem de bu kadar faydalı hem de bu kadar tanıdık olduğunu düşünürsek, eğer yağ hücreleri üzerindeki etkileri “kesin” kanıtlanırsa sofralarımızdaki yeri daha üst düzeyde olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…