Merhabalar kuslar.... Dunku menum... Sabah(armut_nektarin le meyve salatasi)..... Oglen(bezelye ve bol yesil salata).... Ara(bir kac sekersiz biskuvi)... Aksam(2 midye dolma).... 2 saat yuruyus.... Kitap bitti.... Bu arada bizim kardesimin nisanlisiyla pantolon baktik ben 48 genis kesim kumas pantolon giyen hatun dar kesim genc kiz modeli licrasiz bir pantolonu umutsuzca denemeye gelin hnminda israriyla gittim aaaa bide baktim tambir karis bol 46 sini istedimgelin sasirdi hayda buda dort parmak bol dedim 44 istecince zavallicik kucuk dilii yutacakti giydim ve ne bacak ne gobek ne popo cikti o kadar hostuki aynadaki goruntu bu benmiyim diye bakarkenbizim kizin kardesi geldi arzu abla sana ne olmus boyle super gorunuyorsun diye cigliklar atmaya basladi ve onunda israriyla basen kisminda biraz potluk oldugundan daraltmaya verdikbirde su simitleri yok etsem cillop gibi olcam.. Ha ha....
allahım ne kadar güzel anlatmışsın canımcım. okuyunca çok sevindim senin adına inşallah azminin ve başarının sonunda çok daha iyi olacaksın.
tesekkur ederim canim... Keske gelin hanimda biraz imrensin isterim ama yok... O asiri istahli 105 kilo falan ama cok iri hem boylu hem basenli baseni yuzunden 50 kusur beden etek giyer 4 yildir daha pantolon giyemedi kiz kardesleri incecik... Benim kardesimde ince uzun ve hos bir erkek oda tamam cok guzel bir kiz allah icin ama her gun bir yeri agrir fazla ayakta duramaz yol yuruyemez... Ona bir ilham gelse dua ediyorum valla..
canım sen kendini biliyosun nasıl bu hale geldiğini ve bundan sonrası içinde ne yapman gerektiğini biliyosun ve herşeyden önemlisi istiyosun. onunda bütün bunların farkında olması olması lazım öncelikle. ama sen bu azmini, inancını kaybetme belki o da sonra senden ilham alır.
canım sen kendini biliyosun nasıl bu hale geldiğini ve bundan sonrası içinde ne yapman gerektiğini biliyosun ve herşeyden önemlisi istiyosun. onunda bütün bunların farkında olması olması lazım öncelikle. ama sen bu azmini, inancını kaybetme belki o da sonra senden ilham alır.
günaydın hanımlar...
dünkü menüm..
sabah.. 1 altın çörek-şekersiz çay
ara...... 1 nektarin
öğlen.... bezelye ve bol yeşil salata
ara....... 2 bisküvi şekersiz
akşam... mercimek çorbası-cacık-1 kaşık kıymalı bamya
ara........ 1 dilim karpuz
bol su
1 saat yürüyüş
kitap bitti...
dün iş çıkışı halama gittim saat 9 gibi kuzenime yeni arabasında direksiyon dersi verdim.. onun ehliyeti var benim hala yok belirtmek isterim... hatun 18 yıllık ehliyetini ilk kez kullanma gereksinimi duydu. çok komik bir gece geçirdik.. kızı ve oğlu bana Zuzu diyorlardı artık adımı navigasyon koydular... ha ha arabam olmamasına rağmen araba kullanmayı bilmem ve her yolu bilmem çok şaşırtmış... çok saçma bayan olunca sürekli evde mi oturuyoruz zannediyorlar bizi acaba ya da her şeyden bir haber yaşadığımızımı düşünüyorlar anlamadım çocuklarımız ki benim yok yeğen sürüsüne bereket onlar bile tuhaf karşılıyorlar. ben araştırmayı severim en küçük değersiz bir kelime parçasını bile unutmam Allah bozmasın böyle olmayı seviyorum.. bir bayan olarak bir erkeğin araba konusunda her şeyi bilmesi doğal karşılanırken neden benim gibi bir bayanın bilmesi insanları şok ediyor anlayamıyorum. motordan da anlarım arabayı başkası kullanırken devrinin düşüp düşmediğini ya da hararetinin yükselip yükselmediğini..otamatik bir arabanın kaldırılmasıyla manuel bir arabanın kalkışını bilirim bunlar dikkatli bir insanın farkedeğeği şeyler yani basit şeyler kadın olunca bizi böyle konulara uzak zannedenlere söylüyorum... biz kadınlar yeterki isteyelim azmedelim kafamıza koyalım bizden daha istikrarlı hedefe yürüyebilecek yiğit tanımam...
valla canım ne güzel anlatmışsın.
günaydın hanımlar...
dünkü menüm..
sabah.. 1 altın çörek-şekersiz çay
ara...... 1 nektarin
öğlen.... bezelye ve bol yeşil salata
ara....... 2 bisküvi şekersiz
akşam... mercimek çorbası-cacık-1 kaşık kıymalı bamya
ara........ 1 dilim karpuz
bol su
1 saat yürüyüş
kitap bitti...
dün iş çıkışı halama gittim saat 9 gibi kuzenime yeni arabasında direksiyon dersi verdim.. onun ehliyeti var benim hala yok belirtmek isterim... hatun 18 yıllık ehliyetini ilk kez kullanma gereksinimi duydu. çok komik bir gece geçirdik.. kızı ve oğlu bana Zuzu diyorlardı artık adımı navigasyon koydular... ha ha arabam olmamasına rağmen araba kullanmayı bilmem ve her yolu bilmem çok şaşırtmış... çok saçma bayan olunca sürekli evde mi oturuyoruz zannediyorlar bizi acaba ya da her şeyden bir haber yaşadığımızımı düşünüyorlar anlamadım çocuklarımız ki benim yok yeğen sürüsüne bereket onlar bile tuhaf karşılıyorlar. ben araştırmayı severim en küçük değersiz bir kelime parçasını bile unutmam Allah bozmasın böyle olmayı seviyorum.. bir bayan olarak bir erkeğin araba konusunda her şeyi bilmesi doğal karşılanırken neden benim gibi bir bayanın bilmesi insanları şok ediyor anlayamıyorum. motordan da anlarım arabayı başkası kullanırken devrinin düşüp düşmediğini ya da hararetinin yükselip yükselmediğini..otamatik bir arabanın kaldırılmasıyla manuel bir arabanın kalkışını bilirim bunlar dikkatli bir insanın farkedeğeği şeyler yani basit şeyler kadın olunca bizi böyle konulara uzak zannedenlere söylüyorum... biz kadınlar yeterki isteyelim azmedelim kafamıza koyalım bizden daha istikrarlı hedefe yürüyebilecek yiğit tanımam...
kaptanım döktürmüşsün yine ben de bir şeyler yazmak isterdim ama inanın hiç dermaım yok. kaldı ki çok sinirliyim dün akşam üzerinden beri. moral sıfır ve canım hiçbir şey yapmak istemiyor. ne olursa olsun allaha şükürler olsun diyorum. sabır diliyorum bol bol :)))
hayırdır kuşum
ben anladım zaten sende bişiler var
çok durgunsun bugün iş yoğunluğudur dedim
anlat bakalım canım anlatki ağırlığından kurtul yormasın seni daha fazla
canım ya kıyamam sana çok teşekkür ederim. iş yerindeki bir arkadaşla ilgili durum aslında sadece benle değil o ve biz diyelim. bir de düşünki bu kişi 20 kişinin hakkını yedi. nasıl berbat bir haldeyim bir de sürekli gözümün önünde hep de aynı şeyler konuşulunca daraldım iyice anlayacağın neyse ben allaha havale ettim. ilahi adalet diye bir şey var ben görürüm ya da görmem ama var ben inanıyorum. sabahtan beri ne işler yaptım neler anlatamam ama unutamıyorum sindiremiyorum.
bak yine sinirlendim nefes allllll verrrrr derin nefes alllll verrrr. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 nefes allll verrr.
valla inan bu haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?