Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. TAKIM

akrep33 ( 68.3 / 67.7 / 0.6 / 0.89%)
aybüke07( 67.5 / 67.5 / 0 / 0.0%)
genic( 58 / 58 / 0 / 0.0%)
bahiresemanur( 72.9 / 72.9 / 0 / 0.0%)
rukgus( 87.1 / 86.3 / 0.8 / 0.92%)
bulbul( 65.3 / 64.7 / 0.6 / 0.92%)
kelebekcearzum( 82.2 / 81 / 1.2 / 0.36%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.44%

***7. TAKIM 265. ETAP***

SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 / 101 / -1 / %-1)
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee (79 / 79.8 /-0.8 / % -1.01) yeni üye...hedef kilo:65
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 /112,9/0/%0) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI: % - 0.17

selam kızlar hayırlı cumalar
takım takım geziyorum bugün onay almak için,umarım siz son durak olursunuz

Son düzenleme:
dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir tuzsuz yağsız söğüş
öğlen içliköfte salata ayran
akşam karpuz 3 tuzlu kurabiye 1 acıbadem kurabiyesi çeyrek mısır
suyu az içtim kitap okumadım

Rukgus beni yuzdede gecmis ya... Amma dusmus yuzdem.... Kilom daha cok ama yuzde dusuk uf ya....

2. TAKIM

akrep33 ( 68.3 / 67.7 / 0.6 / 0.89%)
aybüke07( 67.5 / 67.5 / 0 / 0.0%)
genic( 58 / 58 / 0 / 0.0%)
bahiresemanur( 72.9 / 72.9 / 0 / 0.0%)
rukgus( 87.1 / 86.3 / 0.8 / 0.92%)
bulbul( 65.3 / 64.7 / 0.6 / 0.92%)
kelebekcearzum( 82.2 / 81 / 1.2 / 1.46%)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.60%

dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir tuzsuz yağsız söğüş
öğlen içliköfte salata ayran
akşam karpuz 3 tuzlu kurabiye 1 acıbadem kurabiyesi çeyrek mısır
suyu az içtim kitap okumadım
tatlım akşam menün olmamış kurabiye akşam cıss
Rukgus beni yuzdede gecmis ya... Amma dusmus yuzdem.... Kilom daha cok ama yuzde dusuk uf ya....

ayy hayıır yüzden o kadar değil zaten yanlışlık var

hımmm kardeş takım demek böyle bir şey demekki bak 1. takım kaptanı hemen olaya el attı. bende teşekkür ederim.

kızlarrr merhaba
bayadır ugrayamadım haberleri paylaşim dedim Allaha şükür hamileliğim çok güzel ilerliyor 14 ün içindeyiz sağlıklı büyüyoruz ve cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz oluyo :)) hepinizi çok özledimm çok çok dikkat edin kendinizi yerim hazır dimi doğumdan sonra yanınızdayım heeee :))

kızlar merhabaaa, biz giremedik biliyorum uzuun zaman oldu. sizleri çok özledik,bir iki havadis verip çıkacağım,bir kere bahocan inanılmaz şekilde zayıflamış,ben eski halini bilince bu kadar kısa sürede gözlerime inanamadım doğrusu ben bu kadarını beklemiyordum, bunda sizlerin payı çok büyük, ve hala çok azimli, hala dikkat ediyor yemesine içmesine acayip motive durumda.

Biz hala akrepçiğimin yanına uğrayamadık, bugün boştuk aslında, ama o kadar sıcak bir hava vardı ki, dışarıya çıkmaya korktuk, annemler silifkede, biz hala mersindeyiz, Nisayı bırakacak bir yer yok, onu da mecburen çarşıya getirmek zorundaydık, sıcakta evladım perişan olur korkusu ile çarşıya çıkamadık, eşim ısrarla gidelim dedi ama benim gözüm korktu, akrepçiiimm seninle tanşmak için can atıyoruz amaaaaaaaaa bizi bu havalar mahvettiii

bu gece hatay a tatile çıkıyoruz, iskenderun hatay gözümüz yerse eğer antep -adana yapıp mersin e geri dönmek istiyoruz.sırf künefe yemeye hataya gidlir mi derseniz, benim eşim gibi birisi gider arkadaş kebap yemeye üşenmeden adanaya giden bir şahıs künefe yemeye de Hatay a gider bahocan ı da götürüyoruz. yarın bir hataylayalım bakalım

gözün aydın tuğbacım, ne yalan söyleyeyim ben sana hep kız bebiş hayal etmiştim, nedenini bilmiyorum ama içimden hep kızın olacakmış gibi bir his doğuyordu, olsun bakalım 2. ye kısmet olur inş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı başıma in.

haha şahidim var gerçekten zayıfladım akreeepp en kısa zamanda tanışmak istiyorum gerçekten ama zaman nasıl geçiyor anlamadım düğünün stresi sıkıntısı geçti gitti şükür keyfim yerinde bütün bir günümü kızıma ayırmanın keyfi bambaşkaaa bügün aybike fazla iş düşmedi yemeğini annesi yedirdi ama kuzuma kıyamıyorum korkuyorum boğazına kaçırırım diye:18: bu konularda acemiyim malum neyse kızlar haftaya görüşürüz inş yarın eniştem hataya götürüyor künefe yemeye:125: birgün de adanaya kebap yemeye gidiyorum:125: 2 yıldır çıkamadığım yıllık iznimi dolu dolu geçiriyorum:103: sağ olsun kız kardeşim eniştem annem babam sayesinde
öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın

aaaaaaaa kimse bir şey yazmamışşşş

biz yarın adanaya geçiyossssss, yarın kısmet olursa eğer akrep yanına gelmeyi planlıyoruz bakalım

ah canım benimm hoşgeldin..sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini..yerin daima hazır burda tatlım ama yinede dikkat et çok fazla alma vermesi çok zor oluyor biliyosun
aaaaaaaa kimse bir şey yazmamışşşş

biz yarın adanaya geçiyossssss, yarın kısmet olursa eğer akrep yanına gelmeyi planlıyoruz bakalım

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum sizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…