hoşgeldin canım benimmerhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yoktum.yeni geldim.1 hafta marmarise tatile gittik ve ben herşey dahil otelde verdiğim kiloyu yine geri aldım yedim içtim tabi sonra böyle oldu.şu an 57 kiloyum.tekrar vermek için çabalayacağım.sonra memlekete gittim şimdi evimdeyim ve tekrar aranızdayım ve uzun süreli ayrılmak yok özledim sizi.akrepcim takıma alıcakmısın beni?
rukgus geçmiş olsun .yeniden aranızdayım
geçmiş olsun canım..çok sevindim yerinizin olmasına
kayınvalidem kalp krizi geçirmiş Adanaya gitmemeiz gerekiyor
dönünce olurmu
dün bu sayfada Adanadan bahsedilince keşke bizde gidebilsek demiştim ama keşke hastalık için gitmeseydik
neyse dönünce tanışırız
Allah senibence bir an önce öğren, bize de bir adanalı arkadaş tavsye etmişti, alanyadan kaç kişi biliyor şeyhmusu kız, burdan adanaya giden oraya uğruyor, tam çarşı merkezinde, isimlerini bilsem yazcam da, bilmeiyorum kii, o küçük saat ,büyük saat yolu var yaa, oraya gitmeden tersi yönünde , hatta biz o küçük saat büyük saat işaret tabelasını görünce indik minübüsten, oradaki boyacıya sorduk, o tarif etti bize yerini, sen boyacı amcayı bul bir de Hasan baba varmış meşhurmuş kebabı, ama biz onu denemedik, onu da merak ediyorum
bahireye çok üzüldüm yaa kızcağızın şansınatatile geldi güyaabizz seni çok seviyoruz, sen küsemezsin bize, izin vermiyoruz bir kereeeküsmekte haklısın, biz anlatamıyoruz kendimizi, çok istedik eşim bile gidin dedi yani o boyuttaydık, ama kısmet olmadı akrepçim, bahire hala yatıyor, iyileşemedi, ama annemin elinden kurtulamaz, annem onu iyileştirmeden göndermez
benim kızım da çok merak ediyordu, kendimden biliyorum ben de çok severdim trene binmeyi, istasyondan inince güvenlik görevlsine sorduk, çarşı merkezine giden arabaların yerini öğrendik, zaten istasyonun karşısından kalkyor,küçük bir dolmuşa bindik, çarşı merkezi dedik, baya bir gittikten sonra buralar çarşı merkezi dedi, büyük saat küçük saat sookağına vamadan indik, birisine sorduk, şeyhmus kebap nerde dedik, yakın zaten, tarif ettiler gittikb,z daha önce de gittik amaa üzerinde zaman gçince ve adana büyük şehir olunca illa sormak gerekiyor
çok geçmiş olsun canımmm, Allah beterindn esirgesin, bak bu sabah başıma geleni anlatayım
sabah kahvaltı masasını hazırladık, kahvaltıya oturduk, tam kahvaltıya başladık, bizim bahocan kalktı annemlere çay götüreyim dedi, 2 çay bardağı aldı, tam katıyordu ki çaydanlığı elime değdirdi, ben de o can acısı ile refleks diyelim, o refleksle elimi çekeyim derken çay bardığını devirdim, şortum vardı, bacağım açıktı, tüm bacağım boydan boya yandı, ağlaya ağlaya banyoya koşturdum, nasıl canım yandı anlatamam, derken buz getirdiler, uz masajı yapmaya başladık, annem soğan ezdi suyunu çıkardı, soğan suyu sürüyor bacakalrıma, benim nisamda eline almış bir buzlu şişe, bacakalrıma sürtüyor, ben ağladığım için güya bana yardımcı oluyorderken o elindeki buzlu şişeyi ayağıma bir düşürdü, ayak başparmağım koptu zannettim, Allah ım nasıl çığlık atmışım can acısından, çocuğum nasıl korkmuş benim çığlığımdan, ayak başparmağım koskocaman şişti, morardı, sabah sabah ne acı çektim, derken bir saat sonra ayağımı sehpanın ayağına çarptım, noluyoruz dedim yaaa, var bir şey ama çözemedim AKREP SENİN BİR PARMAĞIN VARDIR BU İŞTEEE
yine yeniden çokkkk uykum var desem
evet yaa uykuya doyamıyorum bu ara
dün gece 2 de yattım..sabah kalkıp ütü yaptım..
ve çok uykum var
tatlım sen tartıldınmı bugün
oyy sabah sabah ne güldüm yaa ne tarif ama bülbüül simitçi amcayı bul sen
evet yaa uykuya doyamıyorum bu ara
dün gece 2 de yattım..sabah kalkıp ütü yaptım..
ve çok uykum var
tatlım sen tartıldınmı bugün
***2. TAKIM 266. ETAP***
akrep33 ( 67,7 / 68,5 / / %)
aybüke07( 67.5 / 68 / / %)
genic( 58 / 58,8 / / %)
bahiresemanur( 72.9 / / / %)
rukgus( 86.3 / / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
genicim zannımca bizdeki kaslar kendine geliyor..çünkü aynada incelmiş görünüyorum ve dün olmayan pantolonumu giydim yani simitlerden giyemiyordum simitler o kadar yok şimdi ama kilo bu işteanlayamadım ama mantıklı olanı bu çünkü bu şey spor yapmış gibi çalıştırdığına göre bu gayet normal ve birde birgün eksik tartıldık bu da çok önemli yarın sabah tekrar tartılalım az gelirsek onu baz alalım kızlar..
durmak ve yılmak yok
akrebim ya kaç haftadır doğru düzgün spor da yapmıyorum yediklerimde hep aynı inan ondan bile sıkılmak üzereyim ki bence ben bu kadar bile iyi dayandım. inan sabah sabah çok sinirlendim kendime. hayır bende de incelme var ciddi anlamda ama bu kilo nerden çıktı da sinir etti beni bir bilsen. acaba dediğin gibi bir gece de bir değişiklik olur mu. inşallah olur canım ya
bugün mü veriyoruz ya haberim yoktu benim tartılmadım(
AHAHAHAHAişte bu da güzeldi
canım peki önerebileceğin yerler varmı..
tren garından kolaycana gidebileceğimiz şööle nezih ve temiz yerler
Allah senibence bir an önce öğren, bize de bir adanalı arkadaş tavsye etmişti, alanyadan kaç kişi biliyor şeyhmusu kız, burdan adanaya giden oraya uğruyor, tam çarşı merkezinde, isimlerini bilsem yazcam da, bilmeiyorum kii, o küçük saat ,büyük saat yolu var yaa, oraya gitmeden tersi yönünde , hatta biz o küçük saat büyük saat işaret tabelasını görünce indik minübüsten, oradaki boyacıya sorduk, o tarif etti bize yerini, sen boyacı amcayı bul bir de Hasan baba varmış meşhurmuş kebabı, ama biz onu denemedik, onu da merak ediyorum
tatlım şu taktığımız zımbırtı spor yapıyomuşuz gibi kasları çalıştırıyor..yağ yanınca enerjik oluyoruz ya zaten..ve 24 saat çok şey farkeder şekercik..
sabır biraz..bazen de vücut direnç gösterir.
üstelik senin kilolar son kilolar ve en zor verilen kilolar.biraz daha sabır şekercik
tatlım dün yazmıştım ya oruç tutan arkadaşla bir seferliğine bugün sabah tartılıp vericekti kilosunu hani yarın sabah sahur tokluğu olucak ya o yüzden diğer haftalar da perşembe iftar öncesi tartılıcaz inş.
Asmaaltı var canım tren garının batı tarafında çarşı merkeze giderken
hımm dün sordum ben bu şeyhmusu aslında çok iyi bir yer değilmiş hasan baba değil de hasan usta var ona da meşhur derler şubeleri vardır ama orası da aslıında çok iyi değildir. Sizin dez avantajınız çarşıda ve tren garına yakın civarlarda bir yer aramanız. Oralarda bildiğim en kayda değer yer asmaaltı dediğim gibi. Ama arabamız var mekan önemli değil derseniz Mavi Bulvarda Hacı Baba, Barajyolunda Eyüpcan, Yüzüncü Yıl tarafında Beyzade, Yavuzlarda Gönül(Aqualand içine de şubesi açılmış), Tarsusta gelirken Şehitlik'in yanında köhne küçük bi lokanta adını bilmiyorum var. Tavsiye ederim.
inşallah direnç gösteriyordur ama inan moralim bozuldu sabahki tartı olayından sonra. neyse dur bakalım sabır sabır.
Canım benimkini aynı girin o zaman ya muhtemelen pek bir değişiklik olmamıştır bu hafta çünkü şu an 3.posta yatılı misafirim var evde.
Veeeeee pazartesi Mersin'e kaçıyorum. Bi kafamı dinleyim yahu. İzne ayrılayım kaptan ben gittiğim yerde tartı var mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?