Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

peki dün neler yemişiz bakalım

sabah: bir dilim çavdar ekmek, domates, salatalık, 7 tane badem

ara: 2 kayısı

öğle: ton balıklı salata ve soda

ara: bir şeftali ve 2 tane kayısı

akşam: fırında tavuk ve yoğurt

ara: 2 top sade dondurma

3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 35 dk eliptik bisiklet.

hoşgeldin canım benim
senin kaç kilocuğun kalmıştı şekercik
geçmiş olsun canım..
dilek kapın açıkmış demekki o an..seni bkilde isteğine kavuşturmuş yaradan
hangi saatin kabul saatleri olduğunu bilemediğimizde bedduadan uzak durmalı herzaman
ayy şiir gibi oldu
oyy sabah sabah ne güldüm yaane tarif amabülbüül simitçi amcayı bul sen
bahireye çok üzüldüm yaa kızcağızın şansınatatile geldi güyaa
hmm tamam canım merkeze giden dolmuş küçük saat büyük saat sokağına varmadan in, simitçi bul sor ve hoop ordasın ancak ramazan sonrası artık

ooo o kadar anlaşıldımıki parmağıma kendini belli etme demiştim o kadar ileri gideceğini tahmin bile edemezdim şaşırdımm
şaka şaka
çok geçmiş olsun canımm
bak sen bana gelmeyi iyi düşün bidahaya

Günaydııınnnnn

bugün kilo bildirimi var değil mi? sabah tartıldım 68 kiloyum, ben anlamadım bu işten yaaaaaaa, demek ki ben o kadar hareket etmişim ki sıkılaşmışım, neyse ramazan da veririz artık kiloları, geçen yıl 4 kilo vermiştim ramazanda,bu yıl da verebilirsem 4 kilooo anaaaaaaaaammm tam 64 kilo oluruummmmmm , yupppiiii

oyy sabah sabah ne güldüm yaane tarif amabülbüül simitçi amcayı bul sen

simitçi değil kızzzzzzzzzz gülmekten anlayamamışsın bak, boyacı boyacıııı ayakkabı boyacısı ama düşündüm de simitçi de olur, onlar da iyi adres tarif eder, ben adres özürlüyüm böööyle işte, ama her şehre lazım bir simitçi boyacı

***2. TAKIM 266. ETAP***

akrep33 ( 67,7 / 68,5 / / %)
aybüke07( 67.5 / 68 / / %)
genic( 58 / 58,8 / / %)
bahiresemanur( 72.9 / / / %)
rukgus( 86.3 / / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

genicim zannımca bizdeki kaslar kendine geliyor..çünkü aynada incelmiş görünüyorum ve dün olmayan pantolonumu giydim yani simitlerden giyemiyordum simitler o kadar yok şimdi ama kilo bu işte anlayamadım ama mantıklı olanı bu çünkü bu şey spor yapmış gibi çalıştırdığına göre bu gayet normal ve birde birgün eksik tartıldık bu da çok önemli yarın sabah tekrar tartılalım az gelirsek onu baz alalım kızlar..
durmak ve yılmak yok

akrebim ya kaç haftadır doğru düzgün spor da yapmıyorum yediklerimde hep aynı inan ondan bile sıkılmak üzereyim ki bence ben bu kadar bile iyi dayandım. inan sabah sabah çok sinirlendim kendime. hayır bende de incelme var ciddi anlamda ama bu kilo nerden çıktı da sinir etti beni bir bilsen. acaba dediğin gibi bir gece de bir değişiklik olur mu. inşallah olur canım ya

tatlım şu taktığımız zımbırtı spor yapıyomuşuz gibi kasları çalıştırıyor..yağ yanınca enerjik oluyoruz ya zaten..ve 24 saat çok şey farkeder şekercik..
sabır biraz..bazen de vücut direnç gösterir.
üstelik senin kilolar son kilolar ve en zor verilen kilolar.biraz daha sabır şekercik

bugün mü veriyoruz ya haberim yoktu benim tartılmadım (

tatlım dün yazmıştım ya oruç tutan arkadaşla bir seferliğine bugün sabah tartılıp vericekti kilosunu hani yarın sabah sahur tokluğu olucak ya o yüzden diğer haftalar da perşembe iftar öncesi tartılıcaz inş.

AHAHAHAHAişte bu da güzeldi
canım peki önerebileceğin yerler varmı..
tren garından kolaycana gidebileceğimiz şööle nezih ve temiz yerler

Asmaaltı var canım tren garının batı tarafında çarşı merkeze giderken

hımm dün sordum ben bu şeyhmusu aslında çok iyi bir yer değilmiş hasan baba değil de hasan usta var ona da meşhur derler şubeleri vardır ama orası da aslıında çok iyi değildir. Sizin dez avantajınız çarşıda ve tren garına yakın civarlarda bir yer aramanız. Oralarda bildiğim en kayda değer yer asmaaltı dediğim gibi. Ama arabamız var mekan önemli değil derseniz Mavi Bulvarda Hacı Baba, Barajyolunda Eyüpcan, Yüzüncü Yıl tarafında Beyzade, Yavuzlarda Gönül(Aqualand içine de şubesi açılmış), Tarsusta gelirken Şehitlik'in yanında köhne küçük bi lokanta adını bilmiyorum var. Tavsiye ederim.

inşallah direnç gösteriyordur ama inan moralim bozuldu sabahki tartı olayından sonra. neyse dur bakalım sabır sabır.

Canım benimkini aynı girin o zaman ya muhtemelen pek bir değişiklik olmamıştır bu hafta çünkü şu an 3.posta yatılı misafirim var evde.

Veeeeee pazartesi Mersin'e kaçıyorum. Bi kafamı dinleyim yahu. İzne ayrılayım kaptan ben gittiğim yerde tartı var mı bilmiyorum.

not aldım canım..arabalı ve arabasız halleri
teşekkürler.

mersinemi kaçıyosun eee gel bakem kucağıma gelkız kaçtığınımı sanıyosun
kaçgün kalıcaksınki canım mersinde yazlık felanmı vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…