Asmaaltı var canım tren garının batı tarafında çarşı merkeze giderken
hımm dün sordum ben bu şeyhmusu aslında çok iyi bir yer değilmiş hasan baba değil de hasan usta var ona da meşhur derler şubeleri vardır ama orası da aslıında çok iyi değildir. Sizin dez avantajınız çarşıda ve tren garına yakın civarlarda bir yer aramanız. Oralarda bildiğim en kayda değer yer asmaaltı dediğim gibi. Ama arabamız var mekan önemli değil derseniz Mavi Bulvarda Hacı Baba, Barajyolunda Eyüpcan, Yüzüncü Yıl tarafında Beyzade, Yavuzlarda Gönül(Aqualand içine de şubesi açılmış), Tarsusta gelirken Şehitlik'in yanında köhne küçük bi lokanta adını bilmiyorum var. Tavsiye ederim.
genicim zannımca bizdeki kaslar kendine geliyor..çünkü aynada incelmiş görünüyorum ve dün olmayan pantolonumu giydim yani simitlerden giyemiyordum simitler o kadar yok şimdi ama kilo bu işteanlayamadım ama mantıklı olanı bu çünkü bu şey spor yapmış gibi çalıştırdığına göre bu gayet normal ve birde birgün eksik tartıldık bu da çok önemli yarın sabah tekrar tartılalım az gelirsek onu baz alalım kızlar..
durmak ve yılmak yok
ne takıyonuz sizzz:44::44::44: akreep formülün o taktığını şey mi yoksaa:44: ya açıkla açıkla açıklaaaaaaaa hadi
iyi deilmiymişiyi olmayan yer öyleyse , iyi olan nasıl ki çok merak ettim, mekan olarak evet çok iyi değil, ama lezzet süper biz çok beğeniyoruz, daha iyisi nasıl olabilir bilmem ki:44:,arabayala adanaya gitme şansımız var da, bilmediğimi kent, park sorunu vs.. en iyisi tren bizim için.dediğim gibi bizim burada adanaya bidip te şeyhmusu bilmeyen yok, ama siz adanalısınız, tabi tavsiyeleriniz biizm için çok öenmli,teşekkür ederiz, mesela mersinin de yaprak tantunisi meşhurdur, bilmeyen yoktur neredeyse, ama ben beğenmem, kolay kolay gitmem oraya, gündoğdu iskendere gidiyoruz akrep çarşı yaptığımız zaman, çok kalabalık olmasa iyi de , çok kalabalık orası da
***2. TAKIM 266. ETAP***
akrep33 ( 67,7 / 68,5 / / %)
aybüke07( 67.5 / 68 / / %)
genic( 58 / 58,8 / / %)
bahiresemanur( 72.9 / / / %)
rukgus( 86.3 / / / %)
bulbul( 64,7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / 81 / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI: %
hala değişikli yok ... :::(
bu liste hiç bu kadar güzel olmamıştı
akrep kızı için palyaço işlemeye başlar zira bu stresin gitmesi için bişeyler yapaya ihtiyaç duyar
gelseydin görürdün canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?