Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugün mersin 39 derece kaynıyor resmen yaa
ama yarın 33 diğer cumartesi pazar 31 e düşücek olması rabbimin merhameti çok şükür..yardımını esirgemiyor üzerimizden hamdolsun.

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:

- Kızınız nasıl iyi mi?
Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki.
Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.
Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor.
Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para bol durumları çok iyi.

- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?

- Ah ah! Hiç sorma!
Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.
Üstelik gelinin yatağına götürüyor.
Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

yok canim yazlik falan kizkalesinde bir otele gidiyoruz bir hafta sonra da bir hafta yaylaya gececegiz cepten ben yine girerim ama tarti bulamayabilirim

iyi deilmiymiş iyi olmayan yer öyleyse , iyi olan nasıl ki çok merak ettim, mekan olarak evet çok iyi değil, ama lezzet süper biz çok beğeniyoruz, daha iyisi nasıl olabilir bilmem ki:44:,arabayala adanaya gitme şansımız var da, bilmediğimi kent, park sorunu vs.. en iyisi tren bizim için.dediğim gibi bizim burada adanaya bidip te şeyhmusu bilmeyen yok, ama siz adanalısınız, tabi tavsiyeleriniz biizm için çok öenmli,teşekkür ederiz, mesela mersinin de yaprak tantunisi meşhurdur, bilmeyen yoktur neredeyse, ama ben beğenmem, kolay kolay gitmem oraya, gündoğdu iskendere gidiyoruz akrep çarşı yaptığımız zaman, çok kalabalık olmasa iyi de , çok kalabalık orası da

ne takıyonuz sizzz:44::44::44: akreep formülün o taktığını şey mi yoksaa:44: ya açıkla açıkla açıklaaaaaaaa hadi

hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar.
akrepcim kaç kilom olduğunu sormuşsun 3 kilo vermem lazım ama göbekten çünkü sezeryan olduğum için göbeğim var aslında kilom çok değil ama göbek olduğu için sinir oluyorum.doğum öncesi kilom 54 tü.ona ulaşmak istiyorum.ama son kilolar çok zor veriliyor

haklısın çarşıdaki yeri tam merkez olunca kalabalık.gündoğdu iskender forumda da var canım..
tantunide de özkan tantuniyi öneririm gerçekten süper..yaprak tantuni güzel eskiden tercihimdi ama şu an özkan tantuniden vazgeçmem seçenek olucak olsa..

kızlar sinir oldum hesap yaptığım diğer blgisayar kafayı yedi
müşterim de var o yüzden liste bekliyor kusura bakmayın

dünkü menüm...

sabah öğlen akşam sadece meyve yedim arkadaşlar öğlen bir ara da galeta yedim iki tane o kadar iştah kalmadı bende kilo durdu... moral sıfır... incelme var herkes söylüyor ama ben tatmin olmuyorum yinede.... ev temizliği inşaat pisliği temizliği pek işe
yaramadı galiba... sporuma geri dönüyorum... bu arada yarın benim karadenizli sevgili geliyor.... ne giysem diye düşünüp duruyorum.... saçlarımı kestiricem bu gün omuzlarımdan aşağıydı sarılar vardı şimdi kulak arkası katlı modern bir kesimle koyu çikolata rengi yapacağım... oldukça da yandım bronzlukta çok....Allah Allah bomba gibi geliyorum. Bekle beni adem.................... ama dip not... sanırım gözümda arpacık çıkıyor ne yapacağım yaaa... yarına kadar çıkmasın yada geçsin ayol...

akrep33 ( 67,7 / 68,5 / -0,8 / -18%)
aybüke07( 67.5 / 68 / -0,5/-0,74 %)
genic( 58 / 58,8 / -0,8 / -1,38%)
bahiresemanur( 72.9 / 72,9/ 0/ 0,0%)
rukgus( 86.3 / / / %)
bulbul( 64,7 /64,7 / 0/ 0,0%)
kelebekcearzum( 81 / 81 /0 / 0,00%)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
bu liste hiç bu kadar güzel olmamıştı

akrep kızı için palyaço işlemeye başlar zira bu stresin gitmesi için bişeyler yapaya ihtiyaç duyar

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, başladık bakalım şimdilik iyi gidiyor, son 4 saat nasıl geçecek bakalım.

akrepçim bahrire 70 kilo, onu da ekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…