Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben geldim
yine saçma sapan olaylarla karsınızdayım kızlar
pazartesi akşamı iş çıkışı eve giderken ayağımı incttim
et ezilmesi olmus tam olarak ne oldunu bilmesemde kocaman ve mor bi ayagım var
bunun üstünde bide annemin dahi fikirleriyle ne bulursak sardık ayağıma
sonuç olarak bide yara oldu
o acının üstüne bide yanık feci bi durum
bu hafta izinliyim
tam işlerin en yogun olduğu dönemde kötü oldu ama
ne yapalım olan oldu artık

canım geçmiş olsun umarım dr gitmişsindir. gitmediysen hemen git ihmal etme sakın.

ah canım çok geçmiş olsun..
inan bana dün hiç aklımdan çıkmadın hatta bugün sabah ilk işim sana yazmaktı ama iş güç çıkıyor akıldan..
şimdi nasılsın peki?

geçmişler olsun... canımcım....

Geçmiş olsun canım. Yukarda tutman ve üzerine çok basmaman lazım sanırsam.

şeyhmusa gittiikk Allah ım o nasıl bir lezzettir yarabbimmmm, biz neden mahrumuz böyle bir lezzetten yaaaaa, her sene sırf kebap yemeye şeyhmusa gidiyoruz adanaya

Kız orası nire? Ben Adana'dayım bilmiyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yoktum.yeni geldim.1 hafta marmarise tatile gittik ve ben herşey dahil otelde verdiğim kiloyu yine geri aldım yedim içtim tabi sonra böyle oldu.şu an 57 kiloyum.tekrar vermek için çabalayacağım.sonra memlekete gittim şimdi evimdeyim ve tekrar aranızdayım ve uzun süreli ayrılmak yok özledim sizi.akrepcim takıma alıcakmısın beni?
rukgus geçmiş olsun .yeniden aranızdayım

gel canım yerimiz var ama tabii deneme süreni geçersen

.:114:

çok sevindim yerinizin olmasına

kayınvalidem kalp krizi geçirmiş Adanaya gitmemeiz gerekiyor

dönünce olurmu

dün bu sayfada Adanadan bahsedilince keşke bizde gidebilsek demiştim ama keşke hastalık için gitmeseydik
neyse dönünce tanışırız

Kız orası nire? Ben Adana'dayım bilmiyorum

Allah seni bence bir an önce öğren, bize de bir adanalı arkadaş tavsye etmişti, alanyadan kaç kişi biliyor şeyhmusu kız, burdan adanaya giden oraya uğruyor, tam çarşı merkezinde, isimlerini bilsem yazcam da, bilmeiyorum kii, o küçük saat ,büyük saat yolu var yaa, oraya gitmeden tersi yönünde , hatta biz o küçük saat büyük saat işaret tabelasını görünce indik minübüsten, oradaki boyacıya sorduk, o tarif etti bize yerini, sen boyacı amcayı bul bir de Hasan baba varmış meşhurmuş kebabı, ama biz onu denemedik, onu da merak ediyorum

bizz seni çok seviyoruz, sen küsemezsin bize, izin vermiyoruz bir kereee küsmekte haklısın, biz anlatamıyoruz kendimizi, çok istedik eşim bile gidin dedi yani o boyuttaydık, ama kısmet olmadı akrepçim, bahire hala yatıyor, iyileşemedi, ama annemin elinden kurtulamaz, annem onu iyileştirmeden göndermez

benim kızım da çok merak ediyordu, kendimden biliyorum ben de çok severdim trene binmeyi, istasyondan inince güvenlik görevlsine sorduk, çarşı merkezine giden arabaların yerini öğrendik, zaten istasyonun karşısından kalkyor,küçük bir dolmuşa bindik, çarşı merkezi dedik, baya bir gittikten sonra buralar çarşı merkezi dedi, büyük saat küçük saat sookağına vamadan indik, birisine sorduk, şeyhmus kebap nerde dedik, yakın zaten, tarif ettiler gittik b,z daha önce de gittik amaa üzerinde zaman gçince ve adana büyük şehir olunca illa sormak gerekiyor

çok geçmiş olsun canımmm, Allah beterindn esirgesin, bak bu sabah başıma geleni anlatayım

sabah kahvaltı masasını hazırladık, kahvaltıya oturduk, tam kahvaltıya başladık, bizim bahocan kalktı annemlere çay götüreyim dedi, 2 çay bardağı aldı, tam katıyordu ki çaydanlığı elime değdirdi, ben de o can acısı ile refleks diyelim, o refleksle elimi çekeyim derken çay bardığını devirdim, şortum vardı, bacağım açıktı, tüm bacağım boydan boya yandı, ağlaya ağlaya banyoya koşturdum, nasıl canım yandı anlatamam, derken buz getirdiler, uz masajı yapmaya başladık, annem soğan ezdi suyunu çıkardı, soğan suyu sürüyor bacakalrıma, benim nisamda eline almış bir buzlu şişe, bacakalrıma sürtüyor, ben ağladığım için güya bana yardımcı oluyor derken o elindeki buzlu şişeyi ayağıma bir düşürdü, ayak başparmağım koptu zannettim, Allah ım nasıl çığlık atmışım can acısından, çocuğum nasıl korkmuş benim çığlığımdan, ayak başparmağım koskocaman şişti, morardı, sabah sabah ne acı çektim, derken bir saat sonra ayağımı sehpanın ayağına çarptım, noluyoruz dedim yaaa, var bir şey ama çözemedim AKREP SENİN BİR PARMAĞIN VARDIR BU İŞTEEE

çncelikle aramıza hoşgeldin, çok üzüldüm ok çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…