ellerine sağlık tatlım..benimde bir sürü var bu akşam ütülerim artık mecburen
canım allah sana da kolaylık versin valla hepimizin ellerine sağlık. ramazan da geliyor bu akşam da alışverişe çıkayım diyorum. dün akşam öyle bir markete uğramıştık güllaçları gördüm şimdi onun içinde tarif bakmam lazım çünkü kocacığım sağolsun hala yapamazsın deyip iddalaşıyor yapıyım de yesin hem de görsün nasıl yapacağımı
bu kocaların hepsi aynı galiba
aman var ya sinir etti beni bir görsen ben de ona tabii daha önce ilk defa yaptığım şeylerden bahsettiğimde de seni gaza getirmek için dedi kıvırmaya çalıştı yersen tabii.
yok yok kesinlikle c.tesi akşam masa da hazır olacak koydum kafaya yapıcam ona da parmaklarını yedirteceğim.
aynen valla rezil olunca da seni gaza getirmek için derler gıcıklar
yap canım ya afiyet şeker olsun..
bakalım markete gitmeye fırsat bulabilirsek ben de yaparım belki..tarifi üstünde vardır mutlaka..markette görünce hoşuma gidiyor..ramazan ruhunu yaşatıyor resmen
evet ya ramazan ruhunu yaşatıyor. bakalım ben de bu hafta olmaz ama haftaya haftasonu için iftara birilerini davet etmek istiyorum. hem kalabalık hem sohbet biraz da olsa ramazanı hissedelim.
He he gelin Adana'ya kebap yemeye
akreeeeeeeeppp sana karşı ççoooooookk mahcubuzzzzzzzsana bahsettiğim gün gerçekten gelecektik yanına, işte pazartesi günüydü adanaya gidecektik,bizim bahirenin boğazları inmiş, ben gidemeyeceğim adanaya siz gidin dedi, evde yatacağım dedi, o evde kaldı, biz de eşimle birlkte çıktık yola, istasyona gittik, rezil mi rezil bir treneeee denk geldik zor bela adanaya vardık, gezdik tozduk tam dönecekken eşimin arkadaşı ile karşılaştık, illa sizi gezdireceğim dedi, adanayı baştan aşağı gezdirdi, döndüğümüzde gece saat 10.:00 du güya biz adana dan erken gelip, istasyon caddesi yakın olduğundan sana uğrayacktık:26::26:, o yorgunlukla da hemen arabaya atlayıp silifkede açtık gözümüzü,
ablam çok fena hasta, yatıyor, ateşşlendi, boğazı inmiş, doktora gitti bugün ama hala yatıyor, garibime yaramadı Hatay, perişan etti kızcağızı, akrepçim sana karşı dediğim gibi çok mahcubuz, ikimizde çok istedik ama olmadı, bizi affett, ben yarın alanya ya dönüyorum, ablam da pazar günü dönecek,seni çok seviyoruz ve çok çok çok özür dliyoruz
bu arada biz ikimizde o kadar koşturmuşuz ki, ikimiz de kilo vermişizzbahire tartılmş 2 kilo vermiş, ben tartılmadım amaa bugün bikinimin bol geldiğini görünce anladım kilo verdiğimi
ben size küstümakreeeeeeeeppp sana karşı ççoooooookk mahcubuzzzzzzzsana bahsettiğim gün gerçekten gelecektik yanına, işte pazartesi günüydü adanaya gidecektik,bizim bahirenin boğazları inmiş, ben gidemeyeceğim adanaya siz gidin dedi, evde yatacağım dedi, o evde kaldı, biz de eşimle birlkte çıktık yola, istasyona gittik, rezil mi rezil bir treneeee denk geldik zor bela adanaya vardık, gezdik tozduk tam dönecekken eşimin arkadaşı ile karşılaştık, illa sizi gezdireceğim dedi, adanayı baştan aşağı gezdirdi, döndüğümüzde gece saat 10.:00 du güya biz adana dan erken gelip, istasyon caddesi yakın olduğundan sana uğrayacktık:26::26:, o yorgunlukla da hemen arabaya atlayıp silifkede açtık gözümüzü,
ablam çok fena hasta, yatıyor, ateşşlendi, boğazı inmiş, doktora gitti bugün ama hala yatıyor, garibime yaramadı Hatay, perişan etti kızcağızı, akrepçim sana karşı dediğim gibi çok mahcubuz, ikimizde çok istedik ama olmadı, bizi affett, ben yarın alanya ya dönüyorum, ablam da pazar günü dönecek,seni çok seviyoruz ve çok çok çok özür dliyoruz
nerde bu vatandaşın yeri..yani trenden inince ne yöne doğru gidiliyor..eh biz de düşünüyoruz kızım trene binmeyi çok istiyor.gideriz inş. birgün biz deşeyhmusa gittiikkAllah ım o nasıl bir lezzettir yarabbimmmm, biz neden mahrumuz böyle bir lezzetten yaaaaa, her sene sırf kebap yemeye şeyhmusa gidiyoruz adanaya
bu arada biz ikimizde o kadar koşturmuşuz ki, ikimiz de kilo vermişizzbahire tartılmş 2 kilo vermiş, ben tartılmadım amaa bugün bikinimin bol geldiğini görünce anladım kilo verdiğimi
gel canım yerimiz var ama tabii deneme süreni geçersenselam
takımınızda boş yer varmı
benide alırmısınız aranıza
zayıflamak istiyorumm
günaydın herkes nasıl bakalım bugün ?
Arkadaşlar önümüz ramazan ve cuma sabahı büyük bir ihtimal büyük çoğunluğumuz oruç olacağız. Tartı işini hiç düşündünüz mü? Çünkü perşembe sahura kalktığımız için cuma sabahı tartı normal çıkmayacak. Biz 13. takım olarak ortak bir karar aldık. İlk tartımızı perşembe sabah olarak düşündük, diğer haftalarda ise perşembe iftardan önce tartılmayı kararlaştırdık. Sizlerede fikirlerinizi sormak istedim. Konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
kızlar 13. takım kaptanı paylaşımda mantıklı bir düşüncesini paylaşmış..
bence de çok haklı takım olarak aynı düşünceyi sizlere ben de sorucaktım toplanalım diye bekliyodum..
oruç tutucak arkadaşlar kilosunu yarın sabah yazsın..sonrası iftar öncesi kilolarımızı cuma sabahı yazarız..
canım gayet mantıklı bence de hem de hiç kimsenin hakkı yenilmemiş oluyor. bence kabul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?