palyaçomun şapkası bittiiiiii
kafasının üçte birideee
şimdi bilgisayarın kasasını bekliyorum yoksa çıkıcaktım malum iftarlık hazırlanıcak
palyaçomun şapkası bittiiiiii
kafasının üçte birideee
şimdi bilgisayarın kasasını bekliyorum yoksa çıkıcaktım malum iftarlık hazırlanıcak
bitti mi?ne çabuk, korktum senden vallahi:18::18: ayy yahuuuuuuuuuu iftarda az bile yedim ama midem çok fena kabardı yaaaaaaaa, bulanıp duruyor:26::26: napsam ki ben şimdiii, hiçbirşey yiyesimyok ,aç açda oruç tutamam, oruç tutmasam olmazz, Allah ım bu nasıl bir çelişkidir ne yiycem ben şimdi yaaaaaaaaaa ((
kizlar duzensiz diyet yapmak selulite sebep oluyormus ha aman deyim
iyi geceler kızlar ben geldimm ben geldimmm ?
aybuke nurceng nasılsınız görüşmeyeli
akrebim beni öldüreceksin biliyorum ama anca fırsat bulupta geldimm. misafirlerimiz vardı memleketten giremedim internete cok fazla. kendımı affettirecem ama sana
iyi geceler kızlar ben geldimm ben geldimmm ?
aybuke nurceng nasılsınız görüşmeyeli
akrebim beni öldüreceksin biliyorum ama anca fırsat bulupta geldimm. misafirlerimiz vardı memleketten giremedim internete cok fazla. kendımı affettirecem ama sana
karamelcim nasılsın iyimisin neler yapıyorsun bende yeni yeni girmeyebaşladım son kilolarımı veremedim çünkü.üniv işleri ne oldu başladın mı?
hoşgeldin canımmmm, nasılsın iyi msin görüşmeyeli, sen geri dönmüş müydün? benim haberim yoktu, sakrep dünden beri yok, bugüm iş yeri kapalıdır o yüzden girememiştir, yarın gelri herhalde, ben de çok perişanım bugün giremedim, midem çok fena, nasıl köpürüyor anlatamam, bulana bulana bir hal oldum, o kadar midem bulanıyor ki ,sabun kokusuna bile tahammülüm yok, düşünün o kadar yani:44::44:
iftara bir şey yemek istemiyorum, hele sahur tam bir işkence, açım ama canım bir şey yemek istemiyor, çok fena bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?