Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

palyaçomun şapkası bittiiiiii
kafasının üçte birideee
şimdi bilgisayarın kasasını bekliyorum yoksa çıkıcaktım malum iftarlık hazırlanıcak

bitti mi? ne çabuk, korktum senden vallahi:18::18: ayy yahuuuuuuuuuu iftarda az bile yedim ama midem çok fena kabardı yaaaaaaaa, bulanıp duruyor:26::26: napsam ki ben şimdiii, hiçbirşey yiyesimyok ,aç açda oruç tutamam, oruç tutmasam olmazz, Allah ım bu nasıl bir çelişkidir ne yiycem ben şimdi yaaaaaaaaaa((

palyaçomun şapkası bittiiiiii
kafasının üçte birideee
şimdi bilgisayarın kasasını bekliyorum yoksa çıkıcaktım malum iftarlık hazırlanıcak

araaa beni öptüm seni seni çok özlediim deli gibiiii

ara beni ara yaar, ara sıra ara yaaaaaaaaaarr , ara sıra arasaann beni biraz oyalar

tüm bunlar midemin suçu, çok fenaaaaaaaa çookkk

günaydın kızçeler
güzel bir hafta sonu sizlerle olsun

canım bu saatte sahurluk yenirmi çok erken daha
ben de iftarda çok az yedim..kendimi zorlamadım yani kendiliğinden çook hafiftim çook:103:
hep şu zımbirtımın yüzünden

MUTLULUK İÇİN KÜÇÜK SIRLAR

1. Ufak şeyleri dert etmeyin.

2. Kusursuz olamayacağınızı kabullenin.

3. Huzurlu ve ılımlı insanların çok başarılı olamayacakları düşüncesini bir yana bırakın.

4. Olumlu ve olumsuz düşüncelerde kartopunun çığ gibi büyüme etkisini unutmayın.

5. Sevgi kapasitenizi geliştirin.

6. Unutmayın; öldüğünüz zaman bile, hala yapılacak... bir dolu işiniz olacaktır.

7. Kimsenin sözünü kesmeyin, cümlesini siz bitirmeyin.

8. İyilik yapın ve kimseye bundan bahsetmeyin.

9. Bırakın ilgiyi başkaları toplasın.

10. İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.

11. Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün.

12. Sabır geliştirme egzersizleri yapın.

13. Sevgi elini önce siz uzatın.

14. Kendinizle; dolayısıyla çevreyle barışık olun.

15. Gülümseyin.

16. Arada sırada canınızın sıkılması yararlıdır: Bırakın canınız sıkılsın.

17. Strese dayanma gücünüzü arttırın.

18. Haftada bir kez içten bir mektup yazın.

19. Temiz hava alın.

20. Zihninizde özel bir bölüm açın.

21. Her gün bir dakikanızı, minnettar olduğunuz birini düşünerek geçirin.

22. Tanımadığınız insanların gözlerine bakın ve gülümseyerek merhaba deyin.

23. Her gün kendinize sessiz bir zaman ayırın.

24. Yaşamınızdaki insanları minik çocuklar ve yüz yaşında ihtiyarlar olarak düşünün.

25. Karşınızdaki kişiyi anlamayı amaçlayın.​

Günaydııııııııııııııınnnn

bu saate kadar uyumuşum gece çok sıcaktı, uyuyamamıştım, sabahd DOĞRU bir esmeye başladı fırıl fırıl vermişim kendimi uykuya, şimdi evi toplamam lazım Nisa hallaetmiş sağolsun

gece midem çok fenaydı, o saatte yemedim akrep, saat 3 te kalktım da yedim, eşim iftarlık yedikleri ile tutuyor, ama ben sahura kalkamazsam dayanamam, sahura kalktığımda yine midem çok fenaydı, nasıl kabarıyor, nasıl bulanıyor anlatamam, canım hiç bir şey yemek istemedi, pataes kızarttım, buz gidi yoğurdu da üzerine döktüm, bir de kekik kaynattım, bunlarla yaptım sahurumu, kekik iyi geldi sanki,şimdi iyi midem, koku bile almak istemiyorum, midem hemen bulanıyor, anlmadım ki bu işi:44::44:

kizlar duzensiz diyet yapmak selulite sebep oluyormus ha aman deyim

selülitin en büyük faktörü genler bence, ben onu bunu bilmem, ne yaparsan yap yine oluyor yine oluyor, genlerin sağlam olması gerek sanırsam:26: 50 yaşında yengem var, bir tane selüliti yok kadının, dümdüz bacaklar, ben ilk doğumda pörüsüdümmm ama takmıyorum, vallahi umrumda değil, sağlam bacaklarım var mı, yürüyebiliyo muyum bu bana yeter.benim hayatım sporla geçti nerdeyse, ama yine var yine var, yapcak bişi yok.

iyi geceler kızlar ben geldimm ben geldimmm ?

aybuke nurceng nasılsınız görüşmeyeli

akrebim beni öldüreceksin biliyorum ama anca fırsat bulupta geldimm. misafirlerimiz vardı memleketten giremedim internete cok fazla. kendımı affettirecem ama sana

karamelcim nasılsın iyimisin neler yapıyorsun bende yeni yeni girmeyebaşladım son kilolarımı veremedim çünkü.üniv işleri ne oldu başladın mı?

hoşgeldin canımmmm, nasılsın iyi msin görüşmeyeli, sen geri dönmüş müydün? benim haberim yoktu, sakrep dünden beri yok, bugüm iş yeri kapalıdır o yüzden girememiştir, yarın gelri herhalde, ben de çok perişanım bugün giremedim, midem çok fena, nasıl köpürüyor anlatamam, bulana bulana bir hal oldum, o kadar midem bulanıyor ki ,sabun kokusuna bile tahammülüm yok, düşünün o kadar yani:44::44:

iftara bir şey yemek istemiyorum, hele sahur tam bir işkence, açım ama canım bir şey yemek istemiyor, çok fena bir durum

karamelcim nasılsın iyimisin neler yapıyorsun bende yeni yeni girmeyebaşladım son kilolarımı veremedim çünkü.üniv işleri ne oldu başladın mı?

merhaba nurceng iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorumm. ben kılo veremediğim gibi üzerine baya aldım malesef ondan geldim akrebimde cağırınca geldim valla aranıza :)
eskilerden kımse kalmamış ama baktımda
üniversitede işler bıraz duruldu. yıllık izin aldım bende evde dınlenıcem bu hafta. bi yandan kursa gıdıyorum ing. geliştirmek ıcın

hoşbuldukkk aybükemmm. ben yeni döndüm akrep alırsa katılacam tekrar
bu ramazan allah affetsin benimde cok zor gecıyor. hıc bu kadar zorlandığımı hatırlmaıyorum. bırde dehset bı sıcaklık var ne oturabılıyoruz ne yatabılıyoruz.

günayydddııınnnn kızlarrrr
bahocaaannn dinlendi mi yoruldu mu ne oldu bilemedim ama haftasonunu bekleyip su caaanıım havanın keyfini çıkardıktan sonra adepte olurum bu hafta ramazanın ilk haftası malum saçmalama hat safada olabilir
memleketim diye demiyorum kızzlar bir sıcak bir sıcak duştan çıkar çıkmaz duşa girdiğin ilk hali alıyorsun yok böyle birşey ya
klimadan birde hastalandım ben temmuzda şaka gibi ilaçlarla o sıcakta boğaz ağrısı ile uğraştım ateşim yükseldi bir ara ya şaka gibi
dr gittim faranjit dedi ilaçla öksürükle tıksırıkla uğraş babam uğraş
bol bol gezdim yedim 2 haftadır tartılmıyorum dün geldim korkumdan tartıya çıkamadım
bu arada
mübarek ramazanın hayırlara vesile olmasını temmeni ederim
ben tutamadım mersinde burada tutacam kısmetse

benim olduğum yeer yayla sayılır mersine göre serin sööyyle serin serin bir uyudum dün gece
tatilde agopun kör kazı gibi yedim
hataya kadar gidip künefe mi yemedim mersinde fırsat buldukça tantuni mi şööylle bol köpüklü ayranlı süs biberli ama nasıl özlemişim
bol bol tatlı özellikle kerebiç
nasıll özlemişimmm
burada keerebiçi bilmezler ama tantuniyi yapıyorlar ama inanın tantuniyi mersinde yemelisiniz
aybik tutturdu adanaya kebap yemeye gidelim diye
o gün işim vardı gidemedim
şehirler arası turla geçti diyebilirim
mersin silifke arası su yolu ettim abartısız söylüyorum 12 günlük tatilde belki 8/9 kez gidip gelmişimdir
beynim dündü sıcakta
neyse şimdilik bu kadar olsun anlatacaklarım kızlar ama kilo almadım
tantuni hariç yediklerime hep dikkat ettim tantunide valla işime gelmedi lavaşı açıp içini çatallamak yedim işte olduğu gibi götürdüm afiyet olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…